07.05.04, 17:45
godziny ciszy. znaczy, musi byc zbiera sie na burze.

ps. pogielo Was czy co?
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: 4 i pol 07.05.04, 17:58
      chyba nie wiesz, do kogo mówisz!
      • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 18:01
        nie bedziesz mnie pouczal jak mam wykonywac swoja prace
        • aniela PS 07.05.04, 18:01
          teraz. teraz poprosze o otwarcie budek i dostarczenie kluczy. w sprawie suma to
          mowie. czy OXY mnie slyszy?
          • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:11
            Aha, łeb mam spuszczony akurat, toteż głosem niższym do mnie przemawiaj.
            ~~
            ox
            • aniela Re: PS 07.05.04, 18:16
              aha poprosze zeby mnie chwycic za reke. mam suma w porcjach i w calym kaalku
              przed oczyma. co robie?
              • aniela Re: PS 07.05.04, 18:18
                graczom rpg dla ulatwienia podam, ze sum w calym kawalku po dwukrotnym
                kliknieciu myszka informuje ze sie nie moze otworzyc.
                • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:20
                  Eno, nic mi tam nie klikaj! Zasysaj!
                  ~~
                  ox
              • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:19
                W sumie polecam w kawałkach. W razie awarii, to co przełkniesz to Twoje. A
                komplecik samoczynnie się składa w całość.
                ~~
                ox
                • aniela Re: PS 07.05.04, 18:20
                  aha rozpoczelam konsumpcje. :)

ps czy z pelna buzia moge szperac w pozostalych garach bez szkody dla
                  transmisji?
                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:22
                    A gardło u Ciebie głebokie? ;)
                    ~~
                    ox
                    • aniela Re: PS 07.05.04, 18:23
                      eno, powaznie pytam bo nie chcialabym sie ukrzywdzic mimochodem
                      • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:26
                        Anie, to o co pytasz ma związek z szerokością gardła, nie z jego głebokoscią...
                        (Sam nie wiem dlaczego mi się pomyliło?)
                        Możesz więc kosztować i siana i owsa :)
                        ~~
                        ox
                        • aniela Re: PS 07.05.04, 18:29
                          aha rozpoczelam penetracje bez czekania na zielone :)

ps.polowe pierwszej czesci mam juz za soba, do ktorej dzis otwarte?
                          • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:32
                            Jako że dziś nie biorę nadminut, toteż ino do 21:36 masz swobodę.
                            ~~
                            ox
                            • aniela Re: PS 07.05.04, 18:34
                              aha to sie rozgoszcze. powinnam zdazyc w tym czasie wyniesc srebra rodowe :)
                              • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:38
                                No tak. Puścić tako na pokoje...
                                Pokaż język! O, kosztowałaś już atramentu? :)
                                ~~
                                ox
                                • aniela Re: PS 07.05.04, 18:40
                                  aha dawno tu nie bylam. wiele nowego widze :)

ps. jakie to przyjemne grzebac w cudzych rzeczach.
                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:41
                                    Yhyhy ...takie tam fatałaszki :)
                                    ~~
                                    ox
                                    • aniela Re: PS 07.05.04, 18:43
                                      yhyh widzialam u Ciebie prace koronczarek czy to zludzenie bylo?
                                      • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:46
                                        Hyhy, nic sie przed Tobą nie uchowa :) A z koronek najlepiej uważam ryszelie :)
                                        ~~
                                        ox
                                        • aniela Re: PS 07.05.04, 18:47
                                          ryszelie? e to zdrajca byl, musial zginac. w ogole nie ma u mnie uwazania
                                          • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:51
                                            A propos, czyż nie ładnie mi w purpurze?
                                            ~~
                                            ox
                                            • aniela Re: PS 07.05.04, 18:52
                                              aha, zawstydzilam Cie znaczy? ;)
                                              • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:55
                                                Nene, chodzi mi o te fotki z różowej serii :)
                                                ~~
                                                ox
                                                • aniela Re: PS 07.05.04, 18:58
                                                  znaczy jestem daltonista z natury i ogladam raczej kontury. koronczarki mię
                                                  urzekly, czy przegapilam cos rownie landrynkowego?
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:04
                                                    Aha, z reki mi jadły.
                                                    Właściwie to nie.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:06
                                                    aha sprawdze w pozostalych szufladach :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:12
                                                    Aha, czytasz cudze listy, fe! :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:14
                                                    yhyh patrzysz mi na rece? sprawdzalam tylko czy w kopercie ktos lapowki nie
                                                    zostawil przez nierozgarniecie :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:16
                                                    Aha, masz takie zwinne i chwytne palce... :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • Gość: aniela Re: PS IP: *.aster.pl / *.acn.pl 07.05.04, 19:19
                                                    aaaaaaaaaaaaaa, puscilam sie tuz przed koncem drugiej czesci. sama sobie galaz
                                                    podcielam. nie zamykaj lufcika! :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:21
                                                    A widzisz? Przynajmniej przeddzidzie przeddzidzia suma ocalało
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:23
                                                    dotad myslalam ze jestem madrzejsza :)
                                                    aha zabieram sie za sroddzidzie przeddzidzia suma :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:23
                                                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> aaaaaaaaaaaaaa, puscilam sie tuz przed koncem drugiej czesci. sama sobie
                                                    galaz podcielam.

nono, ledwie po pierwszym komplemencie...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:25
                                                    aha mam laskotki w ego :) dzisiaj.
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:27
                                                    A to nawet komplement nie był wzorcowy... Niekompletny znaczy.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:28
                                                    aha spadlam zanim go niedokompletowales
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:31
                                                    Aha, niedorozwinął mi się ździebełko, ale widzę, doprawiłas mu co trzeba w
                                                    porę :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:39
                                                    aha narobilam sie troche kolo tego piora, fakt :)

ps. a co bedzie jak pojdziesz? znaczy czy sie zatrzasne czy mnie wyrzuci?
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:43
                                                    aha, oczekujesz jakiegoś znaku sygnału na znak mojego odejścia?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:46
                                                    znaczy wolalabym zeby Ci sie wskazowki skleily od tego kleju powiem szczerze.
                                                    syrene fabryczna sie ubije jak wyc zacznie :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 19:52
                                                    Bądź dobrej myśli. Zdążysz. Ze swojej strony zaofiaruję się skąpić Ci
                                                    komplementów :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 19:57
                                                    ja natomiast szczodrosc w dostarczaniu infernalnych przezyc w zamian oferuje.
                                                    bez popitki oczywiscie (popitki sa dla bab)

ps. zauwazyles ze siegnelam lapczywie po czesc trzecia juz?
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:01
                                                    aha dodam ze mam w srodku komputera mnostwo skeczy ZS Skurcz i wiem ze mozna po
                                                    nie z zewnatrz siegac. za podpowiedz jak sprawdzic swoj adres moge dac dostep
                                                    nieograniczony. jesli zeche oczywiscie
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:04
                                                    O, to skopypastuj je raz raz w moim kierunku. Podkładam Ci kuwetę :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:06
                                                    aha moment bo nie moge znalezc szuflady. zadzwonie po klucze i zaczne Ci
                                                    nakladac
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:08
                                                    Aha nakładaj, bo kuweta stygnie. Ino coby meniskiem w słuszną stronę było :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:10
                                                    aha rzucilam czyms w Ciebie. sprawdz czy to mientkie czy twarde moze?
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:11
                                                    eno, jeden maly skeczyk i 56 minutes remaining. otworz sie jakos bardziej moze?
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:13
                                                    No przecież stoję otworem w Twoim kierunku!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:15
                                                    aha i nic nie czujesz? nicanic?
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:18
                                                    Aha, czuje wyrażnie teraz. Otworzę może szerzej lufcik...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:20
                                                    hehehe nieno. przerwalam. i to w takim momencie
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:11
                                                    Aha, celowo nie trafiłaś do kuwety?!
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:13
                                                    nieno, nie ublizaj mi przeciez. mi raportuje ze kopiowanie trwac bedzie tylko
                                                    30 minut jeszcze. wyjm koreczki z uszu
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:17
                                                    Coś ten mój otwór większy jakiś od Twojego... A kuwetki z Twoim imieniem nadal
                                                    nie dostrzegasz? Dobra skończ co zaczęłaś, przełożę szufelko potem.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:18
                                                    o! to ja nie w ten otwor rzucam. normalnei na skurcza bezposrednio zaczelam
                                                    ladowac. to poczekaj, poprawie makijaz i sie.
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:19
                                                    aha przerwalam i nie dostrzegam. to moze porozmawiajmy lepiej o pogodzie
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:22
                                                    Naprawdę nic się nie stało. Nie takie rzeczy sie śniły fizjologom :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:26
                                                    aha. koszmar :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:20
                                                    Nic już nie poprawiaj, sam to pozbieram jak skończysz.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:21
                                                    yhy a wiesz juz skad zbierac? bo mam adres taki, ze tylko autysta zapamieta
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:26
                                                    Anienie, po prostu rozpocznij raz jeszcze we właściwej kuwecie. Nie zdołam nic
                                                    od Ciebie wydobyć mimo iż wiedziałbym gdzie szukać. Sienieda poprostu.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:31
                                                    aha to mię zdumiewa, albowiem niejedne rece zewnetrzne grzebaly w tych
                                                    fatalaszkach.
                                                    siegnelam po czesc czwarta, pamietaj zeby przed 21 azymut na kuwete mi dac. o
                                                    21 dokonuja eutanazji na serwerze
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:37
                                                    Przez sieć lokalną się zgodzę. Przez Internet, musiałabyś się jadnak bardziej
                                                    udostepnić jak dla mnie...
                                                    Kuweta jest w ZS Skurcz\Anieline skeczyki
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:40
                                                    aha melduje ze nie widze. a nie chce zamknac otworzyc moze zadziala bo znow sie
                                                    urwe z choinki przedwczesnie. to moze ustalmy ze jak skoncze brac to zaczne
                                                    dawac. tylko mi powiedz czy z tym sposobem copy&paste to nie zart?

ps. czy jesli zamkne to czarrne oko co mryga na dole po prawo to bede
                                                    wystarczajaco dostepna?
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:45
                                                    Otwórz sobie nowe okno przeglądarki i zaloguj się na mojego FTP.
                                                    Powinnaś zobaczyć zaktualizowaną strukturę.
                                                    Możesz to zrobić bez ryzyka zerwania transmisj w Twoją stronę.
                                                    Copypastujesz do mnie i po krzyku. FTP to taki źwierz, co może w dwie strony...

Nie wiem co Ci tam mryga, ale żeby świadczyć takie usługi jak ja, musiała byś
                                                    postawić u siebie serwer FTP i doręczyc mi kluczyki. Jak rozumiem nie masz
                                                    takiego czegoś u siebie, chyba że masz?
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:47
                                                    znaczy mam serwer (to taki czarny komputer) ale nie umiem go uzywac (poza
                                                    zazyciem forum). decyduje sie zatem na opcje nowego okna :) uwaga start
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:49
                                                    Bingo! Tym razem centralnie w sam środek kuwety, brawo! :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:50
                                                    yhyhyh jestem z siebie taka dumna! ;)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:53
                                                    A teraz spróbuj małej akrobacji i otwórz trzecie z kolei okno.
                                                    Masz? Hokus-pokus! W tej sesji też możesz albo ciągnąć albo zasysać.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:54
                                                    oxycort napisał:

> Masz? Hokus-pokus! W tej sesji też możesz albo ciągnąć albo zasysać.

Sorry, miało być "albo wypychać albo zasysać". Ciągle mi się myli...
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 20:55
                                                    o jesu, az mi sie w glowie zakrecilo :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:00
                                                    To co spróbujesz z czwartym? W czwartym możesz np. pociągnać suma za ogon :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:02
                                                    w sensie mam wziac czesc 5 poza kolejnoscia? aha zamykam oczy zaciskam zeby i
                                                    ciagne (suma za ogon)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:06
                                                    Aha, poznałem po owocach, że już umiesz. Mów mi rabbi :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:08
                                                    yhy mam siedem okienek w kupke (fuj) zlozonych. zanim serwer padnie, rzeknij
                                                    rabbi co bedzie jak powyciagam Ci wszystko z kieszeni? (w sensie co ze
                                                    skeczykami ktorymi Ci zamierzalam nawrzucac w kuwete?)
                                                  • Gość: hehe wasz czas juz minal! wypad! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.04, 21:11
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:14
                                                    hyhy :)
                                                    Suma chyba zsukcesfullujesz. A jak skeczyki nie przejdą to trudno. O terminie
                                                    kolejnej sesji poświęconej skurczom nad kuwetą powiadomimy się nawzajem przy
                                                    pomocy kamienia i procy. :)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:17
                                                    yhy z tym ze moje warunki sa takie, ze rozdaje wylacznie w ten weekend. potem
                                                    sie zasklepiam w sobie :(
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:20
                                                    Czemu tak? Weźmiesz li skeczyki na płytce i po weekendzie będzie się samo
                                                    aplołdowało w tle podczas rutynowych czynności służbowych.
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:23
                                                    a nene, a to dlatego ze sowy nie sa tym czym sie wydaja bowiem.
                                                    ps. czas mi sie kurczy
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:26
                                                    Jesteś pewna? Weź pod uwagę że palec mój (nie tak smukły przecież) może mi się
                                                    omskąć i wyciąć mogę dałnlołdy przez nieuwagę...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:29
                                                    yy znaczy w jakies sprawie ten blekmejl mi przesylasz? ws sow czy czaasu>? bo
                                                    te syreny to Tobie wyja, az tu sluchac przecez :)
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:32
                                                    W sprawie nierenegocjowalnych warunków Twoich serce mi się zatwardziało w
                                                    osierdziu. Nie wiem czy przystać na ofertę płytkową. To moze być cacanka
                                                    zwykła...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:35
                                                    aha znaczy bedac po stronie downloadujacej przeczuwam wlasna slabsza pozycje
                                                    przetargowa ale zaswiadczyc cudzym, wiarygidnym jakims podpisem moge, ze pod
                                                    lawka w umowionym miejscu zaufanemu moge zostawic.
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:38
                                                    Nicto. Zmykam. Budkę odemkniętą zostawiam, toteż nie zachowuj się i wpuszczaj
                                                    obcych ani osób podobnych z wyglądu do nikogo. Dobranoc.
                                                    ~~
                                                    ox

P.S. Setkę zaocznie zagarniam.
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:40
                                                    aha dziekuje. bede stala na strazy budki oraz porzadku :) dobranoc
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 21:24
                                                    wycinam uploady, dla zwiekszenia przepustowości (aha, zauważyłaś jak
                                                    familiarnie slangujemy?)
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • aniela Re: PS 07.05.04, 21:26
                                                    aha jak internetowi blokersi.
                                                    w odwdziece przekaze plyte w cudze zle rece celem przeniesienia zawartosci.
                                                    wymyslilam.
                                                  • oxycort Re: PS 07.05.04, 20:02
                                                    Yyyy, dla bab? Wot konfuzyja. Bo ja marynarkie w popitkie mam na sobie tera.
                                                    ~~
                                                    Ad ps
                                                    Aha!
                        • ignatz Re: PS 07.05.04, 18:32
                          To przez Nixona.
                          • oxycort Re: PS 07.05.04, 18:42
                            W sensie że gg przez nixona? O!
                            ~~
                            ox
    • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 18:36
      a bedzie jeszcze wiecej tej ciszy...
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=12485991
      • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 18:38
        atam, i tak nigdy nei lubilam internetu
        • pejsaty cisza cieszy 07.05.04, 18:41
          a ja sie poswiecam piszac.
          • aniela Re: cisza cieszy 07.05.04, 18:44
            az syczy ;)
          • edzioszka Re: cisza cieszy 07.05.04, 18:44
            eee.. znowu! wreszcie się pracą zajmę :(
    • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 21:37
      dodam nic od siebie zeby parzyste mi przypadly
    • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:37
      100
    • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:37
      100..
      • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 21:40
        normalnie jak swinia no.
        • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:41
          no ba. i to szowinistyczna. :)
          • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 21:43
            aha zdradliwa zawinklowa
            • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:47
              aha to byl pewny strzal. drugi to tylko zeby dobic. :)
              • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 21:49
                aha polski bandit, tfu ;)
                • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:51
                  aha setka i to w doliczonym czasie gry. powiesze sobie nad kominkiem. :)
                  • aniela Re: 4 i pol 07.05.04, 21:55
                    aha ciezko pracowalismy z Oxem na te ukradziona setke.
                    • pejsaty Re: 4 i pol 07.05.04, 21:56
                      yhm. chwali sie to wam i to bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka