delfinat Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:41 POkazał sie z najgorszej strony.Nie potrafi trzymać nerwów na wodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr [...] 13.06.10, 21:42 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:41 arwena2010 napisała: > debate...brawo. Świetny żart.:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wyluzowana.kaczka Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:43 Bez dwoch zdan. Prezes dal plame; biedaczek kompletnie nieprzygotowany na obecnosc wroga nr.1.;)) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:56 wyluzowana.kaczka napisała: > Bez dwoch zdan. Prezes dal plame; biedaczek kompletnie nieprzygotowany na > obecnosc wroga nr.1.;)) a co mnie Jaro obchodzi?Bronek był najcieńszy i tyle.Możesz mieć inne zdanie i to szanuję.:) Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: A mnie nie przekonał . 13.06.10, 21:46 to może przekonał cie Napieralski?albo kaczyński? no ten w miłości do luda to już przesadzał...bezbarwny i ogłupiały z zaskoczenia ze Komorowski się pojawił Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Dał ciała 13.06.10, 21:44 Poklocil sie ze swoim ewentualnym sojusznikiem w drugiej turze. Nie wytrzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:44 Na luzie, z uśmiechem, spokojnie- jak zawsze zresztą. Kaczor daleko na końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
grand_bleu :))) 13.06.10, 21:44 ja rozmiem, że mozna popierać jakiegoś kandydata, ale, żeby tak nachalnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: :))))))))))))))))))) 13.06.10, 21:49 Paczulka, nie rozśmieszaj, bo jeśli chodzi o bezkrytyczne uwielbienie wodza to pisdziactwo jest bezkonkurencyjne. Ty moja droga też potrafisz porządnie wylizać, co stwierdzam ze smutkiem. grand_bleu napisała: > > ja rozmiem, że mozna popierać jakiegoś kandydata, ale, żeby tak > nachalnie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:51 Wygrał, wygrał - zdecydowanie. Gratulacje dla marszałka. Odpowiedz Link Zgłoś
that_monkey_in_red Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 21:53 absolutnie! a kaczynski? gorszy od napieralskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
pucos [...] 13.06.10, 21:55 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Zachował się jakby był w oborze.Opie...ł 13.06.10, 21:59 Komorowski był najlepszy, taka prawda. Wiem, że przykro i żółć zalewa, ale takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Zachował się jakby był w oborze.Opie...ł 13.06.10, 22:02 renata28 napisała: > Komorowski był najlepszy, taka prawda. Wiem, że przykro i żółć > zalewa, ale takie są fakty. A komentarz tego matoła jest tego najlepszym potwierdzeniem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky [...] 13.06.10, 22:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: wygrał 13.06.10, 21:56 lej_czerwonego napisał: > Przeciez to bez sensu. Od kogo Bronek moze dostac glosy w drugiej turze? Przecież większość wyborców Napieralskiego uważa sojusz z Kaczyńskim w TVP za obrzydlistwo, a początkowy brak poparcia Belki za głupotę! Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Od SLD 13.06.10, 21:57 dostanie glosy. A Napie...ki jest sojusznikiem Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
lej_czerwonego Re: Od SLD 13.06.10, 22:06 Powinien byl poglaskac lekko Napieralskiego i zaatakowac wespol z Napieralskim Kaczke. Poza tym - jesli robi uklon z Belka w kierunku Kwacha - to po co wypomina decyzje Kwacha o wyslaniu wojsk do Iraki i Afganistanu mowiac pogardliwie "rekord świata". Bronek jest jednak głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Od SLD 13.06.10, 22:16 lej_czerwonego napisał: > Powinien byl poglaskac lekko Napieralskiego i zaatakowac wespol z Napieralskim > Kaczke. > > Poza tym - jesli robi uklon z Belka w kierunku Kwacha - to po co wypomina > decyzje Kwacha o wyslaniu wojsk do Iraki i Afganistanu mowiac pogardliwie > "rekord świata". > > Bronek jest jednak głupkiem. To po prostu Goofman. Odpowiedz Link Zgłoś
marchefka9 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 22:02 Jarek Kaczyński padł (w debacie). Mina przerażonego i zaskoczonego prezesa mówi sama za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 22:05 biedaczek...prezes sie nie pozbierał...Ups Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Wygral Napieralski 13.06.10, 22:09 tylko przez to ze byl merytoryczny a nie agresywny. Wiekszosc zapomina dlaczego Komorowskiemu spadaja notowania. To efekt nie tylko jego gaf. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Pokazał,że hasło"Zgoda buduje"jest dla niego tylko 13.06.10, 22:11 arwena2010 napisała: komorowski WYGRAŁ debate...brawo. ---> ... nic nie znaczącym hasłem dla ciemnego luda i nie uważa za zobowiązujące do czegokolwiek. Obłuda w najczystszej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: Pokazał,że hasło"Zgoda buduje"jest dla niego 13.06.10, 22:14 właśnie go podsumowali eksperci,Bronek był nie składny i przegrał,smutne ale prawdziwe,dobił go Grzesiek Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 PO zbudowała tę kampanię na kłamstwie a Komorowski 13.06.10, 22:19 bodo.2 napisał: dobił go Grzesiek ---> tylko potwierdził, że słowa dla nich nie mają znaczenia, że wszystko powiedzą aby tylko zdobyć władzę - niestety, nie po to by służyć Polsce i Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.1 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 22:22 chachachachacha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arwena2010 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 22:45 widzę ze młodzieżówka pisiorowa juz ze stuporu sie ocknęła i znowu zaczyna ujadać...he,he ratlerki ujadaja-hrabia idzie dalej.. i nic nas nie przekona za czarne jest czarne,a białe jest białe..czyje????? Odpowiedz Link Zgłoś
bodo.2 Re: komorowski WYGRAŁ 13.06.10, 22:51 taczkę,ciekawe czy sam Dondon go wywiezie,a taczka ma logo PSL,SLD,PIS Odpowiedz Link Zgłoś