Gość: Bogdan IP: 217.11.134.* 22.06.01, 00:00 Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD-owców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyu Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.BMJ.net.pl 22.06.01, 00:00 Zacznij kpie ode mnie, potem już jakoś pójdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 22.06.01, 00:00 adresik please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 To prawda ludzie w naszym kraju chyba madrzeja. LEWICA UMIERA. Spodziewane poparcie dla SLD - 28% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 27.06.01, 11:29 Skąd żeś wytrzasnął takie dane ? Od wróżki, a może rano fusy się tak ułożyły ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alf Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 23.06.01, 00:00 do wyborów zdażymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.chello.pl 23.06.01, 00:00 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD-owców Jak ugryziesz się w d... przez lewę ramię wtedy wszystkich unieszkodliwisz. Druga ewnetualność to strzelić łbem w portret Maryjana (o ile takie jeszcze istnieją) na betonowym murze, wtedy z pewnością zrealizujesz swoje zamiary. Bogdan, Bogdan - trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 26.06.01, 00:00 Istnieje jeszcze trzeci, supertajny i superskuteczny sposob - nalezy wezwac nadszyszkownika Wojtyle i jego pedalskich gwardzistow, wtedy na 100% pozbedziesz sie SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 23.06.01, 00:00 no rausa żydki podawac te adresy bo niemam czasu ,wybory niedługo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.solutions.net.pl 23.06.01, 00:00 chcial bys eksterminowac polowe wlasnego narodu.hitler to przy tobie petak.gratuluje pogladow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 24.06.01, 00:00 kuuurrrrwwwwaa A.D.R.E.S.Y ciule raaaus ile razy mam powtarzać? Hitler jakby żył to dawno by was rozpierdolił. Jak was słucham to dochodze do wniosku że Hitler powinien rodzić sie co piedziesiat lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Co zrobic? IP: 203.202.95.* 25.06.01, 00:00 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > kuuurrrrwwwwaa A.D.R.E.S.Y ciule raaaus ile razy mam powtarzać? Hitler jakby ż > ył to dawno by was rozpierdolił. Jak was słucham to dochodze do wniosku że Hitl > er powinien rodzić sie co piedziesiat lat. Nietrudno sie domyslic, ze twoja matka to kurwa (moze zona i siostra tez) - nie musisz nam o tym mowic. Jesli nalegasz na adresy, to zacznij od poradni zdrowia pszychicznego, i czym predzej sie tam udaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist _Rozwiazanie_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD-owców 1. Załozyć własną partię SLD (Stronnictwo Liberalno-Demokratyczne) 2. Poczekać na zjednoczenie SLD i UP (będzie SZLD ?) 3. Poczekać aż koledzy przejdą do P.O. 4. Spełnić swe marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 25.06.01, 00:00 A co mówią lekarze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 26.06.01, 00:00 Jak nie umra to zyc beda, tak lekarze powiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 25.06.01, 00:00 A może by go (Bogdana) po prostu zastrzelić. Nie bedzie się dłużej męczył biedaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.qdnet.pl 25.06.01, 00:00 Nie trzeba zabijać. Szkoda kul.Trzeba raczej im wspólczuć. I od czasu do czasu zaprosić "na loda". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 26.06.01, 00:00 A cezaremu kupimy kremowki papieskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 26.06.01, 00:00 zastrzelic i przesluchac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD-owców Kto ci wtedy zapłaci za te marne prowokacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 Dobra komuchy pierdolcie dalej . J tak prawica w Polsce zwycieży. Swiadomosc w narodzie wzrasta. Nie wiem czy widzieliscie wyniki sondaży, poparcie dla lewusów ciagle spada . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lewa Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.chello.pl 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Dobra komuchy pierdolcie dalej . J tak prawica w Polsce zwycieży. Swiadomosc w > narodzie wzrasta. Nie wiem czy widzieliscie wyniki sondaży, poparcie dla lewusó > w ciagle spada . Pierdzielisz! To tobir rośnie w pewnych sytuacjach, a może już NIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.qdnet.pl 26.06.01, 00:00 Raz jeszcze błagam: Nie zabijajcie komuchów, zanieczyścicie środowisko naturalne i będziemy musieli jeszcze dłuzej czekać na przyjęcie do Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 26.06.01, 00:00 Czarek komuchów trzeba jednak zabic. Ostatecznie na unie możemy jeszcze troche poczekac. Raczej trzeba pomyslec o jakiejs przetwarzalni komuszego scierwa, żeby zbytnio nie zasmiecic srodowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umiarek Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.cambr1.on.wave.home.com 27.06.01, 00:00 Gość portalu: leo napisał(a): > Czarek komuchów trzeba jednak zabic. Tu powinno byc male sprostawanie w celu unikniecia zbednych ofiar : podobienstwo komucha do czlonka SLD jest takie jak niedzwiedzia do zajaca (obaj maja futra). Prawdziwych komuchow jest mniej niz wierzacych ksiezy (oba gatunki na wymarciu , powinny byc otoczone ochrona ). Wy , nie zastanawiajac sie zbyt wnikliwie , mowiac "komuchy" pokazujecie na karierowiczow i cwaniakow . A ci sa wszedzie , w partiach politycznych i na plebaniach . Kiedys na stonke stosowano DDT . Moze by sprobowac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.qdnet.pl 27.06.01, 00:00 Gość portalu: Umiarek napisał(a): > Gość portalu: leo napisał(a): > > > Czarek komuchów trzeba jednak zabic. > Tu powinno byc male sprostawanie w celu unikniecia zbednych ofiar : podobienstw > o > komucha do czlonka SLD jest takie jak niedzwiedzia do zajaca (obaj maja futra). > > Prawdziwych komuchow jest mniej niz wierzacych ksiezy (oba gatunki na wymarciu > , > powinny byc otoczone ochrona ). Wy , nie zastanawiajac sie zbyt wnikliwie , > mowiac "komuchy" pokazujecie na karierowiczow i cwaniakow . A ci sa wszedzie , > w > partiach politycznych i na plebaniach . Kiedys na stonke stosowano DDT . Moze b > y > sprobowac ... W gruncie rzeczy masz rację. Ja pisząc "komuch" traktuję to słowo umownie. W swoim zyciu (dosc juz długim) spotkałem tylko kilku "prawdziwych komuchów" i ich szanuję, natomiast 99% pozostałych to byli cyniczni karierowicze i oportunisci. I SLD to są właśnie oni (dla przykładu: Oleksowie, Millery, Szmajdzińscy,Urbańczycy,Cimoszewicze itp itd.Miałem okazję przypatrzeć im się z niezbyt dalekiej odległości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 27.06.01, 12:08 A co zrobimy z lwim (LEO) ścierwem ? Nakarmimy nim prawicowe hieny i sępy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 27.06.01, 18:50 Gość portalu: leo napisał(a): > Czarek komuchów trzeba jednak zabic. Ostatecznie na unie możemy jeszcze troche > poczekac. Raczej trzeba pomyslec o jakiejs przetwarzalni komuszego scierwa, żeb > y zbytnio nie zasmiecic srodowiska. Przeciez jak polska wejdzie do Unii to spadnie poparcie dla twojego zasranego kosciola, cholerny katolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 27.06.01, 11:36 To bardzo ciekawe co piszesz. A według to których sondaży poparcie dla SLD-UP spada, bo nie zauważyłem żadnego spadku (chyba że z 52 do 51%). W sumie jakby się uprzeć to jest to spadek. A jakby ktoś uparł sie bardzo, to mógłby powiedziec o załamaniu notowań, nagłym przełomie, krachu, a może nawet ...... kryzysie notowań SLD-UP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 27.06.01, 14:37 Kochany mylisz sie, na szczescie SLD ma tylko [?!] 45%. He he i ciagle spada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 27.06.01, 18:56 Gość portalu: Zenon napisał(a): > Kochany mylisz sie, na szczescie SLD ma tylko [?!] 45%. He he i ciagle spada. I z czego sie tu kurwa cieszyc? przeciez jak prawicowi , katolscy faszysci wygraja kolejne wybory (jezeli matka boska im pomoze) to w ciaga nastepnych 4 lat wszyscy polacy albo wyzdychaja z glodu albo dojdzie do wojny domowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sin Re: Co zrobic żeby zabic w sobie nienawiść? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 19:57 Gość portalu: Misio napisał(a): > > I z czego sie tu kurwa cieszyc? przeciez jak prawicowi , katolscy faszysci wygr > aja kolejne wybory (jezeli matka boska im pomoze) to w ciaga nastepnych 4 lat wszyscy polacy albo wyzdycha ja z glodu albo dojdzie do wojny domowej Trudno dyskutować z "myślą" zawartą w tym śmierdzącym poście. Ale trzeba sprzeciwiać się głupocie zanim nas całkiem pochłonie. Polacy z małej litery nie uchodzi nawet w pośpiechu. W Polsce nie rządzą faszyści, bo już byś komuszku wisiał . Czego Ci nie życzę. Ciesz się wolnością jaką Ci dali " prawicowi katole" i pamiętaj, że jak rządzili Twoi kolesie z PZPR to nie wolno było słuchać nawet BBC . Internet pewnie też byłby zakazany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczepik Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 195.116.62.* 29.06.01, 16:53 A powiedz mi kochany, której to firmy są to szacunki, bo np. wg PBS'u 51% (bodajże), wg Demoskopu podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.dhl.com 26.06.01, 00:00 najpierw nalezy spalic na stosie wszystkich katoli i prawicowcow a potem jakos to bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Indris Re: A Miller zaciera ręce... IP: *.ibspan.waw.pl 27.06.01, 20:18 Takie teksty to idealny materiał na propagandę wyborczą SLD. Wystarczy je zacytować i powiedzieć: "Popatrzcie jacy są nasi przeciwnicy". Jestem prawie pewny, że sztab wyborczy SLD kolekcjonuje te materiały. Na wszelki wypadek, bo jak dotychczas propagandę dla SLD robi p. Buzek, ale gdyby się np. rozchorował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enter Re: A Miller wali konia IP: 217.11.134.* 28.06.01, 12:59 Jndris dobrze jakby SLD sobie takie teksty zbierało np." SLD to złodzieje" i powiedziec '' patrzcie co sadza o nas nasi przeciwnicy musi cos w tym byc'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: A Miller zaciera ręce... IP: *.acn.waw.pl 28.06.01, 14:42 Indris, od dawna twierdziłem, że wysokie notowania A. Kwaśniewskiego, a teraz SLD, to głównie zasługa prymitywnej propagandy ich przeciwników. Nie wiem, czy zauważyłeś, ale przez pewien czas była taka prawidłowość: gdy Miller i jego ugrupowanie uaktywniało się "wyborczo", to natychmiast ich notowania nieco spadały. Wystarczało natomiast gebę na kłódkę i pozwolić działać prawusiom, a natychmiast SLD w sondażach pięła się do góry ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruby Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: *.acn.waw.pl 28.06.01, 14:44 Gość portalu: Bogdan napisał(a): > Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD-owców Przede wszystkim należy sprowadzić z Teksasu do Polski niejakiego Mavericka ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Co zrobic żeby zabic wszystkich SLD- owców IP: 217.11.134.* 29.06.01, 10:00 Ave Maverick. We dwóch może bedzie nam łatwiej. [ liczba wyeliminowanych sld-owców do wiadomosci redakcji ] Sami rozumiecie że mam teraz dużo pracy i nie mam czasu żeby sie z wami targowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JMT rozumu jak niebyło tak niema IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 17:08 Zasadniczej większości dyskutantów gratulują poziomu dyskusji. W pojedynku LEWICA kontra PRAWICA - po dwóch stronach trupów tyle samo. ...a rozumu jak niebyło tak niema. Trzymajcie się Pozdrawiam was - polityczni mordercy (wel głupki) Odpowiedz Link Zgłoś