IP: *.eds.de 19.07.01, 09:40
Prosze o kontakt Monike.
Obserwuj wątek
    • Gość: hela Re: X X X X X IP: *.*.*.* 19.07.01, 10:52
      Monika jest u ratownika.
      • Gość: goga Re: X X X X X IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:39
        Hela, co to za dualizm personalny? Czy Ty jesteś Hela, czy Jolka?
        goga
    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 19.07.01, 14:20
      Monika "do zobaczenia" w poniedzialek, poniewaz zaraz wychodze a piatek mam
      wolny. Szkoda ze nie mialas czasu na gadu gadu. Ucalowania Nigersik
    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 15:06
      Myslalem o tym watku rezerwowym
      • Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 15:12
        hej nie wychodź jeszcze please
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 15:20
          Gość portalu: monika napisał(a):

&#62 hej nie wychodź jeszcze please

Co Ty! Jestem minimum do 17.15 Strasznie wolno chodzi internet, dlatego to tak
          dlugo trwa .
          • Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:14
            OK zostańmy już na jednym wątku : papierosy już wyjasnilismy (rany cos sie stało z moją kalwiaturą i nie pisz mi
            małego Ś) słuchaj a dlczego ty pracujesz od 6 do 17 - przecież to WYZYSK
            • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:24

&#62 OK zostańmy już na jednym wątku : papierosy już wyjasnilismy (rany cos sie stał
              &#62 o z moją kalwiaturą i nie pisz mi
              &#62 małego Ś) słuchaj a dlczego ty pracujesz od 6 do 17 - przecież to WYZYSK

Nie jest to wyzysk, poniewaz mam 3 mies okres rozliczeniowy. Czyli np. nie
              przychodze jednego dnia do pracy lub przychodze pozniej (po ustaleniu z
              przelozonym) a w ciagu 3 mcy godziny musza sie zgadzac. Aktualnie jest brzydka
              pogoda i nie mam za bardzo co w domu robic wiec siedze w pracy. No i co Ty na to
              moj dobry duszku?

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:16
      Gość portalu: nigers napisał(a):

&#62 Prosze o kontakt Monike.

Pszepraszam ale dzisiaj szybkosc poloczen doprowadza mnie do szalu. Zartownis
      powiadasz? Ciekawe. Nie napisalas co z emailem trzeba cos wykombinowac! A tak w
      ogole to z Ciebie jest flirciara. Tak trzymaj! Wyobrazam sobie Ciebie jako
      brunetke ok. 170 cm szczupla(nie chuda) krotkie proste wlosy. Zgrabna. Mam racje?

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:16

Pszepraszam ale dzisiaj szybkosc poloczen doprowadza mnie do szalu. Zartownis
      powiadasz? Ciekawe. Nie napisalas co z emailem trzeba cos wykombinowac! A tak w
      ogole to z Ciebie jest flirciara. Tak trzymaj! Wyobrazam sobie Ciebie jako
      brunetke ok. 170 cm szczupla(nie chuda) krotkie proste wlosy. Zgrabna. Mam racje?

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:29
        po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie jestem flirciara chcę sobie
        pogadać that''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się w to bawić bo oczywicie
        mogę
        ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pikantnych wymylanek ale do
        czego
        to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie chcę wiedzieć jak
        wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywistoscią, jeli sie nie zgadzasz
        powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz usłyszeć, ale tylko dzisiaj
        pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your choice
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:35

&#62 po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie je
          &#62 stem flirciara chcę sobie
          &#62 pogadać that''''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się
          &#62 w to bawić bo oczywicie
          &#62 mogę
          &#62 ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pi
          &#62 kantnych wymylanek ale do
          &#62 czego
          &#62 to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie
          &#62 chcę wiedzieć jak
          &#62 wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywis
          &#62 toscią, jeli sie nie zgadzasz
          &#62 powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz us
          &#62 łyszeć, ale tylko dzisiaj
          &#62 pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your
          &#62 choice

Kurcze ale sie wkurzylas az sie zaczerwienilem!! Spok jeszcze Cie znam na tyle i
          po prostu probowalem jakos to ugryzc. Przepraszem ze tak wyszlo. Nie bede do tego
          juz nigdy wracal (mam taka nadzieje). Powiedzmy ze to byl glupi zart o''k?

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:48
            ok ok nie wkurzyłam sie naprawde nie o to chodzi nie wracamy do tego ale wiesz co cos nie klei sie nam
            rozmowa a moze z innej beczki czytałes cos J.Carrolla
            • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:53

&#62 ok ok nie wkurzyłam sie naprawde nie o to chodzi nie wracamy do tego ale wiesz
              &#62 co cos nie klei sie nam
              &#62 rozmowa a moze z innej beczki czytałes cos J.Carrolla

Jeszcze zdazylem! Nie czytalem a co on ciekawego napisal? Ja osobiscie nie mam
              zielonego pojecia. Tak to bywa!
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:50

&#62 po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie je
          &#62 stem flirciara chcę sobie
          &#62 pogadać that''''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się
          &#62 w to bawić bo oczywicie
          &#62 mogę
          &#62 ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pi
          &#62 kantnych wymylanek ale do
          &#62 czego
          &#62 to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie
          &#62 chcę wiedzieć jak
          &#62 wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywis
          &#62 toscią, jeli sie nie zgadzasz
          &#62 powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz us
          &#62 łyszeć, ale tylko dzisiaj
          &#62 pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your
          &#62 choice

Sluchaj nie wiem czy jeszcz dzisiaj wejde na forum (tak wyszlo) ale mysle ze
          jutro spykniemy sie na tym watku. O''K? Jezcze raz sorry. PA Nigers
          • Gość: monika Re: X X X X X IP: 212.76.49.* 24.07.01, 16:53
            pa ja też wychodzę do 6 pm może jutro pójdzie nam lepiej
    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 07:10

Pobudka juz 7.10. Bede wchodzil co 30 min do 15. Po 15 caly czas bede

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 09:21
        heya, takie wchodzenie co 30 min. to niezła sprawa... ha ha a tak serio to
        wpadłam tylko po dokumnety do pracy i już mnie nie ma, myślę sobie jednak
        zajrzę na nasz wątek może Nigers jeszcze trochę mnie lubi mimo że nie jestem
        brunetką 170 cm, i co ? JEST! po 15-tej ja też będę, czy wtedy WEJŚCIA będą
        częstsze i dłuższe???
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 10:03

&#62 heya, takie wchodzenie co 30 min. to niezła sprawa... ha ha a tak serio to
          &#62 wpadłam tylko po dokumnety do pracy i już mnie nie ma, myślę sobie jednak
          &#62 zajrzę na nasz wątek może Nigers jeszcze trochę mnie lubi mimo że nie jestem
          &#62 brunetką 170 cm, i co ? JEST! po 15-tej ja też będę, czy wtedy WEJŚCIA będą
          &#62 częstsze i dłuższe???

Oczywiscie ze dluzsze. Wczoraj strasznie wolno chodzil u mnie internet(chyba
          przez serwer) dlatego mialem problemy z szybkim odpisywaniem. Po 15 bede juz caly
          czas. Mielismy nie wracac do tematu brunetki! Do 15. Nara

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 15:04
            cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę
            spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastrój i
            brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze
            wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są przecież
            w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów -
            pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right?
            • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:08

&#62 cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę
              &#62 spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastrój i
              &#62 brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze
              &#62 wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są przecież
              &#62
              &#62 w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów -
              &#62 pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right?

Hi! Mam pomysl moze wejdziesz na watek "kiedy ostatnio uprawialiscie sex" z
              Mieczem postanowilismy zrobic mala sonde. Oczywiscie jak wolisz. Jezeli nie to
              zostaniemy na xx

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:47

&#62 Gość portalu: monika napisał(a):
                &#62
                &#62 &#62 cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę
                &#62 &#62 spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastró
                &#62 j i
                &#62 &#62 brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze
                &#62 &#62 wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są prz
                &#62 ecież
                &#62 &#62
                &#62 &#62 w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów
                &#62 -
                &#62 &#62 pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right?
                &#62
                &#62 Hi! Mam pomysl moze wejdziesz na watek "kiedy ostatnio uprawialiscie sex" z
                &#62 Mieczem postanowilismy zrobic mala sonde. Oczywiscie jak wolisz. Jezeli nie to
                &#62 zostaniemy na xx
                &#62

Jestem. Twoj nigers
                • Gość: miecz Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:50
                  Nic nowego zawsze byłeś mój...

ha

miecz
                  • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:55
                    Gość portalu: miecz napisał(a):

&#62 Nic nowego zawsze byłeś mój...
                    &#62
                    &#62 ha
                    &#62
                    &#62 miecz

Monika nie przejmoj sie Mieczem po prostu wpadlem mu w oko. Nie daje mi spokoju.
                    Dlatego nie cierpie gejow!

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:14

&#62 Gość portalu: miecz napisał(a):
                      &#62
                      &#62 &#62 Nic nowego zawsze byłeś mój...
                      &#62 &#62
                      &#62 &#62 ha
                      &#62 &#62

Monika jestem tylko do 17.15 odezwij sie!
                      &#62 &#62 miecz
                      &#62
                      &#62 Monika nie przejmoj sie Mieczem po prostu wpadlem mu w oko. Nie daje mi spokoju
                      &#62 .
                      &#62 Dlatego nie cierpie gejow!
                      &#62

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:14
                      no, jestem, miałam klienta idlatego dłużej mnie nie było, sluchaj Nigersik, ja rzecz jasna ązrtowałam z tym zostaw
                      mojego Nigersa nie wiem czy Malutka załapała muszę wejć na tamten wątek i sprawdzić
                      • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:17

&#62 no, jestem, miałam klienta idlatego dłużej mnie nie było, sluchaj Nigersik, ja
                        &#62 rzecz jasna ązrtowałam z tym zostaw
                        &#62 mojego Nigersa nie wiem czy Malutka załapała muszę wejć na tamten wątek i spraw
                        &#62 dzić

Troche sie zezlila. Mysle ze jej przejdzie a Ty do ktorej pracujesz?
                        • Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:21
                          do 20:30 ale może być później, słuchaj co cię dzisiaj napadło z tymi wątkami o seksie
                          • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:23

&#62 do 20:30 ale może być później, słuchaj co cię dzisiaj napadło z tymi wątkami o
                            &#62 seksie

Chcialem sprawdzic odzew. Poza tym namowil mnie Miecz a pozniej na watkach
                            naskakiwal na mnie gamon
                            • Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:26
                              niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu " bo ja już jestem taki macho"
                              albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu?
                              • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:29

&#62 niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu "
                                &#62 bo ja już jestem taki macho"
                                &#62 albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu?

Zostawilem Ci wiadomosc. Jestem za, jednak ja jutro pracuje tylko do 15.30 musze
                                sie pakowac na wakacje. W piatek bede od 6.00 do 10.30 i wypadam z obiegu do
                                07/08/01

• Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:33
                                  pomysl o mnie czasem na wakacjach zwłaszcza jak będziesz widział blondynki troszkę rude z malutkim
                                  pieprzykiem nad ustami po lewej stronie i na prawym udzie, co ty na to
                                  • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:42

&#62 pomysl o mnie czasem na wakacjach zwłaszcza jak będziesz widział blondynki tros
                                    &#62 zkę rude z malutkim
                                    &#62 pieprzykiem nad ustami po lewej stronie i na prawym udzie, co ty na to

Marllin czy Madona? Intygujesz mnie!

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:30

&#62 niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu "
                                &#62 bo ja już jestem taki macho"
                                &#62 albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu?

Wroce za 10 min

• Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:44
      A to tutaj sie schowaliscie lowelaski! Ide do domu! Buziaki!
      • Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:49
        pa malutka do jutra
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:57

&#62 pa malutka do jutra

Czekam tutaj

• Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 17:17

&#62 pa malutka do jutra

Za chwile wychodze. No to siemano do jutra. Odpowiedz na kilka zadanych pytan,
          jeszcze nie zdazylas!
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 17:38

&#62 pa malutka do jutra

Monika.. do jutra! PA
    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 09:43

Co slychac? Jestes?
      • Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:51
        Moniki jeszcze chyba nie ma. Ale z niej spioch!
        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 09:55
          Gość portalu: Malutka napisał(a):

&#62 Moniki jeszcze chyba nie ma. Ale z niej spioch!

Raczej nie chyba jest zagoniona w swojej pracy, ale widze ze Ty calkiem dobrze
          sobie radzisz.

• Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 10:02
            Dzisiaj znowu nie mam ochoty nic robic! Wykonam jeszcze pare tel i zaraz wracam. Postukasz ze
            mna?
            • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 10:04

&#62 Dzisiaj znowu nie mam ochoty nic robic! Wykonam jeszcze pare tel i zaraz wracam
              &#62 . Postukasz ze
              &#62 mna?

O''K Mnie tez nie chce sie pracowac, szefowie wyjechali do Deutschland a ja jutro
              wyjezdzam na wakacje, wiec w zwiazku z tym kompletnie wszystko mi lata!
              • Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 10:36
                Ale nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jedziesz na wakacje? Czemu nie ma Moniki? Mialysmy sie toba zajac!
                • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 10:49

&#62 Ale nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jedziesz na wakacje? Czemu nie ma Moniki? Mial
                  &#62 ysmy sie toba zajac!

Nie wiem dlaczego jej niema. Na wakacje jade na Chorwacji do Opatji kolo Rjieki
                  • Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:26
                    No jestem! Dzisiaj jestem tak znudzona zyciem, ze sama nie wiem czy pisac cos czy lepiej nie zeby
                    kogos przypadkiem do mnie nie zrazic! Chcialabym gdzies wyskoczyc, wyrwac sie z biura ale pewnie
                    mi sie nie uda. W tym roku zero wakacji. Z urlopu zostalo mi juz tylko 7 dni! Gdzie ja mam wyjechac
                    jak mam tylko tyle wolnego! To nie jest sprawiedliwe, ze w pierwszej pracy ma sie tak malo urlopu! W
                    pierwszym roku powinno byc go wiecej zeby czlowiek zdazyl sie przyzwyczaic!
                    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 11:33

&#62 No jestem! Dzisiaj jestem tak znudzona zyciem, ze sama nie wiem czy pisac cos c
                      &#62 zy lepiej nie zeby
                      &#62 kogos przypadkiem do mnie nie zrazic! Chcialabym gdzies wyskoczyc, wyrwac sie z
                      &#62 biura ale pewnie
                      &#62 mi sie nie uda. W tym roku zero wakacji. Z urlopu zostalo mi juz tylko 7 dni!
                      &#62 Gdzie ja mam wyjechac
                      &#62 jak mam tylko tyle wolnego! To nie jest sprawiedliwe, ze w pierwszej pracy ma s
                      &#62 ie tak malo urlopu! W
                      &#62 pierwszym roku powinno byc go wiecej zeby czlowiek zdazyl sie przyzwyczaic!

Po pierwszym roku pracy to zastalo mi kilka dni urlopu. Teraz mam 26 dni a
                      zostalo mi tylko 8 (w tym 6 wybieram teraz) a co do konca roku! Porazka!
                      • Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:38
                        A do konca roku to bedziemy baaaaaaardzo czesto chorowac ;-) i tez sie da jakos wytrzymac!
                        • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 11:40

&#62 A do konca roku to bedziemy baaaaaaardzo czesto chorowac ;-) i tez sie da jakos
                          &#62 wytrzymac!

A co z premia polroczna? Nie da rady!
                          • Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:53
                            To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz! U mnie premia uznaniowa
                            istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pracy! Mi powoli wszystko
                            zaczyna byc obojetne!
                            • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 12:00

&#62 To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz! U m
                              &#62 nie premia uznaniowa
                              &#62 istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pracy!
                              &#62 Mi powoli wszystko
                              &#62 zaczyna byc obojetne!

Z biegiem czasu mysle ze u Ciebie tez bedzie dobrze. A moja firma rzeczywiscie
                              jest o''k. Wiele mowi sie o wykorzystywaniu pracownikow przez pracodawcow
                              zwlaczcza tych zachodnik jednak nie zawsze jest tragicznie amer sa w porzadku
                              (przynajmniej w moim przyp)
                              • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 17:25

&#62 Gość portalu: Malutka napisał(a):
                                &#62
                                &#62 &#62 To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz
                                &#62 ! U m
                                &#62 &#62 nie premia uznaniowa
                                &#62 &#62 istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pr
                                &#62 acy!
                                &#62 &#62 Mi powoli wszystko
                                &#62 &#62 zaczyna byc obojetne!
                                &#62
                                &#62
                                &#62 Z biegiem czasu mysle ze u Ciebie tez bedzie dobrze. A moja firma rzeczywiscie
                                &#62 jest o''''k. Wiele mowi sie o wykorzystywaniu pracownikow przez pracodawcow
                                &#62 zwlaczcza tych zachodnik jednak nie zawsze jest tragicznie amer sa w porzadku
                                &#62 (przynajmniej w moim przyp)

Monika where are you??????????????????????????????

• Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 08:39
                                  Dzien dobry!
                                  • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 09.08.01, 12:55
                                    Monika jestes?
                                    • Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 22.08.01, 18:10

&#62 Monika jestes?

Monika czekam!!!!! Co sie z Toba dzialo????????????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka