Dodaj do ulubionych

Dysk Jakubowskiej przemówił

• Gość: laxydzen Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.udn.pl 05.03.04, 10:49
      KIBEL CI PRZECIEKA!!!!! GOOWNO SIE WYLEWA!!!! RATUJ SIE!!!!
    • Gość: marysia Nie pamiętam. Może ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:00
      Na jaki temat Sokołowska odmówiła odpowiedzi komisji sejmowej?
    • Gość: SLD-KGB Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: 62.88.52.* 05.03.04, 11:01
      Alez ja bym sie cieszyl, jakby tej komunistycznej kanalii jakubowskiej upie...
      w koncu ten parszywy leb (w znaczeniu niedoslownym tj. zeby wreszcie zniknela
      jej okropna geba z mojego TV)

To najpaskudniejsza bladz, jaka w zyciu widzialem.

DOBRZE SLD TAK - chcieli miec kanalie, to im zrobila odwrotna robote!

:-)))
    • Gość: ZORRO CZARZASTY - GĄBCZASTY - SAM ZOBACZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:19
      JEŚLI GĄBCZASTY JEST TO "TAKI JAK GĄKA", TO CZARZASTY OZNACZA - "TAKI JAK CZAR"
      LUB "TAKI JAK CZART". BIORĄC POD UWAGĘ, ŻE URKOKIEM OSOBISTYM OCZAROWAŁ TYLKO
      KIZIĘ MIZIĘ, LISICZKĘ PETRONELĘ, KOCHAJĄCĄ PUBLICZNE PIENIĄZKI, A NIE UDAŁO SIĘ
      TEJ NADĘTEJ CZERWONEJ BUZI CHŁOPKA ROZTROPKA, ZADUFAŃCA BEZCZELNEGO RZUCIĆ
      CZARU NA KOMISYJĘ - OZNACZAŁOBY TO, ŻE NAZWA JEGO WYWODZI SIĘ OD CZARTA, NIE
      ZAŚ OD TEGO, KTÓRY CZARUJE SWYM WYGLĄDEM. NIECH BĘDZIE TO DLA WSZYSTKICH
      PRZESTROGĄ, ŻE NAZWY PEWNYCH OSOBNIKÓW DUŻO O NICH MÓWIĄ!!!
      • Gość: ZORRO WŁODZIU A JA CIĘ TAK KOCHAŁAM, TWOJA MIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:47
        WŁODZIU - BYŁEŚ MI PODPORA W NASZEJ AFERCE - JA CIĘ UBUSTWIAŁAM. CAŁUSKI CI
        PRZESYŁAŁAM. NIKOLSKI TO TYLKO EPIZOD, W NSZYM ZWIĄZKU. OBIECYWAŁEŚ WPÓLNY CEL.
        CHCIELIŚMY RAZEM SSAĆ. A TU NAGLE CICHOSZA. MAILI JUŻ NIE WYSYŁASZ. TYLKO BUZIA
        NA EKRANIE - CZERWONA JESZCZE BARDZIEJ NIŻ KIEDYŚ, GDY CIĘ ZA TEN RUMIEŃ
        POKOCHAŁAM.
        TWOJA LISICZKA PETRONELA
        • wlodek_czyrasty MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! 05.03.04, 12:00
          • Gość: zorro Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:08
            PODAŁABYM OD RAZU, W TE PĘDY. ALE MAM PRAWO TYLKO DO JEDNEGO TELEFONU PRZED
            ADWOKATEM - A NA BŁĘKITNEJ LINII POWIEDZIELI, ŻE NIEZŁY NUMER WYKRĘCIŁAM I
            MUSIELI MNIE PRZYMKNĄĆ W CENTRALI - TERAZ TYLKO KOMÓRKA MI POZOSTAŁA. A TU
            CIEMNO I WŁODZIU NIE GRZEJE TAK JAK DAWNIEJ. BO JESZCE GO TU NIE MA. ALE
            WKRÓTCE ZNÓW BĘDZIEMY RAZEM.
            TWOJA LISICZKA petronela - kizia mizia
            • Gość: ZORG Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:32
              WŁODZIU, WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE PRZENIOSĄ MNIE NA MĘSKI BLOK. JEST TO
              TAKIE PODZIĘKOWANIE OD LESZKA ZA DOBRĄ SŁUŻBĘ PUBLICZNĄ. W ZWIĄZKU Z TYM NIE
              MUSISZ SIĘ JUŻ SPIESZYĆ. CHŁOPAKI NIE DADZĄ MI SIĘ NUDZIĆ.
              TWOJA KIZIA
              • Gość: ZORRO Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:46
                O WIELKIE NIEBA - NA TYM BLOKU JA SIĘ USTAWAŁA TAK, A ON MI NA TO: "NIE
                KLASYCZNIE, ALE OD TYŁU SPRAWĘ ZAŁATWIMY - USTAW SIĘ TAK, A TOREBECZKĘ MOŻESZ
                JUŻ WYRZUCIĆ - TU NIE BĘDZIE CI PPTRZEBNA - KONIEC TWOJEJ PODRÓŻY JUŻ NASTĄPIŁ.
                ODPRĘŻ SIĘ I USTAW TAK JAK CI MÓWIĘ - BO INACZEJ ZROZUMIESZ ZARAZ, CO TO JEST
                ZAGRYWA ANTYMONOPOLOWA, JAK DO KOMÓRKI ZNOWU WRÓCISZ."
                WŁODZIU, ZACZYNA MI CIEBIE BRAKOWAĆ!
                TWOJA MIZIA
                • Gość: ZORRO WŁODZIU RAAAAATUUNKUUUU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:24
                  WŁODEK, NATYCHMIAST PROSZĘ TU PRZYJŚĆ!!!! ROBERTA TAK TU WY....LI, ŻE JAK
                  BELFEGOR WYGLĄDA. DO MNIE TYLKO: USTAW SIĘ TAK, USTAW SIĘ OWAK, USTAW I USTAW -
                  A POTEM ZAŁATWIANIE SPRAWY OD TYŁU. CO CHWILA TO KOLEJNY I KOLEJNY BY SOBIE
                  PORZĄDZIŁ. A TY MI MÓWIEŁEŚ, ŻE BĘDZIE JAK W NIEBIE. DULARY MIAŁAM LICZYĆ - TAK
                  MÓWIŁEŚ. GDZIE HONOR, GDZIE OJCZYZNA. PASZPORTY ODEBRALI I NAWET TAM NIE MOGĘ
                  WRÓCIĆ. PRZYJDŹ I POKAŻ IM SWOJE ROZGRZANE OBLICZE, CHŁOPCA, KTÓRY Z GÓRKI
                  ZIMOWEJ WRÓCIŁ. ONI UCEKNĄ, MOJA OSTATNIA DECHO RAAATUUNKU.
                  • Gość: ZORRO Re: WŁODZIU RAAAAATUUNKUUUU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:54
                    EHH DULARY, DULARY. PO CO JA O WAS MYŚLAŁA, ZAMIAST Z ROBERTEM NA ŁĄCE ZA
                    MOTYLAMI BIEGAĆ. JA ZAŚLEPIONA BYŁA I SPRAGNIONA TEGO DULARA. WŁADEK WŁODARZEM
                    MOIM BYŁ - A TERAZ NAWET NA LISTY Z KOMÓRKI NIE ODPOWIADA.
                    O. CICHO, CICHO. ZNOWU IDO. POZYCJA. USTAW. TYŁEM SPRAWA ZAŁATWIONA BEDZIE.
                    SŁUŻBA PUBLICZNA ZNOWU CZEKA. EH, ŻYCIE, ŻYCIE!!!
                    • Gość: ZORRO TERA WIEM, ŻE OD TYLCA NIEZDROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:43
                      CZUJĘ SIĘ TAK, JAKBYM WŁAŚNIE CO DO CHÓRU POZNAŃSKIEGO SIĘ DOSTAŁĄ, PO
                      PRZESŁUCHANIU PRZEZ SAMEGO PANA DYRYGENTA. JEŚLI JESZCZE KIEDYKOLWIEK KTOŚ
                      ZAPROPONUJE MI ROBIENIE USTAWY - TO, JAK LESZKA KOCHAM, SAMA OSOBIŚCIE DAM MU
                      DULARA I POWIEM - "DOBRY CZŁOWIEKU, CHRZAŃ SIĘ!! POPATRZ NA MNIE. NA WYSOKICH
                      OBCASACH NIE CHODZĘ NIE DLATEGO, ŻE MI HELIKOPTER NA ŁEB ZLECIAŁ, ALE DLATEGO,
                      ŻE PO POBYCIE W KOMÓRCE, DO KTÓREJ SKIEROWAŁA MNIE NAJWYŻSZA KOMISYJA, AŻ MI
                      SIĘ GIRY POWYKRZYWIAŁY - Z RÓŻNYCH POWODÓW - SAM ZGADNIJ Z JAKICH. A POTEM DAM
                      MU W PYSK, ŻEBY SOBIE DOBRZE TE MĄDRE SŁOWA ZAPAMIĘTAŁ."
                      NOWA, LEPSZA KIZIA
                      • Gość: ZORRO NOWA LEPSZA KIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:33
                        KIZIA MIZIA, GDZIEŚ TY BYŁA,
                        - JAM Z CZARZASYM SIĘ WALIŁA
                        KIZIA MIZIA NIE BĄDŹ TAKA
                        CWANIAK WIELKI I POKRAKA?!!
                        NA TO PATRZEĆ MY NIE CHCEMY
                        WŁODZIMIERZU, WSPÓŁCZUJEMY!!!
    • Gość: Tomek Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:29
      OLa kończ i wstydu oszczędz!!! Jesteś oszustką a ja na Ciebie głosowałem nigdy
      więcej
    • Gość: twister "...o zakazie koncentracji w wykonaniu agory..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:44
      wiec jasne, Agora tworzyla tez swoja wersje ustawy, pod siebie...fajnie w tym
      artykule GW znieksztalca rzeczywistosc czytelnikom, poniewaz totalnie ignoruje
      ten fragment maila...
      • maaac Re: "...o zakazie koncentracji w wykonaniu agory. 05.03.04, 11:51
        > wiec jasne, Agora tworzyla tez swoja wersje ustawy, pod siebie...fajnie w tym
        > artykule GW znieksztalca rzeczywistosc czytelnikom, poniewaz totalnie ignoruje
        > ten fragment maila...
        A później dzięki swoim ludziom w rządzie przepchnęła do Sejmu a w Sejmie
        przegłosowała.
        Jakbyś nie wiedział też możesz stworzyć swoją wersję ustawy tylko pod siebie i
        próbować ją przeforsować w parlamencie - życzę powodzenia ;)
    • Gość: 3f34f Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:02
      frefrewf
    • Gość: warszawiak Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.03.04, 12:03
      A ja bym profilaktycznie wsadził wszystkich do kicia na 25 lat i powołał rządy
      marszałkowskie tak jak dziadek Piłsudski.
      • mareknerw Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 12:06
        Gość portalu: warszawiak napisał(a):

> A ja bym profilaktycznie wsadził wszystkich do kicia na 25 lat i powołał
        rządy
        > marszałkowskie tak jak dziadek Piłsudski.
        Jestem za!
    • Gość: CGN Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.crowley.pl 05.03.04, 12:04
      A jaka byla w tym rola Michnika?
    • Gość: F16 Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.03.04, 12:11
      Dlaczego ta bitch jeszcze nie jest zamknieta w pudle ? Gdyby cos takiego zrobil
      szary obywatel , to by przeciez juz dawno byl po wyroku. Niedorzecznosc !!!
      • mareknerw Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 12:14
        Gość portalu: F16 napisał(a):

> Dlaczego ta bitch jeszcze nie jest zamknieta w pudle ? Gdyby cos takiego
        zrobil
        >
        > szary obywatel , to by przeciez juz dawno byl po wyroku. Niedorzecznosc !!!
        >niedługo wybory,trzeba ich wszyskich wysłać do diabła!
      • Gość: chlop Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.burkert.com 05.03.04, 12:18
        Jakubowska mialaby wieksza szanse pojsc do kicia,gdyby wkleila sobie inna
        fotografie do swojego dowodu osobistego.Prokurator Kapusta ma istotnie zbyt
        kapusciany leb,azeby sprawami wyzej niz sprawa fotografi mogl siz zajmowac!
    • Gość: poeta pamięta Leszku , przesyłam całuski, siedzimy w czarzastej IP: *.torun.mm.pl 05.03.04, 12:17
    • Gość: Adam Nie pozwolmy antysemitom wykorzystywac sprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:18
      Rywina do siania nienawisci.
    • Gość: Adam H. Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.04, 12:37
      Chwała informatykom. Kurwom precz.
    • Gość: star Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.radom.pl 05.03.04, 12:57
    • Gość: luba Re: Jakubowska ustapila. Wreszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:59
      Baba szla w zaparte, ale wreszcie sie udalo.
    • Gość: hakon666 jak ona nie pojdzie siedziec... IP: *.sintlukas.be / 193.191.136.* 05.03.04, 13:14
      to zostaje regularnym przestepca, bo czemu mi ma nie byc wolno?

zadusilbym szmate golymi rekami. w SLD musza strasznie zalowac ze szlag jej nie
      trafil podczas wypadku helikoptera. wszystko by sie na nia zwalilo i cisza
      spokoj.
    • Gość: yrzyk Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.chello.pl 05.03.04, 13:19
      rządzą nami przestępcy, dziękuję intelektowi wyborców.panie Michnik,
      spotkaliśmy się kiedyś w więzieniu, a pan teraz z nimi obiady jada.nie dziwię
      się Millerom, Kwaśnieskim,Urbanom,Jakuboskim, panu się dziwię i jest mi
      smutno.Jerzy Doroszuk
    • Gość: ROBIN HOOD Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.sbi.com 05.03.04, 13:21
      TA KOBIETA BYLABY JUZ SMIECIEM W NORMALNYM KRAJU, A U NAS CALY CZAS W RZADZIE...
    • Gość: mee... Re: 5 MARZEC... IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 13:22
      ...w tym dniu stalin wydal rozkaz, zeby wszystkich jecow polskich na terenie
      rosji rozpatrzyc w trybie doraznym...bez sadu zastosowac najwyszy wymiar kary -
      rozczelac...tak powstal katyn i inne miejsca zbrodni rosyjskiej na jecach
      polskich...
    • Gość: sw A wystarczyło stosować szyfrowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:22
      Widzisz Olka jaka ty głupia? Jakbyś szyfrowała przesyłaną pocztę, tobyś nie
      wpadła. Gnu Privacy Guard rządzi!
    • major59 Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 14:06
      Olka, daj spokój!!! Wołodia Cz. i tak się wykpi. Już lepiej pokazuj swoje
      tłustości na groteskowych pokazach mody. Tam, mimo wszystko, byłaś mniej
      śmieszna.
    • Gość: Ania Te sensacyjne odkrycia to wielki kit gra przedwybo IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 14:19
      teraz będą obrzucać się błotem wzajemnie i robic wszystko aby zdyskwalifikować
      przeciwnika przed następnymi wyborami. odpiepszają szopkę !!! już słuchać tego
      nie idzie. Media są upolitycznione i to jest wielki błąd, nigdy tak na prawdę
      nie dowiemy sie prawdy!!!
    • Gość: svan Wirtualna Polska właśnie podała, że Pani Minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:33
      podała się do dymisji i zabrała z gabinetu swoją torebkę! A tu cisza. Co jest z
      wyborczą?
      • Gość: ela Re: Wirtualna Polska właśnie podała, że Pani Mini IP: 157.158.14.* 05.03.04, 14:51
        No właśnie GW powinna nam powiedzieć, że się Ola obraziła na wszystkich.
    • Gość: Wqrwiony2 I co, "Czcigodna Pani Minister"? Do kicia, komuchu IP: *.crowley.pl 05.03.04, 14:46
    • Gość: papa Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 05.03.04, 14:58
      Do tych co osądzili Olkę J. Czy można udowodnić, powtarzam UDOWODNIĆ, że teksty
      znajdujące się na HDD'ku są napisane przez Olkę J.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka