Dodaj do ulubionych

phi!faceci!

09.03.02, 11:11
o ile się nie mylę, wczoraj był dzień kobiet. o ile się nie mylę, bo wnioskuję
to tylko z kalendarza. czy usłyszłam choć jedno muiłę słowo? NIE. no bo po co?
to przecież dyshonor dla faceta podejść do koleżanki z
klasy/pracy/studiów/.../* i wręczyć jej kwiatek! Ale kiedy kobiety
bałwochwalczo was nie traktują, macie ogromne pretensje!@!! 8-ego marca
przypominaja mi się zawsze opowieści mojej mamy i babci, jak to panowie każdej
kobiecie wreczali kwiatek... No i niech mi ktoś powie, że komunizm nie miał
dobrych stron!!!
Szanowni panowie. jest takie powiedzenie, żę dzień mężczyzn jest przez cały
rok, a dzień kobiet 8-ego marca. to nie jest bardzo trudna data do
zapamiętania...
Nawet możemy sie poświęcić i kupić wam kalendarz.
*niepotrzebne skreślić
Obserwuj wątek
    • _tequila_ Re: phi!faceci! 09.03.02, 11:35
      z twojej wypowiedzi wnioskuje, ze:
      a) jestes bardzo mloda
      b) jestes niepoprawna romantyczka, bujajaca w chmurach
      c) nie znasz mezczyzn (to wiaze sie z poprzednimi)...
      Sorry ale musisz sie przyzwyczaic, ze dla faceta to nie jest najwazniejsza
      rzecz na swiecie - jakies swieto kobiet, imieniny czy inne rocznice.
      Nie zrozum mnie zle, jasne, ze lubie dostawac kwiaty jak kazda kobieta i to
      niekoniecznie z jakiejs okazji ....

pozdrawiam
      racjonalna Tequila ;)))
      • ukajf Re: phi!faceci! 09.03.02, 11:40
        czy ja mówę, że koniecznie muszę dostać kwiatek? ja bym chciała, żeby
        ktokolwiek PAMIĘTAŁ. Wstarczy mi powiedzenie "wszystkiego najlepszego z
        okazji...". czy to takie trudne?
        • _tequila_ Re: phi!faceci! 09.03.02, 12:07
          to fakt tylko gdyby pamietali o zyczeniach to przy okazji pewnie kupiliby
          jakiegos nedznego tulipa....
          Nie łam sie- spoznionego WSZYSTKIEGO NAJ... ;))
          • Gość: PaniDomu Re: phi!faceci! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 13:19
            Zauważyłyście, że faceci jakoś dyplomatycznie omijają ten wątek...?
            • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 15:04
              niedyplomatycznie sie tu wpisuje...
              • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:38
                cze dzieciak
                • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:40
                  chyba Cię już nie ma, ale jednak postanowiłam zaznaczyć swą obecność
                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 15:47
                    chyba jestem, ale Ty juz pewnie ucieklas:)
                    • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:49
                      skąd...cały czas jestem;)
                      • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:49
                        znasz się na corel`u?
                        • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 15:51
                          znam sie na photoshopie, corel jest dla lamusow:)
                          • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:52
                            a możesz mi jednak cos powiedzieć?
                            Potrzebuję zlikwidować cień przy tekście. Nie wiem, jak...;)
                            • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 15:54
                              gdzies musza byc text options z funkcja shadow. ja nie uzywam corela, nie wiem
                              jaki tam jest uklad menu, wiec musisz sama poszukac:) nie dziekuj za pomoc hi,
                              hi:)
                              • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 15:56
                                świnio...nie smiej się ze mnie...jesteś potworem, wiesz...;)))
                                • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 15:58
                                  ja sie z Ciebie Kocie nie smieje:) serio nie uzywam corelka i nie wiem:)
                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:01
                                    smiejesz się...dobrze to wiem;)))
                                    Ja też nie używam...w wordzie to bym wiedziała, co zrobić, ale tu nie mam
                                    zielonego pojęcia...chyba się więc powieszę...
                                    • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:04
                                      no... chyba tylko to Ci pozostaje:)
                                      co Ty dzisiaj w necie robisz?
                                      • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:05
                                        stęskniłam się za Tobą
                                        • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:08
                                          nie sciemniaj i tak nie uwierze:)
                                          ja za Toba tez:)
                                          • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:09
                                            mi nie wierzysz???Juz komu jak komu, ale mi możesz wierzyć;))
                                            Intuicja mi podpowiedziała, że tu będziesz;))
                                            • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:11
                                              pseudo-kobieca intuicja?:)
                                              • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:11
                                                phi...faceci;)))

Nie przysłałeś mi maila...za to grozi smierć, wiesz?
                                                • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:14
                                                  Ty przez caly tydzien nic nie przysylalas, dopiero w piatek sie cos ruszylas:)
                                                  zreszta myslalem ze dopierow poniedzialek zajrzysz do skrzynki. chcesz zebym
                                                  teraz pisal, czy wolisz rozmawiac, he?:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:16
                                                    yyyy...daj mi chwile do namysłu...;))))

A w ogóle to co to za wyrzuty??Przecież mówiłam, że jestem strasznie
                                                    zajęta...nie mógłbyś czasem napisać czegoś z własnej woli, żeby mi było milo,
                                                    jak zajrzę do skrzynki???Ty mnie juz w ogóle nie kochasz;))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:19
                                                    zachowujesz sie prawie jak prawdziwa kobieta:)
                                                    przysiegam ze Ci cos wystukam!
                                                    a tak wogole to jeszcze Cie troszke kocham:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:21
                                                    nie udawaj...ja wszystko dobrze widzę...jesteś okrutny i podły i wcale o mnie
                                                    nie dbasz;)))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:23
                                                    jak Ty wogole masz czelnosc oskarzac ze o Ciebie nie dbam?! chodz Cie przytule
                                                    i poglaskam po glowce:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:26
                                                    (uważaj, teraz będzie scena;))))...nie chcę...w ogóle Ci na mnie nie
                                                    zależy...czas już to wszystko skończyć...;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:28
                                                    wiem ze nie powinienem brac tego serio, ale ja przekorny jestem.
                                                    skoro nie chcesz to nie. zegnaj na zawsze!:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:28
                                                    hi hi...pewnie myślisz, że teraz będę błagać, żebyś wrócił...masz rację;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:31
                                                    no to na kolana i blagaj Stokrotko:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:32
                                                    na kolana???No wiesz...nie będę sie poniżać dla Ciebie;))
                                                    słonko...błagam, zrób coś z tym cieniem...nie masz korela pod ręką?
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:35
                                                    nie mam Kocie. a da sie ten tekst jakos zaznaczyc? jak zaznaczysz to sie moze
                                                    jakis panel z opcjami pojawi? a w pomocy szukalas? otworz helpa i wpisz text,
                                                    shadow - moze cos znajdziesz (ale pewnie nie:))
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:37
                                                    i znowu się ze mnie śmiejesz...;))A mi wcale nie do śmiechu...;)
                                                    Jak zaznaczam text, to mi sie tylko różne rzeczy dotyczące textu
                                                    pokazują...jakby w ogóle nie bylo tego cienia...;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:40
                                                    a czt w tych 'roznych rzeczach':) jest cos takiego jak text options? MUSI BYC!:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 16:42
                                                    qrna...zrobiłam w jednym i zapomniałam jak...;)))A jeszcze musze jeden cień
                                                    usunąć...szczyt głupoty osiągnęłam właąsnie;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:52
                                                    Ty moja chodzaca inteligencjo ha, ha
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:03
                                                    już sobie przypomniałam...zrobiłam to już pieknie. Do druku się nadaje...tylko
                                                    nie mogłam dostac odpowiednio pięknego papieru;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:06
                                                    mozesz to wydrukowac na paierze sniadaniowym:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:09
                                                    phi...chciałam kupic papier czerpany...o, fajna historia się
                                                    przydarzyła...wchodze do hurtowni i się pytam klesia, czy mają papier
                                                    czerpany...ten na mnie wybałusza oczy i pyta:jaki papier???No to mu tłumaczę,
                                                    że jest grubszy niż zwykły papier i ma taką fakturę charakterystyczną...a on,
                                                    nagle olśniony: Aaaaaa!!Fakturę??Znaczy te...druki VAT...to tam-trzecia półka
                                                    po lewo...;)))
                                                    Usmiałam się co nie miara;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:11
                                                    no to facet na Twoim poziomie byl, co?:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:13
                                                    phi...udam, że tego nie napisałeś:(
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:14
                                                    buzi w nosek na przeprosiny:) oczywiscie ze tego nie napisalem - za bardzo Cie
                                                    kocham:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:15
                                                    aha...znowu kręcisz...na moich uczuciach jak na harfie grasz;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:17
                                                    ale Ty masz poetyckie okreslenia:) nie krece!:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:20
                                                    znam każdy zakątek Twojego umysłu (to całkiem łatwe, bo objetość niewielka;)))).
                                                    i dobrze wiem, że chcesz mnie omotać;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:24
                                                    mimo wszystko myslenie idzie mi lepiej niz Tobie... dzieje sie tak dlatego ze
                                                    moj mozg, mimo ze objetosciowo maly, zajmuje duza powierzchnie - wiesz faldy i
                                                    tak dalej. Twoj natomiast to wielka dynia, na nieszczescia gladziutka jak
                                                    pupcia niemowlaczka)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:26
                                                    hi hi...się uczyłeś biologii, co?Może Ci sie przyda, jak będziesz kolegów w
                                                    Kabulu operował...;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:28
                                                    bede w przyszlosci snajperem. wskocze na najwyzszy budynek w okolicach uniwerka
                                                    w Lodzi i bede czekal na panne F.:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:30
                                                    hi hi...a po czym mnie poznasz??
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:33
                                                    poznam Cie po wygladzie Mati Hari:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:34
                                                    hi hi...na codzień wyglądam jak M.N., a nie Mata Hari;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:38
                                                    jak M.N. czyli jak Potworek:)
                                                    konmiecznie musisz wyslac mi to zdjecie w kiecce okej?:) na scianie sobie
                                                    przywiesze:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:39
                                                    żeby Cie straszyło w nocy...a jeszcze bardziej za dnia??
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:46
                                                    puszcze takie niewinne klamstewko , ze bym Cie podziwial w nocy i w dzien:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 17:56
                                                    aha...a mine miałbys taką, jak na słynnym obrazie Munch`a "Krzyk";))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:59
                                                    o! cos w tym rodzaju!:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 18:00
                                                    widzisz...prześwietlony już jesteś...nawet nie przejrzany, ale
                                                    prześwietlony...;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:05
                                                    masz rentgen w oczach? nawet ubrania mi nie pomagaja? Ty zboczencu:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 18:07
                                                    to rentgen jest duchowy...;)))i umysłowy;))) (tylko nie pisz, że "chyba
                                                    umysłowo chory";)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:10
                                                    dobrze nie napisze:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 18:12
                                                    prosiak z Ciebie, wiesz;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:16
                                                    wiem:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 18:19
                                                    i jak Ci się z tą świadomością zyje??;)Wydajesz setki tysięcy na
                                                    psychoanalityka?...nie musisz. Ja Ci pomogę...;)))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: phi!faceci! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:21
                                                    najlepszym psychoanalitykiem jest moja babcia. najlepszym bo darmowym:) Ty mnie
                                                    nie wyleczysz. Ty mnie pograzysz:)
                                                  • fuego Re: phi!faceci! 09.03.02, 18:24
                                                    no właśnie...przecież o tym mówię;)))Będę miała ubaw po...po same uszy;)))
                                                  • fuego huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 16:40
                                                    udało się!!!Jesteś ze mnie dumny??;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:43
                                                    wprost niesamowicie. duma mnie rozpiera:) gdzie to znalazlas? w tych roznych
                                                    rzeczach?:)
                                                    masz maila, aler teraz go nie czytaj, tylko rozmawiaj ze mna:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 16:44
                                                    nie...poklikałam trochę, poklikałam, w końcu wpadłam na genialny pomysł, że
                                                    możnaby to rozgrupować...;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:46
                                                    wow, ale Ty jestes zdolna:)
                                                  • Gość: fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.man.lodz.pl 09.03.02, 16:47
                                                    ale Ty na to nie wpadłeś...przyznaj się;))

Hi hi...przeczytałam Twojego maila...czy za to grozi jakaś kara?
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:50
                                                    tak! za to grozi kara, ale jeszcze jej nie wymyslilem.masz laskotki?:)
                                                    przyznaje sie! ja na to nie wpadlem:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 16:51
                                                    hi hi...a więc "z komputerów" twż jestem lepsza od Ciebie;))))
                                                    Ani słowa o łaskotkach...
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:53
                                                    no... nawet z kompow jestes lepsza ode mnie... ehh Ty geniuszu malutki:)
                                                    wiec masz laskotki? to dobrze...:) < to jest szatanski usmieszek
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 16:56
                                                    i jeszcze przyznaj, że nadaję się do robienia ramek...;)))Będę wtedy całkowicie
                                                    usatysfakcjonowana;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 16:58
                                                    i co jeszcze? moze z okna mam wyskoczyc?:) tylko nie mow ze tak! upadek z
                                                    takiej wysokosci nawet mi moze zaszkodzic:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 16:59
                                                    nie...nie chcę Twojej zguby...jeszcze mi się może do czegoś przydasz;)))
                                                    Póki co możesz mi prawic komplementy;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:02
                                                    i beda Ci sie te komplementy podobac, mimo iz falszywe?:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:03
                                                    w końcu nie widzę, czy fałszywość na Twym licu wyryta jest;))A może to
                                                    uwielbienie??;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:04
                                                    zapewniam Cie ze to uwielbienie, o moja krolewno:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:06
                                                    no widzisz...na wylot Cię przejrzałam;)))
                                                  • Gość: dziecaik Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:07
                                                    no bo Ty w koncu jestes prawdziwa kobieta Kwiatuszku:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:10
                                                    właśnie właśnie...;)))tak do mnie mów;)))

(gdzie Ty uzyskasz rozgrzeszenie za tyle kłamstw??;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:12
                                                    ja chyba prosto do piekla pojde. z lucyferem na tronie zasiade:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:14
                                                    aha...a ja będę smołę w kotle gotować;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:15
                                                    a moze Ty pani Twardowska jestes? samego diabla pokonasz:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:19
                                                    nie podoba mi się to nazwisko...a diabła waśnie pokonuję...Ciebie znaczy się;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:21
                                                    no wiec nie jestes zla w zlosliwosciach i tak dalej, ale do mistrza-mnie
                                                    jeszcze Ci daleko:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:23
                                                    phi...się usmiałam że hej!;)))co to za dyrdymały spod Twoich palcy wychodzą;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:26
                                                    to nie dyrdymalyy - to szczera prawda. pogodz sie z nia lepiej:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:29
                                                    nie zamierzam...znam bowiem swą wartośc i możliwości;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:31
                                                    znasz? i jak przezylas ta swoja niska (i prawdziwa) samoocene?:) choc Cie
                                                    przytule i pociesze hi, hi
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:33
                                                    eh...jaki Ty jesteś głupiutki jeszcze;))ale u facetów w Twoim wieku to
                                                    normalne;))
                                                    W każdym razie do przytulania nie jest potrzebny światły umysł, więc się
                                                    nadasz;))))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:36
                                                    Ty natomiast sie nawet do przytulania nie nadajesz. Nie jestes cieplutka:)
                                                    u facetow w moim wieku? phi...:) wielce dorosla panna Fuego. Ja Cie przeswiece
                                                    mloda damo!:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:41
                                                    nie masz uprawnień;))))

Moja temperatura utrzymuje się na (mniej więcej) stałym poziomie wynoszącym
                                                    36,6...czy to dla Ciebie za mało???Moge się dla Ciebie rozchorować...wtedy
                                                    osiągnę 39,5;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:44
                                                    mi nie chodzi o fizyczne cieplo... raczej o takie wewnetrzne, uczuciowe.. Tobie
                                                    go brakuje:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:47
                                                    no wiesz...teraz to się chyba obrażę...mam w sobie mnóstwo uczuć...tych dobrych
                                                    oczywiście...ale nikogo to nie obchodzi...;)))(eh, to już prawie telenowela,
                                                    nie?)
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:52
                                                    nie no... oczywiscie ze masz w sobie mnostwo uczuc tych dobrych, tylko nie moge
                                                    sobie przypomniec jakich:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 17:59
                                                    przez skromność nie wymienię...;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:04
                                                    wlasnie skromnosc cenie w Tobie najbardziej:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 18:05
                                                    a więc jednak mnie kochasz...;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:09
                                                    kocham Cie bezgranicznie:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 18:11
                                                    i do końca życia??(chce mieć jasność;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:14
                                                    do konca! tylko nie wiem czy mojego czy Twojego:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 18:16
                                                    kobiety żyją dłużej...
                                                    a właściwie to umrzyj z miłości do mnie, dobra?
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:18
                                                    teraz mam umrzec?! juz nie chcesz ze mna rozmawiac? Ty swinio!:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 18:19
                                                    eh, teraz nie...później...ale zostaw list, że to z miłości do mnie, dobra?;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:25
                                                    a uwierzysz w takie klamstwo?:)
                                                  • fuego Re: huraaaaaaaaaaaaa!!!! 09.03.02, 18:27
                                                    moje psiapsiółki uwierzą...i moje notowania skoczą w górę...;)))
                                                  • fuego Słonko... 09.03.02, 17:38
                                                    chciałam zapisac to, co zrobiłam (te ramkę) i mi się pojawiło: File Copy Error.
                                                    TEMP Drive or Output Drive may be full. Co mam zrobić???Dodam tylko, że czytam
                                                    ten dokument z dyskietki...czy to znaczy, ze nie ma już miejsca na niej i musze
                                                    to zapisac na twardym dysku???
                                                    No proszę Cię...pomóż mi:)
                                                  • Gość: dzieciak Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:41
                                                    to znaczy dokladnie to co powiedzialas:) mozesz usunac pliki z dyskietki, albo
                                                    moze spakowac jakim zipem albo rarem ten pliczek... tylko pamietaj! jesli
                                                    bedzie mial wiecej niz 1,44 MB to Ci sie na dyskietke nie zmiesci!
                                                    Czuje sie jak nauczyciel:)!
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 17:42
                                                    > to znaczy dokladnie to co powiedzialas:) mozesz usunac pliki z dyskietki, albo
                                                    > moze spakowac jakim zipem albo rarem ten pliczek... tylko pamietaj! jesli
                                                    > bedzie mial wiecej niz 1,44 MB to Ci sie na dyskietke nie zmiesci!
                                                    > Czuje sie jak nauczyciel:)!
                                                    hi hi...co to jest:
                                                    a)zip
                                                    b)rar... (może powinno być rorem";)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:49
                                                    eh... to sa programy do pakowania plikow Kotku... ale juz lepiej usun pliki z
                                                    dyskietki - tak bedzie prosciej:) a nie masz drugiej dyskietki? czystej?
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 17:52
                                                    nie rób ze mnie idotki...;)))Ni zapominajmy, że to ja wpadłam na pomysł
                                                    rozgrupowania...;)))
                                                    Nie moge usunąć plików z dykietki, bo mi są potrzebne
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:56
                                                    no a na druga dyskietke nie mozesz zgrac? pewnie nie masz co?:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 17:58
                                                    no....nie wzięłam...;)))
                                                    Aha...jeszcze jedno pytanie...mam już tę ramke gotową...jets piekna i w ogóle
                                                    taka, jak powinna być. Zapisałam ją sobie na twardym dysku, a konkretnie na
                                                    pulpicie...teraz chciałabym zrobić następną ramke, zmieniając tylko nazwę
                                                    firmy. Ale jak mam skoiowac tamtą ramkę, żeby były dwie???;)))
                                                    Nie smiej się, błagam;))
                                                    Ja po prostu nie chce stracic tego, co już zrobiłam;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:02
                                                    otworz ta ramke corelem (bo w coelu ja robila chyba?) i daj save as albo zapisz
                                                    jako (w zaleznosci od wersji jezykowej) i wpisz jakas nazwe rozna od tej co juz
                                                    masz. zrozumialas? bo chyba sie zapultalem.:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:04
                                                    zrobiłam to prościej...kliknęłam na ten dokument na pulpicie, kliknęłam prawym
                                                    przy. myszy i wcisnęłam "kopiuj"...myślisz, że jak dokonam zmian w tym
                                                    skopiowanym, to się:
                                                    a)zapiszą
                                                    b)nic nie zmieni w oryginale??
                                                    fuego sprytniejsza;))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:07
                                                    a gdzie go Kocie wkleilas? moze na pulpit? dwa pliki o tej samej nazwie? Fuego -
                                                    ty sprytna to jestes, no...:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:09
                                                    na pulpit...ale się samo nazwało "kopia...i potem nazwa tego wcześniejszego
                                                    pliku"...myślisz, że będzie dobrze?
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:13
                                                    no to masz dwa pliczki z ramkami, tak? czy w samych ramkach masz cos zmieniac?
                                                    np. dwie nazwy firm - w jednej jedna nazwa i w drugiej druga? jesli tak to
                                                    otworz teraz jakas ramke i po prostu wpisz nazwe. bedzie okej... chyba ze
                                                    mowimy o roznych rzeczach:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:17
                                                    hi hi...porozumienie między kobieta a mężczyzną...nieosiągalne;))
                                                    Własnie zmieniam...jak mi cos się spieprzy, to obwinię o to Ciebie;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:20
                                                    mam nadzieje ze Ci komp sie zawiesi i wszystko bedziesz musiala robic od nowa:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:21
                                                    o nie...jestes podły...teraz mi jest przykro i smutno...:(
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:23
                                                    to skoro Ci tak przykro to pewnie nawet calus Cie nie pocieszy? taki soczysty i
                                                    dlugi:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:25
                                                    nie wiem...to zależy, kto będzie całował...Ty??...w ostateczności możemy
                                                    sprawdzić;)))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:27
                                                    no mozemy sprawdzic... to kto zaczyna?:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:29
                                                    no to Ty zacznij, bo facet w końcu jesteś, nie?Ja jestem grzeczna dziewczynka,
                                                    więc mi nie wypada:)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Wisienko! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:32
                                                    no to zaczynam i juz koncze niestety:)
                                                    CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK! CMOK!
                                                    podoba Ci sie?:) bo mi tak!:)
                                                  • fuego Re: Wisienko! 09.03.02, 18:33
                                                    mmmmmmmmmmmm...:)
    • Gość: dzieciak kochana Psiapsiolko!:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 18:31
      musze juz uciekac! wyujatkowo milo mi sie z Toba dzis rozmawialo (nie bij mnie
      za to hi hi)
      mnostwo calusow i usciskow. i nie przynies mi wstydu w poniedzialek!:)
      pa, pa!
      • fuego Re: kochana Psiapsiolko!:) 09.03.02, 18:32
        Pa pa...rozproszyłes mnie;))))
        Teraz się wreszcie wezmę za robotę...;)
        trzymaj się
        całuski gorące
        pa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka