Gość: antifa żałosna IP: *.aster.pl 10.01.04, 14:41 Hm, jak się tak na to patrzy, to wydaje się to tak żałosne, że aż mi wstyd, że jestem człowiekiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dari Re: IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 10.01.04, 14:57 czy ktos ma tą nagrywarke za 99 zł chyba było ich 5 a walkmeny i aparaty wczesniej wykupili ochroniarze i ekspedjetki Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront widziałem 10.01.04, 15:12 widziałem je w MM w Wa-wie - były po 95 zł i to cakiem sporo - cała paleta, tak na oko z 250 sztuk - kolega kupił bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszołomobójca bydło IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 16:58 Głupi motłoch. Dobrze im tak. Ja bym tam CKM ustawil... ja, jak widze tlum, to omijam teren szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Dziki Narod te religijne Polaczki IP: *.ipowerweb.com 10.01.04, 17:30 Po trupach do byle g..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:18 Bardzo dobrze dziwię się że, tylko pałek a czemu nie gazu łzawiącego i gumowych kul ?!?! Chamstwo należy tępić siłą !!!!!!!!!!!!!!!!! A najlepiej to lać na tę dzicz wodę w taki mróz !!! Pozdrowienia dla normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:19 Bardzo dobrze dziwię się że, tylko pałek a czemu nie gazu łzawiącego i gumowych kul ?!?! Chamstwo należy tępić siłą !!!!!!!!!!!!!!!!! A najlepiej to lać na tę dzicz wodę w taki mróz !!! Pozdrowienia dla normalnych ludzi. A tobie "PiK" przydało by się prę pał po łbie do lepszego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JM Karczochy IP: *.24-151.libero.it 10.01.04, 18:31 Nie jestesmy osamotnieni. Mieszkam we Wloszech i obok mojego domu jest supermarket PANORAMA. Byla oferta na karczochy 6 centow za sztuke. Final-pobili sie skrzynkami. Opisano to takze w lokalnej prasie. Wesolo tez bylo kiedy poszedlem kupic narty w ofercie. Zaluzje uniosly sie na 30 cm, a juz wszyscy byli w srodku, potem wyrywali je sobie z rak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick.Poznan Darmowa Reklama Sieci Handlowych IP: *.echostar.pl 10.01.04, 19:19 Trzy dni reklamy w najlepszym czasie reklamowym i miejscach: w telewizji, prasie, internecie.... A to wszystko za cenę wyposażenia sklepu! Może tak kilkunastu stratowanych Klientów powinno wynająć Pana DeVirion, a "Największy ElektroMediaMarket Europy" zapłacić Największe Odszkodowanie Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffi Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.26.114.249.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 10.01.04, 19:52 Słabo mi! Zmiażdżone jądra! Aaaaaa! Mdleję... Odpowiedz Link Zgłoś
le_hun Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 10.01.04, 19:56 Troche to przypomina zdarzenie z czasów ostatniego kryzysu ekonomicznego w Agrentynie, jak ludzie zatrzymali ciężarówkę z krowami i na miejscu podzielili je między siebie. Ale oni byli głodni........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swider Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.client.comcast.net 10.01.04, 21:52 a co mieli zrobic???? no moze powinni wlamac sie do sklepu i rozdawac sprzet temu DURNEMU (albo biednemu ) tlumowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pshemo ..........."Ziemia Obiecana"...!!!!!!!!! IP: *.modem.xmission.com 10.01.04, 23:17 "Klient nasz Pan"- "gratulacje" dla dyrekcji Media Markt, umiecie zrobic wokół siebie szum; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 158.182.248.* 10.01.04, 23:41 To jest niedopuszczalne zeby organizatorzy takiej wyprzedazy nie przygotowali sie na tlumy ludzi. Powinni za to odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Randy Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.hipernet.ras.pl 11.01.04, 00:21 BYDŁO, BYDŁO, BYDŁO... Jak to się czyta, to aż słów brakuje. Ludzie w tym kraju są chorzy...debilizm pospolity. Nie ma się co dziwić, że nas w świecie cywilizowanym nikt nie chce wpuszczać. A rodzice, którzy zabrali dzieciaki na takie "zakupy" i kobiety w ciąży tłoczące się w tym bagnie, to już szczyt głupoty. LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlosliwy To tylko moglo byc w Lodzi w miescie Millera IP: *.asm.bellsouth.net 11.01.04, 10:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bajrys Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 12:12 wg mnie media markt powinny zapłacić za to wszystko bowiem sprowokowały tę sytuację w pełni świadomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buli Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.ts525.cwt.esat.net 11.01.04, 12:33 cholota!jak zwierzeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaiTracid26 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 13:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qavtan Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 11.01.04, 15:03 Ludzie to jednak zwierzęta, bydło najgorsze, ble Być Człowiekiem to brzmi dumnie? Na pewno nie wśród tłumu łódzkiego Tak w ogóle to precz z hipermarketami w granicach administracyjnych miasta! Ukarać cholerny Media Markt za takie wyczyny, stworzyli niebezpieczeństwo, pogotowie nie mogło funkcjonować, policja musi reagować, totalna paranoja, demolka miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.bialan.pl 11.01.04, 17:23 Ci ludzie są naprawde poje...ni!!! To dzicz, głodna Litwa.Kompromitacja normalna!!! Pokazujemy Europie jacy jestesmy.Normalne Buraki,a instynkty samozachowawcze mamy porównywalne ze zwierzetami.Normalna Wiocha!!! I kto by pomyslał ze to sie dzieje w jednym z wiekszych polskich miast.Gdyby to było w Burakowie, to rozumiem,ale w Łodzi???!!!! Wstyd!!! Ludzie myslcie troche!!! Gratuluje oficerom policji za mądra interwencje z uzyciem pałek.Szkoda ze nie uzyli broni palnej, bo tylko taką mozna zareagowac na stado trzody chlewnej i bydła, ktore nie zna podstawowych zachowan ludzkich. Odpowiedz Link Zgłoś
nessuno Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 11.01.04, 17:29 I mieli rację.Wszędzie są wyprzedaże,wszędzie są przepychanki,ale Polacy są zbyt zdziczeli na takie okazje.Po trupach,byle do celu.Powinni tego zabronić na najbliższe 30 lat,aż dojrzejemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny faktycznie!!! zachowania Millera z miasta Łódz!!! IP: *.bialan.pl 11.01.04, 17:53 Panie miller cos pan w tym miescie narobił,ze taki syf panuje.Wierz pan lub nie,ale to kopia panskich zachowan ze sceny politycznej!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monique Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 18:40 Uważam że skoro ludzie zachowuja się jak zwierzęta przy tego typu promocjach i wyprzedażach , to zasługuja na potraktowanie "pałą"!Takie sytuacje pokazują że nie wiele różnimy się od zwierząt. Nie potrafimy zapanować nad emocjami? Do czego doprowadzają nas takie wielkie organizacje? Ludzie obudźcie się , nie róbcie z siebie pośmiewiska.Hipermarket i tak wyjdzie na swoje a wy narazicie się zdrowiem , reputacjom i jeszcze kasę za poniesione szkody wydacie! Chciałabym jeszce wspomnieć o reklamach "mediamarkt" to dodatkowy temat na forum!Uważam że "lekko" przesadzają z wulgarnościom i obrazowościom ,a przy tym pokazują w jaki sposób w takich firmach traktuje się zwykłych pracowników! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Niech to będzie nauczka - nie dajcie się robić w.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:56 Ludzie po raz kolejny dali się zrobić w bambuko a cwaniaczki z media markt nabili sobie kabzę. Ich nie obchodzi nic więcej niż tylko zarobek - ceny w media markt wcale nie są takie atrakcyjne. Akcje promocyjne media markt to pic na wode fotomontaż. Kiedys chciałem kupic w "wielkiej" promocji aparat fotograficzny, ktory był reklamowany w ich gazecie reklamowej. Byłem na otwarciu sklepu - nie było zbyt wielu osób. Nie kupiłem jednak aparatu bo było ich w całym markecie "aż" 3 sztuki i dla mnie zabrakło. Od tego czasu bardzo uważnie przyglądam się promocjom i cenom w MM, kiedy zamierzam coś kupić porównuję ich ceny z innymi sklepami - zdecydowana większość towarów jest tam droższa niż w innych sklepach, choć oczywiście bywają wyjątki ale to na prawdę pojedyncze przypadki. W swoich reklamach wciskają ludziom bezczelnie kit w oczy. Są tak chamscy jak ich reklamy. Mam nadzieje, że tłum narobił im szkód na kwotę wiekszą niż ich zyski - niech mają za swoje. Mam też nadzieję, że kiedy MM wytnie następny taki fantastyczny numer, uszczęśliwieni klienci rozniosą im ten kramik w strzępy - oby tylko nikt z klientów na tym nie ucierpiał - szkoda udzi. A tak na marginesie - na prawdę powinni tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ale argument! Nie wpuszczaliśmy klientów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 01:22 Nie wpuszczaliśmy klientów do środka, bo niska temperatura na zewnątrz zapobiegała omdleniom. Odpowiedz Link Zgłoś