zapijaczony_ryj_banowany20razy 24.05.10, 07:36 go z wybitnych na Placu Teatralnym? Bo mnie brakowało: www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/European-Union-120-animated-flag-gifs.gif Ale moze On nie wie, ze jesteśmy już w Unii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubala11 Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 07:39 No widzisz, tobie brakowało i dlatego nie odbarzysz go swoim głosem w wyborach. To faktycznie cios dla kandydata, ale pewnie jakos to przeżyje.;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 08:18 kubala11 napisał: > No widzisz, tobie brakowało i dlatego nie odbarzysz go swoim głosem w wyborach. > To faktycznie cios dla kandydata, ale pewnie jakos to przeżyje.;) A przezyje, ale jak sobie da radę z tym, ze gdyby nie ostatnia rozmowa z bratem to by nie musiał kandydować, ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 08:24 Albo brzydko insynuujesz albo wiesz coś czego nie wie opinia publiczna. Jesli wiesz to sie podziel, jesli nie wiesz przeproś. Nie musisz włazic pod stół i odszczekiwać, wystarczy napisać PRZEPRASZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj 8.20-już On wie dlaczego chciałby cofnąć czas 24.05.10, 15:41 kubala11 napisał: > Albo brzydko insynuujesz albo wiesz coś czego nie wie opinia publiczna. Jesli > wiesz to sie podziel, jesli nie wiesz przeproś. Nie musisz włazic pod stół i > odszczekiwać, wystarczy napisać PRZEPRASZAM. > A przepraszać nie mam za co , większość ekspertów jest tego samego zdania! Ale wątek jest o braku unijnej flagi na wiecu radosci PiS, a nie o katastrofie.Katastrofę kiedyś wyjaśnią i będziesz się wtedy śmiał z pyszna Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: 8.20-już On wie dlaczego chciałby cofnąć czas 24.05.10, 15:48 zapijaczony_ryj napisał: > > A przepraszać nie mam za co , masz, bo insynuujesz >większość ekspertów jest tego samego zdania! tego zdania, ze Jarosław kazał lądować Lechowi? To linknij tymi ekspertami. > Katastrofę kiedyś wyjaśnią i będziesz się wtedy śmiał z pyszna Jesli wyjaśnia i będzie tam wina któregos z Kaczyńskich. Do tej pory zamknij swój zapijaczony ryj i przepros za insynuacje. Zrozumiano? Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Nie masz jaj eunuszku... 24.05.10, 15:32 Mija 8 godzin, a ty nic, zero reakcji. Nawet na słowo "przepraszam" cię nie stać. Cieńki Bolek z ciebie ryju.:( Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Brakowało mi wyznania z "Superekspresu": 24.05.10, 08:43 "Mama zawsze myliła mnie z Leszkiem". To byłby taki wzruszający moment i chwila refleksji... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Brakowało mi wyznania z "Superekspresu": 24.05.10, 15:17 kronopio77 napisał: > "Mama zawsze myliła mnie z Leszkiem". To byłby taki wzruszający moment i chwila > refleksji... Skoro mama mylił, to co mogli zrobić wykładowcy? Moze dlatego obaj tak niedouczeni skończyli edukacją Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 08:50 Ta cała jego "przemiana" to pic na wodę i podziwiam naiwniaków, którzy dają się na to nabrać. Już po śmierci brata, na pogrzebie Putry, mówił o konieczności "powrotu do Polski". To znaczy, że żyje on dalej w "ubekistanie", "ułomnej demokracji" itd. a nie w Polsce. Potwierdza się także, że gdyby Lech "300zł" Kaczyński został prezydentem, to żmudna praca Tuska nad odbudowaniem pozycji Polski w Unii pójdzie na marne. Oby tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 15:19 man_sapiens napisał: > Ta cała jego "przemiana" to pic na wodę i podziwiam naiwniaków, którzy dają się > na to nabrać. Już po śmierci brata, na pogrzebie Putry, mówił o konieczności > "powrotu do Polski". To znaczy, że żyje on dalej w "ubekistanie", "ułomnej > demokracji" itd. a nie w Polsce. > Potwierdza się także, że gdyby Lech "300zł" Kaczyński został prezydentem, to > żmudna praca Tuska nad odbudowaniem pozycji Polski w Unii pójdzie na marne. > Oby tak nie było. Oby.Jarkacz nie potrafi budować bez uprzedniego zniszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
rappapol Koncert rzekomo charytatywny, 24.05.10, 15:25 a gdzie KASA?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Koncert rzekomo charytatywny, 24.05.10, 15:36 Otóż to! czy sprzedawano bilety na ten koncert? A może prowadzono kwestę publiczną podczas jego trwania> Jęsli tak, to czy MSWiA wydało zgodę na taka zbiórkę? Kiedy zostaną rozliczone pieniądze zebrane podczas charytatywnego koncertu? Kiedy trafia do powodzian, w jakiej formie i za czyim pośrednictwem? Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 16:56 > Oby.Jarkacz nie potrafi budować bez uprzedniego zniszczenia I po zniszczeniu kończy się mu chęć działania. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 16:59 man_sapiens napisał: > > Oby.Jarkacz nie potrafi budować bez uprzedniego zniszczenia > > I po zniszczeniu kończy się mu chęć działania. podjął się rządzić przez 4 lata, a po dwóch zrezygnował bo "nie daliśmy rade", a teraz ma pretensję do kulawego, ze się płot przewraca, Powinien na kozetkę do psychiatry, a nie na fotel prezydencki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Ten brak to "oczywista oczywistość" 24.05.10, 22:15 zapijaczony_ryj_banowany20razy napisał: > go z wybitnych na Placu Teatralnym? > Bo mnie brakowało: > www.crossed-flag-pins.com/genimg/flaggen/European-Union-120-animated-flag-gifs.gif > Ale moze On nie wie, ze jesteśmy już w Unii? Zwolennicy nienawidzą UE. 1. Na koła swoich samochodów nakładają specjalne, nasycone wodą święconą ochraniacze, by auteczka nie skalały się kontaktem z drogą powstałą zw środków UE. 2. Są odwodnieni bo nie tkną wody zze stacji uzdatniania wybudowanej za środki UE. 3. Sikają w bramach bojkotując oczyszczalnie ścieków powstałe z tych niesłusznych środków. 4. Nie pracują bo wiele firm jest z udziałem zagranicznym. Można by mnożyć ale godzina późna. Trzeba podziękować Prezesowi za kolejny szczęśliwie przeżyty dzień i zmykać spaty. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_wajda Re: Niczego Wam nie brakowało na wiecu najwybitni 24.05.10, 22:20 zapijaczony_ryj_banowany20razy napisał: > go z wybitnych na Placu Teatralnym? > Bo mnie brakowało: ************************* Słaba prowokacja; słabiutka. Fakt, jesteś 'tfurczy', ale poziom w sam raz dla młodych platfusów. Nie robisz postępów. Dykcję poćwicz u Hani. Odpowiedz Link Zgłoś