wilk_z_wolfow 17.09.09, 21:55 Zdaje sie ze opozycja jest zdegustowana , tarcza juz nie az tak aktualna . Chyba kapneli sie ze bazgraja nie do rzeczy . Chyba Szczyglo nie powiedzial po lini . Wywala ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: Zdaje sie ze opozycja jest zdegustowana ... 17.09.09, 22:03 masz uszy,a nie słyszysz,oczy a nie widzisz,mózg a nie rozumiesz Polskiego języka?chlapać ozorem i osieł potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To oswiec nas Bodziu, nie kryj swiatla pod.. 17.09.09, 22:05 ..korcem, jak naucza pismo! Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Zdaje sie ze opozycja jest zdegustowana ... 17.09.09, 22:14 Bodziu , to ze osiel jezykiem klapie widze ponizej . bodo.2 napisał: > masz uszy,a nie słyszysz,oczy a nie widzisz,mózg a nie rozumiesz Polskiego > języka?chlapać ozorem i osieł potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Zdaje sie ze opozycja jest zdegustowana ... 17.09.09, 22:11 Góra PiSdziacka zgłupiała dziś kompletnie!!! Esemesów nie wysłali, to i nasze forumowe PiSdzięta jak kopnięte chodzą:)))) wilk_z_wolfow napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu PiSdak jak z rana esemesa nie dostanie, to.. 17.09.09, 22:14 ..caly dzien glupi chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: PiSdak przynajmniej 17.09.09, 22:17 dostrzega,że Iran na tym też korzysta,a chyba waszej prawdziwej ojczyzny nie jest przyjacielem Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: PiSdak przynajmniej 17.09.09, 22:25 bodo.2 napisał: > dostrzega,że Iran na tym też korzysta,a chyba waszej prawdziwej ojczyzny nie > jest przyjacielem Z tym problemem zwroc sie do braci Kalkstein'ow . Nie jestem pewny czy beda mieli jakas racjonalna dla Ciebie odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Ale wysoki poziom tej "dyskusji" 17.09.09, 22:28 Jeszcze trochę błotka, bo nudno się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Ale wysoki poziom tej "dyskusji" 17.09.09, 22:30 dyskusja,to za wiele,wymiana ....odpowiedniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Ale wysoki poziom tej "dyskusji" 17.09.09, 22:31 hrabia.mileyski napisał: > Jeszcze trochę błotka, bo nudno się robi. Przecież to norma na FK :> Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: PiSdak jak z rana esemesa nie dostanie, to.. 17.09.09, 22:32 marouder.eu napisał: > ..caly dzien glupi chodzi:) To widac i to bardzo wyraznie . Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: PiSdak jak z rana esemesa nie dostanie, to.. 17.09.09, 22:33 wilk_z_wolfow napisał: > marouder.eu napisał: > > > ..caly dzien glupi chodzi:) > > To widac i to bardzo wyraznie . Zdaje się, że PO też zmałpowało te esemesy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: PiSdak jak z rana esemesa nie dostanie, to.. 17.09.09, 22:36 dobrze wiedzą,czyj to wynalazek esemesy jako wytyczne,ale to już ich zasada przypisywać swe ograniczenia i ułomności innym Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: PiSdak jak z rana esemesa nie dostanie, to.. 17.09.09, 22:38 taziuta napisał: > wilk_z_wolfow napisał: > > > marouder.eu napisał: > > > > > ..caly dzien glupi chodzi:) > > > > To widac i to bardzo wyraznie . > > Zdaje się, że PO też zmałpowało te esemesy... :) Jestem pewny ze wszystkie partie uzywaja tego sposobu . Ciekaw jestem co wymysla na dzien jutrzejszy . Mam na mysli nie tylko PiS i PO . Na dzis mam dosyc kupilem sobie jakies zagraniczne piwko pod nazwa Beck's , na etykiecie napisane , Brema . Cholera , zlopie niemieckie piwo , juz nie jestem patriota . Ojej , ojej co to bedzie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu [...] 17.09.09, 22:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nieszczesny Ziuto, czy sklamalem.. 17.09.09, 23:29 ..mowiac w usunietym poscie, ze jestes komuchem proPiSdziaczym? Za coz klikasz nieprzyjemna lewizno? Odpowiedz Link Zgłoś