petrozwierz 15.06.10, 11:52 Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janonet4-4 Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 11:54 ŁADNIE -tylko się POWISIEĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
petrozwierz Re: Cimoszki tym samym POgrzebał Bronka 15.06.10, 12:01 No to się u czerwonych zakłębi... A może i wśród konserwatystów w PO będą mieli kwaśne miny... Kandydat prawicowy, konserwatywny, arystokratyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen123 arystokratyczny???? 15.06.10, 12:04 ONI czyli komuchy to same "arystokratyczne" mordy ktore dorobiły się tytułów na tzw. "prywatyzacji" wg "prof" Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
hamisamia Masz rację.Teraz muszę w II turze głosować na Kacz 15.06.10, 12:03 Masz rację.Teraz muszę w II turze głosować na Kaczora. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Lepszy zbrodniarz "skruszony"... 15.06.10, 12:59 ...niż zbrodniarz zatwardziały. Kaczor zbrodnię agresji na Irak popierał i popiera do dzisiaj. Komorowski popierał również, ale poparł również wycofanie Polski z tej obrzydliwej awantury. Dlatego z dwojga złego mniejszym złem jest Komorowski, bo jest dalej od proamerykańskiego serwilizmu. W pierwszej turze i tak zagłosuję na Ziętka. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Poparcie współuczestnika zbrodni... 15.06.10, 12:03 ...zaszczytu nie przynosi. Cimoszewicz do dzisiaj podtrzymuje aprobatę dla awantury irackiej, która była złamaniem Konstytucji RP i zbrodnią przeciw pokojowi wg definicji trybunału norymberskiego z roku 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Grupa Kwaśniewskiego popiera Bronka 15.06.10, 12:04 Grzesio na lodzie, a Jarek musi się liczyć z większą niż chciał frekwencją w 2. turze. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: Grupa Kwaśniewskiego popiera Bronka 15.06.10, 12:09 ukos napisał: > Grzesio na lodzie, a Jarek musi się liczyć z większą niż chciał > frekwencją w 2. turze. na jakim lodzie?Myślisz ,że posłucham Cimoszewicza,zdrajcę ideałów lewicowych,i pójdę zagłosować na Komorowskiego?Jesteś w błędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: Grupa Kwaśniewskiego, najlepszego w historii 15.06.10, 15:00 bikej5 napisała: > ukos napisał: > > > Grzesio na lodzie, a Jarek musi się liczyć z większą niż chciał > > frekwencją w 2. turze. > > na jakim lodzie?Myślisz ,że posłucham Cimoszewicza,zdrajcę ideałów lewicowych, > i > pójdę zagłosować na Komorowskiego?Jesteś w błędzie! prezydenta po 89 roku-powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 12:08 POkąsali go Jarucką, wyruchali Niderlandami, a on ich poparł. To tylko o nim świadczy. A politycznie - jest to wymarzony scenariusz dla SLD, nie musi brać Cimoszki i Kwacha z ich Olejniczakówną za kudły i wywalać trzymających się pazurami legitymacji - oni sami się wykreślili z SLD. Powodzenia w PO, a może w budowaniu własnej partyjki, z Nałęczem do spółki. Odpowiedz Link Zgłoś
normalnyczlowiek1 Potwierdził bolszewicką twarz Tuska,Komorowskiego 15.06.10, 12:17 petrozwierz napisał: Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? ---> Tym samym, ich klęska w niedzielę, staje się coraz bardziej pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
antyprawak A efekt będzie odwrotny 15.06.10, 12:31 Jak w przypadku Belki - wyborcy Komorowskiego skierują poparcie na Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: A efekt będzie odwrotny 15.06.10, 12:43 antyprawak napisał: > Jak w przypadku Belki - wyborcy Komorowskiego skierują poparcie na > Napieralskiego. Masz sporo racji,obywatel zwany Cimoszewiczem ma prawo poprzeć Komorowskiego,ale niech nie firmuje głosu lewicy.Zagłosuję dokładnie odwrotnie niż chce pan Żubr....a reszta jest milczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 12:32 petrozwierz napisał: > Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? Zero zdziwienia. Dla Polski to lepszy kandydat od Napieralskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
bikej5 Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:03 wariant_b napisał: > petrozwierz napisał: > > Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? > > Zero zdziwienia. Dla Polski to lepszy kandydat od Napieralskiego. może dla ciebie,ale wyobraź sobie,ze ja mam zupełnie inne zdanie.Komorowski to chełpliwy pon,bez żadnych predyspozycji do pełnienia funkcji prezydenta. A cimoszewicz,od dzisiaj,jest dla mnie zwykłym sprzedawczykiem. Acha,kto wie,czy po jego wolcie,nie zagłosuję na Kaczora.Specjalnie,jemu na złość. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 12:33 Jeszcze bardziej mnie zmobilizował aby głosować na Napieralskiego. Cimoszewicz jest dla mnie skończony..... Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 12:46 veglie napisał: > Jeszcze bardziej mnie zmobilizował aby głosować na Napieralskiego. Cimoszewicz > jest dla mnie skończony..... Dla mnie również,dokonał wyboru bo teraz liczy na konfitury z strony PO,kiedy ich nie dostanie zostanie mu pustelnia w Białowieży.... Odpowiedz Link Zgłoś
sawa.com Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 12:56 Zapłata za Belkę. Ludzie tworzący dwór Kwaśniewskiego nie mieli nic wspólnego z ideałami lewicy. Oni tylko pozowali na lewicę. Zawsze chodziło o władzę i wpływy. Nieważne czy na pierwszym planie czy w kuluarach. Cyniczne! Że też elektorat SLD dają tak po swoich karkach jeździć. Ale to się okaże w tych wyborach... czy zagłosują na hrabiego. Jak na ironię nawet nie czerwonego. Komorowski jest czarnym hrabią a właściwie przez swoją nijakość szaaary. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Pupil komuny.... 15.06.10, 13:37 teraz pupil prawicy.Zawsze tam gdzie frukty. "Karierę polityczną rozpoczął jako działacz organizacji młodzieżowych w Polsce Ludowej. Był m.in. członkiem Związku Młodzieży Socjalistycznej w latach 1968–1973 oraz Zrzeszenia Studentów Polskich, w którym w 1972 wybrany został na stanowisko przewodniczącego tej organizacji na Uniwersytecie Warszawskim. Od 1971 aż do rozwiązania w styczniu 1990 należał do Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej. Podczas swojej pracy na uczelni był sekretarzem komisji uczelnianej partii." Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:16 Cimoszka od dawna jest liberałem z akcentem socjalnym .Idzie tam gdzie mu blizej , Napieralski przyjmuje socjalistyczne ideały po dawnej Unii Pracy. Jest w SLD sporo kryptoliberałów tylko zyciorysy im nie pozwalaja zmienić partię. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:23 etwas-geheimnis napisał: Jest w SLD > sporo kryptoliberałów tylko zyciorysy im nie pozwalaja zmienić partię. Tylko mi nie mów,że mają zmieniać na partię,którą potocznie nazywa się liberalną,zaś z liberalizmem PO ma tyle wspólnego co ja z kościołem,czyli nic. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:38 Nie ma w Polsce partii liberalnej ( oprócz ultraliberalnej) ,liberałowie rozpuscili sie w konserwatyźmie,ale nic to dziwnego.W naszym kraju dla liberałów jest jedynie ok. 10% poparcie , a władza neci ,dlatego się nie dziwię. W socjalnarodowej partii Jaro jest ich jeszcze mniej niz w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:39 A może uwierzyłes w obietnice Jaro powrotu do ustaw Rakowskiego i Wilczka? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:45 petrozwierz napisał: > Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? Nic. W SLD trwa proces odmłodzenia - trzeba się pozbyć balastu. A jeżeli balast sam się ewakuuje, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bezprim Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 13:53 remez2 napisał: > Nic. W SLD trwa proces odmłodzenia - trzeba się pozbyć balastu. A jeżeli balast > sam się ewakuuje, tym lepiej. Słusznie,trzeba tylko żubrowi pokazać gest Kozakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: II tura Kaczyński-Napieralski. 15.06.10, 13:57 Cimoszewicz ze swoim ORMO i ZOMO,dał bolszewikowi POcałunek śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 14:06 petrozwierz napisał: > Cimopszko właśnie poparł Komorrę. I co wy na to? A ja na to, że grupa Komorowskiego i grupa Kwaśniewskiego zawarły jakiś rodzaj sojuszu. Po nominacji Belki jest to kolejny dowód. Naturalnym łącznikiem dla obydwu grup są np. ich dobre relacje z wojskowymi służbami specjalnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: No i stało się - wybór Cimoszki 15.06.10, 14:21 Te zachwyty PiS nad szefem SLD to jednak tylko polityczna gra na osłabienie głównego konkurenta - Bronisława Komorowskiego. Sondaże nie pozostawiają wątpliwości: wśród ludzi o poglądach lewicowych Komorowski jest popularniejszy niż Napieralski (52 do 23 proc.). A w II turze aż 89 proc. wyborców SLD chce poprzeć Komorowskiego. Więcej... wyborcza.pl/1,75968,8016947,PiS_pokochalo_Napieralskiego__Dlaczego_.html#ixzz0qvKSBTZU Odpowiedz Link Zgłoś
jan.urbaniak1 Gnojek 15.06.10, 14:59 A ludzie lewicy leją ciepłym moczem na POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś