Gość: S. Flores "...nie zrobiłam niczego złego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:44 "Nie zamierzam podać się do dymisji, bo nie zrobiłam niczego złego." Czy ktoś wreszcie wytłumaczy wreszcie co niektórym URZĘDNIKOM, że urząd nie jest w nagrode, dymisja nie jest za karę? Tego typu wypowiedzi są kompromitujące i świadczą o braku elementarnego rozumienia swojego roli przez URZĘDNIKA. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZORRO KIZIA MIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:50 KIZIA MIZIA, GDZIEŚ TY BYŁA JA U WŁODKA MATACZYŁAM KIZIA MIZIA, TY POKRAKO ZEJDŹ JUŻ Z OCZU, NAM POLAKOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores aha, jeszcze jedno - miałem sen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:50 Śniło mi się że SLD dosało w wyborach 4.95 proc. głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re:Nie jest znany przypadek aby czerwony ryj IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 16:52 sam dobrowolnie odsunął się od koryta. Nic nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfus a kto na nich glosowal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:53 Ja sie pytam. Teraz wszyscy jak jeden maz: komuchy do dupy. Ale ktos ich przeciez wybral. Ze niby tacy inteligentni i na zadzeniu sie znaja. Plakac sie chce jak sie wielmoznych panstwa czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.zrpa.com / *.zrpa.com 05.03.04, 17:00 na drugi raz jakubowska jak bedziecie formatowac dysk to przelecie go magnesem - skuteczniejsza metoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.nl.compuware.com / *.uniface.compuware.com 05.03.04, 17:01 ..." Nie zamierzałam zadowolić każdego....", wooooow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGoo Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.gazeta.pl 05.03.04, 17:05 Leszku Millerze strozu moj ty zawsze przy mnie stoj Rano wieczor we dnie w nocy Badz mi zawsze ku pomocy Strzez duszy i ciala mego I zaprowadz mnie do zywota wiecznego Amen Odpowiedz Link Zgłoś
indris Skądś już to pamiętam 05.03.04, 17:26 Te wściekłe wyzwiska na "warchołów" i "syjonistów" idących na pasku Wuja Sama i niemieckich rewanżystów spod znaku Czai i Hupki (czasem się mylono i wymawiano "H..a i Czapki"...). A wcześniej był taki łysy , który mówił "każdy kto podniesie rękę na władzę... niech wie, że mu władza... tę rękę odrąbie". Młodszym forumowiczom wyjaśniam, że ten łysy nazywał się Józef Cyrankiewicz, był premierem PRL a te słowa wypowiedział po wydarzeniach poznańskich w roku 1956. Odpowiedz Link Zgłoś
hydy Cyrankiewicz? 05.03.04, 19:29 indris napisał: > Te wściekłe wyzwiska na "warchołów" i "syjonistów" idących na pasku Wuja Sama i > > niemieckich rewanżystów spod znaku Czai i Hupki (czasem się mylono i > wymawiano "H..a i Czapki"...). A wcześniej był taki łysy , który mówił "każdy > kto podniesie rękę na władzę... niech wie, że mu władza... tę rękę odrąbie". > Młodszym forumowiczom wyjaśniam, że ten łysy nazywał się Józef Cyrankiewicz, > był premierem PRL a te słowa wypowiedział po wydarzeniach poznańskich w roku > 1956 kogo porównujesz do Cyrankiewicza?? ja wiem,że dzisiaj jest rocznica śmierci Josefa Wisarionowicza, ale nie bądź nadzbyt sentymentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek M. Torebka Oli IP: *.aster.pl 05.03.04, 17:24 Olu, Zlokalizuj swoją torebkę, żeby nie było jak ostatnim razem!!! Mam już dość ciebie, twoich torebek, twardych dysków, odsłoniętego czoła i innych części ciała. Całuski Leszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdl Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: 81.15.135.* 05.03.04, 18:05 bo zmyler siedzi w tym po ucha - oba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatek Z czym do Europy ! IP: *.ipt.aol.com 05.03.04, 17:35 W podobnych przypadkach politycy podajä się do dymisji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 17:41 Brazowe, lepkie i brzydko pachnie?... huraaaaa!!!, jakubowska odkryla zloza czekokady na swoim dyku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max5 napiętnowanym czołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:41 kończ już-wstydu oszczędż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.rezist.com 05.03.04, 18:08 Sucz Odpowiedz Link Zgłoś
slon2002 [...] 05.03.04, 18:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breku Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 18:12 Do całej tej sytuacji pasuje jak ulał cytat z Bułchakowa. Trzeba ich wysłać na parę lat na sołowki bandę złodzieji i przekręciarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. RZĄDZI NAMI BANDA SKURWLI I CWANIAKÓW IP: *.rezist.com 05.03.04, 18:20 W 20 leciu międzywojennym, takim ludziom strzelano w tył głowy albo załatwiano sprawy w bramie majcherkiem. A dzisiaj, śmieją się wszystkim w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 18:25 Ja również, podobnie jak Pani Jakubowska, działanie Sejmowej Komisji Śledczej od początku jej funkcjonowania nazywam WIELKIM SKANDALEM. Pani Oli (oczywiście Jakubowskiej) życzę przed Dniem Kobiet wszystkiego co najlepsze. Zibi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi [...] IP: 217.153.110.* 05.03.04, 18:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genia Re: Jakubowska: nie ma zamiaru mowic prawdy IP: *.telia.com 05.03.04, 18:45 Pani Olu zycze zdrowia, bo na rozum za pozno, chociaz przy dobrej opiece jest nadzieja podleczenia demencji i rozdwojenia jazni.Rzeczpospolita potrzebuje rzadu zdrowego, madrego,nie zarazonego czerwonym wirusem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zubożała inteligen Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: 213.241.90.* 05.03.04, 19:13 Ta pani nie ma ani czoła ani wstydu. Ja nie chcę żeby za moje pieniądze rządziła. Na Syberię ją. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Oj nie lubią niepokornych... 05.03.04, 19:18 ...tzw wolne media, nie lubią. Trzymaj się Torebko. Zdrowia, siły i wytrwałości życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.biz.rr.com 05.03.04, 19:21 Padaja slowa krytyki, a nawet przeklenstwa i obelgi. Czuje sie podzial, przepasc, nienawisc skierowana do obcego, do wroga, kogos zupelnie innego, z ktorym nic nie mamy wspolnego. A przeciez Jakubowska, Czarzasty, podobnie jak Jaruzel, Urban, Kiszczak, i dziesiatki, tysiace im podobnych to tez Polacy. Ich zachowanie, poglady, sposob bycia jakos mowia o wszystkich, jakos charakteryzuja i nas. Jakos sie znalezli na szczycie drabiny spolecznej. Ktos ich wybral. Ktos nie protestowal. Czy nie warto glebiej sie zastanowic, jak do tego doszlo i dalej dochodzi ?? Rzucac obelgi latwe i bezproduktywne. as Odpowiedz Link Zgłoś
indris Metodologia opluwania... 05.03.04, 19:34 ...ma swoją logikę. "Wynaleziono" ją w ZSRR a kontynuowano w III Rzeszy. Polega ona na tym, że przeciwnika nie wystarczy zniszczyć, ale należy go zohydzić. Jeszcze carat swoich wrogów wieszał ale nie poniżał. Bolszewicy poszli dalej. I właśnie widzimy kontynuowanie ich "doświadczeń". Odpowiedz Link Zgłoś
hydy Re: Metodologia opluwania... 05.03.04, 19:46 indris napisał: > ...ma swoją logikę. "Wynaleziono" ją w ZSRR a kontynuowano w III Rzeszy. Polega > > ona na tym, że przeciwnika nie wystarczy zniszczyć, ale należy go zohydzić. > Jeszcze carat swoich wrogów wieszał ale nie poniżał. Bolszewicy poszli dalej. I > > właśnie widzimy kontynuowanie ich "doświadczeń". bronisz jej z gorliwością godnej lepszej sprawy - Ty naprawde wierzysz w te jej brednie o obronie "polskości" mediów poprzez wprowadzenie zapisów antykoncentracyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz Re:brat stefan czyscil wzorowo przedpole, IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 06.03.04, 05:30 zostali pokorni i glupi jak na tym forum wybiora po LSD POczyli Polakow Okradajacych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walter [...] IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 19:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej zrudziały mutant IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.03.04, 19:30 kłamstwo ma krótkie łapy Odpowiedz Link Zgłoś