l.george.l 26.05.10, 12:28 i obraża ich uczucia religijne. tinyurl.com/38lpuf2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witoldzbazin Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 12:29 rozumiem że dzieciaki POczęte POlszewi nie hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 12:32 l.george.l napisał: > i obraża ich uczucia religijne. - Chodzą tędy starsi ludzie, a co gorsze klerycy i zakonnice, przeciez nie ma tam zdjec dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 12:34 "Jeśli ktoś chce odwiedzać taki punkt, to proszę bardzo, ale nie pozwolimy, by ta wystawa gorszyła innych" Mnie gorszy widok katedry (symbol naciągania biednych ludzi) ale jakoś przeszedłem nad tym do porządku dziennego Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 12:46 wujaszek_joe napisał: > Mnie gorszy widok katedry (symbol naciągania biednych ludzi) ale jakoś > przeszedłem nad tym do porządku dziennego twoje dzieciaki też gorszy w drodze do szkoły??? mam nadzieję ze tez ateiści bez ślubu kościelnego hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 12:52 witoldzbazin napisał: > wujaszek_joe napisał: > Mnie gorszy widok katedry (symbol naciągania biedny > ch > ludzi) ale jakoś > > przeszedłem nad tym do porządku dziennego > > twoje dzieciaki też gorszy w drodze do szkoły??? > mam nadzieję ze tez ateiści bez ślubu kościelnego hehehehehe Moje gorszy, ale nie pluja i nie zakazuja bawienia sie z katolskimi dziecmi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Do czasu, do czasu 26.05.10, 12:36 Kiedyś Atrakcyjny Kazimierz spodnie syna oglądał, żeby sprawdzić, czy aby kieszonki na prezerwatywę nie ma, a dziś? Ha. Odpowiedz Link Zgłoś
4_oddech_kaczuchy Re: czy kogokolwiek z PO zgorszy ConDon? 26.05.10, 12:46 l.george.l napisał: > i obraża ich uczucia religijne. -- Za czasów R.Nixona jeden z amerykańskich tygodników wydrukował na pierwszej stronie postać prezydenta Stanów Zjednoczonych, odzianą od stóp do głów w wielką prezerwatywę. Nad tym widniał napis: Największy cock w Ameryce. R.Nixon nie odniósł sie do tej sugestii z uwagi na wolność prasy i wypowiedzi. O prtezerwatywie nie wspomniał. Widać nie obraziło to jego uczuć religijnych. Myślę, że gdyby jakiś Fakt powtórzył to samo z konDonkiem na okładce, ten też nie powinien zareagować. W końcu do kościoła zabłądził tylko z powodu słupków. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszszyfr ilu erotomanów odnotawaliście 26.05.10, 12:49 w gronie fanatyków PO, w Bojówce PO, sorry Młodzieżówce. Zaraz przybędą następni. Policzcie się, co o jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin Re: ilu erotomanów odnotawaliście 26.05.10, 12:52 tomaszszyfr napisała: > w gronie fanatyków PO, w Bojówce PO, sorry Młodzieżówce. Zaraz przybędą > następni. Policzcie się, co o jednego. Polański..ale już też nie młody,jak renciści z PO którzy tu piszą hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 13:22 - Ten sklep jest tuż obok katedry. Chodzą tędy starsi ludzie, a co gorsze klerycy i zakonnice, a tu takie świństwa na wystawie Jeśli sklep jest tam, gdzie brakuje klientów - sam padnie. Jeśli trafiono we właściwą klientelę - przetrwa i się rozwinie. Ot, zwyczajne prawa rynku. Popyt i podaż. "Wmożenie moralne" radnych zaskoczyło? A zgoda na lokalizację wydała się sama? Odpowiedz Link Zgłoś
notozobaczymy Straż Obywatelska? 26.05.10, 13:26 to jakiś zalążek organizacji paramilitarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 13:33 > i obraża ich uczucia religijne. Skoro nie wiedzą do czego służy. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_na_pis Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 13:37 remez2 napisał: > > i obraża ich uczucia religijne. > Skoro nie wiedzą do czego służy. Szkoda, ze nie rozwinal tego. Oni wszystko czego nie moga racjonalnie uzasadnic zwalaja na obrazone uczucia religijne. :( Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 14:01 Szkoda, ze nie rozwinal tego. Jakby rozwinął to może by się domyślił. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj SMSowali do genialnegialnego w sprawie tych prezer 26.05.10, 13:38 watych i odpowiedział, ze jak się zapozna z tym co to jest ta prezerwatywa to da odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
joannabarska Chorzy ludzie 26.05.10, 14:01 To sa po prostu chorzy ludzie. Albo ich leczyc albo lekcewazyc.(A może to niedopieszczone osobniki plci męskiej?) Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Radnych pisu gorszy prezerwatywa 26.05.10, 14:02 Chodzą tędy starsi ludzie, a co gorsze klerycy i zakonnice, a tu takie świństwa na wystawie – mówi „Polsce The Times” radny i założyciel Straży Obywatelskiej, Krzysztof Lewandowski. Klerycy powinni posiadać bardzo dokładną wiedzę o prezerwatywach. W końcu 12% księży żyje z w stałych związkach z kobietami, w "niestałych" pewnie z 5 razy więcej. Najwyższy czas, żeby w seminariach były wykłady o skutecznych metodach antykoncepcji i o życiu w rodzinie bez małżeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś