Dodaj do ulubionych

PiS na górze a PiS na dole

08.09.06, 20:45
O ile w wyborach parlamentarnych głosowałem bez większych wątpliwości na PiS,
to w nadchodzących wyborach samorządowych będę miał dylemat.
Marcinkiewicz na prezydenta W-wy - OK, ale lokalni działacze na terenie mojej
dzielnicy nie wzbudzają mojego zaufania.

Jakie są wasze obserwacje na temat PiSu w terenie? na temat lokalnych działaczy?

pozdrawiaM.
Obserwuj wątek
    • uu1 Re: PiS na górze a PiS na dole 09.09.06, 13:32
      PiS jest partią bez afer, nie tylko z moim doświadczeniem osobistym, dlatego że
      znam skromność kolegów, z którymi pracuję, to znaczy skromność jako po prostu
      materialną naturalność życia. (Marek Jurek, PR 1, 6.9)
      Jeżeli zrozumiałeś powyższy tekst możesz śmiało głosować na PiS.
    • kronopio77 Marcinkiewicz OK??? :)) Może jakis konkret? :) 09.09.06, 20:21
      ?
      • snatcher Re: Marcinkiewicz OK??? :)) Może jakis konkret? : 09.09.06, 20:41
        Pracowity,lubi sie dobrze prezentowac,nawet na wyrost ale ludzie to
        kupuja.Wydaje sie sympatyczny.
        • uu1 Re: Marcinkiewicz OK??? :)) Może jakis konkret? : 09.09.06, 22:13
          > Wydaje sie sympatyczny.
          To przesądza. Może być prezydentem stolicy.
          • snatcher Re: Marcinkiewicz OK??? :)) Może jakis konkret? : 09.09.06, 23:37
            uu1 napisała:

> > Wydaje sie sympatyczny.
            > To przesądza. Może być prezydentem stolicy.

To jest opakowanie a opakowanie musi ladnie wygladac zeby ktos chcial kupic.
            Zreszta skonczyl administracje i z wyksztalcenia jest fizykiem.Osobiscie nie
            znam zadnego "normalnego" fizyka bo ludzie zajmujacy sie takimi dziedzinami to
            sa umysly scisle i sa to pracocholicy-trutnie.

Kazimierz chce robic wrazenie takiego bym powiedzial "meza stanu" a to jest
            troche u niego na wyrost i wtedy wychodzi z niego ta fajtlapowatosc..ale
            przygotowanie ma i ja go lubie.
            Troche spieprzyl i zostal zdegradowany..(moje wnioski nie zawsze koreluja z
            innymi zwolennikami Pis,tu moze ktos sie nie zgodzic),ale jak udowodni glownemu
            bossowi ze zrozumial swoj blad moze kiedys bedzie wyzej .. (w hierarchii PiS)
            • uu1 Re: Marcinkiewicz OK??? :)) Może jakis konkret? : 10.09.06, 10:57
              > Troche spieprzyl i zostal zdegradowany..(moje wnioski nie zawsze koreluja z
              > innymi zwolennikami Pis,tu moze ktos sie nie zgodzic),ale jak udowodni glownemu
              > bossowi ze zrozumial swoj blad moze kiedys bedzie wyzej .. (w hierarchii PiS)
              To mnie akurat nie martwi. Natomiast powierzenie Mu stolicy aby zdobywał
              kwalifikacje menedżera to gorzej niż błąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka