wybitniemondry Re: Janusz i ja 13.09.25, 10:37 Fornitta przyłapała mnie na kradzieży papierówek. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz i ja 13.09.25, 11:40 Ale masz zachcianki. Ja sie w roli dominy nie sprawdzam, probowalam. Ogolnie bdsm to nie sa moje klimaty. Ciekawi mnie to, moze nawet intryguje, ale w zadnym razie nie podnieca. Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz i ja 13.09.25, 11:46 gyatt napisał(a): > Ale masz zachcianki. Ja sie w roli dominy nie sprawdzam, probowalam. Ogolnie bd > sm to nie sa moje klimaty. Ciekawi mnie to, moze nawet intryguje, ale w zadnym > razie nie podnieca. Tobie to wszystko kojarzy się z jednym Zachciankę miałem na papierówki. A teraz leżę z głową rozwaloną młotem. Widok zbyt drastyczny, dlatego zdjęcie ma ucięty dół. Odpowiedz Link
gyatt Re: Janusz i ja 13.09.25, 14:47 Ty jestes ten cienias prosty, ja ta gruba, skrzywiona. Strzal w dyche! Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz i ja 13.09.25, 14:56 gyatt napisał(a): > Ty jestes ten cienias prosty, ja ta gruba, skrzywiona. Strzal w dyche! I jesteśmy splątani amorowymi strzałami Odpowiedz Link
wybitniemondry Re: Janusz i ja 07.11.25, 10:54 Fornitta mnie przytula i daje dobre rady. Jak dobra mama. Odpowiedz Link