ugugunana 27.08.02, 12:18 Witam! Dlaczego wszystkie twarze w autobusie wyglądają tak samo? uGu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: ??? 27.08.02, 12:20 aha czy to znaczy ze są podobne do nikogo moze? a. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: ??? 27.08.02, 12:23 czyżby to przez liście na głowach? podobno jesień ku nam zdąża Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Re: ??? 27.08.02, 12:28 aniela_ napisała: > aha czy to znaczy ze są podobne do nikogo moze? "I,m nobody who are you Are you nobody too? Than there is a pair of us Don,t tell they advertise you know..." - E.Dickinson Odpowiedz Link Zgłoś
ziri brzmi lepiej 27.08.02, 12:45 to nie ja unikam pracy to praca unika mnie Ziri <i melancholią powiało> Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ??? 27.08.02, 12:23 bzdura. Dla mnie twarze kobiet nigdy nie są takie same. Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: ??? 27.08.02, 12:38 ja mam gorzej, bo dla mnie wszystkie twarze są znajome czy to czasem nie obsesja? gdzies was już widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ w sprawie Pani Dickinson 27.08.02, 13:02 glosem niejakiego Pana Malenczuka ją zacytowales drogi ugu czy sluch mnie zmylil? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Syn Edwarda... 27.08.02, 13:09 aniela_ napisała: > glosem niejakiego Pana Malenczuka ją zacytowales drogi ugu czy sluch mnie > zmylil? Możesz w dalszym ciągu polegać na swoim słuchu droga Anielu... *-) uGu Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Syn Edwarda... 27.08.02, 13:59 aha czy Twoja głowa to bomba a pięść to petarda może? Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana Saperska Musztarda... 27.08.02, 14:39 aniela_ napisała: > aha czy Twoja głowa to bomba a pięść to petarda może? Kiedyś, gdy udzielałem się jeszcze artystycznie zwykłem podśpiewywać że mój język to lont a słowo dynamit... Nie ukrywam, że lubię twórczość Pana Maleńczuka... Choć wolę jego nieco poważniejsze oblicze... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Saperska Musztarda... 27.08.02, 15:12 aha bo prawdziwi bardowie są tylko w krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ugugunana W Piwnicy Pod Baranami banda zgredów i szpanerów.. 27.08.02, 15:23 aniela_ napisała: > aha bo prawdziwi bardowie są tylko w krakowie. To miasto ma swój specyficzny, sprzyjający kontestacji mikroklimat: "pachnie szczyną i historią w starych bramach"... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: W Piwnicy Pod Baranami banda zgredów i szpane 27.08.02, 15:40 aha bo on pomylil sie, to miasto nigdy nie bedzie nalezec do niego. to miasto nalezy do grzegorza turnaua i zbigniewa preisnera. on pomylił się. Odpowiedz Link Zgłoś