antoni.goczal 08.02.02, 12:00 Była kiedyś taka żałosna partyjka o nazwie Unia Wolności. Zdaje się, że nawet startowała w ostatnich wyborach i zjaęła miejsce tuż za "Alternatywą". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: UW??? Nie slyszalem! 08.02.02, 12:17 antoni.goczal napisał(a): > Była kiedyś taka żałosna partyjka o nazwie Unia Wolności. Zdaje się, że nawet > startowała w ostatnich wyborach i zjaęła miejsce tuż za "Alternatywą". > Pozdrawiam UW??? Nie slyszalem, mozesz napisac cos blizej? Eliot ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tasko Re: UW??? Coś tam słyszałem ! IP: 157.25.130.* 08.02.02, 12:43 Wiem, że tam był zdaje się Stan Tymkowski i Mazowiecki Władysław ... . Ale poza tym ... czarna plama ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.goczal Re: UW??? Coś tam słyszałem ! IP: *.chello.pl 08.02.02, 12:50 i oczywiście ja, Antoni Goczal! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: UW??? Coś tam słyszałem ! 08.02.02, 12:53 Gość portalu: Tasko napisał(a): > Wiem, że tam był zdaje się Stan Tymkowski i Mazowiecki Władysław ... . > Ale poza tym ... czarna plama ! No wlasnie! Jakis Moczulski mi sie jeszce w pamieci kolacze, Slomka, Kapera... Ale co to jest ta Unia to zupelnie nie kojarze... Eliot ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 12:54 Niestety UW zdobyła więcej głosów niż Alternatywa. Zdobyłą ich tyle że załapała się na fibnansowe dotacje z budżetu!! (3%)Te pieniądze lepiej by było spozytkować na pomoc dla potzrbujących.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwolek Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: 157.25.130.* 08.02.02, 13:02 Gość portalu: GMR napisał(a): > Niestety UW zdobyła więcej głosów niż Alternatywa. Zdobyłą ich tyle że załapała > > się na fibnansowe dotacje z budżetu!! (3%)Te pieniądze lepiej by było > spozytkować na pomoc dla potzrbujących.... To chyba niemożliwe ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złośliwy Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 13:27 czyżbyście już przepierdolili całą daną wam subwencję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: 213.77.14.* 08.02.02, 13:58 Media ciągle wytwale reanimują tego trupa - ale to wynika z dość znacznych wpływów w tychże mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? 08.02.02, 14:03 Gość portalu: Tom napisał(a): > Media ciągle wytwale reanimują tego trupa - ale to wynika z dość znacznych > wpływów w tychże mediach. W tym wypadku eutanazja bylaby milosierdziem... ;-) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeman Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: *.chello.pl 08.02.02, 18:59 Też coś takiego słyszałem ... . Tam chyba był ten ... no ... ten ... Tejkowski ... czy jkoś tak (?). Ale ich już od dawna nie ma bo chyba byli umoczeni w produkcję oscypków ... albo ... dwójek przesuwnych o module = 3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slOń novAzydowskaUW ? IP: *.cm-upc.chello.se 08.02.02, 19:24 *** aoo.freeservers.com/images/math1_copy.jpg aoo.freeservers.com/images/math.jpg *** *** aoo.freeservers.com/images/lightball02.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freeman Re: novAzydowskaUW ? IP: *.chello.pl 08.02.02, 19:29 Słoniu ! Ty chyba tu odpierdalasz jakąś kabałę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kabbala ..................................novAzydowskaUW ? IP: *.cm-upc.chello.se 10.02.02, 13:05 .....................................zgadza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skin Re: Czy istnieje coś takiego jak UW ? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 11:00 Koszerni won stąd nad Jordan! nad jeziorko Genezaret!! Odpowiedz Link Zgłoś