wilk_z_wolfow 03.10.09, 13:54 Oficjalne "yes" Irlandii , prawie 60% za TL przy frekwencji zblizonej do tej z 2008 roku . Co zrobi ten czlowieczek w Palacu Namistniskowskim ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Dyspepsja. 03.10.09, 14:02 Albo teraz czeka na Klausa albo radiomaryjni i prawdziwi Polacy uznają,że zdradził Najjaśniejszą. Na ile przekłada się to głosów w 2010? Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Tego nie wie nikt 03.10.09, 14:02 Nawet mamrotek. Choć wybór niewielki. Albo się zsika, albo zesra. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Tego nie wie nikt 03.10.09, 14:14 a jak Jar'o da wolna reke Lechowi ? Myslisz , ze potem bedzie mial podstawy zamknac swojego brata w pierdlu ? pollack5 napisał: > Nawet mamrotek. Choć wybór niewielki. Albo się zsika, albo zesra. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Ciekawa jestem, czy Bulgotek podsłuchuje Mamrotka 03.10.09, 15:12 na wsiakij słuczaj? ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek Wykona obie te czynności. 03.10.09, 14:14 pollack5 napisał: > Albo się zsika, albo zesra. A ponieważ jest bardzo niezdecydowany i niesamodzielny, to kolejność podyktuje mu brat. A potem się uchleje winem z GeeSu w Juracie i małpkami z cateringu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 To może być dzień jego klęski 03.10.09, 14:21 Może mam kiepską intuicję, ale wydaje mi się, że Rydzyk mu tego nie odpuści. Straciłby twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: To może być dzień jego klęski 03.10.09, 14:24 haen1950 napisał: > Może mam kiepską intuicję, ale wydaje mi się, że Rydzyk mu tego nie > odpuści. Straciłby twarz. Podpisze ma przewalone u Rydzyka , nie podpisze Sarko wyleje na niego cysterne pomyj i osmieszy jak gowniarza . Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Obstawiam, że podpisze, ale głowy nie dam! 03.10.09, 14:24 wilk_z_wolfow napisał: > Co zrobi ten czlowieczek w Palacu Namistniskowskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 03.10.09, 14:26 Pozostaje miec nadzieje iż jesli nawet prezydent Kaczyński ugnie się i podpisze traktat to nie uczyni tego prezydent Czech Klaus. I by moze dzieki temu nie bedzie gorzej niż jest. Bo dla mnie idealnym nie traktat jest zły a cała UE idaca w kierunku super państwa jest zła. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 03.10.09, 14:36 xkx2 napisał: > Pozostaje miec nadzieje iż jesli nawet prezydent Kaczyński ugnie się > i podpisze traktat to nie uczyni tego prezydent Czech Klaus. I by > moze dzieki temu nie bedzie gorzej niż jest. Bo dla mnie idealnym > nie traktat jest zły a cała UE idaca w kierunku super państwa jest > zła. Albo bedzie tak dlugo kombinowal z CBA , zeby usunac rzad PO i miec powod do nie podpisania . Tylko ze z CBA to jak z niewypalem , moze wybuchnac w nie odpowiednim czasie i zamiast ranic innych , trafia w siebie . Dosc cienkie to wszystko . L.Kaczynski wraz z bratem wynegocjowali najlepsze rozwiazanie , wiec czy chce czy nie musi podpisac . Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 03.10.09, 14:45 Karzelek pozostal z lapka w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
wilk_z_wolfow Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 03.10.09, 15:32 x2468 napisał: > Karzelek pozostal z lapka w nocniku. Vacek Klaus powiedzial ze jezeli orzeczenie czeskiego TK bedzie pozytywne dla TL to uszanuje i traktat podpisze . U nas nie ma z tym problemow bowiem TK wydal juz orzeczenie , czekamy tylko na podpis Lecha Kaczynskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 04.10.09, 06:41 Bardzo smutna informacja. Miałem nadzieje na to iz prezydent Klaus powstrzyma traktat. No cuz widac presja jest zbyt wielka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych "Jes, jes, jes". 03.10.09, 15:55 Kaczusia kraj powiedzial "jes". www.tvn24.pl/12691,1622265,0,1,zielona-wyspa-powiedziala-lizbonie-tak,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Re: Nie podoba mi się wynik.Chcę następnego refer 03.10.09, 21:19 No problem. Ogłoś referendum, zagłosuj, policz głosy, spisz protokół i wsadź go sobie dupę. > Odpowiedz Link Zgłoś
pit_44 Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 03.10.09, 16:04 Nie podpisze. Do wyborów będzie się zastanawiał. Ewentualnie podpisze, jak zostanie wybrany (co nie daj Bóg) na drugą kadencję. Odpowiedz Link Zgłoś
2for1 [...] 03.10.09, 21:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pollack5 Od 2005 roku jestem na posadzie prezydenta 03.10.09, 21:23 ale nie ukrywam,że wszelkie decyzje podejmuje mój klon. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Podpisze, ale potem bedzie mówic, ze nie czytał 04.10.09, 00:09 I każe wywalić z roboty, tego, kto mu ten traktat podsunął do podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Oficjalne "yes" Irlandii prawie 60% 04.10.09, 08:56 wilk_z_wolfow napisał: > > Oficjalne "yes" Irlandii , prawie 60% za TL przy frekwencji > zblizonej do tej z 2008 roku . > Co zrobi ten czlowieczek w Palacu Namistniskowskim ? Napewno wiele by być ważniachą te kompleksy zgubią nasz kraj Odpowiedz Link Zgłoś