Gość: je IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 15:34 3-0 dla J-bia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r43 Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.chello.pl 13.01.07, 16:11 i co kłamiesz kłamco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:41 3-2 bedzie dla J-bia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagna gdyby nie sędzia to by było 3-0 IP: *.devs.futuro.pl 14.01.07, 08:20 ale w drugiej secie pomógł im się podnieść z kolan, na szczęście i tak wygrali lepsi, szkoda, ze przez takiego "sędziego" stracili punkt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 13.01.07, 16:39 wyniki na liga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zabcia37 Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo 13.01.07, 17:45 Mecz kapitalny! Gra momentami na wysokim poziomie. Nie wiedziałam do końca kto wygra. Dużo emocji...ale wygrał lepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odmieniec najwyraźniej jestem odmieńcem IP: *.4web.pl 13.01.07, 19:43 bo mimo wielu "prób" siata mnie jakoś nie kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami$ Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:49 YEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!! JASTRZĘBIE GÓRĄ! CHŁOPCY - OBY TAK DALEJ ;D WYGRYWAJCIE I JESZCZE RAZ WYGRYWAJCIE, CHOCIAŻ... BEZ TIE -BREAK'ÓW BO NA SERIO... ZA BARDZO SIĘ DENERWUJĘ ;] ALE I TAK WAS UWIELBIAM - KTO JEST NAJLEPSZY? JASTRZĘBIE! KTO? JASTRZĘBIE, JASTRZĘBIE, JASTRZĘBIE! POZDRO FOR KS JASTRZĘBSKI WĘGIEL ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okiem widza Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:51 Bardzo duzo sie dzis dzialo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: 62.29.133.* 13.01.07, 20:49 Brawo Jastrzębie, Brawo Czestochowa. PLS is the best. Jastrzębie przyjeżdzajcie do Olsztyna. Czekamy tu na Was. Teraz zmierzcie się z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: 195.116.125.* 13.01.07, 21:04 Są już fotki na azsczestochowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonrisa kibice z czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 11:12 bylam na tym meczu i jestem porazona prymitywnym chamstwem czestochowskich kibicow. a oto kilka przykladow: 1/ jedna z wyryczanych przyspiewek z sektora E zawierala slowa "k*rwy pokonamy"; te "k*rwy" to, jak rozumiem, lukasz kadziewicz, daniel plinski, grzegorz szymanski i inni. reprezentanci polski, wicemistrzowie swiata. bardzo jestem ciekawa czy kibice wkret-metu nazwa ich tak samo na najblizszych miedzynarodowych zawodach. "k*rwy" pokonac chcieli miedzy innymi okolo dziesiecioletni chlopcy czynnie uczestniczacy w wyczynach sektora E (brawo rodzice). 2/ mialam miejsce na parkiecie i otoczona bylam kibicami niewiele rozniacymi sie od tych z sektora E. mlodzieniec obok mnie pokrzykiwal do sedziego "ty k*rwo je*ana" 3/ ogluszajace gwizdy przywitaly druzyne jastrzebia i nie milkly jak dlugo jastrzebie bylo przy pilce 4/obscenicznych i obrazliwych gestow bylo bez liku. 5/ hala zostala zadymiona przez 'kibicow' bardziej zainteresowanych wlasna hm... 'zabawa' niz tym, co dzialo sie na parkiecie 6/ zawodnik jastrzebia zostal uderzony w twarz rzuconymi tylko na polowe boiska jastrzebia rolkami niby-serpentyn. mozna tak wyliczac jeszcze dlugo. takie 'kibicowanie' to wstyd dla czestochowy. zero szacunku dla przeciwnika, ktory,przypominam, jest rowniez gosciem. zero szacunku dla kibicow jastrzebia. zero zrozumienia o co chodzi w sporcie. druzyna czestochowy dobrze grala; to fajni, ofiarni zawodnicy. a jednak zamiast ze swojej gry zaczynaja slynac z haniebnego zachowania swoich kibicow. coraz wiecej osob zaczyna zyczyc im porazki wlasnie ze wzgledu na kibicow. komentarze wodzireja o 'czterech tysiacach najlepszych na swiecie kibicow' to kpina w zywe oczy. coraz wiecej osob, rowniez z czestochowy, czeka na jakas reakcje klubu na te ekscesy. moze lepiej ogladac mecze wkret-metu w telewizji, bo telewizja stara sie tych gorszacych scen nie pokazywac (chociaz w tym przypadku nie do konca sie to udalo). a moze nie ma sie co cieszyc z rosnacej popularnosci siatkowki? przypomne "Prawo Dzemu Malinowego: im szerzej kulture rozsmarowywac, tym cieniej wychodzi." w czestochowie jest juz tak cienko, ze dzemu prawie nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZS JEST DE BEST [...] IP: *.chello.pl 14.01.07, 14:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spieprzaj_dziadu1 Re: kibice z czestochowy IP: 62.29.133.* 14.01.07, 15:23 Chłopie powinieneś się leczyć. Jesteś zakałą Czestochowy. Idź sobie na mecz piłkarski. Tam jest miejsce dla takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilian Re: kibice z czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 20:49 Zgadzam się z sonrisą. Też byłam na meczu i zachowanie kibiców AZSu a w szczególności sektora 'E' było skandaliczne. I to mają być najlepsi kibice? Chyba kibole rodem przeniesieni z piłkarskich boisk, żeby sobie pustych puszek mózgowych nie odmrozili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: kibice z czestochowy IP: *.tktelekom.pl 15.01.07, 08:42 Ale tak konkretnie - co było takie skandaliczne? Bo ja ogladalam mecz z sektora E wlasnie i za Chiny nie wiem, czym sie wszyscy tak oburzaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjw Re: kibice z czestochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 23:34 przeczytaj post sonrisy, pkt.1-6. tam sa konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roger Re: kibice z czestochowy IP: 80.68.236.* 15.01.07, 10:31 Ech...nawet w tv było to widać. Dlaczego takie półmózgi nie zostają na meczach piłkarskich, w sektorze dla troglodytów i niedowartościowanych przygłupów ? Przecież jest ciepło i nie muszą siedziec w halach... Mogłoby je też przygarnąć jakieś zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Hit 5. kolejki PLS na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.07, 11:01 mecz był ciekawy trzymający w napięciu, każda z drużyn miała swoje dobre i gorsze momenty a wygrał minimalnie lepszy, brawo:) odnośnie kibiców z Częstochowy, to nawet w tv było widać co wyprawiają (nieliczni?), zgadzam się w podsumowaniu z sorisą, ten stan przecież trwa już dłuższy czas, czemu klub nie reaguje? Częstochowa słynie przecież z "zagłębia" dobrych siatkarzy, swietnych trenerów, skąd więc wzięli się na hali pseudo-kibice wykrzykujący obelgi wobec różnych gości? Takie zachowanie może dobre jest na boisku pilkarskim ale nie na siatkówce: rzucanie serpentynami (tylko w gości), przy prezentacji zawodników niesamowite gwizdy (tylko dla gości), niecenzuralne okrzyki, zupełnie jak w amoku, czy tym sposobem mozna pomóc swojej drużynie? Jakoś w innych halach Kluby kibica świetnie dopingują swoje zespoły,aż miło popatrzeć, nawet w Radomiu zrozumieli na czym polega dobre kibicowanie i wypadli bardzo fajnie, tylko klub z tradycjami (cz-wa) jakoś marnie się prezentuje (przepraszam wiekszość, która była w porządku). A co będzie jak przyjedzie Modena? strach pomyśleć:( Odpowiedz Link Zgłoś