Dodaj do ulubionych

zdenerwowalem sie

28.06.02, 08:20
powaznie mówię! to ja wam wysyłam imejlicznie fajny rysunek a dostaje w zamian
takie coś:
<murena@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota
<mreck@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota
<kiciaf@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota
<e.silver@poczta.gazeta.pl>: Recipient exceeded email quota

i co to znaczy do cholerki? dlaczego w skrzynkach macie bałagan? posprzatac mi
to, zameldować i zgłosić się po odbiór maila jeszcze raz!
Obserwuj wątek
    • e.silver Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 08:24
      o ode mnie też wróciło? a 38 % było wolne jeszcze, to coś Ty Rigel wysyłał?
      Bitwę pod Grunwaldem???
      • basia! Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 08:26
        tak prawie ;)
        • e.silver Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 08:51
          no fakt :)
      • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 08:26
        e.silver napisał(a):

> coś Ty Rigel wysyłał? Bitwę pod Grunwaldem???

w oryginale :)
      • piotr_c Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:35
        Rigiel to jest świetnie , tylko jak to wydrukować. Na laserze to wychodziw
        pepitke, a na kolorowej plujce strasznie blado i niewyraźnie :(
    • basia! Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 08:24
      czy quot ,to odmiana mailowego kota?
    • ignatz Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:21
      Dobre! Dzięki.
    • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:34
      a ja nie dostałam, chociaż skrzynkę mam czystą i zadbaną (to zemsta za Doorsów?)
      • ja.ty Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:37
        a to, że ja nie dostałam to zemsta za co Rigel/ za to posklejane gumą do żucia??
        • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:39
          Rigel, przypominam, że już wczoraj mi obiecałeś Patrz wątek 'melodyjka...' -
          chyba, że zmieniłeś zdanie (a może to Ty masz bałagan?) :)
          • ja.ty Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:42
            Rigel pewnie nie ma przydziału na sekretarkę, hi, hi.....
            • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:43
              ja też nie mam, ale sobie radzę;))))
            • misiania Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:45
              Też nie dostałam niczego od Rigla. Może trzeba mu było wczoraj przytaknąć,
              kiedy pisał, że przystojnym jest mężczyzną?...
              • ja.ty Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:47
                niech fotos najpierw jakiś przysle.....
                • misiania Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:48
                  Rigel, daj fotosa!
                  • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:53
                    hmmm - nie odzywa sie - czy to znaczy, że naprawia szkody??:))
                    • misiania Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:56
                      Ne, ne - w skrzynce pusto.
                      • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:58
                        a może trzeba do Rigla podejść inaczej?
                        żałośnie wzdycham: zapomniałeś o mnie:(
                        • misiania Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 09:59
                          Rzęs firanami trzepoczę wdzięcznie...
                      • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:01
                        jestem, jestem...
                        ciurka mam :(
                        wysłałem do:
                        _tequila_@poczta.gazeta.pl
                        agniecha.@poczta.gazeta.pl
                        aniela_@poczta.gazeta.pl
                        anka_33@poczta.gazeta.pl
                        basia!@poczta.gazeta.pl
                        chris_45@poczta.gazeta.pl
                        e.silver@poczta.gazeta.pl
                        hansi@poczta.gazeta.pl
                        ignatz@poczta.gazeta.pl
                        ja_nek@poczta.gazeta.pl
                        kiciaf@poczta.gazeta.pl
                        laelia@poczta.gazeta.pl
                        mreck@poczta.gazeta.pl
                        piotr_c@poczta.gazeta.pl
                        tato!@poczta.gazeta.pl
                        the_ladybird@poczta.gazeta.pl
                        iw1@gazeta.poczta.pl
                        citro@poczta.gazeta.pl
                        murena@poczta.gazeta.pl
                        oxycort@poczta.gazeta.pl
                        kto zasłuzył to dostał :) o misiani zapomniałem fakt, zaraz wysyłam :)
                        • ja.ty Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:04
                          a mnie to czego się omija, hę??????????????????????????????/
                        • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:04
                          to ja proszę raz jeszcze - naprawdę nie mam nic od Ciebie......
                          • ja.ty To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:05
                            Rigel, zniechęcasz mnie do siebie....
                            • rigel Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:11
                              ja.ty napisał(a):

> Rigel, zniechęcasz mnie do siebie....

ups.... nie wiedziałem... przepraszam :(
                              • ja.ty Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:11
                                znaczy nie powinnam się zniechęcać>...?
                                • rigel Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:15
                                  no co Ty! po jednym koszu chcesz rezygnować? gdybym ja tak robił, to nie
                                  miałbym teraz tej gromadki dzieciaków :))))))
                                  • ja.ty Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:17
                                    ambicjonalnie do sprawy podeszłam, o!
                                    • rigel Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:18
                                      i prawidłowo! :)))))
                                      • ja.ty Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 10:40
                                        też tak myślę........
                                        • ja.ty Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 11:48
                                          igel, znaczy chcesz, żebym Cię nie lubiła, czy to może z twojej strony.........
                                          hę......??
                                          • ja.ty Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 11:49
                                            to "R" na początku to samo się zjadło.......
                                            • rigel Re: To, że Rigel się zdenerwował, to jeszcze nic.... 28.06.02, 11:52
                                              ja.ty napisał(a):

> to "R" na początku to samo się zjadło.......

dobra, dobra... a potem jest że JA kogos nie lubię i sie czepiam
                                              • ja.ty Dobra Rigel... 28.06.02, 11:54
                                                ... jak w tytule, czyli "nie to nie"..........o!
                                                • rigel Re: Dobra Rigel... 28.06.02, 11:57
                                                  co nie to nie? bo nie kumam
                                                  • ja.ty Re: Dobra Rigel... 28.06.02, 12:02
                                                    gołąb nie dofrunął... tylko mi nie mów, że mój kot zjadł go po drodze, bo kot
                                                    spasiony tak, że ruszać się nie może.......
                                                  • rigel Re: Dobra Rigel... 28.06.02, 12:10
                                                    ciekawe, inne z listy dostały tylko Ty nie...
                                                    wysłałem extra dla Ciebie, tylko już się nie złość, ok?
                                                  • ja.ty Re: Dobra Rigel... 28.06.02, 12:24
                                                    pamiętaj Rigel, że dla mnie to powinno zawsze być extra;o)))))))))
                                                  • ja.ty A teraz.... 28.06.02, 12:42
                                                    ... właśnie, teraz to już takie "dobra" nie będzie....... i czego mnie Rigel,
                                                    mamisz... gołąb skrzydła stracił?
                                                  • rigel Re: A teraz.... 28.06.02, 12:45
                                                    dostalas tego maila czy nie? bo nie wiem juz
                                                  • ja.ty Re: A teraz.... 28.06.02, 12:46
                                                    Rigel, Słonko, pisałam Ci.... NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • rigel Re: A teraz.... 28.06.02, 12:47
                                                    TRZY razy wysłałem TRZY!!!!

niech jej ktos wyśle, kto dostał i potwierdzi, ze była na liscie wysyłkowej!!!
                                                    r.zdesperowany
                                                  • ja.ty Re: A teraz.... 28.06.02, 12:51
                                                    Rigel, ja wiem, że piątek jest w pracy dniem trudnym.... sama jestem lekko
                                                    zaciurkowana, ale jednak od czasu do czasu zaglądam do skrzynki z nadzieją, że
                                                    coś tam się pojawi... no i zaglądam tam chyba już czwarta godzinę... zaczyna
                                                    wyglądać to już dosyć dziwnie, nie uważasz?
                                                  • the_ladybird Re: A teraz.... 28.06.02, 12:58
                                                    Nie była, hehe ;)
                                                    Na ja był tylko Ja_nek. I co, Rigel?
                                                  • ja.ty Re: A teraz.... 28.06.02, 13:00
                                                    A nie sądzę, żeby Biedrona kłamała.... zresztą popatrz na listę, którą sam
                                                    wysłałeś......
                                                  • rigel Re: A teraz.... 28.06.02, 13:02
                                                    mówiłem o DRUGIM mailu grupowym, tam juz byłaś na liście
                                                    potem był TRZECI mail, a teraz wysłałem po raz CZWARTY!!!!

Biedronka, wyslij jej.... prosże :)
                                                  • ja.ty Re: A teraz.... 28.06.02, 13:05
                                                    a czym ja sobie tak zasłużyłam, że tyle emalii dostałam... prosze, proszę...
                                                    ho, ho....
                                                  • rigel Re: A teraz.... 28.06.02, 13:06
                                                    ja.ty napisał(a):

> a czym ja sobie tak zasłużyłam, że tyle emalii dostałam...
                                                    niczym... nie chciałem robic wyjątków... więc jednak dostałaś
                                                  • rigel Re: Dobra Rigel... 28.06.02, 12:44
                                                    ja.ty napisał(a):

> pamiętaj Rigel, że dla mnie to powinno zawsze być extra;o)))))))))

to chyba nie do mnie ta gadka.... nawet w żartach :)))
                          • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:05
                            iw1 napisał(a):

> naprawdę nie mam nic od Ciebie......

niemozliwe!!!!! a te wszystkie telepatycznie wysyłane westchnienia?????
                            ja od Ciebie tez nic nie mam :(
                            dobra, dobra... wysyłam juz

• ignatz Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:05
                            Co to za Citro?
                            • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:07
                              ignatz napisał(a):

> Co to za Citro?

a co Cie to obchodzi? masz swojego Avanta... ;)
                              • ignatz Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:20
                                Uuuuuuuuuu!!!!
                                • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:21
                                  Citro to rudowłosa piękność
                                  • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:25
                                    już jest, a co do westchnień to chyba Kury je zagłuszyły (z premedytacją
                                    napewno)
                                    • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:26
                                      no własnie Ignatz...
                                  • ignatz Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 10:26
                                    A już!
                        • Gość: MMPM Re: zdenerwowalem sie IP: 2.2.STABLE* / 158.75.15.* 28.06.02, 13:12
                          ZNACZY - NIE ZASŁUŻYŁEM???

Rigel, podpadasz mi...

To, że mnie tu nie ma, nie znaczy, że możesz mnie pomijać...
                          • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 13:18
                            spokojnie, nie mam Cie na swojej liście, bedziesz na niej od nastepnej
                            przesyłki. Zresztą jak widzisz, nie wszyscy dostali mimo, że na liscie byli.

swoja drogą... w jaki sposob zasłużyłeś?
                            • Gość: MMPM Re: zdenerwowalem sie IP: 2.2.STABLE* / 158.75.15.* 28.06.02, 13:21
                              Ciebie na swojej liście umieściłem...
                              • iw1 Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 13:25
                                hmmm - czy to dostateczny powód?;)
                                • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 13:27
                                  Iw, ja od Ciebie tez nie dostałem maila mimo, że czekam już od wczoraj ....
                              • rigel Re: zdenerwowalem sie 28.06.02, 13:26
                                wiem, przepraszam, jestes już na liście, ale nie mam siły wysyłac po raz
                                kolejny tego samego maila, wybacz
                                • Gość: MMPM Re: zdenerwowalem sie IP: 158.75.8.* 28.06.02, 16:17
                                  Leniuszek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka