Gość: pytajnik Re: tak naprawdę IP: *.aster.pl 27.01.04, 21:35 Zgadza się. Jak śledziłeś Piskorskiego, to coś Cię nakręcało i tworzyło w Tobie (niesłuszne) wrażenie, że coś robisz. A teraz co? Tylko głupawe zaczepki i przynudzanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubogacony Re: tak naprawdę ubogi duchem jesteś zmień to! IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 16:05 A tak przy okazji może wiesz kim jesteś? :( Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk ale piękny nick! 28.01.04, 16:12 Ja z Twych rąk cykutę przyjmę, a z Twych ust najgorszą prawdę. Nie oszczędzaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogacony Re: ale piękny nick! i jakie madre zdania.. IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 16:33 1-sze Masz i pij, to KAPER wyśmienite piwo. 2-gie Inni mają jeszcze gorzej bo nie zadają sobie takich pytań.Trwają w niewiedzy. Ze strachu.Tyś dzielny bo pytasz. I to by było na tyle. Na razie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk Kaper, ach, pyszności 28.01.04, 16:36 ale ja teraz jestem w fazie winnej, browaru nie walę, ale cóż, dla towarzystwa... mogę się dołączyć, towarzystwo ubogaca, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wzbogacony Re: Kaper, ach, pyszności IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 16:48 here.tyk napisał: > ale ja teraz jestem w fazie winnej, > browaru nie walę, ale cóż, dla towarzystwa... > mogę się dołączyć, towarzystwo ubogaca, prawda? Towarzystwo bogatych ubogaca. Fakt. Masz ciekawe przemyslenia. Też mam. Przemyslenia. O fazie winnej. Kąt fazy = omega x t+ fi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harmonista Re: [...] harmonia swiata tego IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 18:00 Do roboty,żeby te oscylacje nie były gasnace! Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk [...] 28.01.04, 18:04 Jasne, oby jak najdłużej, a nawiasem mówiąc, niech Ksiądz zauważy, że tytuł, którym się ostatnio posługuję, jest poniekąd znakiem zastrzeżonym, tylko nieskutecznie. Będą się musiały trochę przeprogramować opiekunki nasze, piastunki, uczynne niewiasty, które nas tu moderują, niech błogosławione będą. Ech, chyba mam ostatnio ciąg na prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Ksiądz widzi wszystko prawie bo słepcem jest IP: *.gdynia.mm.pl 28.01.04, 18:12 "I ku pomocy stworzył Ją i nazwał ją męzyną ,bo z męza była wzięta" Do roboty heretyku:)) Odpowiedz Link Zgłoś