Dodaj do ulubionych

Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem

IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 09:34
Mistrz z Saporo?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 09:40
      A w sekcji regionalnej GW Kraków podane jest pełne nazwisko .... ha ha ha ha
      • Gość: znawca sportu Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 04.03.04, 12:03
        GW (aka GoWno) po prostu nie chce wszczac nastepnej awantury ujawniajac czyjes
        dane osobiste.
    • Gość: dum Bił ją nartami czy co? IP: *.toya.net.pl 04.03.04, 09:50
      • Gość: jaa_ga Re: Bił ją nartami czy co? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:38
        Aaale śmieeszne....śmieciu...:(((
    • Gość: Ja Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:54
      A znasz innego mistrza olimpijskiego w skokach narciarskich?
      • Gość: qlka Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 11:51
        Od pieniedzy zwariowała i teraz znudził sie jej i chce połowe jego majatku
        pewnie !!Zupełnie jak w filmie prod.USA!
    • Gość: leszcz Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.04, 10:19
      To ten sam
    • Gość: dana Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 10:22
      fortuna kołem sie toczy...
    • Gość: cs przekret IP: 195.215.5.* 04.03.04, 10:26
      babie o forse tylko chodzi, to sprawa stara jak swiat
      • Gość: mężczyzna Jasne, że przekręt! IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.04, 10:35
        Konkubina to przecież nie żona. Nie ma ani stempla w dowodzie, ani wspólnoty
        majątkowej. Zawsze może odejść! "Znęcanie się nad konkubiną" jest zarzutem
        absurdalnym.
        • Gość: jaa_ga Re: Jasne, że przekręt! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:44
          Następny pieprzony macho do odstrzału:(
      • Gość: jaa_ga Re: przekret IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:41
        Walnij się swoją laską w łeb :(
    • Gość: & Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.03.04, 10:39
      Cyniczna stara małpa, chlała z nim równo przez całe lata bo miał kasę jak
      przepuścili wszystko to teraz jej się przypomniało że przecież ją bił, a jakże
      i to mocno, zwłaszcza po głowie i przez to uleciały resztki mózgu ale za to
      pozostało to co najważniejsze: beszczelność i dobrze grana rola pokrzywdzonej w
      związku.Ale niestety Wojtuś juz kasy nie ma, i całe szczęście.Tylko co w tym
      wszytkim robi sędzia??????
      • Gość: Basia Konsekwencje wyboru partnera IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 04.03.04, 11:02
        Mistrz, czy nie misrz podlega takiemu samemu osadowi swoich czynow jak my
        wszyscy.A moze to juz taka nasza ludzka natura, ze i szczyty zdobywamy i na dno
        idziemy.Nikt z nas nie wie przeciez co miedzy tym dwojgiem bylo. Nawet jesli
        chodzi tylko o pieniadze to niestety, za wybory sie placi. Chyba,ze ktos zmusil
        mistrza do wyboru takiej partnerki zyciowej..., ale w to nie wierze.
    • Gość: M Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: 82.205.135.* 04.03.04, 11:04
      Fibak ????
      • Gość: tomek Wojtek Wojtek Wojtek! IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 11:45
        Wojtek byl i jest tym samym czlowieczyna.Czy on zarobil duzo pieniedzy w
        Chicago na robotach budowlanych i sprztataniu ? Slajal sie tylko wszedzie.
      • Gość: Znawca sportu Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 04.03.04, 12:01
        Moze jakby Fibak byl sprobowal na nartach to by mial wiecej szzczescia niz w
        tenisie.
        • Gość: a skoro sprawa trafila do sad to musial ja pobic IP: *.4kroki.pl 04.03.04, 12:32
          Musial sie niezle nad nia znecac - pobil ja albo zgwalcil
          no przeciez jak nie byli malzenstwem to jej sie pieniadze z jego majatku nie
          naleza - dlaczego piszecie ze przekret
          znecac sie mozna nie tylko nad zona - nad ludzmi z otoczenia tez -
          przypomnijcie sobie mobbing
          z kobietami jest jeszcze inaczej
          mowi sie ze mogla odejsc - nie mogla bo:
          albo kochala
          albo sie bala bo jej grozil (tak jest b. czesto)
          albo byla psychicznie zdominowana przez owego olimpijczyka
          ach - zakamarki ciemnej ludzkiej natury sa nieodgadnione
          No ale sami pomyslcie - skoro sprawa trafila do sadu to musial ja pobic i to
          mocno bo chyba nie chodzi tu o maltretowanie moralne
          Musial ja pobic a to jest i powinno byc karalne - wszystko jedno czy bil zone
          czy konkubine czy kogos zupelnie obcego
          • Gość: jaa_ga Re: skoro sprawa trafila do sad to musial ja pobi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 13:14
            Wreszcie obiektywny głos:)
    • Gość: piotrek Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 13:28
      Fortuna kolem sie toczy
      • Gość: Dostojewski Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.03.04, 13:44
        Fortuna sie kolem nie toczy,
        fotuna sie toczy owocem...
      • Gość: Szelma Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: 207.10.249.* 04.03.04, 13:46
        To Fortuna tez pobil konkubine ???? hehehehehe .....
        • Gość: Szelma Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: 207.10.249.* 04.03.04, 13:50
          Ale jakos tak sobie mysle, ze chyba nie rozumiem kobiet. Czasem wydaje mi
          sie,ze niejako same prosza zeby im chlop napral!!! Wykazuja totalny brak
          szacunku dla samej siebie. I w takich przypadkach nie wywoluje to
          najmniejszego wspolczucia przynajmniej mojego.
          Podpisano,
          tez kobieta- Szelma
    • Gość: Jozek Fortuna kolem sie toczy IP: *.nv.iinet.net.au 04.03.04, 15:23
      tych zboczencow heteroseksulistow katolikow to najlepiej jak najswietsza
      panienka od razu za jaja i do piekla
      • Gość: mak Re: Fortuna kolem sie toczy IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 16:30
        wszyscy tutaj sie napalaja jeden przez drugiego co Fortuna konkubinie swojej
        zrobil,dopiero musza mu udowodnic ze zrobil jej cokolwiek,od tego jest sad.
    • Gość: r. FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY... IP: *.axelspringer.com.pl 04.03.04, 16:28
      • Gość: Formałysztuna Re: FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY... IP: 152.75.141.* 04.03.04, 20:59
        Panowie K. i F. Dyrygent i skoczek. Krolopp i Fortuna. Niech żyją zboczeńcy i
        zbóje ,bo przyszłość do nich należy. może by ich tak razem posadzić to jeden by
        drugiego batutą albo kijkiem szturchał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka