Dodaj do ulubionych

Jakubowska: staję przed państwem z odsłoniętym ...

• Gość: S. Flores "...nie zrobiłam niczego złego" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:44
      "Nie zamierzam podać się do dymisji, bo nie zrobiłam niczego złego."

Czy ktoś wreszcie wytłumaczy wreszcie co niektórym URZĘDNIKOM, że urząd nie jest w
      nagrode, dymisja nie jest za karę? Tego typu wypowiedzi są kompromitujące i świadczą o braku
      elementarnego rozumienia swojego roli przez URZĘDNIKA.
      Dziękuję za uwagę.
    • Gość: ZORRO KIZIA MIZIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:50
      KIZIA MIZIA, GDZIEŚ TY BYŁA
      JA U WŁODKA MATACZYŁAM
      KIZIA MIZIA, TY POKRAKO
      ZEJDŹ JUŻ Z OCZU, NAM POLAKOM!!!
    • Gość: S. Flores aha, jeszcze jedno - miałem sen... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 16:50
      Śniło mi się że SLD dosało w wyborach 4.95 proc. głosów.
    • Gość: Marek Re:Nie jest znany przypadek aby czerwony ryj IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 05.03.04, 16:52
      sam dobrowolnie odsunął się od koryta.
      Nic nowego.
      • Gość: tyfus a kto na nich glosowal? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 22:53
        Ja sie pytam. Teraz wszyscy jak jeden maz: komuchy do dupy.
        Ale ktos ich przeciez wybral.
        Ze niby tacy inteligentni i na zadzeniu sie znaja.
        Plakac sie chce jak sie wielmoznych panstwa czyta.
    • Gość: a psik Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.zrpa.com / *.zrpa.com 05.03.04, 17:00
      na drugi raz jakubowska jak bedziecie formatowac dysk to przelecie go magnesem -
      skuteczniejsza metoda
    • Gość: ola Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.nl.compuware.com / *.uniface.compuware.com 05.03.04, 17:01
      ..." Nie zamierzałam zadowolić każdego....", wooooow
    • Gość: McGoo Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.gazeta.pl 05.03.04, 17:05
      Leszku Millerze strozu moj
      ty zawsze przy mnie stoj
      Rano wieczor we dnie w nocy
      Badz mi zawsze ku pomocy
      Strzez duszy i ciala mego
      I zaprowadz mnie do zywota wiecznego
      Amen
    • Gość: Tytus Pogonic te szmate IP: *.ipt.aol.com 05.03.04, 17:18
      • indris Skądś już to pamiętam 05.03.04, 17:26
        Te wściekłe wyzwiska na "warchołów" i "syjonistów" idących na pasku Wuja Sama i
        niemieckich rewanżystów spod znaku Czai i Hupki (czasem się mylono i
        wymawiano "H..a i Czapki"...). A wcześniej był taki łysy , który mówił "każdy
        kto podniesie rękę na władzę... niech wie, że mu władza... tę rękę odrąbie".
        Młodszym forumowiczom wyjaśniam, że ten łysy nazywał się Józef Cyrankiewicz,
        był premierem PRL a te słowa wypowiedział po wydarzeniach poznańskich w roku
        1956.
        • hydy Cyrankiewicz? 05.03.04, 19:29
          indris napisał:

> Te wściekłe wyzwiska na "warchołów" i "syjonistów" idących na pasku Wuja Sama
          i
          >
          > niemieckich rewanżystów spod znaku Czai i Hupki (czasem się mylono i
          > wymawiano "H..a i Czapki"...). A wcześniej był taki łysy , który mówił "każdy
          > kto podniesie rękę na władzę... niech wie, że mu władza... tę rękę odrąbie".
          > Młodszym forumowiczom wyjaśniam, że ten łysy nazywał się Józef Cyrankiewicz,
          > był premierem PRL a te słowa wypowiedział po wydarzeniach poznańskich w roku
          > 1956

kogo porównujesz do Cyrankiewicza??

ja wiem,że dzisiaj jest rocznica śmierci Josefa Wisarionowicza, ale nie bądź
          nadzbyt sentymentalny.
    • Gość: Leszek M. Torebka Oli IP: *.aster.pl 05.03.04, 17:24
      Olu,
      Zlokalizuj swoją torebkę, żeby nie było jak ostatnim razem!!!
      Mam już dość ciebie, twoich torebek, twardych dysków, odsłoniętego czoła i
      innych części ciała.
      Całuski
      Leszek
    • Gość: dudek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: zdl Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: 81.15.135.* 05.03.04, 18:05
        bo zmyler siedzi w tym po ucha - oba
    • Gość: Kowalski [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:32
    • Gość: kwiatek Z czym do Europy ! IP: *.ipt.aol.com 05.03.04, 17:35
      W podobnych przypadkach politycy podajä się do dymisji !
    • Gość: bolo Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 17:41
      Brazowe, lepkie i brzydko pachnie?... huraaaaa!!!, jakubowska odkryla zloza
      czekokady na swoim dyku!!!!
    • Gość: max5 napiętnowanym czołem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:41
      kończ już-wstydu oszczędż!
    • Gość: r. Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.rezist.com 05.03.04, 18:08
      Sucz
    • slon2002 [...] 05.03.04, 18:10
    • Gość: Breku Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.04, 18:12
      Do całej tej sytuacji pasuje jak ulał cytat z Bułchakowa. Trzeba ich wysłać na
      parę lat na sołowki bandę złodzieji i przekręciarzy.
    • Gość: r. RZĄDZI NAMI BANDA SKURWLI I CWANIAKÓW IP: *.rezist.com 05.03.04, 18:20
      W 20 leciu międzywojennym, takim ludziom strzelano w tył głowy albo załatwiano
      sprawy w bramie majcherkiem. A dzisiaj, śmieją się wszystkim w twarz.
    • Gość: Zibi Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 18:25
      Ja również, podobnie jak Pani Jakubowska, działanie Sejmowej Komisji Śledczej
      od początku jej funkcjonowania nazywam WIELKIM SKANDALEM.
      Pani Oli (oczywiście Jakubowskiej) życzę przed Dniem Kobiet wszystkiego co
      najlepsze.
      Zibi
    • Gość: zibi [...] IP: 217.153.110.* 05.03.04, 18:26
    • Gość: Genia Re: Jakubowska: nie ma zamiaru mowic prawdy IP: *.telia.com 05.03.04, 18:45
      Pani Olu zycze zdrowia, bo na rozum za pozno, chociaz przy dobrej opiece jest
      nadzieja podleczenia demencji i rozdwojenia jazni.Rzeczpospolita potrzebuje
      rzadu zdrowego, madrego,nie zarazonego czerwonym wirusem .
      • Gość: wojtex [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 19:28
    • Gość: zubożała inteligen Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: 213.241.90.* 05.03.04, 19:13
      Ta pani nie ma ani czoła ani wstydu. Ja nie chcę żeby za moje pieniądze
      rządziła. Na Syberię ją.
      • indris Oj nie lubią niepokornych... 05.03.04, 19:18
        ...tzw wolne media, nie lubią. Trzymaj się Torebko. Zdrowia, siły i wytrwałości
        życzę.
    • Gość: as Re: Jakubowska: staję przed państwem z odsłonięty IP: *.biz.rr.com 05.03.04, 19:21
      Padaja slowa krytyki, a nawet przeklenstwa i obelgi.
      Czuje sie podzial, przepasc, nienawisc skierowana do obcego, do wroga, kogos
      zupelnie innego, z ktorym nic nie mamy wspolnego.
      A przeciez Jakubowska, Czarzasty, podobnie jak Jaruzel, Urban, Kiszczak, i
      dziesiatki, tysiace im podobnych to tez Polacy.
      Ich zachowanie, poglady, sposob bycia jakos mowia o wszystkich, jakos
      charakteryzuja i nas.
      Jakos sie znalezli na szczycie drabiny spolecznej.
      Ktos ich wybral.
      Ktos nie protestowal.
      Czy nie warto glebiej sie zastanowic, jak do tego doszlo i dalej dochodzi ??
      Rzucac obelgi latwe i bezproduktywne.
      as
      • indris Metodologia opluwania... 05.03.04, 19:34
        ...ma swoją logikę. "Wynaleziono" ją w ZSRR a kontynuowano w III Rzeszy. Polega
        ona na tym, że przeciwnika nie wystarczy zniszczyć, ale należy go zohydzić.
        Jeszcze carat swoich wrogów wieszał ale nie poniżał. Bolszewicy poszli dalej. I
        właśnie widzimy kontynuowanie ich "doświadczeń".
        • hydy Re: Metodologia opluwania... 05.03.04, 19:46
          indris napisał:

> ...ma swoją logikę. "Wynaleziono" ją w ZSRR a kontynuowano w III Rzeszy.
          Polega
          >
          > ona na tym, że przeciwnika nie wystarczy zniszczyć, ale należy go zohydzić.
          > Jeszcze carat swoich wrogów wieszał ale nie poniżał. Bolszewicy poszli dalej.
          I
          >
          > właśnie widzimy kontynuowanie ich "doświadczeń".

bronisz jej z gorliwością godnej lepszej sprawy - Ty naprawde wierzysz w te jej
          brednie o obronie "polskości" mediów poprzez wprowadzenie zapisów
          antykoncentracyjnych?
      • Gość: raz Re:brat stefan czyscil wzorowo przedpole, IP: *.camden.sch.uk / 212.85.13.* 06.03.04, 05:30
        zostali pokorni i glupi jak na tym forum
        wybiora po LSD POczyli Polakow Okradajacych
    • Gość: Walter [...] IP: *.proxy.aol.com 05.03.04, 19:25
    • Gość: Maciej zrudziały mutant IP: *.pl / *.enterpol.pl 05.03.04, 19:30
      kłamstwo ma krótkie łapy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka