Gość: laxydzen Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.udn.pl 05.03.04, 10:49 KIBEL CI PRZECIEKA!!!!! GOOWNO SIE WYLEWA!!!! RATUJ SIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia Nie pamiętam. Może ktoś wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:00 Na jaki temat Sokołowska odmówiła odpowiedzi komisji sejmowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-KGB Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: 62.88.52.* 05.03.04, 11:01 Alez ja bym sie cieszyl, jakby tej komunistycznej kanalii jakubowskiej upie... w koncu ten parszywy leb (w znaczeniu niedoslownym tj. zeby wreszcie zniknela jej okropna geba z mojego TV) To najpaskudniejsza bladz, jaka w zyciu widzialem. DOBRZE SLD TAK - chcieli miec kanalie, to im zrobila odwrotna robote! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO CZARZASTY - GĄBCZASTY - SAM ZOBACZ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:19 JEŚLI GĄBCZASTY JEST TO "TAKI JAK GĄKA", TO CZARZASTY OZNACZA - "TAKI JAK CZAR" LUB "TAKI JAK CZART". BIORĄC POD UWAGĘ, ŻE URKOKIEM OSOBISTYM OCZAROWAŁ TYLKO KIZIĘ MIZIĘ, LISICZKĘ PETRONELĘ, KOCHAJĄCĄ PUBLICZNE PIENIĄZKI, A NIE UDAŁO SIĘ TEJ NADĘTEJ CZERWONEJ BUZI CHŁOPKA ROZTROPKA, ZADUFAŃCA BEZCZELNEGO RZUCIĆ CZARU NA KOMISYJĘ - OZNACZAŁOBY TO, ŻE NAZWA JEGO WYWODZI SIĘ OD CZARTA, NIE ZAŚ OD TEGO, KTÓRY CZARUJE SWYM WYGLĄDEM. NIECH BĘDZIE TO DLA WSZYSTKICH PRZESTROGĄ, ŻE NAZWY PEWNYCH OSOBNIKÓW DUŻO O NICH MÓWIĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO WŁODZIU A JA CIĘ TAK KOCHAŁAM, TWOJA MIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:47 WŁODZIU - BYŁEŚ MI PODPORA W NASZEJ AFERCE - JA CIĘ UBUSTWIAŁAM. CAŁUSKI CI PRZESYŁAŁAM. NIKOLSKI TO TYLKO EPIZOD, W NSZYM ZWIĄZKU. OBIECYWAŁEŚ WPÓLNY CEL. CHCIELIŚMY RAZEM SSAĆ. A TU NAGLE CICHOSZA. MAILI JUŻ NIE WYSYŁASZ. TYLKO BUZIA NA EKRANIE - CZERWONA JESZCZE BARDZIEJ NIŻ KIEDYŚ, GDY CIĘ ZA TEN RUMIEŃ POKOCHAŁAM. TWOJA LISICZKA PETRONELA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:08 PODAŁABYM OD RAZU, W TE PĘDY. ALE MAM PRAWO TYLKO DO JEDNEGO TELEFONU PRZED ADWOKATEM - A NA BŁĘKITNEJ LINII POWIEDZIELI, ŻE NIEZŁY NUMER WYKRĘCIŁAM I MUSIELI MNIE PRZYMKNĄĆ W CENTRALI - TERAZ TYLKO KOMÓRKA MI POZOSTAŁA. A TU CIEMNO I WŁODZIU NIE GRZEJE TAK JAK DAWNIEJ. BO JESZCE GO TU NIE MA. ALE WKRÓTCE ZNÓW BĘDZIEMY RAZEM. TWOJA LISICZKA petronela - kizia mizia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORG Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:32 WŁODZIU, WŁAŚNIE SIĘ DOWIEDZIAŁAM, ŻE PRZENIOSĄ MNIE NA MĘSKI BLOK. JEST TO TAKIE PODZIĘKOWANIE OD LESZKA ZA DOBRĄ SŁUŻBĘ PUBLICZNĄ. W ZWIĄZKU Z TYM NIE MUSISZ SIĘ JUŻ SPIESZYĆ. CHŁOPAKI NIE DADZĄ MI SIĘ NUDZIĆ. TWOJA KIZIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: MIZIU, PODAJ MI SWÓJ TELEFON!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:46 O WIELKIE NIEBA - NA TYM BLOKU JA SIĘ USTAWAŁA TAK, A ON MI NA TO: "NIE KLASYCZNIE, ALE OD TYŁU SPRAWĘ ZAŁATWIMY - USTAW SIĘ TAK, A TOREBECZKĘ MOŻESZ JUŻ WYRZUCIĆ - TU NIE BĘDZIE CI PPTRZEBNA - KONIEC TWOJEJ PODRÓŻY JUŻ NASTĄPIŁ. ODPRĘŻ SIĘ I USTAW TAK JAK CI MÓWIĘ - BO INACZEJ ZROZUMIESZ ZARAZ, CO TO JEST ZAGRYWA ANTYMONOPOLOWA, JAK DO KOMÓRKI ZNOWU WRÓCISZ." WŁODZIU, ZACZYNA MI CIEBIE BRAKOWAĆ! TWOJA MIZIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO WŁODZIU RAAAAATUUNKUUUU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:24 WŁODEK, NATYCHMIAST PROSZĘ TU PRZYJŚĆ!!!! ROBERTA TAK TU WY....LI, ŻE JAK BELFEGOR WYGLĄDA. DO MNIE TYLKO: USTAW SIĘ TAK, USTAW SIĘ OWAK, USTAW I USTAW - A POTEM ZAŁATWIANIE SPRAWY OD TYŁU. CO CHWILA TO KOLEJNY I KOLEJNY BY SOBIE PORZĄDZIŁ. A TY MI MÓWIEŁEŚ, ŻE BĘDZIE JAK W NIEBIE. DULARY MIAŁAM LICZYĆ - TAK MÓWIŁEŚ. GDZIE HONOR, GDZIE OJCZYZNA. PASZPORTY ODEBRALI I NAWET TAM NIE MOGĘ WRÓCIĆ. PRZYJDŹ I POKAŻ IM SWOJE ROZGRZANE OBLICZE, CHŁOPCA, KTÓRY Z GÓRKI ZIMOWEJ WRÓCIŁ. ONI UCEKNĄ, MOJA OSTATNIA DECHO RAAATUUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO Re: WŁODZIU RAAAAATUUNKUUUU !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:54 EHH DULARY, DULARY. PO CO JA O WAS MYŚLAŁA, ZAMIAST Z ROBERTEM NA ŁĄCE ZA MOTYLAMI BIEGAĆ. JA ZAŚLEPIONA BYŁA I SPRAGNIONA TEGO DULARA. WŁADEK WŁODARZEM MOIM BYŁ - A TERAZ NAWET NA LISTY Z KOMÓRKI NIE ODPOWIADA. O. CICHO, CICHO. ZNOWU IDO. POZYCJA. USTAW. TYŁEM SPRAWA ZAŁATWIONA BEDZIE. SŁUŻBA PUBLICZNA ZNOWU CZEKA. EH, ŻYCIE, ŻYCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO TERA WIEM, ŻE OD TYLCA NIEZDROWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:43 CZUJĘ SIĘ TAK, JAKBYM WŁAŚNIE CO DO CHÓRU POZNAŃSKIEGO SIĘ DOSTAŁĄ, PO PRZESŁUCHANIU PRZEZ SAMEGO PANA DYRYGENTA. JEŚLI JESZCZE KIEDYKOLWIEK KTOŚ ZAPROPONUJE MI ROBIENIE USTAWY - TO, JAK LESZKA KOCHAM, SAMA OSOBIŚCIE DAM MU DULARA I POWIEM - "DOBRY CZŁOWIEKU, CHRZAŃ SIĘ!! POPATRZ NA MNIE. NA WYSOKICH OBCASACH NIE CHODZĘ NIE DLATEGO, ŻE MI HELIKOPTER NA ŁEB ZLECIAŁ, ALE DLATEGO, ŻE PO POBYCIE W KOMÓRCE, DO KTÓREJ SKIEROWAŁA MNIE NAJWYŻSZA KOMISYJA, AŻ MI SIĘ GIRY POWYKRZYWIAŁY - Z RÓŻNYCH POWODÓW - SAM ZGADNIJ Z JAKICH. A POTEM DAM MU W PYSK, ŻEBY SOBIE DOBRZE TE MĄDRE SŁOWA ZAPAMIĘTAŁ." NOWA, LEPSZA KIZIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO NOWA LEPSZA KIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:33 KIZIA MIZIA, GDZIEŚ TY BYŁA, - JAM Z CZARZASYM SIĘ WALIŁA KIZIA MIZIA NIE BĄDŹ TAKA CWANIAK WIELKI I POKRAKA?!! NA TO PATRZEĆ MY NIE CHCEMY WŁODZIMIERZU, WSPÓŁCZUJEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:29 OLa kończ i wstydu oszczędz!!! Jesteś oszustką a ja na Ciebie głosowałem nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twister "...o zakazie koncentracji w wykonaniu agory..." IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 11:44 wiec jasne, Agora tworzyla tez swoja wersje ustawy, pod siebie...fajnie w tym artykule GW znieksztalca rzeczywistosc czytelnikom, poniewaz totalnie ignoruje ten fragment maila... Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Re: "...o zakazie koncentracji w wykonaniu agory. 05.03.04, 11:51 > wiec jasne, Agora tworzyla tez swoja wersje ustawy, pod siebie...fajnie w tym > artykule GW znieksztalca rzeczywistosc czytelnikom, poniewaz totalnie ignoruje > ten fragment maila... A później dzięki swoim ludziom w rządzie przepchnęła do Sejmu a w Sejmie przegłosowała. Jakbyś nie wiedział też możesz stworzyć swoją wersję ustawy tylko pod siebie i próbować ją przeforsować w parlamencie - życzę powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3f34f Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:02 frefrewf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 05.03.04, 12:03 A ja bym profilaktycznie wsadził wszystkich do kicia na 25 lat i powołał rządy marszałkowskie tak jak dziadek Piłsudski. Odpowiedz Link Zgłoś
mareknerw Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 12:06 Gość portalu: warszawiak napisał(a): > A ja bym profilaktycznie wsadził wszystkich do kicia na 25 lat i powołał rządy > marszałkowskie tak jak dziadek Piłsudski. Jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CGN Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.crowley.pl 05.03.04, 12:04 A jaka byla w tym rola Michnika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F16 Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: 5.5R* / *.mtnk.rnc.net.cable.rogers.com 05.03.04, 12:11 Dlaczego ta bitch jeszcze nie jest zamknieta w pudle ? Gdyby cos takiego zrobil szary obywatel , to by przeciez juz dawno byl po wyroku. Niedorzecznosc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mareknerw Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 12:14 Gość portalu: F16 napisał(a): > Dlaczego ta bitch jeszcze nie jest zamknieta w pudle ? Gdyby cos takiego zrobil > > szary obywatel , to by przeciez juz dawno byl po wyroku. Niedorzecznosc !!! >niedługo wybory,trzeba ich wszyskich wysłać do diabła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.burkert.com 05.03.04, 12:18 Jakubowska mialaby wieksza szanse pojsc do kicia,gdyby wkleila sobie inna fotografie do swojego dowodu osobistego.Prokurator Kapusta ma istotnie zbyt kapusciany leb,azeby sprawami wyzej niz sprawa fotografi mogl siz zajmowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poeta pamięta Leszku , przesyłam całuski, siedzimy w czarzastej IP: *.torun.mm.pl 05.03.04, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Nie pozwolmy antysemitom wykorzystywac sprawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:18 Rywina do siania nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam H. Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.04, 12:37 Chwała informatykom. Kurwom precz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luba Re: Jakubowska ustapila. Wreszcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:59 Baba szla w zaparte, ale wreszcie sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hakon666 jak ona nie pojdzie siedziec... IP: *.sintlukas.be / 193.191.136.* 05.03.04, 13:14 to zostaje regularnym przestepca, bo czemu mi ma nie byc wolno? zadusilbym szmate golymi rekami. w SLD musza strasznie zalowac ze szlag jej nie trafil podczas wypadku helikoptera. wszystko by sie na nia zwalilo i cisza spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrzyk Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.chello.pl 05.03.04, 13:19 rządzą nami przestępcy, dziękuję intelektowi wyborców.panie Michnik, spotkaliśmy się kiedyś w więzieniu, a pan teraz z nimi obiady jada.nie dziwię się Millerom, Kwaśnieskim,Urbanom,Jakuboskim, panu się dziwię i jest mi smutno.Jerzy Doroszuk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROBIN HOOD Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.sbi.com 05.03.04, 13:21 TA KOBIETA BYLABY JUZ SMIECIEM W NORMALNYM KRAJU, A U NAS CALY CZAS W RZADZIE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: 5 MARZEC... IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 13:22 ...w tym dniu stalin wydal rozkaz, zeby wszystkich jecow polskich na terenie rosji rozpatrzyc w trybie doraznym...bez sadu zastosowac najwyszy wymiar kary - rozczelac...tak powstal katyn i inne miejsca zbrodni rosyjskiej na jecach polskich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw A wystarczyło stosować szyfrowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 13:22 Widzisz Olka jaka ty głupia? Jakbyś szyfrowała przesyłaną pocztę, tobyś nie wpadła. Gnu Privacy Guard rządzi! Odpowiedz Link Zgłoś
major59 Re: Dysk Jakubowskiej przemówił 05.03.04, 14:06 Olka, daj spokój!!! Wołodia Cz. i tak się wykpi. Już lepiej pokazuj swoje tłustości na groteskowych pokazach mody. Tam, mimo wszystko, byłaś mniej śmieszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Te sensacyjne odkrycia to wielki kit gra przedwybo IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 14:19 teraz będą obrzucać się błotem wzajemnie i robic wszystko aby zdyskwalifikować przeciwnika przed następnymi wyborami. odpiepszają szopkę !!! już słuchać tego nie idzie. Media są upolitycznione i to jest wielki błąd, nigdy tak na prawdę nie dowiemy sie prawdy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svan Wirtualna Polska właśnie podała, że Pani Minister IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 14:33 podała się do dymisji i zabrała z gabinetu swoją torebkę! A tu cisza. Co jest z wyborczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Wirtualna Polska właśnie podała, że Pani Mini IP: 157.158.14.* 05.03.04, 14:51 No właśnie GW powinna nam powiedzieć, że się Ola obraziła na wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wqrwiony2 I co, "Czcigodna Pani Minister"? Do kicia, komuchu IP: *.crowley.pl 05.03.04, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dysk Jakubowskiej przemówił IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 05.03.04, 14:58 Do tych co osądzili Olkę J. Czy można udowodnić, powtarzam UDOWODNIĆ, że teksty znajdujące się na HDD'ku są napisane przez Olkę J.? Odpowiedz Link Zgłoś