Dodaj do ulubionych

mała miss

IP: *.chello.pl / *.chello.pl 29.08.02, 11:45
<a href="http://www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,991430.html">
www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34467,991430.html </a> i co o tym sądzicie?
ja z krzesła spadłam.to jest chore!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • timit Re: mała miss 29.08.02, 11:47
      "Kobieta powinna uczyć się od małego, jak ozdabiać ten świat mężczyźnie - uważa
      matka jednej z kandydatek na małą miss. "

ale pewniesam reportaz jest dobry.....

[t]
      • tiresias Re: mała miss 29.08.02, 11:59
        misiulko
        czy występujesz w dwóch osobach (vide misiulka 2) czy w trzech (będzie misiulka
        3?)
        chciałbym Cię zazielenić ale ni cholery się nie da...
        --ad rem
        mała miss - duża miss - latynosi mówią "Alles chicas sind wunderbar"!
        • misiania Re: mała miss 29.08.02, 15:00
          Znakomicie mogłabym ozdabiać świat mężczyźnie, wystarczy że rzeczony mężczyzna
          okryje mnie szynszylami na wypadek gdybym marzła w apartamencie, który mi kupi.
          Tak, sądzę że wtedy mogłabym ozdobić. Szlaczek wymalować mogłabym lub wycinankę
          wyciąć.
          • _tequila_ Re: mała miss 29.08.02, 15:03
            dobra jest wypowiedz taty malej misss
            • misiania Re: mała miss 29.08.02, 15:05
              O, widzisz Tekilo, dzięki Twojej wypowiedzi czuję, że mogłabym przeczytać ten
              artykuł, tak, zaraz to uczynię.
              • rigel Re: mała miss 29.08.02, 15:07
                eh, kobiety....
        • Gość: msiulka Re: mała miss IP: *.chello.pl / *.chello.pl 30.08.02, 12:08
          tiresias napisał:

> misiulko
          > czy występujesz w dwóch osobach (vide misiulka 2) czy w trzech (będzie
          misiulka
          >
          > 3?)
          > chciałbym Cię zazielenić ale ni cholery się nie da...
          > --ad rem

gość portalu misiulka, i zalogowana misiulka2 to jedna i ta sama osoba
          (ja ;) ). tylko, że nie zawsze chce mi sie logować ;) tyle z tym roboty ;))
          jeślui spotkałes się z jakaś misiulką3 bądż misiulką1 czy jeszcze jakąś inną to
          nie ja. acha i nie mylić z misiania.
    • mirabilis Re: mała miss 29.08.02, 15:58
      Pewnie to zabrzmi nieco kontrowersyjnie, ale moim zdaniem ten artykuł jest
      nieco jednostronny i płytki, tzn m.in.nie sądzę, żeby wszyscy rodzice biorący w
      tym udział byli chorzy z ambicji. Jak na mój gust, zaprezentowane były tylko te
      wypowiedzi, które pasowały do koncepcji autora (tzn tylko takie, które były
      ewidentnie bezmyślne). Żeby było jasne, w życiu nie posłałabym własnego dziecka
      (jeżeli się dorobię) na podobny konkurs, ale sugerowanie, że to Ci rodzice są
      tacy nienormalni, jest hipokryzją, bo w tym momencie trzeba by zaatakować całą
      kulturę, która promuje piękno tudzież orginalność. Psycholog podkreślał jakie
      to może mieć skutki na psychikę dziecka, ale czy potrzebny jest jakiś konkurs,
      żeby dziecko poczuło się brzydsze? Z tego co pamiętam w moim przedszkolu, a
      potem w szkole, zawsze był jakiś podział ze względu na urodę lub "fajne
      ciuchy". W "świecie dorosłych" jest podobnie, jeżeli nie gorzej. Osobiście nie
      uważam, żeby to było "sprawiedliwe". Ale szczerze nie wierzę w tak
      rozumianą "sprawiedliwość". No bo jak ją rozumieć? Psycholog mówił, że
      niedobrze jest oceniać dziecko ze względu na coś, na co ono nie ma wpływu -
      świetnie, ale w takim układzie zabrońmy dzieciom np ścigania się, gdyż wiadomo,
      że niektóre dzieci są naturalnie bardziej utalentowane w tym kierunku. To samo
      dotyczy choćby inteligencji. W mojej podstawówce było kilka uczniów, którzy
      mieli potworne problemy nauką i to niezależnie od ilości pracy, którą włożyli w
      opanowanie materiału. Czy było im przykro z tego powodu? Naturanie. Ale czy w
      związku z tym wszyscy mamy udawać, że tych różnic nie ma?
      • aniela_ Re: mała miss 29.08.02, 16:20
        eeeee... pisanie elaboratów na plaży jest w złym tonie. tak uważam.

blondaniela
        • ellen Re: mała miss 29.08.02, 16:27
          a ja się w ogóle ale to w ogóle dziś nie umalowałam, o bosz...
          • aniela_ Re: mała miss 29.08.02, 16:31
            aha taka mi sie nawet wydałaś niewyraźna dziś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka