Dodaj do ulubionych

PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Stanu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 19:21
Prawo i sprawiedliwoćś było u władzy to są dawni AWS i co oni dokonali ,
sprzedali Polskę zachodowi, a gdzie słynne haslo"aby Polska była Polską" a
teraz ubierają się w piórka sprawiedliwości.A słynne haslo "pierwszy milion
trzeba ukraść"naszego słynego patrona Wałęsy.Pol przynajmniej stara się coś
robić.
Obserwuj wątek
    • Gość: DS Pol i republika kolesiów IP: 207.235.122.* 28.02.04, 19:23
      Jeżeli dostawy gazu do Polski mają się opierać na "zapewnieniach władz
      Rosji", jak ośmiela się tłumaczyć polski premier, to dostawy te opierają się
      zaiste na bardzo wiarygodnej zasadzie. Można pogratulować panu premierowi i
      jego kolesiom inteligencji i zdolności przewidywania. Zresztą, pochodzą z tej
      samej formacji co pan Putin i jego koledzy, więc w zasadzie wszystko wiadomo.
      Słowo tak jednych, jak i drugich znaczy bardzo, bardzo wiele.
      Przy okazji: chciałbym przypomnieć czytelnikom GW, że kilka lat temu Janusz
      Korwin-Mikke przedstawił na łamach "Najwyższego Czasu" czarny scenariusz, w
      którym wyłączność Rosji w handlu gazem z Polską przyniesie takie właśnie,
      czyli opłakane rezultaty. Cóż, i właśnie ten scenariusz spełnia się na
      naszych oczach. Szkoda, że gdy podpisywano kontrakty, nikt z szanownych
      rządzących nami idiotów i złodziei nie wziął tego pod uwagę. Ale czego
      spodziewać się po republice kolesiów?
      To nie tylko Pol powinien stanąć przed Trybunałem Stanu, i nie tylko przed
      Trybunałem. On i jemu podobni powinni po prostu spędzić resztę życia w
      więzieniu, a ich majątek powinien zostać skonfiskowany. Może takie drakońskie
      prawa ostudziłyby zapał rządzących do podejmowania decyzji, które krajowi
      przynoszą straty, a im - łapówki.
      • Gość: tj Re: Pol i republika kolesiów odpowiedz dla DS IP: *.vf.shawcable.net 28.02.04, 20:59
        DS z choinki sie zerwales. Twoj rozum chyba nie pracuje, a zazdrosc Ci sciska
        kolaniska.
        Pomys troche zanim pirdolniesz cos
        • Gość: DS Re: Odpowiedź dla tj IP: 207.235.122.* 28.02.04, 23:29
          Niestety, Twój język niewiele odbiega od poziomu p. Millera, Czarzastego i ich
          kolesiów. Jeżeli masz jakieś merytoryczne zastrzeżenia do moich uwag, sformułuj
          je jasno i czytelnie, o ile potrafisz. W przeciwnym razie prowadzisz polemikę
          rynsztokową, która jedynie świadczy o Tobie - czy tego chcesz?
          • Gość: YaBasta Re: Odpowiedź dla DS IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.02.04, 13:23
            Jedyna moją odpowiedzią dla kogoś, kto powołuje się w swoich wypowiedziach JKM
            może być śmiech. Ludzie co wy widzicie w tym Korwinie? Wiem że wysławia on się
            nadzwyczaj błyskotliwie, ale na miłość boską spróbujcie czasami pominąć jego
            ironiczne żarty i efektowne porównania. Ten człowiek to po prostu wariat,
            pomysły polityczne i/lub gospodarcze UPR wzbudzać mogą co najwyżej spazmatyczny
            śmiech.
            "Mordercy powinni wisieć a nie chodzić po ulicach"-JKM (a przed tem można by
            ich trochę potorturować)
            • Gość: Komodo Nie zrozumiesz JKM, bo z twoich wypowiedzi wynika IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 29.02.04, 15:58
              że twe horyzonty myślowe są zawężone do minimum, a to co wypowiadasz to czyste
              udowodnienie własnej głupoty, nieświadomości i niewiedzy.
            • Gość: DS Re: Odpowiedź dla YaBasta IP: 207.235.122.* 29.02.04, 18:05
              Co ja widzę w Korwinie? Nic. Nie jest moim idolem, lecz podziwiam jego
              przenikliwość, umiejętność analizy zjawisk i ich przewidywania. Jak dotąd
              polscy politycy postępują dokładnie odwrotnie w stosunku do tego, co proponuje
              Mikke - efekty widzimy na co dzień, nic dodać, nic ująć. Mamy państwo, które
              troszczy się wyłącznie o swoich funkcjonariuszy, nie o swoich obywateli, z tych
              ostatnich wysysając wszystko i nie dając w zamian możliwości osiągnięcia
              niczego uczciwą drogą. Państwo interwencyjne, socjalistyczne (tzn. eliminujące
              inicjatywę, opiekuńcze w stosunku do nierobów, a wyrzucające poza swoje granice
              ludzi z inicjatywą, chętnych do uczciwej pracy za uczciwe wynagrodzenie),
              okradające własnych obywateli na każdym kroku i karzące ich za
              przedsiębiorczość ZUSami, podatkami, kontrolami skarbowymi etc. Czy potrafisz
              wskazać w ostatnim piętnastoleciu polityka, który naprawdę miał pomysł na
              naprawę tej sytuacji? Ja oprócz Korwina nie widzę nikogo. Nie lubię jego
              niewyparzonego języka, niepotrzebnych prowokujących porównań itd., uważam, że
              niepotrzebnie zraża sobie tym ludzi (być może takich jak Ty), lecz to wszystko
              nie przeszkadza mi docenić jego myśli, a także klasy - zarówno intelektualnej,
              jak i moralnej, której ze świecą szukać w tym kraju.
              Radzę Ci nabywać samodzielności myślenia, zdolności niezależnej oceny poglądów
              i postaw (bardziej niż np. fizycznych ludzkich wad), krytycznej analizy
              rzeczywistości - to wszystko uchroni Cię przed bezkrytycznym przyjmowaniem
              opinii promowanych przez średniaków, cwaniaków, kanciarzy, pseudoreformatorów
              którym zależy na własnyn interesie, itd. Jeśli widzisz w tym kraju kogoś, kto
              naprawdę ma coś do zaoferowania pod względem programu ekonomicznego, chętnie
              posłucham. To, że bierze Cię śmiech, nie jest żadnym argumentem.
              Pozdrawiam,
              DS
    • Gość: mniejwiecej Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.chello.pl 28.02.04, 19:23
      przynajmniej gaz mielismy miec z norwegii... a ruski rzad niech sobie
      zapewnienia do dupy wlozy
    • ouimet PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Stanu 28.02.04, 19:25
      Skoro koles z "sojuza" zapewnil don Lesia,to mozemy spac spokojnie.W koncu od
      jednej matki partii sie wywodza...a prawdomowni to byli zawsze!!!!
      • Gość: zgrozek Teraz k**** oni IP: *.acn.waw.pl 28.02.04, 19:32
      • Gość: anty lew Re: PiS: Pol do dymisji IP: *.sympatico.ca 28.02.04, 19:34
        pol - ten socjalistyczny glupek i sowiecki dupo-liz powinien
        podac sie do dymisji, Ciekawe - swoja droga - jakie ma Polska zobowiazania
        wobec Rosji i dlaczego ciagle musimy oplaca swoja wolnosc. Czyzby za wocofanie
        wojsk radzieckich z Polski.Skad sie wzial Gudzowaty - ten sowiecki dyreltorek
        Do kogo Polska nalezy - do sluzb specjalnych??? Dlaczego Ola K. ma byc prezeska
        prl-bis??
    • Gość: darek Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.toya.net.pl 28.02.04, 19:33
      Pol powinien stanąć przed Trybunałem Stanu rownież za ustawę o transporcie
      drogowym dzieki ktorej z urzedu wyslal na bezrobocie tysiące ludzi.Innych
      wierzących w szanse pracy do dzisiaj naciąga się na koszty nic nie
      gwarantując.Generalnie ,POL przed Trybunał!!!!!
    • Gość: kat Re:cale sld przed Trybunałem Stanu!!! IP: *.proxy.aol.com 28.02.04, 19:38
      Robol ty sie lecz,bo nic nie widzisz jak twoja banda rozkrada kraj.Ta banda
      zlodzieji ukradla wiecej milionow, niz wszystkie rzady wziasc razem.Czerwona
      mafia nie potrafi rzadzic krajem,tylko potrafi krasc!!!Zadnej reformy tylko
      afery i korupcje.Tak glupiego i debilnego rzadu nie bylo od upadku komuny!!!
      Trzeba kazdego komucha postawic pod sciana i niech oddaje co ukradl!!!Jesli nie
      udowodni skad ma kase to mu skonfiskowac wszystko co ma,dom i biznes!!!Trzeba
      rozliczyc jak najszybciej czerwona mafie!!!
    • Gość: Furiafaga Co za dyrdymały .... Trzymajcie mnie,,,, IP: *.toya.net.pl 28.02.04, 19:38
      Jak można kogoś przed trybunał stanu brać dlatego że Putin zakręcił nam kurek ??
      Już mogliby się wysilić i znaleźć lepszy pomysł na Pola. A tak to PIS się
      ośmiesza po raz kolejny....... Nie chcę Kaczorów nie chcę don Leszka, Olka ,
      Łysego nie chcę buraczanego Leppera brzydze się Macierewicza, Strąka i całej
      tej konstelacji znerwicowanych nieudaczników. W tyłek sobie wsadźcie swoje
      wnioski.
      Rozpędzić sejm na 4 wiatry i zakazać jego uczestnikom występów w mediach na 20
      lat.
      • Gość: sage Re: Co za dyrdymały .... Trzymajcie mnie,,,, IP: *.proxy.aol.com 28.02.04, 19:58
        Pol to pipol, wiadomo.
        Miller to killer
        A cimoszcze-nie zazdroszcze
        Lysy zbuj to ..uj
        A ty Polske buduj
        • Gość: scigacz Re: Co za dyrdymały .... Trzymajcie mnie,,,, IP: *.proxy.aol.com 28.02.04, 20:00
          Te poeta
          nendzna winieta
          tresc dobra
          ale forma nie ta
    • Gość: Cham Pol nic w porownaniu z Gerardem S.... IP: *.adsl.hansenet.de 28.02.04, 20:57
      ... i Joschka F. Tych trzeba ukarac. Za gnebienie narodu niemieckiego, za
      szerzenie ideii Stalina i lenina, za czynne prowadzenie walki klasowej.
      Juz ja was dopadne...................
    • Gość: stary byk Re: Do doopy z Polem i PiSem też! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.02.04, 20:58
      Pol stara się, ale mu nic nie wychodzi! Teraz zamiast budowy i remontu dróg,
      bierze się za ograniczanie prędkości do 50 km/godz. A to przecież nie należy do
      niego, ale do MSWiA.
      PiSuar jest do doopy, ale Pol nie zasługuje na obronę! Tylko wprowadza
      dodatkowe podatki (poza ustawą podatkową) i anarchizuje państwo.
      Ja wolałbym przywódcę (np. ministra), który chce jak najgorzej i też mu się nie
      udaje!
      • Gość: JOJO Re: Do doopy z Polem i PiSem też! IP: *.dyn.optonline.net 28.02.04, 21:23
        oczywiscie Kaczynscy razem z Pol-na droga ,Kaczynskich stara spiewka mysmy ta
        kwestie kilkakrotnie poruszali ale to jest jak grochem osciane prez tyle lat
        nic ale doslownie nic nie zrobili-biorac nie male pieniadze
      • Gość: xxx Re: Do doopy z Polem i PiSem też! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:38
        > Pol stara się, ale mu nic nie wychodzi!

No wlasnie. Dobrymi checiami... Lepiej, gdyby sie nie staral i poprostu _NIC_
        nie robil - bylo by taniej i bez dodatkowych kosztow i trudno odwracalnych
        szkod...
    • Gość: Morro Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:49
      Ty niby "robol" nie zauważyłeś że w PIS są ci co nie godzili się na politykę
      AWS? prymitywny,dyżurny ubecki oszuście...
    • Gość: Arik Tow. Pol czy Pol Pot oto jest pytanie ?! IP: 62.181.161.* 28.02.04, 22:33
      Nie bardzo wiadomo który gorszy. W robieniu syfu to mistrzowie.
    • Gość: Jerzy Pol powinien odpowiedzieć za swe błędy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.04, 22:56
      Pan Pol powinien odpowiedzieć za swe posunięcia które naraziły społeczeństwo na
      wydanie znacznych sum na przygotowanie takich pomysłów jak np. opłaty za trasy
      szybkiego ruchu. Samo przygotowanie kosztowało bardzo dużo pieniędzy. Rozumiem,
      że jacyś fachowcy pisali na ten temat opracowania i opinie biorąc za tą pracę
      niebagatelne pieniądze. To wszytko to były zwykłe śmieci na których paru
      kolesiów trochę zarobiło. Takie poczynia są skandaliczne i za to Pol powinien
      odpowiedzieć. W polsce ogromna rzesza ludzi przymiera głode, siedzi po ciemku,
      bo ich nie stać na światło a jakieś cwaniaki zgarniają ogromną kasę za nic. To
      ma być sprawiedliwość. Chyba lepiej już głosować na Lepera bo on przynajmniej
      położy nasz kraj z nieumiejętności kierowania a nie z chęci okradania biednych.
    • Gość: mati Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: 5.5R1D* / *.vc.shawcable.net 28.02.04, 23:37
      czlowieku jest glupi i slepy piszac takie brednie,
      korupcja na szczeblach rzadowych jest na calym swiecie mniejsza,wieksza ale
      jest
      to co wyprawiaja czerwone zydki to przerasta ludzka wyobraznie ,oni sie juz
      nawet nie krepuja tylko kradna to co pozostalo,posluchaj tych co widza i slysza
      to cos skumasz jesli wogole jest kumaty poniewaz po twoich bredniach to ci duzo
      nie brak do czerwonych
    • Gość: zezezezezooz Usunac Pola, Milera. Kwasa i Filipiaka... IP: *.ipt.aol.com 29.02.04, 00:04
      ... to wszystko sa zlodzieje i holota
    • Gość: xxx Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 01:32
      Nigdy nic mu sie nie udalo. Czego sie dotknie to popsuje. Kazdy kolejny dzien
      urzedowania tego faceta, to katastrofa dla Polski. Pewno przychodzi rano do
      pracy, siada ze swoim zespolem i radza, jak w monologu Dziewonskiego: "co by
      tu jeszcze spieprzyc panowie? co by to jeszcze spieprzyc?..."
      Kiedy w koncu go wyp*.* z tego ministerstwa?????
    • Gość: stary zyd [...] IP: *.nv.iinet.net.au 29.02.04, 08:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: jasio Cała Polska płacze nad głupotą PiS-u IP: *.biaman.pl 29.02.04, 09:45
    • Gość: bida Wykastrowac tego zboczenca pola IP: *.nv.iinet.net.au 29.02.04, 12:06
      I bedzie spokoj
    • Gość: nie dla kaczki PiS od LPR-u różni się tylko nazwą!!!! IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 29.02.04, 12:07
      Tak naprawdę to obie partię skupiają ludzi średnio inteligentnych, krzykliwych,
      zarozumiałych, nie oferujących temu państwu żadnego profesjonalnego programu
      gospodarczego. Interesuje ich tylko walka o władzę i ustanowienie
      Rzeczpospolitej Katolickiej....nic wiecej...
      • jacekm22 Re: PiS od LPR-u różni się tylko nazwą!!!! 29.02.04, 12:53
        Gość portalu: nie dla kaczki napisał(a):

> Tak naprawdę to obie partię skupiają ludzi średnio inteligentnych,
        krzykliwych,
        >
        > zarozumiałych, nie oferujących temu państwu żadnego profesjonalnego programu
        > gospodarczego. Interesuje ich tylko walka o władzę i ustanowienie
        > Rzeczpospolitej Katolickiej....nic wiecej...
        PiS nie ma zadnego programu gospodarczego , jest to zestaw hasel i poboznych
        zyczen ! Blizej im do SLD niz do PO z takim programem !
    • Gość: Bogdan Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 29.02.04, 12:08
      Rzeczywiscie Pol Pot przecial juz dwie wstego na autostradzie. Biedaczysko sie spocil. Zalatwil nam piekny kontrakt na gaz z Rosja tak ze ci robolu nigdy go nie braknie ot musisz tylko balon wziasc ze soba i skoczyc do Rosji. Nic sie nie martw nie musisz placic Pol juz w naszym imieniu zaplacil.
    • Gość: obserwator Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 12:46
      Zawsze trzeba próbować, żeby powoli rozliczać sld.
    • jacekm22 Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta 29.02.04, 12:46
      Gość portalu: robol napisał(a):

> Prawo i sprawiedliwoćś było u władzy to są dawni AWS i co oni dokonali ,
      > sprzedali Polskę zachodowi, a gdzie słynne haslo"aby Polska była Polską" a
      > teraz ubierają się w piórka sprawiedliwości.A słynne haslo "pierwszy milion
      > trzeba ukraść"naszego słynego patrona Wałęsy.Pol przynajmniej stara się coś
      > robić.
      Samoobrona jeszce nie byla u koryta ! Ale jak tam bedzie (chron nas Boze!! )to
      wtedy bedziesz wspominal dobre czasy , i bedziesz sie modlil zeby Balcerowicz
      wrocil!!!!!!!!
    • Gość: Ala Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.proxy.aol.com 29.02.04, 13:18
      Chyba nie tylko pan Pol powinien stanoac przed TK,ale duzo wiecej osob.Oni
      powinni zaplacic narodowi za swoja niekompetencje,bledne decyzje.Przeciez
      cieciami nie da sie uzdrowic kraju. GDZIE SA ICH PLANY ?!?!,a nie tylko
      ciecia.Wstyd panie Pol-mam nadz.ze pan rozumie sens tego slowa
    • Gość: Majcher Re: PiS: Pol powinien stanąć przed Trybunałem Sta IP: *.it-net.pl 29.02.04, 13:38
      Zastanawiam się nad fenomenem Pola i dochodzę do wniosku, że on w tym rządzie
      ma swoją niszę. On po prostu służy jako odgromnik dla Millera. Jest z innej
      partii i Millerowi wisi, że opozycja wali w niego jak w bęben. Lepiej w niego,
      niż w jakiegoś zasłużonego towarzysza. Panowie PIS'y nie strzelajcie do wabika.
    • Gość: J.K.2 Pol - nasz czelowiek. IP: 195.70.208.* 29.02.04, 14:31
      Nie czepiac sie Pola.
      • Gość: jac TRYBUNAŁ STANU???? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 29.02.04, 14:47
        Jaki Trybunał Stanu?
        O czym tu jest mowa?
        Każdy kto współpracuje z bandytami jest takim samym bandytą.
        Pol tak jak cała Unia Pracy współpracuje z nieukaranymi bandytami z
        PZPR a dziś z SLD.
        Powtarzam to do znudzenia ale prawde trzeba powtarzać .
        SLD to partia bandytów i morderców . Kto mordował Polaków w 1970 i 1981
        roku????
        Robili to komuniści z PZPR. Dziś działają w SLD - partii mafii.

Wszyscy komuniści z PZPR powinni siedzieć w ciężkich więzieniach.
        A przynajmniej powtarzam : przynajmniej powinni mieć zakaz sprawowania
        jakichkolwiek funkcji publicznych.

Miejsce morderców i złodzieji nie jest przy władzy.
        Pojmijcie to wreszcie .
        • jacekm22 Re: TRYBUNAŁ STANU???? 29.02.04, 14:57
          Gość portalu: jac napisał(a):

> Jaki Trybunał Stanu?
          > O czym tu jest mowa?
          > Każdy kto współpracuje z bandytami jest takim samym bandytą.
          > Pol tak jak cała Unia Pracy współpracuje z nieukaranymi bandytami
          z
          >
          > PZPR a dziś z SLD.
          > Powtarzam to do znudzenia ale prawde trzeba powtarzać .
          > SLD to partia bandytów i morderców . Kto mordował Polaków w 1970 i
          1981
          >
          > roku????
          > Robili to komuniści z PZPR. Dziś działają w SLD - partii mafii.
          >
          > Wszyscy komuniści z PZPR powinni siedzieć w ciężkich więzieniach.
          > A przynajmniej powtarzam : przynajmniej powinni mieć zakaz sprawowania
          > jakichkolwiek funkcji publicznych.
          >
          > Miejsce morderców i złodzieji nie jest przy władzy.
          > Pojmijcie to wreszcie .
          No tak!! Ale pomimo Twych argumentow duza czesc polakow chce glosowac na
          formacje post-PZPR !!!( Samoobrona to przeciez czysty socjalizm!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka