wkkr 03.05.10, 16:01 Czyż to nie było piękne.... www.youtube.com/watch?v=Y2qqxT7X49s Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kora3 juz po katastrofie, jakis człowiek opowiadał,ze 03.05.10, 16:06 prezydent miał oczucie homoru. na dowód tego pokaali to z tym "irasaiadem" , kiepsko to wyszło, bo widac było, ze to wpadka, na serio mslałm, ze psisko się wabu irasiad Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa100 Re: juz po katastrofie, jakis człowiek opowiadał, 03.05.10, 16:09 kora3 napisała: > prezydent miał oczucie homoru. na dowód tego pokaali to z > tym "irasaiadem" , kiepsko to wyszło, bo widac było, ze to wpadka, > na serio mslałm, ze psisko się wabu irasiad Stem Borubarem i Benhałerem to też tylko było do śmiechu. Taki cieły prywatnie. I serdeczny. Aby jakoś załagodzić składał najgorsze życzenia. Serdeczny jakiś taki! Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 ale uroczo przepraszał 03.05.10, 16:13 np. panią Olejni za stokrotkę i te inne :) Ludzie, jak prezydent mógł takei rzeczy wygadywac? Te lapsusy to smieszne było, ale ten "wusteo" ze stokrotka wzbydzuł ma groze i powaznie zaczełam sie zastanawiac, czy p. prezydent jest zdrów na umysle. a jak miło umał oficera nazywac nie tchórzem, a lekliwym - prawda? A jak sie umiał subtelnie domagac wykonaia jego głupiehgo jak but rozkazu ... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: ale uroczo przepraszał 03.05.10, 16:16 kora3 napisała: > np. panią Olejni za stokrotkę i te inne :) > Ludzie, jak prezydent mógł takei rzeczy wygadywac? Po pijaku rozne rzeczy sie wygaduje. :p Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 Re: ale uroczo przepraszał 03.05.10, 16:28 no wiem, wiem kwachu tez dał czadu po pijaku, ale on nie był aagresywny na gazie Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: juz po katastrofie, jakis człowiek opowiadał, 03.05.10, 16:17 > na serio mslałm, ze psisko się wabu irasiad Jezeli juz to powinno byc "irasiat". On wyraznie aksentyje "t" :ppp Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: "irasiad" 03.05.10, 16:08 Dzieci z Downem dzień w dzień się radowały. Ile radości i ciepła ten czlowiek wnosil. One Go rozumialy. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybex Re: "irasiad" 03.05.10, 16:41 A wszyscy pyblicysci mówili, ze jego brat to polityczny geniusz. . Mieli punkt odniesiania, ktorego nagle zabrakło. SZkoda. Odpowiedz Link Zgłoś