Gość: były fan SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:45 Doradźcie na kogo głosować. Moja rodzina podzieliła głosy po połowie pomiędzy Samoobroną i PO. wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4881037 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponury.zniwiarz Re: Zrobili mi wałka. 16.02.04, 16:49 Gość portalu: były fan SLD napisał(a): > Doradźcie na kogo głosować. Moja rodzina podzieliła głosy po połowie pomiędzy > Samoobroną i PO. > > > wiadomosci.wp.pl/prasaWiadomosc.html?wid=4881037 a dostales wierzbowe gruszki od lesia twojego bylego idola? nie? to glosuj na niego znow, moze teraz sie uda :-)) a nawet na pewno sie uda, w swoim czasie twoj byly idol lesio ci to uswiadomi Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Zrobili mi wałka. 16.02.04, 18:30 głosuj na kogos kto startuje pierwszy raz, najlepiej jak go wogóle nieznasz . Może ci sie uda, a może nie. Jedno bedziesz miał pewne że ten ktos sie nachapie poraz pierwszy. pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chetny Re: Zrobili mi wałka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 12:25 tajniak000 napisał: > głosuj na kogos kto startuje pierwszy raz, najlepiej jak go wogóle nieznasz . > Może ci sie uda, a może nie. Jedno bedziesz miał pewne że ten ktos sie > nachapie poraz pierwszy. Może za to sie podzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
tajniak000 Re: Zrobili mi wałka. 17.02.04, 12:44 > Może za to sie podzieli? wątpie, pewnie suma jego długów bedzie znacznie wieksza od uposarzenia. pzdr tajniak000 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zrobili mi wałka. 16.02.04, 19:32 Gość portalu: były fan SLD napisał(a): > Doradźcie na kogo głosować. Moja rodzina podzieliła głosy po połowie pomiędzy > Samoobroną i PO. Chłopie, jak się bujasz w takiej schizofrenii pomiędzy PO a SO, to może lepiej będzie, gdy tacy jak Ty odpuszczą sobie jednak głosowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdezorientowany Re: Zrobili mi wałka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 00:05 Doradż mi konstruktywnie a nie łajaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawniak Laik radzi laikowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 03:19 Gość portalu: były fan SLD napisał(a): > Doradźcie na kogo głosować. Jeśli miałbym doradzać komuś, kto nie ma wystarczającej orientacji w meandrach partyjnych, to powiedziałbym tak oto. Należy przeprowadzić kilka (kilka tysięcy?) czynności sprawdzających, dzięki którym będzie wiadome 1. czy kandydat jest złodziejem, albo w inny sposób naruszył prawo, 2. jakie są osiągnięcia kandydata w jego dotychczasowej działalności publicznej lub zawodowej, 3. jaką ma opinię ludzi, którzy mieli z nim bliższy kontakt w dłuższym okresie czasu. Po tych czynnościach należy pozostawić tylko tych, którzy spełniają założone na początku "minima". Dalsze czynności wydają się już bajecznie proste: 1. Sprawdzić posiadane kwalifikacje. 2. Zapoznać się z programem partyjnym. 3. Zapytać kandydata dlaczego chce zostać posłem i jakie cele uważa za najważniejsze. Po tym wszystkim sprawą dziecinnie prostą będzie dokonanie dobrego (w swoim rozumieniu) wyboru. Życzę powodzenia i wytrwałości. Oczywiście to wszystko można próbować robić w pojedynkę, co niestety może okazać się (na czas) niewykonalne. Ale jest inny sposób - działanie grupowe. Tu, na tym forum są osoby, które założyły dynamiczne Forum Zwykłych Obywateli. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16428 Z pewnością z entuzjazmem przyjdą Panu z pomocą. Jeszcze raz życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były fan SLD Re: Laik radzi laikowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:38 Dzięki. Chciałbym, żeby moja rodzina znała Pana wytyczne. Teraz się kłócą, a nie wiedzą o co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. Poseł Re: Zrobili mi wałka. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.02.04, 13:41 Ja zawsze głosowałem na dwie ręce. Poniał? Odpowiedz Link Zgłoś