kancelaria_p_prezydenta 05.02.10, 08:25 tej grupy AKowców która po wojnie dostawała wille od Komunistycznej Partii Polski.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienormalnyczlek Re: Pamn prezydent Kaczyński jest spadkobiercą 05.02.10, 08:29 :| A tobie co do tego? :p Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: A tobie co do tego? 05.02.10, 08:36 A wszystko. Jak każdemu Obywatelowi wolnego kraju. Za nasze żre, pije i siem op....la A ma robić to co chce naród, a jak nie to wypierdaty od taty.... Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Pamn prezydent Kaczyński jest spadkobiercą 05.02.10, 08:36 nienormalnyczlek napisała: > :| A tobie co do tego? :p Mój ojciec myślał ze dostanie willę jak będzie walczył u Berlinga. - Nie dostał. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tak, to wielce ciekawe.... 05.02.10, 08:33 Mój dziadek za przynależnośc do AK dostał w prezencie trzyletnie wczasy w kamieniołomach.... Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalnyczlek Re: Tak, to wielce ciekawe.... 05.02.10, 08:39 dr.krisk napisał: > Mój dziadek za przynależnośc do AK dostał w prezencie trzyletnie > wczasy w kamieniołomach.... Nie do tego AK nalezal :p Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Tak, to wielce ciekawe.... 05.02.10, 08:49 dr.krisk napisał: > Mój dziadek za przynależnośc do AK dostał w prezencie trzyletnie > wczasy w kamieniołomach.... Walczył pod Sidi Barani, Marsa Matruch i El Alamein? Odpowiedz Link Zgłoś
wan4 Re: Tak, to wielce ciekawe.... 05.02.10, 09:32 dr.krisk napisał: > Mój dziadek za przynależnośc do AK dostał w prezencie trzyletnie > wczasy w kamieniołomach.... to musiało być łże-AK... Prawdziwi AKowcy stali tam, gdzie komunisci dawali wille Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: stali tam, gdzie komunisci dawali wille 05.02.10, 10:01 i smarowali doo_py smalcem przez całą e[poke sprawiedliwości społecznej, dawali doktoraty a potem sami "akowcy" dawali sobie profesury. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Tak, to wielce ciekawe.... 05.02.10, 10:05 > to musiało być łże-AK... Prawdziwi AKowcy stali tam, gdzie komunisci dawali wil > le Wille dawali nawet jak ktos mial mieszkanie ze 100m2. Willa potatusiowa stoi przy Mickiewicza, a mieszkali tu, gdzie mamuska, w willi przy Lisa Kuli. Odpowiedz Link Zgłoś