Dodaj do ulubionych

Nurtuje minie ta sprawa, bo żal mi człowieka!

30.10.09, 08:31
Agent Tomek.

Był cały czas na służbie.
24 godziny na dobę. I cały czas w stresie i w obawie przed zdekonspirowaniem. W dodatku do jego obowiązków służbowych należało wydawanie pieniędzy i picie wódki.
Musiał pić dużo, a ponieważ jest człowiekiem wrażliwym i organizm ma jeszcze nieprzywykły, to wskutek tego picia, rzygał obficie i bez ostrzeżenia.

Rujnował sobie zdrowie w służbie narodowi!
I w związku z tym, w trosce o człowieka, ja pytam - czy agent Tomek dostawał dodatek za "szkodliwe"?? Przyjmował te środki odurzające bez sprzeciwu i leży mi na sercu to, jak CBA traktowało jego poświęcenie. Za komuny, to jak ktoś miał w pracy warunki szkodliwe, to dostawał nawet dwa litry mleka dziennie na odtrucie!
A on? - TAKI bohater??!

Czy agent Tomek dostawał mleko?!!
Obserwuj wątek
    • prawieemeryt Czy agent Tomek dostawał mleko?!! TAK! Sam pisałeś 30.10.09, 08:40
      że pił dużo mleka od wściekłej krowy.
      • kaczy_mozdzek Re: Czy agent Tomek dostawał mleko?!! TAK! Sam pi 30.10.09, 10:32
        No taaak!
        Ale TO mleko jest jednak szkodliwe, a on się poświęcał.

No kurtka - musiał mieć jakiś dodatek do pensji! Tego wymaga elementarna sprawiedliwość społeczna!!
        • mmikki Re: Czy agent Tomek dostawał mleko?!! TAK! Sam pi 30.10.09, 12:47
          Mariusz KŁamiński koił jego ból tuląc go do swej piersi
    • dupetek Tja! 30.10.09, 12:51
      Wszyscy widzieli z jaką czułością i estymą mówił o tej "perełce" Kamiński:)
      Myślę, że Tomuś dostawał wszelkie możliwe dodatki i premie:(
      • wanda43 Re: Tja! 30.10.09, 15:42
        no ba! Nalezalo mu sie! Chocby jako rekompensata za chlanie i rzyganie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka