Gość: jaryf IP: *.midltn01.ct.comcast.net 12.02.04, 18:54 CYTAT: autor lech waskousty "prawdziwego meszczyzne poznaje sie jak konczy" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzych Re: Eksperci o drasstycznym spadku popularności S IP: *.adsl.highway.telekom.at 12.02.04, 20:33 Ten Wiatr oszalal. Niby swojego czlowieka mamy przesladowac.Nic sie nie stalo dal troche na tace i ma czas zabezpieczyc kase.Przeciez to nasze ciezko zarobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re:SLD zapomniało o swoim podstawowym elektoracie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.02.04, 20:50 Pozwolili na mnożenie się afer, w których swoi zarabiaja miliony, a zabrali sie do odbierania biednych groszy emerytom i rencistom. Zapomnieli przy tym, ze tych ostatnich jest ponad 8 milionów, /żelazny elektorat lewicy/. Pan poseł Rokita stwierdził krótko, że emerytom i rencistom PO nie pozwoli obcinać i proszę. Notowania PO wzrosły o dwa punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprostowanie Re: Eksperci o drasstycznym spadku popularności S IP: *.niva.no 12.02.04, 21:00 Nie eksperci, tylko pseudo-eksperci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Jaki drastyczny spadek?Mają aż 13%!!.Za pół roku IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 12.02.04, 21:04 to dopierobędzie drastyczny spadek-4-6%.My jeszcze wytrzymamy do wyborów,ale czy budżet??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Przyczyny spadku IP: *.xlan.pl 12.02.04, 21:59 Ludzie są w stanie znieść biedę, gdy rozumieją jej sens. Nie można śmiać się biednym w oczy i trwonić krocie na swoje zachcianki. Sejmowe zabezpieczenia, samochody dla szefów klubów, szopka z p. Rywinem i Funduszem Zdrowia, czarna dziura zasysająca podatek drogowy - dla was to zabawa, a nam chodzi o życie. SLD to obecnie ugrupowanie cwaniaków o bardzo mrocznej przeszłości, niejasnych intencjach i mętnych powiązaniach. Takich ludzi popierają chyba tylko oni sami i ich koledzy(ch..jom precz) - maksymalnie 13% populacji. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Przyczyny spadku % LSD 12.02.04, 22:31 Rob napisał "Ludzie są w stanie znieść biedę, gdy rozumieją jej sens. Nie można śmiać się biednym w oczy i trwonić krocie na swoje zachcianki. Sejmowe zabezpie- czenia, samochody dla szefów klubów, szopka z p. Rywinem i Funduszem Zdrowia, czarna dziura zasysająca podatek drogowy-dla was to zabawa, A NAM CHODZI O ŻYCIE A Ja> BARDZO PRZEPRASZAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ked Niestety, SLD się nie kończy... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.02.04, 22:36 i to z prostego powodu - pomimo spadku notowań w sondażach faktyczny wynik wyborów byłby dziś dla SLD wyższy. Dlaczego? Jeśli przychodzi do mnie ankieter i pyta na kogo będę głosować, to wstyd mi się przyznać, że na SLD: co on sobie o mnie pomyśli? bo to SLD to takie...Jeśli pójdę do urny - to łatwiej mi będize ten głos na SLD wrzucić, niż się do tego przyznać komuś obcemu. Obawiam się, że SLD cementuje silnie "podobieństwo biografii", którego nie ma w żadnej innej partii politycznej - oni się znają od lat! Od lat pili razem wódkę, "ustawiali" zjazdy ZMSP, pomagali sobie w 1989 roku kiedy ich świat się zawalił. To pozwala poznać się wzajemnie i w razie konieczności - uczy walki i wspólpracy. Nie zgadzam się z Panem Profesorem J.Wodzem - acz bardzo go cenię - SLD, jej elity, struktury, działacze reprezentują ten sam przedizał wiekowy co inne partie. Mają dizś 45 - 55 lat - to "siła wieku" dla polityka. A co do tego, że SLD nie potrafi stać się partią europejską, przyciągnąć do siebie młodych ludzi? Która polska partia polityczna to potrafi? Znam kilka, które "potrafiły" ale ... dziś w gazetach już się o nich nie pisze...Młodzi przychodzą i odchodzą, szybko się zrażają, kiedy są wybory a jest ładna pogoda jadą na weekend. Zostają "starsi", którzy jeśli trzeba, pójdą do sąsiadów z listą poparcia dla kandydata do podpisu. Prognoza dla SLD? Przetrwa zapewne, wygląda nawet na to, że będzie się mogła podnieść - zagra zręcznie programem wyborczym, pod koniec rządów społeczeństwo odczuje poprawę.... I wcale mi się to nie podoba-bo znam "Ich" dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KED Niestety, SLD się nie kończy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 12.02.04, 22:37 i to z prostego powodu - pomimo spadku notowań w sondażach faktyczny wynik wyborów byłby dziś dla SLD wyższy. Dlaczego? Jeśli przychodzi do mnie ankieter i pyta na kogo będę głosować, to wstyd mi się przyznać, że na SLD: co on sobie o mnie pomyśli? bo to SLD to takie...Jeśli pójdę do urny - to łatwiej mi będize ten głos na SLD wrzucić, niż się do tego przyznać komuś obcemu. Obawiam się, że SLD cementuje silnie "podobieństwo biografii", którego nie ma w żadnej innej partii politycznej - oni się znają od lat! Od lat pili razem wódkę, "ustawiali" zjazdy ZMSP, pomagali sobie w 1989 roku kiedy ich świat się zawalił. To pozwala poznać się wzajemnie i w razie konieczności - uczy walki i wspólpracy. Nie zgadzam się z Panem Profesorem J.Wodzem - acz bardzo go cenię - SLD, jej elity, struktury, działacze reprezentują ten sam przedizał wiekowy co inne partie. Mają dizś 45 - 55 lat - to "siła wieku" dla polityka. A co do tego, że SLD nie potrafi stać się partią europejską, przyciągnąć do siebie młodych ludzi? Która polska partia polityczna to potrafi? Znam kilka, które "potrafiły" ale ... dziś w gazetach już się o nich nie pisze...Młodzi przychodzą i odchodzą, szybko się zrażają, kiedy są wybory a jest ładna pogoda jadą na weekend. Zostają "starsi", którzy jeśli trzeba, pójdą do sąsiadów z listą poparcia dla kandydata do podpisu. Prognoza dla SLD? Przetrwa zapewne, wygląda nawet na to, że będzie się mogła podnieść - zagra zręcznie programem wyborczym, pod koniec rządów społeczeństwo odczuje poprawę.... I wcale mi się to nie podoba-bo znam "Ich" dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debil Re: Eksperci o drasstycznym spadku popularności S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 22:38 Szefem nowej partii zrobic wiatra - ku..wa od 49r w służbie Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan "Uczone" PO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.04, 06:44 Wczoraj obejrzałem program TV w którym prof. Modzelewski wykazał totalną miałkość, nieuctwo i politykierstwo programu PO 3x15%. Prof. Gilowska siedziała jak besztany za nieuctwo dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Quanta namera ! To koniec miliMylera ! 07.03.04, 01:49 << a dalej, to już każdy po swojemu. Z sercem ! Odpowiedz Link Zgłoś