bodo.2 12.09.09, 15:02 oświadczyła,że z Palimłotem z chęcią by miesiąc spędziła,jak to swój lgnie do swego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taziuta Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 15:04 bodo.2 napisał: > oświadczyła,że z Palimłotem z chęcią by miesiąc spędziła,jak to > swój lgnie do > swego Kogo się właściwie czepiasz? Palikot zdobył u mnie mnóstwo punktów swoim porównaniem biskupiego lobbowania (w sprawie in vitro) do szariatu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 15:18 nowy wytwór sieczki"Babilon",co za "poziom i finezja",myślę że Środa wkrótce dołączy do platfusiej sfory,ten sam polot co Julka,Niesioł,maniery Palimłota i te chrząkanie na wizji,nic dodać nic ująć-gdzie oni łapią takie dziwolągi-Mucha na ich tle to oaza spokoju i kultury Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 15:28 chyba w tefałenie naprawdę uwierzyli,że elektorat platfusi to bezrozumna masa,która łyknie każdą rzygowinę odpowiednio opakowaną i podaną Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Osmieszasz sie taziuta, 12.09.09, 15:29 biorac sztucznego penisa Paliknota na powaznie; on potrzebuje teraz rozglosu i skandalu - bo jak mnie sluchy doszly - bedzie wkrotce mial calkiem niezle klopoty ze wzugledu na wyprowadzanie (nielegelne) pieniedzy do tzw. rajow podatkowych; taziuta napisał: > bodo.2 napisał: > > > oświadczyła,że z Palimłotem z chęcią by miesiąc spędziła,jak to > > swój lgnie do > > swego > > Kogo się właściwie czepiasz? > Palikot zdobył u mnie mnóstwo punktów swoim porównaniem biskupiego > lobbowania (w sprawie in vitro) do szariatu. :) > Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A skąd cię te słuchy doszły? 12.09.09, 17:15 silesiusmonachijski_3 napisała: > biorac sztucznego penisa Paliknota na powaznie; on potrzebuje teraz rozglosu i > skandalu - bo jak mnie sluchy doszly - bedzie wkrotce mial calkiem niezle > klopoty ze wzugledu na wyprowadzanie (nielegelne) pieniedzy do tzw. rajow > podatkowych; > > taziuta napisał: > > > bodo.2 napisał: > > > > > oświadczyła,że z Palimłotem z chęcią by miesiąc spędziła,jak to > > > swój lgnie do > > > swego > > > > Kogo się właściwie czepiasz? > > Palikot zdobył u mnie mnóstwo punktów swoim porównaniem biskupiego > > lobbowania (w sprawie in vitro) do szariatu. :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Palikot to Palikot. 12.09.09, 16:15 Ale co powiedziała ta Środa o piłce nożnej. Nie chodzi mi tu o żenujący jej poziom w Polsce, ale ta krowa uważa piłkę nożną za męski szowinizm! Ten obrzydliwy babsztyl jest całkiem porąbany. M. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 15:27 To juz lepsza Cicciolina we wloskim Parlamencie! heheh Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 16:10 zdecydowanie,chociaż oko jest na czym zawiesić,a tu czysta chimera z rozdwojonym jęzorem,brr.Palimłot nie wie ,w jakie sidła wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Sroda to schiza; w sam raz "bohaterka" 12.09.09, 16:15 dla forumowego lewactwa bodo.2 napisał: > zdecydowanie,chociaż oko jest na czym zawiesić,a tu czysta chimera z rozdwojony > m > jęzorem,brr.Palimłot nie wie ,w jakie sidła wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Sroda jest najlespza na platformie na paradzie 12.09.09, 16:25 rownosci; wyglada jak stara koza trzymana na postronku lewackiej idologii silesiusmonachijski_3 napisała: > dla forumowego lewactwa > > bodo.2 napisał: > > > zdecydowanie,chociaż oko jest na czym zawiesić,a tu czysta chimera z rozd > wojony > > m > > jęzorem,brr.Palimłot nie wie ,w jakie sidła wpadł Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 16:24 ale was chłopaki zabolało.macie kompleksy? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 16:28 ale co zabolało,że tefałen obrzydza takie "udane związki",toż to relaks w czystej postaci i temat drwin i szyderstwa na wieczorowych spotkaniach-za to dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Patrzac na Srode 12.09.09, 16:39 nie przestaje dziekowac Opatrznosci, ze w swojej dobroci zechciala mnie uchronic przed brzydota bodo.2 napisał: > ale co zabolało,że tefałen obrzydza takie "udane związki",toż to relaks w > czystej postaci i temat drwin i szyderstwa na wieczorowych spotkaniach-za to dz > ięki Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Sroda przypomina mi Terese Orlowski 12.09.09, 17:03 chyba żarty,Tercia to cukiereczek,Środa to piołun przyprawiony żółcią Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski_3 Re: Sroda przypomina mi Terese Orlowski 12.09.09, 17:20 przynajmniej jeden mezczyzna, ktory broni czci pieknych kobiet bodo.2 napisał: > chyba żarty,Tercia to cukiereczek,Środa to piołun przyprawiony żółcią Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 17:04 nie mów,że urządzasz sobie drwiny z posłanki Małgosi z pisu.trudno drwić z kobiety nawet jeżeli reprezentuję partię miernot. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Środa w TVN-e 12.09.09, 17:12 ani jedna,ani druga posłanka nie jest obiektem żartów,nawet mis fizjolog na to nie zasługuje,co innego nawiedzona feministka,wietrząca wszędzie męski szowinizm,no i te chrząkanie,wypluła by wreszcie co ją dusi a to tylko hmr,hmr,bez rycia już żyć nie może? Odpowiedz Link Zgłoś
docteur.ravic bodo.2 bił głową w mur dzisiaj. 12.09.09, 17:34 m.c.hrabia napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: bodo.2 bił głową w mur dzisiaj. 12.09.09, 17:39 ale Palimłot nie taki tępy,na jakiego pozuje,nie ryzykował osobistego spotkania w studiu,babsztyl już go z łap by nie wypuściła,ma nosa platfus,chociaż Januszek skandalista zamiast biegać z wibratorem mógł by nagrać spot erotyczny z nową wielbicielką,toż to przebój murowany i drzwi otwarte do kariery Odpowiedz Link Zgłoś