negativum 14.06.24, 22:55 x.com/i/status/1801677748282278261 Meloni. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: Podziwiam tę kobietę 15.06.24, 01:44 Czy oczy mogą kłamać? x.com/i/status/1801690278396629428 Odpowiedz Link
polski_francuz Wzrost a polityka 15.06.24, 10:03 negativum napisał: " Meloni." ma troche ponad 150 cm wzrostu, jesli wierzyc internetowi. Troche malo. I pytam sam siebie, czy maly wzrost u politykow nie jest swiadectwem leczenia kompleksow poprzez polityke? Przypomina mi sie, ze zeby sie zalapac na policaja w UK trzeba miec conajmniej 180 cm wzrostu. Bo wzrost ma budzic respekt. Moze dodac w konstytucji ze prezio i PM powinni miec wzrost >= sredniej krajowej PF Odpowiedz Link
negativum Re: Wzrost a polityka 15.06.24, 14:53 polski_francuz napisał: > negativum napisał: > > " Meloni." > > ma troche ponad 150 cm wzrostu, jesli wierzyc internetowi. Troche malo. I pytam > sam siebie, czy maly wzrost u politykow nie jest swiadectwem leczenia kompleks > ow poprzez polityke? Przypomina mi sie, ze zeby sie zalapac na policaja w UK tr > zeba miec conajmniej 180 cm wzrostu. Bo wzrost ma budzic respekt. Moze dodac w > konstytucji ze prezio i PM powinni miec wzrost >= sredniej krajowej Nie kręcą mnie wielkie kobiety. W swoim życiu miałem pomiędzy 150, a 155 cm. Ostatnia miała 152 cm. Jak się wyprostowała. Odpowiedz Link
polski_francuz Wielkosc duchz i wielkosc ciala 15.06.24, 21:43 negativum napisał: " Nie kręcą mnie wielkie kobiety." Chyba, ze sa wielkie duchem Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie rozumiec. PF Odpowiedz Link
negativum Re: Wielkosc duchz i wielkosc ciala 16.06.24, 00:39 polski_francuz napisał: > negativum napisał: > > > " Nie kręcą mnie wielkie kobiety." > > Chyba, ze sa wielkie duchem Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie ro > zumiec. Wszystkie kobiety są sprytne. Najdziwniejsze jest to, jak reagują na coś, co nie idzie po ich myśli. Odpowiedz Link
negativum Re: Wielkosc duchz i wielkosc ciala 16.06.24, 01:09 polski_francuz napisał: > negativum napisał: > > > " Nie kręcą mnie wielkie kobiety." > > Chyba, ze sa wielkie duchem Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie ro > zumiec. Mieszkam w żelbetowym bunkrze. By powiesić obrazek trzeba się się postarać. Bez ARTU.de nie dasz rady. Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety mam 2 km od siebie. Nie wbiła żadnego, ale mało co nie straciła oka. Poszły okulary. Kiedy montowałem oświetlenie 10 dziurek zajęło mi 9 godzin. A ta sobie wymyśliła, że wbije gwoździka. Dom po wojskowych, raczej schron. Tu bez udaru nie masz co wchodzić. Odpowiedz Link
polski_francuz Dziury w betonie 16.06.24, 10:01 negativum napisał: " Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety mam 2 km od siebie. " Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze WC+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogie Wiercenie pojdzie szybciej. PF P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie... Odpowiedz Link
negativum Re: Dziury w betonie 16.06.24, 21:24 polski_francuz napisał: > negativum napisał: > > > " Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety > mam 2 km od siebie. " > > Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze W > C+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogie Wiercenie pojdzie szybciej > . > > PF > > P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie.. > . Kupiłem już dawno ARTU. Genialne. Odpowiedz Link
negativum Re: Dziury w betonie 16.06.24, 21:35 polski_francuz napisał: > negativum napisał: > > > " Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety > mam 2 km od siebie. " > > Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze W > C+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogie Wiercenie pojdzie szybciej > . > > PF > > P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie.. > . ARTU. Odpowiedz Link
prze.nick Re: Podziwiam tę kobietę 16.06.24, 17:52 Tylko w prawicy jest szansa powstrzymania Sodomy i Gomory 60 Different Genders? German Politician Mocks Political Correctness in Parliament (English Subs) Odpowiedz Link