Dodaj do ulubionych

Podziwiam tę kobietę

14.06.24, 22:55
x.com/i/status/1801677748282278261
Meloni.
Obserwuj wątek
    • negativum Re: Podziwiam tę kobietę 15.06.24, 01:44
      Czy oczy mogą kłamać?
      x.com/i/status/1801690278396629428
    • polski_francuz Wzrost a polityka 15.06.24, 10:03
      negativum napisał:

" Meloni."

ma troche ponad 150 cm wzrostu, jesli wierzyc internetowi. Troche malo. I pytam sam siebie, czy maly wzrost u politykow nie jest swiadectwem leczenia kompleksow poprzez polityke? Przypomina mi sie, ze zeby sie zalapac na policaja w UK trzeba miec conajmniej 180 cm wzrostu. Bo wzrost ma budzic respekt. Moze dodac w konstytucji ze prezio i PM powinni miec wzrost >= sredniej krajowejsmile

PF
      • negativum Re: Wzrost a polityka 15.06.24, 14:53
        polski_francuz napisał:

> negativum napisał:
        >
        > " Meloni."
        >
        > ma troche ponad 150 cm wzrostu, jesli wierzyc internetowi. Troche malo. I pytam
        > sam siebie, czy maly wzrost u politykow nie jest swiadectwem leczenia kompleks
        > ow poprzez polityke? Przypomina mi sie, ze zeby sie zalapac na policaja w UK tr
        > zeba miec conajmniej 180 cm wzrostu. Bo wzrost ma budzic respekt. Moze dodac w
        > konstytucji ze prezio i PM powinni miec wzrost >= sredniej krajowejsmile

Nie kręcą mnie wielkie kobiety.
        W swoim życiu miałem pomiędzy 150, a 155 cm. Ostatnia miała 152 cm. Jak się wyprostowała.
        • polski_francuz Wielkosc duchz i wielkosc ciala 15.06.24, 21:43
          negativum napisał:

" Nie kręcą mnie wielkie kobiety."

Chyba, ze sa wielkie duchemsmile Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie rozumiec.

PF
          • negativum Re: Wielkosc duchz i wielkosc ciala 16.06.24, 00:39
            polski_francuz napisał:

> negativum napisał:
            >
            >
            > " Nie kręcą mnie wielkie kobiety."
            >
            > Chyba, ze sa wielkie duchemsmile Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie ro
            > zumiec.

Wszystkie kobiety są sprytne.
            Najdziwniejsze jest to, jak reagują na coś, co nie idzie po ich myśli.
          • negativum Re: Wielkosc duchz i wielkosc ciala 16.06.24, 01:09
            polski_francuz napisał:

> negativum napisał:
            >
            >
            > " Nie kręcą mnie wielkie kobiety."
            >
            > Chyba, ze sa wielkie duchemsmile Co do Meloni, to jest sprytna babka i moge Cie ro
            > zumiec.

Mieszkam w żelbetowym bunkrze. By powiesić obrazek trzeba się się postarać. Bez ARTU.de nie dasz rady.
            Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety mam 2 km od siebie.
            Nie wbiła żadnego, ale mało co nie straciła oka. Poszły okulary.

Kiedy montowałem oświetlenie 10 dziurek zajęło mi 9 godzin. A ta sobie wymyśliła, że wbije gwoździka.
            Dom po wojskowych, raczej schron. Tu bez udaru nie masz co wchodzić.
            • polski_francuz Dziury w betonie 16.06.24, 10:01
              negativum napisał:

" Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety mam 2 km od siebie. "

Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze WC+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogiesmile Wiercenie pojdzie szybciej.

PF

P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie...smile

• negativum Re: Dziury w betonie 16.06.24, 21:24
                polski_francuz napisał:

> negativum napisał:
                >
                >
                > " Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety
                > mam 2 km od siebie. "
                >
                > Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze W
                > C+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogiesmile Wiercenie pojdzie szybciej
                > .
                >
                > PF
                >
                > P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie..
                > .smile

Kupiłem już dawno ARTU. Genialne.
              • negativum Re: Dziury w betonie 16.06.24, 21:35
                polski_francuz napisał:

> negativum napisał:
                >
                >
                > " Moja sobie wymyśliła, że kupi gwoździki do betonu. Pojechała kupiła, markety
                > mam 2 km od siebie. "
                >
                > Wiertarka i wiertla z powlokami utwardzanym. Nie znam ich skladu. Zgaduje, ze W
                > C+Co a moze i DLC ale, takie wiertlo pewnie drogiesmile Wiercenie pojdzie szybciej
                > .
                >
                > PF
                >
                > P.S. Jak skrocisz czas wiercenie do godziny tos mi winny jakies wynagrodzenie..
                > .smile

ARTU.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka