Gość: Arek IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 09:34 Mistrz z Saporo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 09:40 A w sekcji regionalnej GW Kraków podane jest pełne nazwisko .... ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca sportu Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 04.03.04, 12:03 GW (aka GoWno) po prostu nie chce wszczac nastepnej awantury ujawniajac czyjes dane osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bił ją nartami czy co? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:38 Aaale śmieeszne....śmieciu...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 09:54 A znasz innego mistrza olimpijskiego w skokach narciarskich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qlka Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 11:51 Od pieniedzy zwariowała i teraz znudził sie jej i chce połowe jego majatku pewnie !!Zupełnie jak w filmie prod.USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.04, 10:19 To ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 10:22 fortuna kołem sie toczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cs przekret IP: 195.215.5.* 04.03.04, 10:26 babie o forse tylko chodzi, to sprawa stara jak swiat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mężczyzna Jasne, że przekręt! IP: *.gorzow.mm.pl 04.03.04, 10:35 Konkubina to przecież nie żona. Nie ma ani stempla w dowodzie, ani wspólnoty majątkowej. Zawsze może odejść! "Znęcanie się nad konkubiną" jest zarzutem absurdalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Jasne, że przekręt! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:44 Następny pieprzony macho do odstrzału:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: przekret IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 12:41 Walnij się swoją laską w łeb :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: & Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 04.03.04, 10:39 Cyniczna stara małpa, chlała z nim równo przez całe lata bo miał kasę jak przepuścili wszystko to teraz jej się przypomniało że przecież ją bił, a jakże i to mocno, zwłaszcza po głowie i przez to uleciały resztki mózgu ale za to pozostało to co najważniejsze: beszczelność i dobrze grana rola pokrzywdzonej w związku.Ale niestety Wojtuś juz kasy nie ma, i całe szczęście.Tylko co w tym wszytkim robi sędzia?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Konsekwencje wyboru partnera IP: *.sylwex.pl / *.sylwex.pl 04.03.04, 11:02 Mistrz, czy nie misrz podlega takiemu samemu osadowi swoich czynow jak my wszyscy.A moze to juz taka nasza ludzka natura, ze i szczyty zdobywamy i na dno idziemy.Nikt z nas nie wie przeciez co miedzy tym dwojgiem bylo. Nawet jesli chodzi tylko o pieniadze to niestety, za wybory sie placi. Chyba,ze ktos zmusil mistrza do wyboru takiej partnerki zyciowej..., ale w to nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: 82.205.135.* 04.03.04, 11:04 Fibak ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Wojtek Wojtek Wojtek! IP: *.ipt.aol.com 04.03.04, 11:45 Wojtek byl i jest tym samym czlowieczyna.Czy on zarobil duzo pieniedzy w Chicago na robotach budowlanych i sprztataniu ? Slajal sie tylko wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca sportu Re: Olimpijczyk Wojciech F. stanął przed sądem IP: *.cable.ubr05.stav.blueyonder.co.uk 04.03.04, 12:01 Moze jakby Fibak byl sprobowal na nartach to by mial wiecej szzczescia niz w tenisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a skoro sprawa trafila do sad to musial ja pobic IP: *.4kroki.pl 04.03.04, 12:32 Musial sie niezle nad nia znecac - pobil ja albo zgwalcil no przeciez jak nie byli malzenstwem to jej sie pieniadze z jego majatku nie naleza - dlaczego piszecie ze przekret znecac sie mozna nie tylko nad zona - nad ludzmi z otoczenia tez - przypomnijcie sobie mobbing z kobietami jest jeszcze inaczej mowi sie ze mogla odejsc - nie mogla bo: albo kochala albo sie bala bo jej grozil (tak jest b. czesto) albo byla psychicznie zdominowana przez owego olimpijczyka ach - zakamarki ciemnej ludzkiej natury sa nieodgadnione No ale sami pomyslcie - skoro sprawa trafila do sadu to musial ja pobic i to mocno bo chyba nie chodzi tu o maltretowanie moralne Musial ja pobic a to jest i powinno byc karalne - wszystko jedno czy bil zone czy konkubine czy kogos zupelnie obcego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: skoro sprawa trafila do sad to musial ja pobi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.03.04, 13:14 Wreszcie obiektywny głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: *.dip.t-dialin.net 04.03.04, 13:28 Fortuna kolem sie toczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.03.04, 13:44 Fortuna sie kolem nie toczy, fotuna sie toczy owocem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szelma Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: 207.10.249.* 04.03.04, 13:46 To Fortuna tez pobil konkubine ???? hehehehehe ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szelma Re: Olimpijczyk Wojciech Fortuna przed sądem IP: 207.10.249.* 04.03.04, 13:50 Ale jakos tak sobie mysle, ze chyba nie rozumiem kobiet. Czasem wydaje mi sie,ze niejako same prosza zeby im chlop napral!!! Wykazuja totalny brak szacunku dla samej siebie. I w takich przypadkach nie wywoluje to najmniejszego wspolczucia przynajmniej mojego. Podpisano, tez kobieta- Szelma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozek Fortuna kolem sie toczy IP: *.nv.iinet.net.au 04.03.04, 15:23 tych zboczencow heteroseksulistow katolikow to najlepiej jak najswietsza panienka od razu za jaja i do piekla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Fortuna kolem sie toczy IP: *.proxy.aol.com 04.03.04, 16:30 wszyscy tutaj sie napalaja jeden przez drugiego co Fortuna konkubinie swojej zrobil,dopiero musza mu udowodnic ze zrobil jej cokolwiek,od tego jest sad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Formałysztuna Re: FORTUNA KOŁEM SIĘ TOCZY... IP: 152.75.141.* 04.03.04, 20:59 Panowie K. i F. Dyrygent i skoczek. Krolopp i Fortuna. Niech żyją zboczeńcy i zbóje ,bo przyszłość do nich należy. może by ich tak razem posadzić to jeden by drugiego batutą albo kijkiem szturchał. Odpowiedz Link Zgłoś