Dodaj do ulubionych

Tropcia Ewcia?

20.06.17, 19:15
Tropcia, jaka poważna rzecz się stała
że nie zaglądasz na Własne Forum?
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Tropcia Ewcia? 20.06.17, 21:37
      Głos wołającego na puszczy.......
      • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 20.06.17, 21:51
        Nie zagląda, to i nie wie, że pytasz...
        troche dziwne, bo zawsze przed wyjsciem do pracy zagladała....
        powód musi być, bo...nic nie dzieje sie bez powodu...jak mówi stare powiedzenie...
    • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 21.06.17, 06:39
      Jest.
      Obecna.
      big_grin

Nieobecność wywołana była ogromną melancholią.
      Lewa łapka mi napier......la(: wywołując ogromny niepokój.
      Cały czas chodzą po niej ogromne mrówki.
      To cierpnięcie i ból kojarzy mi się z kręgosłupem szyjnym , stąd strach.
      Pomału oswajam się z mrówkami.
      • zegor Re: Tropcia Ewcia? 21.06.17, 09:04
        Czyli miałem trochę racji!
        Rzuć melancholię wink
        Teraz jak zobaczymy mrówki na monitorze to znak źe czytasz wink
        • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 21.06.17, 11:13
          https://www.gify.net/data/media/323/owad-ruchomy-obrazek-0124.gif
          • zegor Re: Tropcia Ewcia? 21.06.17, 11:31
            wink
            • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 21.06.17, 16:51
              Znalazła się nasza ZGUBA smile) - Tropcia smile
              z niechcianym towarzystwem w postaci mrówek...
              hm...co by tu na te nap.....ce mrówki zastosować?!...
              w sklepie ogrodniczym pewnie by pomogli...
              ale w tym przypadku trzeba chyba zasięgnąć opinii doktora....
              przeważnie tak jest, ze jedno sie naprawi, to coś innego spieprzy...
              Zdrówka, Tropciu - Misiowo smile))
              • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 22.06.17, 05:56
                Pójdę ...zapytam. Choć dłubać mi już w ciele obłym nie będą. Może mi tak zostanie?
                A jak nie kręgosłup to może cieśń?
                Sie zobaczy.
                • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 22.06.17, 22:07
                  A może jakies leki, jakies zabiegi....
                  nie ma co gdybać i czekać, aż samo wylezie, bo i samo wlazło....
                  "Sie zobaczy".....jak ja to znam wink))
                  łatwo komuś doradzać....taaaaa..

smile
                  • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 23.06.17, 07:16
                    No dobraaaaaaa
                    Pełna mobilizacja.
                    Od poniedziałku poczynię odpowiednie krokismile)
                    Chyba ...ultradźwięki.
                    na nadgarstek....bo chyba cieśń.
                    • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 24.06.17, 22:13
                      tropem_misia1 napisała:

> No dobraaaaaaa
                      > Pełna mobilizacja.
                      > Od poniedziałku poczynię odpowiednie krokismile)
                      > Chyba ...ultradźwięki.
                      > na nadgarstek....bo chyba cieśń.

Chyba...
                      chyba...wink
                      a wiesz, że chyba, to pchła po jajcach suspicious
                      smile))))))))
    • zegor Re: Tropcia Ewcia? 24.06.17, 19:05
      Poszła Tropcia na borówki
      weszły jej do pupci mrówki
      Nic z jagódek i borówek
      kiedy w pupci pełno mrówek wink
      • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 24.06.17, 22:12
        Tymitu nie o mrówkach, jagódkach, borówkach..suspicious
        tylko o imprezie, co to z okazji Dnia Papcia miała być suspicious
        • zegor Re: Tropcia Ewcia? 25.06.17, 08:51
          Krótko :
          Wczoraj było ognisko i ruszt
          A dzisiaj będzie kociołek
          Reszta w domyśle wink
          • zegor Re: Tropcia Ewcia? 25.06.17, 13:26
            A na razie leźakuję martwym bykiem wink
            • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 25.06.17, 19:53
              Nie trzeba Cię zdrapywać szpachelką? wink
              no, chyba, że leżakowałeś w cieniu...pod parasolem
              ze szklanką zimnego napoju w dłoni, ozdobionego uroczą słomką wink
    • zegor Re: Tropcia Ewcia? 27.06.17, 20:22
      Już wtorek mija
      a Tropcia o lekarzu nic nie nawija.........
      • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.06.17, 10:12
        W taki upał to nawet Misiowa ze swoimi mrówkami pewnie schowała się w mysią dziurę wink
        • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.06.17, 10:18
          Źadnej grudniowej, zimnej wink solenizantki nie widać....
          • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 02.07.17, 16:30
            Do lekarza to powinien iść komp...bo mi pada.
            Próbowałam z nowej komórki , ale chyba byłam za mało cierpliwa.
            Nie szło mi i szybko zrezygnowałam.
            Muszę go zatargać do naprawy.
            Chyba chłodzenie wysiadło.
            • zegor Re: Tropcia Ewcia? 02.07.17, 20:45
              Laptopa trzymam na podstawce chłodzącej,nie mam problemów z przegrzewaniem.
              Z telefonu też się idzie przyzwyczaić wink
              • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 16.07.17, 22:56
                No, ii?
                znów Miśkę wcieło...echh smile
                • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 03.08.17, 10:10
                  Misiowo, bo zaczynam się już na poważnie niepokoić Twoją nieobecnością sad
                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 12.08.17, 23:10
                    Tropcia,dupnij misiową łapą w to Forum
                    bo nie wiadomo,do kogo piszemy wink
                    • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 13.08.17, 00:23
                      https://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif noo, weźźźź nie zartuj nawet, bo bezdomni zostaniemy big_grinbig_grin

zegor napisał:

> Tropcia,dupnij misiową łapą w to Forum
                      • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 20:39
                        Się odzywam z komórki. Zobaczę co wyjdzie.
                        • tropem_misia1 Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 20:40
                          Wylazlo. A nie pamiętam hasła. A moze5nie?
                          • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 21:00
                            Noo, nareszcie smile)) bo już w ostatnim stanie depresji my tu są.
                            Jakos wlazło smile teraz tylko poćwiczysz jeszcze i dojdziesz do wprawy smile))
                            Ehh, Misiowo...strasznie nas zestresowałaś smile))
                            • zegor Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:02
                              Dobrze,że się pokazała !
                              Była chwila,że myślałem że nie chce z nami gadać wink)
                              Dawaj Tropcia z telefonu,jeszcze zobaczysz,jakie śmieszne teksty Ci wyjdą wink
                              • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:09
                                A za cóż to miałaby z nami nie gadać?
                                jak my tu grzeczne do bólu...
                                cichutko, czyściutko, kultura na najwyższym poziomie smile
                                no! smile)
                                • zegor Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:25
                                  A bo to wiadomo czym kogo można obrazić?????? wink
                                  Co do wysokiego poziomu to szczera prawda,u mnie 365m.....nad poziomem morza wink)
                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:32
                                    Wszyscy już dawno obrażeni, to ten problem mamy z głowy big_grin
                                    smile))))))
                                    • zegor Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:35
                                      Strach się bać.........
                                      • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 18.08.17, 23:43
                                        Boję sie tylko jednego...
                                        żeby nie być kiedyś ciężarem dla rodziny...w razie choroby
                                        i niemocy....
                                        a nie jakichś wyimaginowanych konfliktów...forumowych
                                        tak, ze wiesz............
                                        • zegor Re: Tropcia Ewcia? 19.08.17, 12:50
                                          A to juź jest powaźniejszy temat....
                                          Bywają takie myśli, lecz odpycham je od siebie!
                                          • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 19.08.17, 14:58
                                            Owszem, ale chyba przy sobocie nie bedziemy się dołować poważnymi tematami smile
                                            bo wpadam w stan refleksji smile
                                            • zegor Re: Tropcia Ewcia? 19.08.17, 16:03
                                              A od stanu refleksji blisko do stanu smutnego upojenia alkoholowego !
                                              Na smutno to szkoda się upijać wink
                                              • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 19.08.17, 16:21
                                                Nooo, nieeeee...takich inklinacji nie miałam nigdy smile
                                                wręcz jestem przeciwniczką topienia smuta
                                                ta cholera umie pływać smile))
                                                • zegor Re: Tropcia Ewcia? 08.09.17, 23:59
                                                  A Tropci dalej nie ma !
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 09.09.17, 15:07
                                                    Ano nie ma...
                                                    dobijemy do tej zamierzonej setki na liczniku sami
                                                    coś mi sie tak wydaje smile
                                                    a potem się zobaczy, co dalej...
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:26
                                                    Miśkaaa...bo naprawdę zaczynam się czuć, jak sierota....porzucona...
                                                    jednak dupnij łapką!!!
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:29
                                                    Byle nie w pysk...........................................wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:31
                                                    W stół..najlepiej...
                                                    wink
                                                    ja przeciwna przemocy jestem wink))))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:33
                                                    Niech wali w klawiaturę,zawsze to taniej,chyba,że laptop wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:36
                                                    ...ale mamy życzenia smile..pobożne zdaje się...
                                                    na tej łajbie, Panie, to my juz od dawna sami wink
                                                    ale dryfuje się całkiem, całkiem wink
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:44
                                                    Delikatnie ściąga nas na mieliznę wink
                                                    OJ,zawsze kolejna duszyczka z wiosłem,lub za sterem by się przydała.
                                                    Nawet nie pomyślałem o balaście....wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:53
                                                    Jak sam zauważyłeś...delikatnie....wink
                                                    na dno jeszcze nie idziemy...wciąż do przodu wink
                                                    dopóki my tu urzędujemy, to nie licz na pasażera, pomagiera, kapitana wink)))))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:55
                                                    "Samotny biały żagiel" we dwoje wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:58
                                                    Dobrze jest wink
                                                    i nie ma co psuć wink
                                                    ale...zapraszamy chętnych big_grin
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 22:59
                                                    Ale porobiłaś.......zobaczysz,jak się będą pchać wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:04
                                                    Noooo big_grin
                                                    mój nick działa, jak psikacz na komary wink
                                                    jesteśmy bezpieczni wink))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:06
                                                    Nie przesadzaj,ja tam bym się z tym kolorem połączył wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:09
                                                    Ty może i tak wink
                                                    ale ludzie myslą jeszcze stereotypem, że jak rude, to...wredne ;wink)
                                                    jakos tak nie chcą wyzwolić się z ciemnoty wink))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:10
                                                    To po co Ty się z ciemniakami zadajesz ?????????
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:14
                                                    A, widzisz....
                                                    niosłam im ten..kaganek oświaty wink
                                                    smile)))))))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:15
                                                    Perły przed.................................................................
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:18
                                                    tak mniej wiecej smile)
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:20
                                                    Ja tam wiem,co się świeci wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:21
                                                    Ja mam klapki na oczach, to nie wiem...za bardzo smile))))))
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:23
                                                    Daj rękę,poprowadzę wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:29
                                                    A, to może dwie....wink)
                                                    dla równowagi wink)
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:34
                                                    Jak będę tyłem szedł to się mogę wykopyrtnąć wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:37
                                                    sie złapie za pasek od spodni wink)
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:39
                                                    A,to inna pozycja,ciepły dotyk na plecach,sama radość wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:43
                                                    Widzisz sam, ze człowiekowi niewiele potrzeba do radości...
                                                    umie docenić...zycie wink)
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 28.09.17, 23:55
                                                    Niewiele ??????
                                                    To bardzo dużo wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 04.10.17, 22:56
                                                    Miśkaaa...postaw chociaż kropeczkę!!!
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 05.10.17, 20:54
                                                    Tropcia to jest prawdziwy "Znikający punkt" wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 05.10.17, 21:56
                                                    Chyba weźmie się Misce komputer na...dogodne raty w takim razie....smile
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 05.10.17, 23:30
                                                    U mnie co chwilę brak prądu wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 05.10.17, 23:46
                                                    Pewnie płaciłeś na raty, to i na raty dostarczają wink)

wieeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeeeeeeeeee uncertain
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 14:26
                                                    No wiało cholernie.Jeszcze takiego wiania nie przeżyłem.
                                                    Na dworze był gwizd,jakby ekspres leciał.
                                                    Oczywiście kwiatki powywracane,u sąsiada poderwało dwa panele słoneczne,tak,że elektryka prawie na wierzchu.
                                                    U mnie wizualnie z daleka nic nie widać,syn po południu wejdzie na dach,obejrzy z bliska.
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 18:19
                                                    Zaczęło się przed 22.00, wydawało mi się, że razem z chałupą uniosę w górę..
                                                    bałam się o dach i drzewa sąsiada, które są za chałupą moją...
                                                    aż gwizdało, wyło....było strasznie....
                                                    jakos za dnia inaczej sie takie sytuacje znosi, noc potęguje strach..
                                                    dopiero po 3 troche się uspokoiło......
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 20:36
                                                    Za dnia
                                                    jak widzisz,że przy każdym podmuchu dach się podnosi,
                                                    to dopiero jest strach wink
                                                    Mamy.....Karaiby wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 20:38
                                                    Rozjuszona ta matka natura...
                                                    litości nie ma smile
                                                    a tak liczyłam na złotą jesień....a tu ani słychu, ani widu...indifferent wink
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 21:54
                                                    No nie można mieć wszystkiego na zawołanie !
                                                    Jak w lecie moje roślinki wody potrzebowały,to nie było
                                                    a teraz patrz,pod dostatkiem wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 22:03
                                                    Teraz też nie potrzebuję wink
                                                    łaski beeezzzzzzzz wink
                                                    a, wiesz, co obiecują?
                                                    śnieg pod koniec października big_grin cieszysz się big_grin
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 22:05
                                                    Mam jeszcze letnie opony........
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 22:06
                                                    Wiesz,ja marcowy,to lubię śnieg wink
                                                  • rudka-a Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 22:24
                                                    Ja zimowe suspicious
                                                    kolejka była...a potem nie opłacało się zmieniać big_grin
                                                  • zegor Re: Tropcia Ewcia? 06.10.17, 22:31
                                                    Święta i Sylwestra na Kasprowym,sama radość wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka