Dodaj do ulubionych

Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w Med...

• Gość: antifa żałosna IP: *.aster.pl 10.01.04, 14:41
      Hm, jak się tak na to patrzy, to wydaje się to tak żałosne, że aż mi wstyd, że
      jestem człowiekiem...
    • Gość: dari Re: IP: *.man.lodz.pl / *.man.lodz.pl 10.01.04, 14:57
      czy ktos ma tą nagrywarke za 99 zł chyba było ich 5 a walkmeny i aparaty
      wczesniej wykupili ochroniarze i ekspedjetki
      • michalfront widziałem 10.01.04, 15:12
        widziałem je w MM w Wa-wie - były po 95 zł i to cakiem sporo - cała paleta, tak
        na oko z 250 sztuk - kolega kupił bez problemu
    • Gość: oszołomobójca bydło IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 16:58
      Głupi motłoch. Dobrze im tak. Ja bym tam CKM ustawil...

ja, jak widze tlum, to omijam teren szerokim lukiem
    • Gość: Informator Dziki Narod te religijne Polaczki IP: *.ipowerweb.com 10.01.04, 17:30
      Po trupach do byle g..!
    • Gość: Julian Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:18
      Bardzo dobrze dziwię się że, tylko pałek a czemu nie gazu łzawiącego i gumowych
      kul ?!?!
      Chamstwo należy tępić siłą !!!!!!!!!!!!!!!!!
      A najlepiej to lać na tę dzicz wodę w taki mróz !!!
      Pozdrowienia dla normalnych ludzi.
    • Gość: Julian Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 18:19
      Bardzo dobrze dziwię się że, tylko pałek a czemu nie gazu łzawiącego i gumowych
      kul ?!?!
      Chamstwo należy tępić siłą !!!!!!!!!!!!!!!!!
      A najlepiej to lać na tę dzicz wodę w taki mróz !!!
      Pozdrowienia dla normalnych ludzi.
      A tobie "PiK" przydało by się prę pał po łbie do lepszego myślenia.
    • Gość: JM Karczochy IP: *.24-151.libero.it 10.01.04, 18:31
      Nie jestesmy osamotnieni. Mieszkam we Wloszech i obok mojego domu jest
      supermarket PANORAMA.
      Byla oferta na karczochy 6 centow za sztuke.
      Final-pobili sie skrzynkami. Opisano to takze w lokalnej prasie.
      Wesolo tez bylo kiedy poszedlem kupic narty w ofercie.
      Zaluzje uniosly sie na 30 cm, a juz wszyscy byli w srodku, potem wyrywali je
      sobie z rak.
    • Gość: Nick.Poznan Darmowa Reklama Sieci Handlowych IP: *.echostar.pl 10.01.04, 19:19
      Trzy dni reklamy w najlepszym czasie reklamowym i miejscach: w telewizji,
      prasie, internecie....
      A to wszystko za cenę wyposażenia sklepu! Może tak kilkunastu stratowanych
      Klientów powinno wynająć Pana DeVirion, a "Największy ElektroMediaMarket
      Europy" zapłacić Największe Odszkodowanie Europy...
    • Gość: Raffi Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.26.114.249.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 10.01.04, 19:52
      Słabo mi! Zmiażdżone jądra! Aaaaaa! Mdleję...
    • le_hun Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 10.01.04, 19:56
      Troche to przypomina zdarzenie z czasów ostatniego kryzysu ekonomicznego w
      Agrentynie, jak ludzie zatrzymali ciężarówkę z krowami i na miejscu podzielili
      je między siebie.

Ale oni byli głodni........
    • Gość: lamer Media Markt ? Nie dla Idiotów ? IP: *.magma-net.pl 10.01.04, 20:36
    • Gość: swider Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.client.comcast.net 10.01.04, 21:52
      a co mieli zrobic???? no moze powinni wlamac sie do sklepu i rozdawac sprzet
      temu DURNEMU (albo biednemu ) tlumowi....
    • Gość: Pshemo ..........."Ziemia Obiecana"...!!!!!!!!! IP: *.modem.xmission.com 10.01.04, 23:17
      "Klient nasz Pan"- "gratulacje" dla dyrekcji Media Markt,
      umiecie zrobic wokół siebie szum;
    • Gość: czarna Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: 158.182.248.* 10.01.04, 23:41
      To jest niedopuszczalne zeby organizatorzy takiej wyprzedazy nie przygotowali
      sie na tlumy ludzi. Powinni za to odpowiadac.
    • Gość: Randy Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.hipernet.ras.pl 11.01.04, 00:21
      BYDŁO, BYDŁO, BYDŁO...
      Jak to się czyta, to aż słów brakuje. Ludzie w tym kraju są chorzy...debilizm
      pospolity.
      Nie ma się co dziwić, że nas w świecie cywilizowanym nikt nie chce wpuszczać.
      A rodzice, którzy zabrali dzieciaki na takie "zakupy" i kobiety w ciąży
      tłoczące się w tym bagnie, to już szczyt głupoty.
      LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ !!!
    • Gość: zlosliwy To tylko moglo byc w Lodzi w miescie Millera IP: *.asm.bellsouth.net 11.01.04, 10:41
    • Gość: bajrys Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 12:12
      wg mnie media markt powinny zapłacić za to wszystko
      bowiem sprowokowały tę sytuację w pełni świadomie
    • Gość: buli Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.ts525.cwt.esat.net 11.01.04, 12:33
      cholota!jak zwierzeta
    • Gość: KaiTracid26 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 13:18
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • qavtan Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 11.01.04, 15:03
      Ludzie to jednak zwierzęta, bydło najgorsze, ble
      Być Człowiekiem to brzmi dumnie?
      Na pewno nie wśród tłumu łódzkiego

Tak w ogóle to precz z hipermarketami w granicach administracyjnych miasta!

Ukarać cholerny Media Markt za takie wyczyny, stworzyli niebezpieczeństwo,
      pogotowie nie mogło funkcjonować, policja musi reagować, totalna paranoja,
      demolka miasta
    • Gość: normalny Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.bialan.pl 11.01.04, 17:23
      Ci ludzie są naprawde poje...ni!!! To dzicz, głodna Litwa.Kompromitacja
      normalna!!! Pokazujemy Europie jacy jestesmy.Normalne Buraki,a instynkty
      samozachowawcze mamy porównywalne ze zwierzetami.Normalna Wiocha!!! I kto by
      pomyslał ze to sie dzieje w jednym z wiekszych polskich miast.Gdyby to było w
      Burakowie, to rozumiem,ale w Łodzi???!!!! Wstyd!!! Ludzie myslcie troche!!!
      Gratuluje oficerom policji za mądra interwencje z uzyciem pałek.Szkoda ze nie
      uzyli broni palnej, bo tylko taką mozna zareagowac na stado trzody chlewnej i
      bydła, ktore nie zna podstawowych zachowan ludzkich.
    • nessuno Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M 11.01.04, 17:29
      I mieli rację.Wszędzie są wyprzedaże,wszędzie są przepychanki,ale Polacy są
      zbyt zdziczeli na takie okazje.Po trupach,byle do celu.Powinni tego zabronić na
      najbliższe 30 lat,aż dojrzejemy.
      • Gość: normalny faktycznie!!! zachowania Millera z miasta Łódz!!! IP: *.bialan.pl 11.01.04, 17:53
        Panie miller cos pan w tym miescie narobił,ze taki syf panuje.Wierz pan lub
        nie,ale to kopia panskich zachowan ze sceny politycznej!!!!!!!!!!!
    • Gość: monique Re: Policjanci użyli pałek podczas wyprzedaży w M IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 18:40
      Uważam że skoro ludzie zachowuja się jak zwierzęta przy tego typu promocjach i
      wyprzedażach , to zasługuja na potraktowanie "pałą"!Takie sytuacje pokazują że
      nie wiele różnimy się od zwierząt. Nie potrafimy zapanować nad emocjami? Do
      czego doprowadzają nas takie wielkie organizacje? Ludzie obudźcie się , nie
      róbcie z siebie pośmiewiska.Hipermarket i tak wyjdzie na swoje a wy narazicie
      się zdrowiem , reputacjom i jeszcze kasę za poniesione szkody wydacie!
      Chciałabym jeszce wspomnieć o reklamach "mediamarkt" to dodatkowy temat na
      forum!Uważam że "lekko" przesadzają z wulgarnościom i obrazowościom ,a przy tym
      pokazują w jaki sposób w takich firmach traktuje się zwykłych pracowników!
    • Gość: Zibi Niech to będzie nauczka - nie dajcie się robić w.. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 19:56
      Ludzie po raz kolejny dali się zrobić w bambuko a cwaniaczki z media markt
      nabili sobie kabzę. Ich nie obchodzi nic więcej niż tylko zarobek - ceny w
      media markt wcale nie są takie atrakcyjne. Akcje promocyjne media markt to pic
      na wode fotomontaż. Kiedys chciałem kupic w "wielkiej" promocji aparat
      fotograficzny, ktory był reklamowany w ich gazecie reklamowej. Byłem na
      otwarciu sklepu - nie było zbyt wielu osób. Nie kupiłem jednak aparatu bo było
      ich w całym markecie "aż" 3 sztuki i dla mnie zabrakło. Od tego czasu bardzo
      uważnie przyglądam się promocjom i cenom w MM, kiedy zamierzam coś kupić
      porównuję ich ceny z innymi sklepami - zdecydowana większość towarów jest tam
      droższa niż w innych sklepach, choć oczywiście bywają wyjątki ale to na prawdę
      pojedyncze przypadki. W swoich reklamach wciskają ludziom bezczelnie kit w
      oczy. Są tak chamscy jak ich reklamy.
      Mam nadzieje, że tłum narobił im szkód na kwotę wiekszą niż ich zyski - niech
      mają za swoje. Mam też nadzieję, że kiedy MM wytnie następny taki fantastyczny
      numer, uszczęśliwieni klienci rozniosą im ten kramik w strzępy - oby tylko nikt
      z klientów na tym nie ucierpiał - szkoda udzi. A tak na marginesie - na prawdę
      powinni tego zabronić.
    • Gość: a ale argument! Nie wpuszczaliśmy klientów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 01:22
      Nie wpuszczaliśmy klientów do środka, bo niska temperatura na zewnątrz
      zapobiegała omdleniom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka