wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 08:40 Miało być jutro. Wczoraj miało być jutro a jest dzisiaj. Dlaczego nigdy nie ma jutra? Wiem ale wam nie powiem. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 12:54 Ja nie żalę się nikomu ani w knajpie ani w domu czasem kiedy się zesrożę krótki, głupi wierszyk stworzę. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:22 Januszek i fornitta Milosc to niemozliwa, ale za to bezgraniczna On jest umyslowy, ona- fizyczna i psychiczna ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 22:26 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Januszek i fornitta > Milosc to niemozliwa, ale za to bezgraniczna > On jest umyslowy, ona- fizyczna i psychiczna > ;* A ich dzieckiem jest porąbane forum Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:30 To nie moje dziecko!!! Zadnych alimentow, zapomnij! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 22:34 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > To nie moje dziecko!!! Zadnych alimentow, zapomnij! Moje. Ale bez ciebie by się nie urodziło. Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:36 Zaplodnilam cie. Spontanicznie, bezmyslnie, jakbym byla (TFU!) facetem. Czuje do siebie cos w rodzaju obrzydzenia. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 22:42 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Zaplodnilam cie. Spontanicznie, bezmyslnie, jakbym byla (TFU!) facetem. Czuje d > o siebie cos w rodzaju obrzydzenia. Jak Bóg Maryję. Nasze/moje dziecko jest święte! Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:46 No bez urazy januszku, ale Jezus byl Osobowoscia. Twoj smrod nigdy nie wyrosnie na Idola Tlumow. Moze, przy dobrych wiatrach, byc co najwyzej idolem tlumokow Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 22:49 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > No bez urazy januszku, ale Jezus byl Osobowoscia. Twoj smrod nigdy nie wyrosnie > na Idola Tlumow. Moze, przy dobrych wiatrach, byc co najwyzej idolem tlumokow > Na razie krzyczy/pyta: Eli, Eli, lama sabachtani? Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:54 Januszkowo: Tesknote za rozumem Zagluszamy bialym szumem Odpowiedz Link
klatwafornittyzostalarzucona Re: Rymowanki 20.07.25, 22:56 wybitniemondry napisał: > Na razie krzyczy/pyta: Eli, Eli, lama sabachtani? youtu.be/gOAaBEeUy_I?si=SS2lNoY6TBLcSh4t Ladnie ci to wolanie wychodzi ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 20.07.25, 23:01 klatwafornittyzostalarzucona napisał(a): > Ladnie ci to wolanie wychodzi ;* Bo ja jestem fajny. Nie wszyscy to widzą. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 21.07.25, 00:18 0 To jest zero i to jest najkrótszy wiersz, opisujący wszystko. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 21.07.25, 15:06 Szewcy mi się przypomnieli. Żyć umieli czy nie umieli? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 22.07.25, 01:48 wybitniemondry napisał: > Szewcy mi się przypomnieli. Oleander Puzyrkiewicz. Ależ piękny nick. Dużo piękniejszy niż wybitniemondry. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 26.07.25, 13:29 Jedna kundlica z podwórka straszliwie na mnie szczekała no to wstałem zza biurka i posłałem jej strzała. Już nie pamiętam czy strzałę jej posłałem czy ją po prostu oszczałem. I ogon podkuliła i nie minęła chwila kundlica zamiast mnie gasić zaczęła się do mnie łasić. Ja jako ptak niebieski przygarniam suczki i pieski. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 26.07.25, 17:57 Dam ci uśmiech przy śniadaniu. Dam ci szczęście przed zaśnięciem. I o jedno tylko proszę nie karz mnie gdy będzie gorzej. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 30.07.25, 11:38 Nie ma mnie a jednak jestem. Czego mi potrzeba jeszcze? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 01.08.25, 16:45 Forum potworum sobie istnieje. Przypomniało mi to stare dzieje. Kiedyś panie, to się działo litr na chłopa było mało noce były zaś cieplejsze a dziewczyny nam chętniejsze. Fajnie było, było ,miło no i kurcze się zmieniło. Ale za pośmiertną bramą znów tak będzie, jak co rano. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 04.08.25, 15:39 Czasem piszę od rzeczy chociaż mam rozum człowieczy lecz nie są to brednie wcale ni żadne gorzkie żale. Po prostu sobie żartuję. Ktoś oniemiały tematem myśli że dupę truję i że jestem wariatem. A teraz myśleć możecie co tylko sobie chcecie. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 06.08.25, 20:10 Co można powiedzieć lub o czym nie wiedzieć Ludziom o przeszłości o braku radości. Mówić czy nie mówić umrzeć w tajemnicy i odejście swoje pokochać. W ciemniutkej piwnicy. I jak mały kotek tulić się do mamy i usłyszeć wreszcie, że jestem kochany. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 02:45 Dwudziestka piątka jarzy się w lampce czarny biustonosz wisi na klamce ona mnie pyta czy to już noc czy dzień ja mówię onej, że chyba tak lub nie. A dalej nie pamiętam, bo to dawno było. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 09:42 irsila napisała: > Łzy oczyszczają duszę. Tak, a cierpienie uszlachetnia. Gówno prawda! Odpowiedz Link
irsila Re: Rymowanki 07.08.25, 10:24 W całości się z tym zgadzam, jeśli nad duszą się nie pracuje, a tylko, jako przyziemność, życie się traktuje. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 16:51 Odtluscilam sobie brzuszka To dla januszka, to dla januszka! Zadek ksztaltny mam jak gruszka To dla januszka, to dla januszka! Lecz serce peka i z zalu kwili... Sprawka januszka? Nie, bo irsili ;P Forumowanie jest do bani, koniec kropka. Oglupia to. Chyba unicestwie Januszkowo... 😈😈😈 Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 17:08 gyatt napisał(a): > Forumowanie jest do bani, koniec kropka. Oglupia to. Chyba unicestwie Januszkow > o... 😈😈😈 Trzeba być wybitnie mondrym. Wtedy nie ogłupia. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 18:14 gyatt napisał(a): > Odtluscilam sobie brzuszka > To dla januszka, to dla januszka! > Zadek ksztaltny mam jak gruszka > To dla januszka, to dla januszka! Takie szczęscie go spotkało a on woła: mało! mało!! Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Rymowanki 07.08.25, 18:45 Czyli że wciąż nie taka?? Ojjj, skończysz jak żona rybaka! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 18:56 cambria1.2 napisała: > Czyli że wciąż nie taka?? Taka, tylko taka! I ta gruszka dla januszka i brzuszek co się rymuje z januszek Ale jemu ciągle mało bo on chciałby mieć ją całą. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 22:33 Nie mam juz do siebie sil A dla was- nie mam juz slow Wilk do ksiezyca zawsze bedzie wyl Dlatego wrocilam tu znow? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 23:11 gyatt napisał(a): > Nie mam juz do siebie sil > A dla was- nie mam juz slow > Wilk do ksiezyca zawsze bedzie wyl > Dlatego wrocilam tu znow? > > Nie ma opcji moja miła żebyś tutaj nie wróciła. Nawet gdy nie będziesz chciała zawsze będziesz tu wracała. Bo z inicjatywy twojej powstało to forum moje. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 23:17 Twojej- moje- coz to za rym? Ja zaraz tutaj zrobie dym! Nie obnizaj poziomku- ziomku Ma byc przepyszym- jak z maslem kromkU Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 23:20 A bym se cos zjadla. Ale jak sie na noc nawpierdalam, moge sie zmienic w gremlina. Albo, co gorsza, przysni mi sie januszek To takie male kromku se zrobie, tyciutkie... z majonezikiem, o Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 23:30 gyatt napisał(a): > A bym se cos zjadla. Ale jak sie na noc nawpierdalam, moge sie zmienic w gremli > na. Albo, co gorsza, przysni mi sie januszek > To takie male kromku se zrobie, tyciutkie... z majonezikiem, o Jeśli przyśni ci się januszek to zwymiotujesz każdy okruszek. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 23:35 Jesli januszka zobacze we snie Bedzie oblesnie, bedzie oblesnie! I cos tak czuje Ze zwymiotuje Nawet lipcowe czeresnie Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 07.08.25, 23:43 gyatt napisał(a): > Jesli januszka zobacze we snie > Bedzie oblesnie, bedzie oblesnie! > I cos tak czuje > Ze zwymiotuje > Nawet lipcowe czeresnie Nie śpij na wnak, bo się zadławisz i wielki smutek mi tym sprawisz. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 07.08.25, 23:51 Az sie zarumienilam I teraz na gebie mam rumien A taka piekna bez ciebie bylam... Lecz porwal mnie znow belkotow strumien ;* Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 08.08.25, 17:22 Kolczatek Kpią tu sobie ze mnie baby śmieją ze mnie się okrutnie. Jak tak można śmiać się z żaby? Jest mi teraz coraz smutniej. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 00:38 Pierwszy wziął kawał gluta nanizał na kawał druta i pokazał drugiemu akurat przy jedzeniu. Trzeci gdy to zobaczył bardzo się tym zniesmaczył i poszedł w siną dal czwartemu go było żal. Piąty siedział i czekał wciąż czekał na człowieka. I wtedy przyszedł szósty przyszedł z workiem kapusty. Po co ci wór kapusty? pytali gdy przyszedł szósty. Rzekł topiąc ich jak Donitz a właściwie już po nic. A siódmego nie było i się wszystko skończyło. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 07:01 Rano kulawo rymuje się z damą. Tylko gdzie te damy są? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 07:17 Ludzie piszą tu po szkołach które na skrzydłach anioła ich wyniosły ponad wszystko. Nad samolot i lotnisko. Lecz ten ton protekcjonalny nie jest dla mnie całkiem fajny. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 10:59 Dzwonią mi wokoło dzwonki i aniołów tak jak stonki chmary wokół mnie latają i mnie zabrać zamierzają. Dać się zabrać czy zapierać się nogami w życia kierat? Albo pokonać tę trwogę i po prostu zostać bogiem? Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 13:32 A pokurwieńcy już tak mają że z pokurwieńczyniami się nie cacają. Więc pokurwieńczynie niech się nigdzie nie żalą. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 09.08.25, 14:38 Od baby różnią się damy eleganckim zachowaniem. Poza tym baba i dama jest tak samo zbudowana. Odpowiedz Link
yla Re: Rymowanki 09.08.25, 18:19 wybitniemondry napisał: > Od baby różnią się damy > eleganckim zachowaniem. > Poza tym baba i dama > jest tak samo zbudowana. Mężczyźni i dziady w gaciach takie same układy mają Eleganckie zachowanie ...jakaś definicja ?? abym się mogła przystosować. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 10.08.25, 07:59 yla napisała: > Eleganckie zachowanie ...jakaś definicja ?? abym się mogła przystosować. Dama smarka w jedwabną chusteczkę a nie w rękaw. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.08.25, 18:22 Łatwe dziewczyny są trudne bo myśli mają brudne. Poznałem i łatwe i trudne do dzisiaj mam myśli brudne. Odpowiedz Link
gyatt Re: Rymowanki 13.08.25, 18:37 Latwi faceci sa brudni A czysci- w odbiorze trudni Najlepsi sa: nieoczywisci Tak troche brudni, a troche- czysci Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.08.25, 18:52 gyatt napisał(a): > Latwi faceci sa brudni > A czysci- w odbiorze trudni > Najlepsi sa: nieoczywisci > Tak troche brudni, a troche- czysci Tacy trochę nienormalni są w obiorze całkiem fajni Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Rymowanki 13.08.25, 18:33 Mam granat za pasem i zawleczkę do granatu wyciągam czasem. I takie mam rozrywki lepiej niż iść na dziwki. Odpowiedz Link