emusia 24.02.03, 22:05 tradycyjnie wieczorem nikogo nie ma. no nic, księzyc dzis pieknie swiecie, nie ma nic romantyczniejszego niż księzycowa noc na plazy. tylko partnera brak. do kur*y nędzy musiał ten ignatz odejść?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: i znowu pustki 24.02.03, 22:17 i to jeszcze na gg tyz syscy niedostepni... nieno co jest? może wojna a ja oczywiścnie nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: prawie pustki 24.02.03, 22:50 no coż, wieczorową porą jeszcze ja jestem, tyle że na okres pomiędzy godziną 22 a 23 muszę zniknąć, ale za to teraz już jestem!!!ale za to pewnie inkogo innego nie ma :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: prawie pustki 24.02.03, 23:14 no ,tak jak myślałam, tylko mewa mi towarzyszy jakaś zabłąkana, ale posiedzę tu trochę i policzę gwiazdy, albo innym czymś się zajmę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: prawie pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:16 To ktos tutaj zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: prawie pustki 24.02.03, 23:21 a co? jakaś bomba neutronowa wybuchła i tylko parę osób przeżyło? no ja żyje i no.. tego... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: prawie pustki 24.02.03, 23:24 a jak ktoś jeszcze żyje, to pewnie się ukrywa albo co.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:27 ...ale co to za zycie, nie? Na innych forach podobna padaczka.Za ducha mozna tu robic o tej godzinie. Narod sporzadniał, śpią grzeczne dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 24.02.03, 23:32 Gość portalu: igła napisał(a): > ...ale co to za zycie, nie? Na innych forach podobna padaczka.Za ducha mozna > tu robic o tej godzinie. > Narod sporzadniał, śpią grzeczne dzieci. a co jest w duchach złego, a poza tym, mozna jeszcze pracować jako stróż i nie być porządnym dzieckiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:41 Znane mi dotychczas nocne "duchy" zazwyczaj kradły piwo z lodowki albo bałamuciły dziouchy.A co do cieciówki kompem w sieci- to bajka jakas, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 24.02.03, 23:46 a mnie się nie pytaj, ja tu tylko pilnuję leżaczków i rozmawiam z mewą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:49 Rozmawiasz z mewą.Hmm.. HARRY POTTER !!! CZY TO TY !!?? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 24.02.03, 23:52 eee Carry Szmoter?niee, to nie ja..możesz mi mówić Bond, James Bond;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.02.03, 23:53 Ooooch, James! Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 24.02.03, 23:57 kurcze, sama się wkopalam, teraz muszę grać rolę męską... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:00 Nein,nein! A kto by wtedy straszył? Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 25.02.03, 00:01 ano właśnie, kto by staszył?? w ostateczności ja mogę zostać Wróżką Zębuszką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:02 Gość portalu: igła napisał(a): > Nein,nein! A kto by wtedy straszył? Jak zemdleje oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:05 Mogę wcielic sie w złego Kościeja.Albo w ministra Kołodkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 25.02.03, 00:09 to ja w tego "małego" od Rywina, albo w Nałęcza.. to byłby dopiero teatr... Moris est quies viatoris-finis omni laboris Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 25.02.03, 00:07 ale jak już zemdlejesz, to Oxy proponował kiedyś sole, coprawda do stóp, ale jako trzeźwiące też by się nadały.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:10 Nie ma jak dobra rada.Padam do stóp, o sole mio! Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: i znowu pustki 25.02.03, 00:12 do stóp to nie moich, moje już zajęte i na dodatek pogryzione, a co do sole, to chyba pójdę już spać i pozwolę Ci straszyć w samotności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:11 O, znowu jestem o jeden post do tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: i znowu pustki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.03, 00:20 To gaszę ten księżyc i dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś