Gość: Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 23:39 BRAWO PANOWIE zaraz wpłacę jakieś grosik, ale jeżeli takich ludzi zbierze sie więcej to są szanse że coś z tego będzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meg Re: Zbiórka na helikopter dla TOPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 00:59 Akcja fajna. Ale myślę, że TOPR powinien też dostawać pieniądze z ubezpieczenia (osób prywatnych), a nie tylko z budżetu. Jednak ratowanie jest kosztowne i jak się patrzy na niektóre przypadki, to aż się prosi, żeby ludzie ponosili konsekwencje finansowe swoich "pomysłów". W ramach biletów mogłoby być np. ubezpieczenie NW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FREDEK Re: ODEBRAC MAJATKI MINISTROM ZLODZIEJOM IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 23.02.04, 06:39 A NIE OSMIESZAC SIE PRZED SWIATEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halny Zaraz, zaraz, a co obiecywał Janik po wypadku? IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 07:23 Puste, komunistyczne obietnice bez pokrycia... Imperium zakłamania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: dorzucam kase !! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 23.02.04, 11:57 mój doktor od pomki powiedział żebym łaził na kopiec Kosciuszki a nie w Tatry, a ja dalej chcę z moim synem i przyjaciółmi chodzić !! a kase na mały kawałek smigła dla Topru zamiast flaszki w górach to prywatnie teraz przez internet już dorzucam !!! życze wszystkim na tej liście - oby ci co nam pomagaja w górach nigdy nie musieli chodzic po nas, szukać i tej całej smutnej reszty !!!! pozdrowienia gaduła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła podajcie poprawny numer konta !!! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 23.02.04, 12:20 próbowałem przelac kase na podany numer konta internetem (wklepałem caly numer) i dostałem komunikat że podany przez was numer konta jest zły !!!! bo bank obsługuje w formacie itd !!! prośba podajcie dokładnie nowy numer konta !!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: podajcie poprawny numer konta !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.02.04, 13:28 Dane do wpłat na helikopter dla TOPR: TOPR ul.Piłsudskiego 63 A, 34-500 Zakopane BPHPBK oddział Zakopane 84106000760000330000246688 z dopiskiem AKCJA BRYTAN DLA TOPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła poprawny numer konta !!! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 23.02.04, 12:53 u mnie w banku podpowiedzieli że trzeba pisać poprawnie; PL 84106000760000330000246688 i przelew przyjęty ! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: poprawny numer konta !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.02.04, 13:30 Dziekuje za kazda zlotowke. Bez zlotowki nie ma stowki!!! Dzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzik Re: poprawny numer konta !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 23.02.04, 13:31 Dziekuje za kazda zlotowke. Bez zlotowki nie ma stowki. Dzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła czekam na raport o stanie kasy !! IP: *.iod.krakow.pl / *.IOd.krakow.pl 24.02.04, 14:01 ile mogłem to dałem - czekam na informacje o stanie konta ! Odpowiedz Link Zgłoś