wkkr 11.04.10, 07:29 Żginął naturalny kandydat PiS na przezydenta. Jarosław raczej nie wystartuje. Jak myślicie, kto bedzie kandydaetm tej partii w nadchodzacych wyborach? Moze Zibro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa.com Jako kandydata PISu najchętnie zobaczyłabym 11.04.10, 07:32 prof. Roszkowskiego... Znamy go głównie jako historyka... a jest także ekonomistą. Był europarlamentarzystą. W naszej polityce jest jak brylant który leży w kurzu na poboczu jej głównego traktu. Nie wiem co było przyczyną, że nie ubiegał sie o reelekcję w ostatnich wyborach do europrlamentu... Miejmy nadzieję, ze to nic powaznego co by mogło przeszkodzić w jego ewentualnym starcie w nadchodzących wyborach prezydenckich... gdyby PIS się do niego o to zwrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Jako kandydata PISu najchętnie zobaczyłabym 11.04.10, 07:52 sawa.com napisała: > Nie wiem co było przyczyną, że nie ubiegał sie o reelekcję w ostatnich wyborach > do europrlamentu... wygryzł go Migalski Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Jako kandydata PISu najchętnie zobaczyłabym 11.04.10, 08:57 sawa.com napisała: > Nie wiem co było przyczyną, że nie ubiegał sie o reelekcję w ostatnich wyborach > do europrlamentu... Ośmielał się wykazywać szczątkową samodzielność myślenia i resztki przyzwoitości w zachowaniu. A tego sie w pisie nie toleruje. > Miejmy nadzieję, ze to nic powaznego co by mogło > przeszkodzić w jego ewentualnym starcie w nadchodzącyc wyborach To sprawia, że jego szanse na powrót do głównego nurtu pis są na razie żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: Jako kandydata PISu najchętnie zobaczyłabym 11.04.10, 09:04 sawa.com napisała: > prof. Roszkowskiego... > > Znamy go głównie jako historyka... a jest także ekonomistą. Był > europarlamentarzystą. > > W naszej polityce jest jak brylant który leży w kurzu na poboczu jej głównego traktu. Również bym go poparł,tym bardziej że nie mam już "swojego"kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś