kieprze_paczynskich 13.05.10, 14:28 zróbcie ten wysiłek i oświećcie prosty lud, co wasz kandydat ma zamiar zrobić, gdyby dziwnym trafem został prezydentem. Nigdzie nie mogę się doczytać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jacekm22 Re: Skup sie, Sylwio. Kto to w ogole jest, ten Br 13.05.10, 14:36 Jest bratem blizniakiem L.Kaczynskiego ... to wystarcza pislamistom , nie potrzebuja zadnego programu . Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: co jest? 13.05.10, 14:40 Pisieta odpowiadaja Bronkiem,bo Jaro sie zaszyl w kawiarni muzeum PW i nosa nie wychyna.;) Odpowiedz Link Zgłoś
gelimer Ja nie mogę się doczytać programu żadnego 13.05.10, 14:43 z kandydatów. Już o to pytałem i nie dostałem tu odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: Skupcie się pisięta 13.05.10, 14:45 Z tego wynika że zaczynacie jednak brać taką możliwość pod uwagę jak wygrana JK. Jakoś 2tygodnie temu Bronek miał zmieść JK w pierwszej turze. kieprze_paczynskich napisał: > zróbcie ten wysiłek i oświećcie prosty lud,... Już tak się nie kajajcie przecież jesteście młodzi zdolni wykształceni. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Skupcie się pisięta 13.05.10, 15:06 Ja zakładam swój moherowy berecik. I już wiem co mam myśleć. Wy lemingi to mądrzy jesteście. Zazdroszczę Wam. Odpowiedz Link Zgłoś
ughj Re: Skupcie się pisięta 13.05.10, 15:09 Uważaj by ci ten berecik łba nie ścisnął. Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: No, wlasnie! Potrafilbym nawet o Komorowskim 13.05.10, 15:10 Powinno być możliwe zawarcie kompromisów, które pozwolą wyjść z różnych niemożliwości. Ale tak potrafi tylko prezes wszystkich pissPolakow.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Załóżmyna chwilę 13.05.10, 15:13 że PiS i Kaczyński chcą coś zrobić dla kraju, coś poprawić, coś dodać lub ująć. Wykrztuście wreszcie co, może się nawrócę? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Załóżmyna chwilę 13.05.10, 15:27 Odpowiedz sobie na pytanie dlaczego boją się Jarkacza bardziej niż diabła. Tam znajdziesz odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Załóżmyna chwilę 13.05.10, 15:53 Moze lepiej z psem niz z pisem?A pchly z berecika wytrzepales? Odpowiedz Link Zgłoś
bolsblu [...] 13.05.10, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś