Gość: MACIEJ IP: *.ny325.east.verizon.net 16.02.04, 00:10 Jak mozna na Kwiatkowskiego mowic CWOK i POLITRUK ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: enigma Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K IP: *.gizycko.mm.pl 16.02.04, 00:17 Kwiatkowski to niegłupi gość - szkoda mi go. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K 16.02.04, 03:36 Gość portalu: enigma napisał(a): > Kwiatkowski to niegłupi gość - szkoda mi go. No, tyle kasy przeszło mu koło nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śtęźń... TenĆwok,politrukOdpowiadaZaNiedojrzałośćScenyPol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:44 Brak stabilnego układu politycznego, częściowo wstrzymanie reform, krążenie w koło aborcji, to zasługa tego typa i jego dupasów. jemu trybunał Stanu lub ciężkie roboty za lata dezinformacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorf Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 00:36 Tak się zastanawiam... ilu się znajdzie takich, którzy zażądają żeby Kutz przeprosił Kwiatkowskiego... w końcu 'ćwok i politruk a do tego jeszcze odcięty od kultury i roznoszący to jak wirus' to jest jeszcze gorzej od 'kombinatora' ;)) I mam nadzieję że sąd tym razem nie będzie się starał pokazać jakie mamy twarde prawo chroniące dobre imię i sprawa skończy się bez wyroku... a co za tym idzie i skandalu. Aha... żeby nie było że chodzi o moje sympatie bądź antypatie... mimo tego że Kutza uwielbiam, a do Kwiatkowskiego podchodzę conajmniej z rezerwą, obojętne mi jest czy to Kutz Kwiatkowskiego nazwał ćwokiem, czy gdyby było na odwrót. Wydaje mi się tylko że jakby to Kwiatkowski się był tak wypowiedział, to Kutz co najwyżej by to skomentował. A nie robiłby cyrku z wytaczaniem procesu. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K 16.02.04, 01:14 Gość portalu: gorf napisał(a): > Tak się zastanawiam... ilu się znajdzie takich, którzy zażądają żeby Kutz > przeprosił Kwiatkowskiego... w końcu 'ćwok i politruk a do tego jeszcze odcięty od kultury i roznoszący to jak wirus' to jest jeszcze gorzej > od 'kombinatora' ;)) > > I mam nadzieję że sąd tym razem nie będzie się starał pokazać jakie mamy twarde prawo chroniące dobre imię i sprawa skończy się bez wyroku... a co za >tym idzie i skandalu. Sad prawdopodobnie odczeka chwile i zobaczy w ktora strone zmierza kariera pana Kwiatkowskiego. Bo on sie wyglupil z pozwem jak byl kims,a jak sie okaze,ze jest nikim,a Kutz w dalszym ciagu jest kims,to przeciez nikt nie moze pozywac kogos i wygrywac. > Aha... żeby nie było że chodzi o moje sympatie bądź antypatie... mimo tego że > Kutza uwielbiam, a do Kwiatkowskiego podchodzę conajmniej z rezerwą, obojętne > mi jest czy to Kutz Kwiatkowskiego nazwał ćwokiem, czy gdyby było na odwrót. > Wydaje mi się tylko że jakby to Kwiatkowski się był tak wypowiedział, to Kutz > co najwyżej by to skomentował. A nie robiłby cyrku z wytaczaniem procesu. Ja nawet nie mysle,ze Kutz komentowalby wypowiedz Kwiatkowskiego,a szczegolnie Kwiatkowskiego,ktory teraz jest nikim i takim zawsze powinien byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Kutz zostanie ukarany IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.02.04, 00:41 Za swoje chamstwo. Mam nadzieję. A pan Kwiatkowski spokojnie zdąży na 9.30. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 00:43 To jest rzeczywiście chamstwo. Pan Kwiatkowski zasługuje na coś więcej niż "ćwok i politruk":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack [...] IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 03:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1s Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.02.04, 03:34 Jacky a skąd Ty wiesz, że jestem głupi? Wróżka czy co? Muszę przyznać Jacky, że trafiłeś w dziesiątkę. Głupim i ciemny jak noc. Ale jak Twój post przeczytałem od razu zaświtało mi w pustym łbie. "Głupi sk..."- właśnie o coś takiego mi chodziło. To określenie bezbłędnie oddałoby honor Panu Kwiatkowskiemu. Jacky, jesteś lepszy niż Pan Kutz, szkoda tylko, żes za młody by być chociaż posłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorf Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 01:02 A niby za co by miał być ukarany? Za to że zarzuca Kwiatkowskiemu to że zapomniał czym jest misja TV? to przecież są zarzuty publicznie formułowane przez wielu... czy może za to że wiąże go z aferą Rywina... to też przecież robi wielu... A może dlatego że śmiał takie zachowanie odpowiednio nazwać? A może dlatego że biedny pan Kwiatkowski nie ma żadnej innej możliwości obrony, jak tylko kierować sprawę do sądu;))) cyrk moi drodzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Czym byłoby to forum bez Pani... 16.02.04, 01:15 Pozdrawiam z respektem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Czym byłoby to forum bez Pani... IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.04, 01:35 Cwok i politruk.Przeciez to nie jest zniewaga dla kwiatkowskiego.To ocena (jak najbardziej trafna)jego dzialalnosci.To cos jak "jest pan zerem panie Ziobro....). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Czym byłoby to forum bez Pani... IP: 213.199.204.* 16.02.04, 10:57 To dobrze, że jest ktoś, kto się jeszcze obraża na innych, na ich ipitety. Ale u nas Kwiatkoszczak ma tyły w mediach i to on winien, choć został obrażony. Pan Kuc jest wielkim artystą, ale i on powinien odpowiadać za słowa. Czytam czasem jego felietony w "Dzienniku Zachodnim" - faktycznie w słowch nie przebiera a i politykiem przecież jest, więc niech odpowiada za swoją paplaninę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 01:34 A ty powinnaś zostac ukarana za głupotę. Lecz to niestety nie jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.dip.t-dialin.net 16.02.04, 01:36 Mozesz spokojnie dobrej kobiecie powiedziec"jest pani zerem pani...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Kutz zostanie ukarany IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 03:11 Nie za chamstwo, ale za budowanie telewizji panstwowej na uslugi postkomunistow ten typ powinien byc pociagniety do odpowiedzialnosci karnej. Szkoda, ze w naszej spolecznosci jest tak malo osob pokroju Kutza, ktory krotko i zwiezle przedstawiaja dokonania tych "nieodlacznych obroncow partii" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K IP: *.proxy.aol.com 16.02.04, 02:56 Te lobuzy zasluguja na wiecej obelg niz Kutz to wyrazil. Latorosle bylych politurykow powinny wykazac sie raczej kajaniem swoich grzechow dziedzicznych a nie atakowaniem osob, ktorych ich status dzisiaj popdwaza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K IP: *.gorowo-ilowieckie.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 07:15 Gość portalu: jack napisał(a): > Te lobuzy zasluguja na wiecej obelg niz Kutz to wyrazil. > Latorosle bylych politurykow powinny wykazac sie raczej kajaniem swoich > grzechow dziedzicznych a nie atakowaniem osob, ktorych ich status dzisiaj > popdwaza.< > A co z wiernymi sługami jego wysokości Roberta K. Czy nie powinni wzorem wiernego konika zostac pogrzebani we wspólnej "mogile" zapomnienia? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
atak_spawacza [...] 16.02.04, 03:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodyni Re: Jutro ostatni dzień prezesa Kwiatkowskiego. K IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 06:50 Spawaczu uważaj co mówisz ? Kwiatkowski nie śpi. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Jutro ostatni dzień Kwiatkowskiego.CWIEK,CMA,CWIAR 16.02.04, 06:50 atak_spawacza napisała: > Gość portalu: MACIEJ napisał(a): > > > Jak mozna na Kwiatkowskiego mowic CWOK i POLITRUK ? > > Zgadzam się. Przecież to zwykłe pokomusze ścierwo. Nad jednym sie zastanawiam ,w jaki sposob pan Kwiatkowski udowodni w sadzie,ze CWOK i POLITRUK sa zwrotami obrazliwymi. POLITRUK nie jest w zadnym wypadku slowem obrazliwym,co najwyzej obcego pochodzenia,co tez nie jest obrazliwe. KLAWISZ,ZLEW jeszcze moznaby argumentowac,ale nie POLITRUK. Zeby bylo POL-LITRUK ,to mogloby wskazywac na sklonnosci do alkoholizmu,a ze alkoholizm jest traktowany jako choroba,wiec obrazy nie ma. Pozostaje CWOK.Niestety nie znalazlem w slowniku,ale domyslam sie ze Kutz mial na mysli osobe niezbyt kompetentna. Jesli CWOK oznacza osobe niekompetentna,to nie jest to w stosunku do pana Kwiatkowskiego obrazliwe,bo przeciez dostal kopa z posadki i nikt nie lata do niego z nowymi ofertami. Gdyby Kutz powiedzial:CWIEK,CMA,CWIARA ,to rozumiem,jest sie o co klocic,bo CWIEK to tepak,CMA to polinteligent,a CWIARA to polowka polowki. Bo jesli CWOK to spolszczony schmo(smok)lub schmuck(smak) to wtedy rzeczywiscie Kutz ma przejebane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tautologia Re: Jutro ostatni dzień Kwiatkowskiego.CWIEK,CMA, IP: *.niva.no 16.02.04, 09:53 Proces powinien zostac odwolany , Kwiatkowski udowodnil bowiem iz jest zarowno cwokiem jak i politrukiem .Udowodnil ze jest prymitywem (cwokieim) bo jedynie prymirywnemu czlowiekowi takie okreslenie zagraza, udowodnil ze jest politrukiem liczac na wygranie procesu ze wzgledu na swoja pozycje w elicie klasy politycznej-GTW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marbak wiadomo na który proces przyjdzie...na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 11:47 własny bo inaczej musiałby zeznawać przed Milerem...a to w jego sytuacji nie byłoby wygodne.. Wten sposób manewr Milera: przełożenie terminu składania zeznań zostanie zneutralizowany..proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Jutro ostatni atak na prezesa Kwiatkowskiego ? IP: 82.160.16.* 16.02.04, 16:01 -*Oba procesy łączy osoba Rywina* -*Wtorek to ostatni dzień Kwiatkowskiego w TVP, co także wiąże się z aferą Rywina.* i pisze o tym bezstronnie, obiektywnie bez chęci dokopania dziennikarz "Wyborczej", która nia jest w żaden sposób wiązana z osobą Rywina. Pytanie jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MACIEJ Re: Jutro ostatni atak na prezesa Kwiatkowskiego IP: *.ny325.east.verizon.net 16.02.04, 19:09 Robert odpusci sobie ten smieszny procesik z Kutzem i to nie dlatego ,ze Kutz mial racje,ale dlatego ze w procesie Rywina wazy sie jego przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś