Gość: nigers IP: *.eds.de 19.07.01, 09:40 Prosze o kontakt Monike. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: X X X X X IP: *.*.*.* 19.07.01, 11:39 Hela, co to za dualizm personalny? Czy Ty jesteś Hela, czy Jolka? goga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 19.07.01, 14:20 Monika "do zobaczenia" w poniedzialek, poniewaz zaraz wychodze a piatek mam wolny. Szkoda ze nie mialas czasu na gadu gadu. Ucalowania Nigersik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 15:06 Myslalem o tym watku rezerwowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 15:12 hej nie wychodź jeszcze please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 15:20 Gość portalu: monika napisał(a): > hej nie wychodź jeszcze please Co Ty! Jestem minimum do 17.15 Strasznie wolno chodzi internet, dlatego to tak dlugo trwa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:14 OK zostańmy już na jednym wątku : papierosy już wyjasnilismy (rany cos sie stało z moją kalwiaturą i nie pisz mi małego Ś) słuchaj a dlczego ty pracujesz od 6 do 17 - przecież to WYZYSK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:24 Gość portalu: monika napisał(a): > OK zostańmy już na jednym wątku : papierosy już wyjasnilismy (rany cos sie stał > o z moją kalwiaturą i nie pisz mi > małego Ś) słuchaj a dlczego ty pracujesz od 6 do 17 - przecież to WYZYSK Nie jest to wyzysk, poniewaz mam 3 mies okres rozliczeniowy. Czyli np. nie przychodze jednego dnia do pracy lub przychodze pozniej (po ustaleniu z przelozonym) a w ciagu 3 mcy godziny musza sie zgadzac. Aktualnie jest brzydka pogoda i nie mam za bardzo co w domu robic wiec siedze w pracy. No i co Ty na to moj dobry duszku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:16 Gość portalu: nigers napisał(a): > Prosze o kontakt Monike. Pszepraszam ale dzisiaj szybkosc poloczen doprowadza mnie do szalu. Zartownis powiadasz? Ciekawe. Nie napisalas co z emailem trzeba cos wykombinowac! A tak w ogole to z Ciebie jest flirciara. Tak trzymaj! Wyobrazam sobie Ciebie jako brunetke ok. 170 cm szczupla(nie chuda) krotkie proste wlosy. Zgrabna. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:16 Gość portalu: nigers napisał(a): > Prosze o kontakt Monike. Pszepraszam ale dzisiaj szybkosc poloczen doprowadza mnie do szalu. Zartownis powiadasz? Ciekawe. Nie napisalas co z emailem trzeba cos wykombinowac! A tak w ogole to z Ciebie jest flirciara. Tak trzymaj! Wyobrazam sobie Ciebie jako brunetke ok. 170 cm szczupla(nie chuda) krotkie proste wlosy. Zgrabna. Mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:29 po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie jestem flirciara chcę sobie pogadać that''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się w to bawić bo oczywicie mogę ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pikantnych wymylanek ale do czego to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie chcę wiedzieć jak wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywistoscią, jeli sie nie zgadzasz powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz usłyszeć, ale tylko dzisiaj pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your choice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:35 Gość portalu: monika napisał(a): > po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie je > stem flirciara chcę sobie > pogadać that''''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się > w to bawić bo oczywicie > mogę > ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pi > kantnych wymylanek ale do > czego > to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie > chcę wiedzieć jak > wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywis > toscią, jeli sie nie zgadzasz > powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz us > łyszeć, ale tylko dzisiaj > pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your > choice Kurcze ale sie wkurzylas az sie zaczerwienilem!! Spok jeszcze Cie znam na tyle i po prostu probowalem jakos to ugryzc. Przepraszem ze tak wyszlo. Nie bede do tego juz nigdy wracal (mam taka nadzieje). Powiedzmy ze to byl glupi zart o''k? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 16:48 ok ok nie wkurzyłam sie naprawde nie o to chodzi nie wracamy do tego ale wiesz co cos nie klei sie nam rozmowa a moze z innej beczki czytałes cos J.Carrolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:53 Gość portalu: monika napisał(a): > ok ok nie wkurzyłam sie naprawde nie o to chodzi nie wracamy do tego ale wiesz > co cos nie klei sie nam > rozmowa a moze z innej beczki czytałes cos J.Carrolla Jeszcze zdazylem! Nie czytalem a co on ciekawego napisal? Ja osobiscie nie mam zielonego pojecia. Tak to bywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 24.07.01, 16:50 Gość portalu: monika napisał(a): > po pierwsze w sprawie e-maila juz ci napisałam we wątku Nigers po drugie nie je > stem flirciara chcę sobie > pogadać that''''s all po trzecie ZIMNO z twoją zgadywanką po czwarte nie chcę się > w to bawić bo oczywicie > mogę > ci napisać że jestem taka jak sobie to wyobrażasz a oprócz tego kilka innych pi > kantnych wymylanek ale do > czego > to doprowadzi? do fantazjowania wieczorami? moim zdaniem jest to zbędne, ja nie > chcę wiedzieć jak > wyglądasz - sama sobie tworzę twój obraz i nie chcę go konfrontować z rzeczywis > toscią, jeli sie nie zgadzasz > powiedz... A BĘDĘ DLA CIEBIE ZGRABNĄ BRUNETKĄ i będę ci mówiła to co chcesz us > łyszeć, ale tylko dzisiaj > pierwszy i ostatni raz, jutro już nie znajdziesz moniki na forum... it is your > choice Sluchaj nie wiem czy jeszcz dzisiaj wejde na forum (tak wyszlo) ale mysle ze jutro spykniemy sie na tym watku. O''K? Jezcze raz sorry. PA Nigers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: 212.76.49.* 24.07.01, 16:53 pa ja też wychodzę do 6 pm może jutro pójdzie nam lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 07:10 Gość portalu: nigers napisał(a): > Prosze o kontakt Monike. Pobudka juz 7.10. Bede wchodzil co 30 min do 15. Po 15 caly czas bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 09:21 heya, takie wchodzenie co 30 min. to niezła sprawa... ha ha a tak serio to wpadłam tylko po dokumnety do pracy i już mnie nie ma, myślę sobie jednak zajrzę na nasz wątek może Nigers jeszcze trochę mnie lubi mimo że nie jestem brunetką 170 cm, i co ? JEST! po 15-tej ja też będę, czy wtedy WEJŚCIA będą częstsze i dłuższe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 10:03 Gość portalu: monika napisał(a): > heya, takie wchodzenie co 30 min. to niezła sprawa... ha ha a tak serio to > wpadłam tylko po dokumnety do pracy i już mnie nie ma, myślę sobie jednak > zajrzę na nasz wątek może Nigers jeszcze trochę mnie lubi mimo że nie jestem > brunetką 170 cm, i co ? JEST! po 15-tej ja też będę, czy wtedy WEJŚCIA będą > częstsze i dłuższe??? Oczywiscie ze dluzsze. Wczoraj strasznie wolno chodzil u mnie internet(chyba przez serwer) dlatego mialem problemy z szybkim odpisywaniem. Po 15 bede juz caly czas. Mielismy nie wracac do tematu brunetki! Do 15. Nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 15:04 cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastrój i brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są przecież w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów - pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:08 Gość portalu: monika napisał(a): > cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę > spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastrój i > brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze > wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są przecież > > w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów - > pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right? Hi! Mam pomysl moze wejdziesz na watek "kiedy ostatnio uprawialiscie sex" z Mieczem postanowilismy zrobic mala sonde. Oczywiscie jak wolisz. Jezeli nie to zostaniemy na xx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:47 Gość portalu: nigers napisał(a): > Gość portalu: monika napisał(a): > > > cześć, jestem na razie nie widać klientów - za gorąco - więc mam chwilę > > spokoju, u nasz jest gorąco a u wasz??? poza tym dzisiaj mam lepszy nastró > j i > > brunetki mnie nie ruszają mozesz pytać o co chcesz, sorry za wczorajsze > > wzburzenie ale wiesz jak to czasami jest z humorami, nasze nastroje są prz > ecież > > > > w dużej mierze kształtowane przez innych ludzi - w moim przypadku klinetów > - > > pogodę, ilość wypitej lub co gorsze niedopitej kawy itd, right? > > Hi! Mam pomysl moze wejdziesz na watek "kiedy ostatnio uprawialiscie sex" z > Mieczem postanowilismy zrobic mala sonde. Oczywiscie jak wolisz. Jezeli nie to > zostaniemy na xx > Jestem. Twoj nigers Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:50 Nic nowego zawsze byłeś mój... ha miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 15:55 Gość portalu: miecz napisał(a): > Nic nowego zawsze byłeś mój... > > ha > > miecz Monika nie przejmoj sie Mieczem po prostu wpadlem mu w oko. Nie daje mi spokoju. Dlatego nie cierpie gejow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:14 Gość portalu: nigers napisał(a): > Gość portalu: miecz napisał(a): > > > Nic nowego zawsze byłeś mój... > > > > ha > > Monika jestem tylko do 17.15 odezwij sie! > > miecz > > Monika nie przejmoj sie Mieczem po prostu wpadlem mu w oko. Nie daje mi spokoju > . > Dlatego nie cierpie gejow! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:14 no, jestem, miałam klienta idlatego dłużej mnie nie było, sluchaj Nigersik, ja rzecz jasna ązrtowałam z tym zostaw mojego Nigersa nie wiem czy Malutka załapała muszę wejć na tamten wątek i sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:17 Gość portalu: monika napisał(a): > no, jestem, miałam klienta idlatego dłużej mnie nie było, sluchaj Nigersik, ja > rzecz jasna ązrtowałam z tym zostaw > mojego Nigersa nie wiem czy Malutka załapała muszę wejć na tamten wątek i spraw > dzić Troche sie zezlila. Mysle ze jej przejdzie a Ty do ktorej pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:21 do 20:30 ale może być później, słuchaj co cię dzisiaj napadło z tymi wątkami o seksie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:23 Gość portalu: monika napisał(a): > do 20:30 ale może być później, słuchaj co cię dzisiaj napadło z tymi wątkami o > seksie Chcialem sprawdzic odzew. Poza tym namowil mnie Miecz a pozniej na watkach naskakiwal na mnie gamon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:26 niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu " bo ja już jestem taki macho" albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:29 Gość portalu: monika napisał(a): > niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu " > bo ja już jestem taki macho" > albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu? Zostawilem Ci wiadomosc. Jestem za, jednak ja jutro pracuje tylko do 15.30 musze sie pakowac na wakacje. W piatek bede od 6.00 do 10.30 i wypadam z obiegu do 07/08/01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: X X X X X IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:33 pomysl o mnie czasem na wakacjach zwłaszcza jak będziesz widział blondynki troszkę rude z malutkim pieprzykiem nad ustami po lewej stronie i na prawym udzie, co ty na to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:42 Gość portalu: monika napisał(a): > pomysl o mnie czasem na wakacjach zwłaszcza jak będziesz widział blondynki tros > zkę rude z malutkim > pieprzykiem nad ustami po lewej stronie i na prawym udzie, co ty na to Marllin czy Madona? Intygujesz mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:30 Gość portalu: monika napisał(a): > niezły jeste zwalasz wzsystko na kumpla, a ja oczekiwałam odpowiedzi w stylu " > bo ja już jestem taki macho" > albo co w tym rodzaju co sądzisz o mojej propozycji z wątku o nawijaniu? Wroce za 10 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:44 A to tutaj sie schowaliscie lowelaski! Ide do domu! Buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 16:57 Gość portalu: monika napisał(a): > pa malutka do jutra Czekam tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 17:17 Gość portalu: monika napisał(a): > pa malutka do jutra Za chwile wychodze. No to siemano do jutra. Odpowiedz na kilka zadanych pytan, jeszcze nie zdazylas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 25.07.01, 17:38 Gość portalu: monika napisał(a): > pa malutka do jutra Monika.. do jutra! PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 09:43 Gość portalu: nigers napisał(a): > Prosze o kontakt Monike. Co slychac? Jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:51 Moniki jeszcze chyba nie ma. Ale z niej spioch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 09:55 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Moniki jeszcze chyba nie ma. Ale z niej spioch! Raczej nie chyba jest zagoniona w swojej pracy, ale widze ze Ty calkiem dobrze sobie radzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 10:02 Dzisiaj znowu nie mam ochoty nic robic! Wykonam jeszcze pare tel i zaraz wracam. Postukasz ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 10:04 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Dzisiaj znowu nie mam ochoty nic robic! Wykonam jeszcze pare tel i zaraz wracam > . Postukasz ze > mna? O''K Mnie tez nie chce sie pracowac, szefowie wyjechali do Deutschland a ja jutro wyjezdzam na wakacje, wiec w zwiazku z tym kompletnie wszystko mi lata! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 10:36 Ale nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jedziesz na wakacje? Czemu nie ma Moniki? Mialysmy sie toba zajac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 10:49 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Ale nudy!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie jedziesz na wakacje? Czemu nie ma Moniki? Mial > ysmy sie toba zajac! Nie wiem dlaczego jej niema. Na wakacje jade na Chorwacji do Opatji kolo Rjieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:26 No jestem! Dzisiaj jestem tak znudzona zyciem, ze sama nie wiem czy pisac cos czy lepiej nie zeby kogos przypadkiem do mnie nie zrazic! Chcialabym gdzies wyskoczyc, wyrwac sie z biura ale pewnie mi sie nie uda. W tym roku zero wakacji. Z urlopu zostalo mi juz tylko 7 dni! Gdzie ja mam wyjechac jak mam tylko tyle wolnego! To nie jest sprawiedliwe, ze w pierwszej pracy ma sie tak malo urlopu! W pierwszym roku powinno byc go wiecej zeby czlowiek zdazyl sie przyzwyczaic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 11:33 Gość portalu: Malutka napisał(a): > No jestem! Dzisiaj jestem tak znudzona zyciem, ze sama nie wiem czy pisac cos c > zy lepiej nie zeby > kogos przypadkiem do mnie nie zrazic! Chcialabym gdzies wyskoczyc, wyrwac sie z > biura ale pewnie > mi sie nie uda. W tym roku zero wakacji. Z urlopu zostalo mi juz tylko 7 dni! > Gdzie ja mam wyjechac > jak mam tylko tyle wolnego! To nie jest sprawiedliwe, ze w pierwszej pracy ma s > ie tak malo urlopu! W > pierwszym roku powinno byc go wiecej zeby czlowiek zdazyl sie przyzwyczaic! Po pierwszym roku pracy to zastalo mi kilka dni urlopu. Teraz mam 26 dni a zostalo mi tylko 8 (w tym 6 wybieram teraz) a co do konca roku! Porazka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:38 A do konca roku to bedziemy baaaaaaardzo czesto chorowac ;-) i tez sie da jakos wytrzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 11:40 Gość portalu: Malutka napisał(a): > A do konca roku to bedziemy baaaaaaardzo czesto chorowac ;-) i tez sie da jakos > wytrzymac! A co z premia polroczna? Nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 11:53 To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz! U mnie premia uznaniowa istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pracy! Mi powoli wszystko zaczyna byc obojetne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 12:00 Gość portalu: Malutka napisał(a): > To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz! U m > nie premia uznaniowa > istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pracy! > Mi powoli wszystko > zaczyna byc obojetne! Z biegiem czasu mysle ze u Ciebie tez bedzie dobrze. A moja firma rzeczywiscie jest o''k. Wiele mowi sie o wykorzystywaniu pracownikow przez pracodawcow zwlaczcza tych zachodnik jednak nie zawsze jest tragicznie amer sa w porzadku (przynajmniej w moim przyp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 26.07.01, 17:25 Gość portalu: nigers napisał(a): > Gość portalu: Malutka napisał(a): > > > To ty masz premie polroczna? Jej! Ale ci dobrze! W fajnej firmie pracujesz > ! U m > > nie premia uznaniowa > > istnieje tylko w umowie o prace! Ty przyjnajmniej jestes zmotywowany do pr > acy! > > Mi powoli wszystko > > zaczyna byc obojetne! > > > Z biegiem czasu mysle ze u Ciebie tez bedzie dobrze. A moja firma rzeczywiscie > jest o''''k. Wiele mowi sie o wykorzystywaniu pracownikow przez pracodawcow > zwlaczcza tych zachodnik jednak nie zawsze jest tragicznie amer sa w porzadku > (przynajmniej w moim przyp) Monika where are you?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: X X X X X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.07.01, 08:39 Dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: X X X X X IP: *.eds.de 22.08.01, 18:10 Gość portalu: nigers napisał(a): > Monika jestes? Monika czekam!!!!! Co sie z Toba dzialo???????????? Odpowiedz Link Zgłoś