ta 03.05.10, 13:09 w pakiecie z Jarosławem. Ni widu go, ni słychu. Kupujcie wyborcy kota w worku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoo24 Re: Tęskisz... 03.05.10, 13:37 szesnasty_sympatyk_po napisała: > ściereczko? klasyczny przypadek pisowca. Nienawiść, obrażanie innych i impotencja umysłowa.Spadaj pisowcu szesnasty_sympatyku_po na forum naszego dziennika do swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Kosz. EOT. 03.05.10, 13:44 Znacznie lepiej brać WSI Bronka z Dukaczewskim w ramach promocji Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Kot w worku 03.05.10, 13:43 ta napisała: > w pakiecie z Jarosławem. > > Ni widu go, ni słychu. Kupujcie wyborcy kota w worku. Na tym polega strategia jego kampanii. Dopoki sie nie pokazuje dopoty ma szanse. Wot strategia wielkiego stratega. :p Odpowiedz Link Zgłoś
jedynaladyhawke Re: Kot w worku 03.05.10, 13:45 inni za niego mówią w jego stylu Odpowiedz Link Zgłoś
dv69 Re: Tęskisz... 03.05.10, 13:51 <szesnasty_sympatyk_po napisała: > ściereczko? Te tam moher sie odezwal.. Odpowiedz Link Zgłoś
oskoloklda Re: Kot w worku 03.05.10, 14:16 To tak, jakby wybierać Miss Polonia na podstawie zdjęcia siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Prawdziwym Kotem w worku jest żona 03.05.10, 14:22 Komorowskiego. Znasz jakieś jej poglądy? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Prawdziwym Kotem w worku jest żona 03.05.10, 14:23 trzymilionowy.post napisał: > Komorowskiego. Znasz jakieś jej poglądy? > Niby dlaczego mam znac jej poglady? Zglosila swoja kandydature? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Prawdziwym Kotem w worku jest żona 03.05.10, 14:36 pis_na_pis napisała: > trzymilionowy.post napisał: > > > Komorowskiego. Znasz jakieś jej poglądy? > > > > Niby dlaczego mam znac jej poglady? Zglosila swoja kandydature? Ty znać nie musisz, ja bym chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
woda_woda Nie, Kinderniespodzianka. 03.05.10, 14:26 Zawartość do samodzielnego składania. Odpowiedz Link Zgłoś