placebo_ 11.06.02, 10:23 DLACZEGO OD RAZU UWAZACIE ZE JESTEM JEDNYM Z WAS ? OTOZ NIE JESTEM. I NIE CHCE BYC. TO CO TU ROBICIE JEST STRATA CZASU I NUDZIARSTWEM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:29 hehe, a wczoraj chciałeś nas pogłaskać z włosem pisząc, że lornetkujesz? czy nie lepiej było od razu pod włos?;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:46 placebo_ napisał(a): > TO CO TU ROBICIE JEST STRATA CZASU I NUDZIARSTWEM. to nasza strata czasu i nasze nudziarstwo... > DLACZEGO OD RAZU UWAZACIE ZE JESTEM JEDNYM Z WAS ? > OTOZ NIE JESTEM. I NIE CHCE BYC. ...więc nic ci do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:47 placebo_ napisał(a): > TO CO TU ROBICIE JEST STRATA CZASU I NUDZIARSTWEM. cholerka, masz racje... tutaj są tacy nudziarze, do tego malo inteligentni... poszukaj sobie inteligentnego towarzystwa, na pewno nie bedziesz sie nudzil na INNYM forum... a moze w ogole zrezygnuj z netu, szkoda marnowac czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:48 Nie krzycz na mnie. Nie życzę sobie tego, bo ja nie krzyczę na Ciebie, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:50 a wogóle kto Ci takich głupot nagadał, że jest tu interesująco i inteligentnie...? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 10:57 dobrze sobie radzicie - nie będę się wywnętrzał.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:05 Chris, idziesz na łatwiznę, czy nie chcesz, żeby ten ktoś posądził Cie o brak inteligencji i poczucoa humoru??? Ty nudziarzu, Ty... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:30 zgadza się jestem dziś zapracowanym starym nudziarzem chyba powinienem łyknąć jakieś placebo przy śniadanku ale mi się nie chce :) taka tu nuuuuuudaaaaaaa ........ Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:34 Przebierańcem może i nie jesteś, ale czy popaprańcem to nie jestem pewny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:38 placebo_ napisał(a): > DLACZEGO OD RAZU UWAZACIE ZE JESTEM JEDNYM Z WAS ? > OTOZ NIE JESTEM. I NIE CHCE BYC. > TO CO TU ROBICIE JEST STRATA CZASU I NUDZIARSTWEM. zgadzam sie w 150%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw1 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: 193.0.95.* 11.06.02, 11:40 cześć Dzieciaku - zawsze wiedziałam, że dzień bez Dzieciaka to dzień stracony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:41 dobrze prawisz (a nawet lewisz) Iw! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:41 Dzieciak? Do nauki! Sio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:43 masz racje Biedronko. powinieniem sie uczyc Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:47 Ucz się ucz. Dostaniesz się na studia, pięć lat będziesz się bawił i skończysz jako bezrobotny - takie to perspektywy mają przed sobą współcześni młodzi ludzie...... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:49 Dieciak, wiesz co mówi student UW do absolwenta UW? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 11:54 the_ladybird napisał(a): > Kolę i hamburgera ;) Aha, albo: hamburgera i frytki :) Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 12:00 O wypraszam sobie. Do mnie jeszcze nikt tak nie powiedział, co najwyżej: Proszę jeszcze umyc okna i wypastować podłogę! Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 12:03 no cóż..... to zależy, czy taki student lubi hamburgery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw1 Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: 193.0.95.* 11.06.02, 11:52 Oxy, ja chcę wiedzieć co mówię - mógłbyś mnie doinformować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieciak Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:31 Iw to Ty na UW studiujesz? to moze ja jeszcze zmienie uczelnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: NIE JESTEM PRZEBIERAŃCEM 11.06.02, 12:46 Ej, Placebo_, specjalnie dla Ciebie. Bo ostatnio moze nie przeczytales Kury "Jesienna deprecha" Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wracaja stare lęki I nie mogę w nocy spać Ból przemijania Choroby, wojny, rozpacz Wszytkie ciemne strony życia Dręczą mnie, ach, kurwa mać Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi Mam znowu doła Znów pragnę śmierci Wszystkie formy samobója Przed oczyma stają mi Sam już nie wiem, co robić mam Nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła Mam już dość leżenia pod kałużą Ratuj mnie jesienny mały Boże Ref: Brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś Nawet seks jest banalny i niekręci mnie Może jestem nienormalny Za krótko byłem w wojsku Może w lecie jakiś komar Adidasa sprzedał mi... Odpowiedz Link Zgłoś