Dodaj do ulubionych

Pierwszy raz USA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 20:46
grubi tępi tłuści gorsi w każdym sporcie od nas, produkujące auta gorsze od 'naszych' niemieckich. Takie komentarze czytam zawsze o USA autorstwa idiotów leczących swe prywatne niepowodzenia. Ciekawe co teraz napiszą, zapewne że to przypadek że wygrali LŚ.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenon Pierwszy raz USA IP: *.bah.pppool.de 27.07.08, 21:05
      ...bo sa lepsi, przepraszam, zawodowcy!!!!!!!!!!

a, NASI, sa mientcy(sic!) i tyle...............!!!!! w s(z)umie szkoda.........
      • Gość: abcdef Re: Pierwszy raz USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:32
        Ja przed meczem byłem za USA. Ograli kanarków w półfinale i życzyłem im jak
        najlepiej.

Pokazali że są świetną drużyną, grali zespołowo, atak i obrona rozkładał się na
        wszystkich. Do tego świetna taktyka ze Stanleyem.
        Trener w pewnym momencie seta zdjął go, Ball cały czas za dużo do niego nie
        wystawiała ale w 4. secie od 20 punktu wszystkie piłki szły do niego i do tego
        wszystko kończył + świetny serwis.

Bardzo dobry i wyrównany mecz był. Brawa też dla Serbów, widać że się odbudowali
        a młodzi zawodnicy dają radę :]
        • Gość: kolo A kogo w tym roku interesuje LŚ? Nikogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:36
          Liczy się tylko Olimpiada i wkrótce się przekonamy, kto jest naprawdę mocny.
          • Gość: kix Re: A kogo w tym roku interesuje LŚ? Nikogo IP: 195.90.102.* 27.07.08, 21:43
            dokladnie... wiekszosc druzyn potraktowalo LS w tym roku jako niechetny trening.
            juz wszyscy myslami sa na igrzyskach
    • Gość: pipek Pierwszy raz USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.08, 21:42
      A my mieliśmy ich na widelcu. Jedna piłka i to Polska byłaby na ich
      miejscu. Szkoda
    • Gość: Chris W USA nikt o tym nie wie! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 27.07.08, 22:13
      Siatkowka w wersji halowej jest tutaj nie znana (brak ligi bo
      akademickiej nie licze). Co innego z Beach Volleyball!!!! TV az
      kocha ta dewijacje.
    • sapinek Pierwszy raz USA 27.07.08, 22:50
      pare dni temu nie wiedziec czemu w gazecie pisali, ze przegralismy z
      przecietnymi amerykanami. dla mnie ten zespol nigdy nie nalezal do
      przecietnych. ciekawie igrzyska sie zapowiadaja
    • Gość: ziuta Pierwszy raz USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:23
      Czy to aż taki wstyd przegrać z mistrzami????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka