Dodaj do ulubionych

Dziecinna wpadka CBŚ

IP: *.magma-net.pl 30.01.04, 20:53
Do niedawna Centralne Biuro Śledcze nadzorował nadinspektor Adam Rapacki - GLINA z krwi i kości. W CBŚ "musiało grać" i jakikolwiek "kabaret" nie wchodził w rachubę.
Nastąpiła zmiana - resort przejął Sojusz Lewicy Demokratycznej z genialnym (nie mylić z "generalnym") Krzysztofem Janikiem. Ludzie mądrzejsi i lepsi od Janika i Szredera musieli opuścić resort. Opuścił go również nadinspektor (generał) Rapacki. Co pozostało w Policji? G***o i wspaniali oficerowie opisani w artykule.
Co pozostanie w resorcie SWiA po odejściu SLD i Unii Pracy? Jeden wielki bajzel!
Obserwuj wątek
    • Gość: pomaranczowy Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: 213.201.151.* 30.01.04, 21:04
      rozpieprzyc i zaczac od nowa.moze potrzebny jest ktos kto potrafi zrobic
      czystke .Domyslcie sie kto,jagoksywka to F...l lub H....r .
      • Gość: Karol Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.sasiedzi.pl 30.01.04, 23:13
        Drugi to Hitler a pierwszy?
      • Gość: Karol Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.sasiedzi.pl 30.01.04, 23:15
        Drugi to Homer a pierwszy?
    • Gość: konrad Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.proxy.aol.com 30.01.04, 21:21
      TO ZADNA WPADKA
      bardzo dobrze ze CBS stosuje niekonwencjonalne srodki postepowania
    • Gość: Marysia Januszku, aleś ty mądry !! IP: 81.219.* / 81.219.160.* 30.01.04, 22:51
      Kiedy cię wywalili z policji, to masz pretensję że jak byłeś fanem Rapackiego
      to teraz każdy inny jest do du.y. "Albo to głupota albo prowokacja" (Z.
      Laskowik)
      • Gość: Karol Re: Januszku, aleś ty mądry !! IP: *.sasiedzi.pl 30.01.04, 23:11
        To nie głupota to po prostu taki intelekt. Fachowcy z naboru Marii Władysława.
    • Gość: Karol Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.sasiedzi.pl 30.01.04, 23:07
      Napiszwsz taką bzdurę, "dokopiesz czerwonym" i już świat jest bardziej kolorowy.
      Przy okazji - słyszałeś może coś o Rolexach w CBŚ.
    • Gość: damulka Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.013-20-76737411.cust.bredbandsbolaget.se 31.01.04, 00:05
      Na wojnie i w milosci wszystkie sposoby sa dozwolone.W walce z przestepczoscia
      takze.Jesli oficerowie uzyskali potrzebne informacje to co komu szkodzi ze
      umozliwili mu intymne spotkania z dziewczyna.Zle by bylo jesli by to robili za
      lapowki.A tak to tylko chwala im.
    • Gość: Siaro Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.sttl.qwest.net 31.01.04, 02:37
      Ja mysle,ze jezeli to spowoduje, ze kilku bandziorow zostanie odizolowanych od
      spoleczenstwa, to niech robia co chca: prostytutki, butelka wody czy nawet
      torba trawy czasami. I mysle, ze to lepsze nawet od instytucji "swiadka
      koronnego" bo kapujacy nadal siedzi za swoje grzeszki.
      PS. Janusz - czy ty jestes dresiarzem, czy poprostu zwyklym kretynem?
    • Gość: zwiazkowiec Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.kielce.msk.pl 31.01.04, 04:31
      Gratuluje synu!
      Godna postawa społeczno polityczna to także medal na igrzyskach.
      O jezu jak czlowiek moze powiedziec cos takiego i nie miec wstydu?
      • Gość: Siaro Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.sttl.qwest.net 31.01.04, 05:30
        A niby czego mam sie wstydzic?! Gdyby prawo (karne jak i w zakresie uprawnien
        dla policji) bylo dostosowane do obecnej sytacji w Polsce to nie musialbym sie
        nawet zastanawiac jak skomentowac ten artykul. Poprostu nie pojawil by sie on
        w dzisiejszej gazecie. A moja opinia "...niech robia co chca..." nie jest
        spowodowana brakiem dobrego smaku ale jest wyrazem bezsilnosci jaka mnie
        ogarnia kiedy czytam codzienne wiadomosci, kiedy jestem okradany, bity w bialy
        dzien na ulicy i wiem, ze nic nie moge z tym zrobic. Zycze Ci "zwiazkowcu"
        powodzenia w twojej walce z wciaz wzrastajaca przestepczoscia obecnymi
        metodami.
    • Gość: sierż. Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 19:37
      Nie umieli się obchodzić z jajami bandyty,zamiast w imadło to oni wozili do
      dziewczyny.Moja zasada jest prosta, żadnej ugody i dogadywania się z
      bandziorami, jeżeli to następuje to stróż prawa staje się przestępcą.
    • Gość: emeryt Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.01.04, 21:35
      Jaki pan taki kram.
    • Gość: les Re: Dziecinna wpadka CBŚ IP: *.atl.client2.attbi.com 01.02.04, 02:24
      powinni dostac nagrody za pomysl.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka