kulawekolano Re: Test 12.05.25, 10:36 Test trzeźwości. Każdy kto uważa że jest trzeźwy niech wyraźnie powie: Jola jest nielojalna. Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Test 12.05.25, 10:57 Powiedzenie, że Jola jest lojalna jest trudniejsze niż Jola jest nielojalna Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 16:40 e-zybi napisał: > www.ilemogewypic.pl/alkomat.php E tam wirtualne alkomaty. Powiedz wyraźnie: Jola jest nielojalna. Odpowiedz Link
xstefciax Re: Test 12.05.25, 17:07 Jak się uda, to kolejne: ząb, zupa zebowa, dąb, zupa debowa:-) Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Test 12.05.25, 17:10 O to jest podstępne a ile śmiechu gdy komuś się wypsnie dupa 🤭 Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 17:24 borsuczyca.klusek napisała: > O to jest podstępne a ile śmiechu gdy komuś się wypsnie dupa 🤭 > No ale to już jest poczucie humoru wczesnych klas gimnazjalnych. A może ja już jestem taki stary, że mnie to nie śmieszy? Odpowiedz Link
e-zybi Re: Test 12.05.25, 18:57 Dla starego, jarego... --- Chirurżka urżnęła dramaturżce pęcherzyk żółciowy i wyszczerbiła kleszczyki na trzustce architektki. A mieszczce w szczęce śpiesznie poprzemieszczała trzonowce... Odpowiedz Link
e-zybi Re: Test 12.05.25, 18:48 Ja do Joli nic nie mam, fajna z niej dziewucha. Nigdy mnie nie zawodzi, gdy szepnę jej do ucha... Zawsze bywa lojalna, trudno jej coś zarzucić. Ona wie co to szczęście, przy mnie się nie nudzi ;-) Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 19:20 e-zybi napisał: > Ja do Joli nic nie mam, > fajna z niej dziewucha. > Nigdy mnie nie zawodzi, > gdy szepnę jej do ucha... > > Zawsze bywa lojalna, > trudno jej coś zarzucić. > Ona wie co to szczęście, > przy mnie się nie nudzi ;-) > > Ja nie mam nic do zybiego na szczęście szczęścia swego. Bo może się wydać dziwne, ja wolę płcie przeciwne. Odpowiedz Link
leziox Re: Test 12.05.25, 20:09 Szły pchły koło wody Pchła pchłę pchła do wody I ta pchła płakała Ze ją tamta pchła popchała... Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 20:14 leziox napisał: > Szły pchły koło wody > Pchła pchłę pchła do wody > I ta pchła płakała > Ze ją tamta pchła popchała... A jedna ryba tak dużo piła, że się wodzie utopiła. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 20:22 leziox napisał: > Bo to ryba piła była > Która przedtem wcale nie piła. > Ciekawe spod jakiego Borsuczyca jest znaku zodiaku? Chyba ryba? Odpowiedz Link
leziox Re: Test 12.05.25, 20:40 Myślisz że ryby? Ryby są ponoć wredne, a ona nie jest. :D Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 12.05.25, 20:46 leziox napisał: > Myślisz że ryby? > Ryby są ponoć wredne, a ona nie jest. > :D No nie wiem. Trzebaby zapytać borsuka. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 13.05.25, 02:03 A gdyby ktoś mnie tu nie lubił, to mu dedykuję piosenkę. Monolit- Spierdalaj Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 13.05.25, 12:01 e-zybi napisał: > Myślisz, że ktoś Cię tu lubi? Raczej nie. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 14.05.25, 16:47 Test ciążowy. Jeśli któraś ma duży brzuch ale dawno albo nigdy nie miała partnera, to znaczy że jest po prostu gruba a nie w ciąży. Odpowiedz Link
kulawekolano Re: Test 16.05.25, 16:49 Test na inteligencję. Jak tu cacząć, żeby nikogo ni obrazić? Odpowiedz Link