Dodaj do ulubionych

uwaga na pocztę w wp

IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:00
juz 12 godzinę czekam na e-maile, które wyszły do mnie rano. Pan Bara...... z
infolinii wp stwierdził, że tak ma być i tyle. Gdybyście zastanawiali się na
założeniem konta w wp to zastanówcie się dobrze. Taka sytuacja nie zdaża się po
raz pierwszy choć po raz pierwszy na taką skalę. Najgorsze jest to, że maja to
w nosie...
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:05
      onet tez ostatnio fisiuje.Nie polecam
      • Gość: r Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:08
        może ktoś ma propozycje ...
        • Gość: samanta Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:14
          moze golebie pocztowe?:))))
          • Gość: r Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 15.02.02, 21:32
            tylko pod warunkiem, że nie hoduje ich TPSA. Inaczej na pewno będą latać do
            tyłu i nie trafią w okno ...:)
            • Gość: samanta Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 00:03
              Gość portalu: r napisał(a):

> tylko pod warunkiem, że nie hoduje ich TPSA. Inaczej na pewno będą latać do
              > tyłu i nie trafią w okno ...:)
              Optymista!:))))) One akurat tak by lataly jak to moje SDI .Wolno jak zolwie i z wiecznym kontuzjami!:))))

• douglasmclloyd Re: uwaga na pocztę w wp 15.02.02, 21:15

> może ktoś ma propozycje ...

netscape albo yahoo
        • Gość: Jozek Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.tor.aei.net 15.02.02, 21:50

> może ktoś ma propozycje ...

Hotmail - darmowa poczta i bardzo prosta w zalozeniu. Znajdziesz w www.msn.com
        • Gość: ar Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.02.02, 23:15
          W.P. faktycznie ostatnio dziła fatalnie. U mnie się to zaczęło całkiem
          niedawno. Po zmianie strony głównej. Prosiłem o wyjaśnienie , niestety nie
          dostałem żadnej odpowiedzi. Przekierowałem na interię, z którą jak do tej pory
          nie mam problemów.
          • Gość: r Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 14:50
            ok ja rozumiem tylko przekieowanie wymaga żeby mimo wszystko coś tam trafiło, a
            tu nic, jest 14,50, o 10,20 wczoraj wyszedł do mnie plik. Nagle to przestało
            byc irytujące ...
            • Gość: ar Re: uwaga na pocztę w wp IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.02.02, 23:58
              r. Nie wiem dlaczego tak się u Ciebie dzieje. Wczoraj miałem kilkanascie e-
              maili i wszystkie były ściagnięte bardzo szybko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka