myka00 07.09.12, 19:47 witam.. ile moge dostac alimentow od ojca dziecka jesli uczy sie nie pracuje ma 18lat tak jak ja a niedlugo mam urodzic dziecko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_57 Re: alimenty 07.09.12, 20:10 myka00 napisał(a): > witam.. ile moge dostac alimentow od ojca dziecka jesli uczy sie nie pracuje ma > 18lat tak jak ja a niedlugo mam urodzic dziecko Sposób zadania pytania, świadczy o zupełnym braku nawet "zielonego pojęcia" o problemie. Nie ma możliwości udzielenia odpowiedzi na tak postawione pytanie, ale za to dam Ci radę : Natychmiast znajdź pełnomocnika, który będzie Cie reprezentował w sprawach prawnych i administracyjnych. Bez tego bardzo czarno widzę los Twój i Twojego dziecka. Odpowiedz Link
awanturnica25 Re: alimenty 30.01.24, 18:18 W sprawie alimentów proszę skontaktować się z kancelarią kancelariakawalec.pl/. To świetni ludzie, na których zawsze można polegać :) Odpowiedz Link
kinga.gliwice Re: alimenty 14.01.25, 14:00 hmm tylko alimenty i alimenty, może jednak lepiej liczyć na siebie i swoje dochody Odpowiedz Link