Dodaj do ulubionych

Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram...

25.02.03, 11:20
Plaża pustkami świeci.
Nie ma chętnych do ostrych dyskusji, a to zawsze była dźwignia,
która czyniła plażę ciekawą.
Za bardzo się wszyscy ucywilizowali. I polubili. To był błąd ?!
Ale, w sumie, można się lubić ale też ostro polemizować...
Brakuje sporów, szermierki słownej, kontrargumentów i dyskusji.
Czy to możliwe, żeby wyczerpały się kontrowersyjne tematy ?
Ja, szczerze mówiąc, ostatnio nie miałem wiele czasu na plażowanie,
ale nawet jak czasem zerknąłem, to nie bardzo wiedziałem
gdzie się włączyć, i po co ....
Czy "pies jest pogrzebany" na plaży czy w nas ?
Zniknęło wiele nicków, na stałe albo prawie się nie pokazują..
Pewnie, że pojawiły się nowe, i bardzo dobrze.. ale cuś mi to wygląda na
powolną zmianę warty..
"Stare" nicki chyba się trochę "wypaliły" i potrzebna jest świeża krew.. ?

Może ktoś zechce mi powiedzieć czy ma podobne odczucia, czy tylko mnie się
tak wydaje ?
Proszę o zabieranie głosu , ale w miarę możliwości szczerze i na temat.
Autentycznie jestem ciekawy co o tym sądzicie - "starzy" i "młodzi" ?
Obserwuj wątek
    • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:30
      mnie np. naprawdę zniechęca ten gupi serwer. do szybkiej wymiany zdań i
      błyskotliwych ripost niezbędnym zdaje się być szybki serwer. zauważ Chris, że
      ja narzekam, mając sztywne łącze z Internetem. a co mają powiedzieć ci, co
      korzystają np. z usług tepsy?! czasem nawet mimo ciura plażowicze mogliby wpaść
      na chwilę się poopalać, ale nie wtedy, gdy to bydlę serwerowe ma nas w dupie.
      nie bójmy się tego słowa - w dupie nas ma.
      • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:31
        hyhy, admini chyba czytają to forum, bo serwerowi coś drgnęło w rajstopach.
    • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:35
      chris_45 napisał:

> Plaża pustkami świeci.
      > Nie ma chętnych do ostrych dyskusji, a to zawsze była dźwignia,
      > która czyniła plażę ciekawą.
      > Za bardzo się wszyscy ucywilizowali. I polubili. To był błąd ?!

Chriss, ty palancie.
      • chris_45 Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:39
        spadaj
        błyskotliwa riposta

• misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:40
          o. dupki!
          • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:42
            Ale w jednym Chris ma rację - przydałaby sie świeża krew.
    • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:41
      noco? zatkało was ruskie kakao?
      • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:44
        Kocham cię Misiu
        • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:45
          Chrisa też kocham
        • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:46
          szlag... krew na kłach Ci się zmywa, tracisz klasę a zyskujesz na różowościach!
          fuj! Vampi, fuj!
          • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:48
            Misiu, wiosna.
            Wiosna nawet działa na wampiry romantycznie.
            • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:52
              w sensie - po czym poznajecie, że jest wiosna? z czystej ciekawości pytam.
              • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:58
                misiania napisała:

> w sensie - po czym poznajecie, że jest wiosna? z czystej ciekawości pytam.

Ja to zauważyłem po tym, że co raz dłużej mogę se pospać, co raz wcześniej
                musze iśc spać i co raz mniej mam czasu na nocną aktywność.
            • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 11:56
              Co do spostrzeżeń Chrisa.
              Bywało tu na naszej plaży, że były okresy większej i mniejszej aktywności
              plażowiczów. Wszystko dzieje sie tu jak w sinusoidzie.
              Teraz może akurat jest dołek. Ale będzie i górka.
              Teraz moze jest sezon feriowy i grypowy. A może ciurki wykazują wzmożona
              aktywność.
              Tym niemniej jestem pewny, że jak otworzę jakis wątek, to pierwszym który sie
              wpisze będzie Piotr_c. Zauważyłem to od kilkunastu moich wątków. Dzięki Piotrze.

Napływ nowych nie jest niestety zbyt duży. Wydaje mi się, że nowi widza
              tutejsze TWA (towarzystwo wzajemnej adoracji) i nieco moga czuć się obco lub
              mogą bać sie odezwać. Dlatego proponuję, że jeśli pojawi sie ktos nowy, to
              przyjmijmy go chlebem i solą. Otrzęsiny zrobimy mu później.
              • kwik Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:01
                prawie nowa jestem (od wczoraj). przywitano mnie szczerym sercem i czym plaza
                bogata.
                wczoraj pytalam sie o chrzest. plazowicze sprytnie przemilczeli.
                a dzis ktos szepcze o otrzesinach... :)

bac sie nie boje (jednak mam sie bac?) tylko czasu dzis malo.
                • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:10
                  o, właśnie! Kwik świadkiem, że ja np. milusia jestem!
              • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:08
                o ja bardzo przepraszam! jak pojawiło się to dziewczę z dziwaczną pisownią pod
                pachą, to jak na mnie - bardzo długo wytrzymałam. znaczy - dloogo fytschymalam.
              • stoks Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:10
                Ciekawe, bo jak ja przyszedłem to jakoś tak przeszedłem i
                poszedłem. I nawet echa nie było, pewnie mu nikt nie
                zapłacił.
                • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:11
                  nie zapłacono echu? hyhy, ciekawe gdzie Aniela i jej nożyce? ;)))
                  • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 12:28
                    Co do otrzęsin, to nie ma się czego bać. Wszyscy to przeszli i jakoś żyją.
                    Co prawda przy wspomaganiu aparatury, ale żyją.

Wszyscy, którzy chcą tu plażować, a jeszcze tego nie robili, niech się odważą i
                    napiszą cos śmiesznego. Nieśmieszne też może być.
                    • kwik potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 12:31
                      od wczoraj pantenol nie schodzi z moich plecow (przywitala mnie kilkoma
                      lodygami).

• misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 12:36
                        aha. najnowocześniejszy rodzaj pilingu to był, zauważam nieskromnie ;)
                        • kwik Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 13:09
                          + cierpienia gratis. w ramach promocji dla zoltodzioba :P
                          • misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 13:12
                            jasne! dla naszych miłych nowych plażowiczów - wszystko co najlepsze! (w
                            tajemnicy dodam, że coponiektórzy mają zwyczaj miziania pogrzebaczem w pięty)
                            • stoks Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 13:27
                              hmmm, to ja już pójdę, zapomniałem wyłączyć żelazko.
                              • misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 13:29
                                o! to ty tu przez cały czas cichcem czatowałeś? oj, nieładnie tak podglądać,
                                jak dziewczyny piling robią!
                                • basia! Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 14:16
                                  ale pitolicie;)
                                  • misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 14:22
                                    o. czepialska przyszła!

;)
                                    • basia! Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 14:35
                                      aha,wiosny się czepiam ,że tak się ociąga;)
                                      • misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 14:50
                                        ta wiosna to przejęła zwyczaje i tempo serwera GW chyba, że wsiądę na mojego
                                        ulubionego konika ;))
                              • piotr_c Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 14:51
                                Nie znikaj tak Stoksie. Fakt z naszej strony to zaniedbanie żeśmy cię bardziej
                                efektownie nie powitali. Mam nadzieje, że zacieśnisz orbitę wokółplażowa i
                                będziesz zaglądał częściej.
                                • stoks Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 15:13
                                  No dobrze, ale na wszelki wypadek wezmę własny biały
                                  pogrzebacz
                                  • piotr_c Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 16:07
                                    Jak rozumiem jest to pogrzebacz nieużywany dotad albo narzędzie profesjonalisty
                                    zdezynfekowane do białosci :)
                                • via_gra Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 15:18
                                  piotr_c napisał:

> Nie znikaj tak Stoksie. Fakt z naszej strony to zaniedbanie żeśmy cię
                                  bardziej
                                  > efektownie nie powitali. Mam nadzieje, że zacieśnisz orbitę wokółplażowa i
                                  > będziesz zaglądał częściej.

A ja tez moge?
                                  co prawda jeszcze nie wiem czy zadomowie sie na plazy, czy erotica.
                                  Podoba mi sie i tu i tu. Taka juz niezdecydowana jestem
                                  • piotr_c Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 16:04
                                    Vitaj Via-gro , oczywiście że możesz zostać. Sama widzisz, że jest to zakątek
                                    przyjazny przyjaznym ludziom.
                                    • misiania Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 16:19
                                      i zauważ Piotrze, że słowem się nie odzywam! mimo jej pierwszego posta się nie
                                      odzywam.
                                      • via_gra Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 19:07
                                        misiania napisała:

> i zauważ Piotrze, że słowem się nie odzywam! mimo jej pierwszego posta się
                                        nie
                                        > odzywam.

Czy koleżnaka może zazdrosna? Zostaniemy psiapsolkami, Misianiu.
                                        zapewne w wielu sytacjach ci sie przydam ;)
                                    • via_gra Re: potwierdzam, ze misiaania jest mila 25.02.03, 19:05
                                      piotr_c napisał:

> Vitaj Via-gro , oczywiście że możesz zostać. Sama widzisz, że jest to zakątek
                                      > przyjazny przyjaznym ludziom.

zakątek jest przyjazny, ale czy wszyscy przyjmą mój rubaszny i lekki styl bycia
                                      o to jest pytanie.
    • _tequila_ Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 15:05
      moze przydalbysie najazd pampersow z sasiednich forow... dosyc ciekawie
      wygladali przez kilka dni plazowicze: w okopach i sypiacy piaskiem po oczach :))
      • vampi_r Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 15:13
        Ciekawe, co stało się z szanownym założycielem tego wątku?
        Namieszał, namieszał i uciekł.
        • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 15:22
          aha. niedawno też tak zrobił. ponarzekał, że mało osób pisze. w jednym albo dwu
          postach ponarzekał. i rozwiał się jako dym złoty.
    • Gość: misio Re: Idzie wiosna, a tu co?-glownie kawka,herbatka IP: *.brucepower.com 25.02.03, 15:22
      Ten Pan ma racje. Trzeba krwi!
      Zaiste, szczypte zle sie dzieje, jezeli stalym tematem nowych watkow jest
      kawka, herbatka, woda czesciowo przegotowana, ciasteczko, mniam-mniam, prosze,
      moze cukru, dziekuje, juz solilem, jeszcze raz to samo, serniczek, zakalczyk,
      bawarka-szwabka, miod-ciut-ciut, mleczko prosto od krowy, smietanka tlusciutka,
      fuj. Dooosyc tych kulinarnych orgii o poranku!
      Na wszelki wypadek nie wypowiem sie tez krytycznie o innych fascynujacych
      watkach, na przyklad przygodach szkolnych typu klasowka z jezyka obcego
      pochodzacego z zaprzyjaznionego kraju, bo znowu powstanie Front Jednosci Narodu.
      Zgodnie z zasada sinusoidy na przednowku zawsze bylo cienko. Nawet w branzy
      intelektualnych poczynan. Albo firma plaza sama sie otrzasnie i spontanicznie
      obudzi z zimowej drzemki, albo w drodze ewolucji przepoczwarzy sie w plaze 2.
      Do lopatek, wiaderek. Stawiajmy babki z piasku na miare naszych marzen. Idzmy
      na calosc: niech to beda baby z piachu.
      Tyle.
      • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co?-glownie kawka,herbatka 25.02.03, 15:24
        albo z nosa

(te baby, yhyhyhy)
      • chris_45 Re: Idzie wiosna, a tu co?-glownie kawka,herbatka 25.02.03, 15:27
        zawsze jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy

nie uciekłem, tylko patrzę jak zdryfowaliście (jak zwykle) z głównego tematu.
        czekałem na wypowiedzi a propos...
        • misiania Re: Idzie wiosna, a tu co?-glownie kawka,herbatka 25.02.03, 15:38
          w sensie - na plaży dryfować na temat?!!! omatkoboska!
    • oxycort Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 16:11
      Moi Drodzy. Po co kłótnie,
      po co wasze swary głupie
      Serwer ma nas wszystkich w du(piiiiiiiii)ie
      ~~
      ox
    • kalgar Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. 25.02.03, 21:17

To może i ja to i owo swoje dorzuce trzy słowa (czy to nie było inteligentne??)
      Jestem na plaży jakieś pół roku, wcześniej tylko spozierałam zza krzaków. Mogę
      się wypowiedzieć w sprawie plażowania wieczorno-nocnego, bo takowy styl bycia
      prowadzę: cóż zrobić, wieczorem to tu rzeczywoście pustki, chociaż czasem ktoś
      rozmowny się znajdzie. Prawdą jest również, że kiedy muszę co 5 minut logować
      się od nowa, to nawet moja cierpliwość się wyczerpuje i (wybaczcie
      kolokwializm) rzucam plażą w pierony. Muszę też coś zauważyć: w ostatnich
      dniach jest już jednak lepiej, może to wiosny działanie?? ale wiosna czy też
      nie, zdaje mi się, że to tylko czasowy spadek aktywności i trzeba go spokojnie
      przeczekać, bo działanie na siłę nie jest moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem.
      Trochę to wszystko może nieskładne, bo i piszę "na gorąco", ale trudno.
    • Gość: aniela Re: Idzie wiosna, a tu co ? - dyskusję otwieram.. IP: *.acn.waw.pl 25.02.03, 21:22
      nawąchalam sie w ostatnim cazsie napalmu o kazdej porze dnia a prochu
      strzelniczego jeszcze z wlosow nie strzepnelam wiec uznajcie mnie za wypalony
      niewypał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka