l.george.l 26.06.10, 23:57 I co Pan na to, Panie Poncyliusz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daktylek Re: Lennon mówił też: Imagine no religion 27.06.10, 09:45 Autor tekstu: John Lennon Bóg jest pojęciem Którym mierzymy swój ból Powiem to raz jeszcze Bóg jest pojęciem Którym mierzymy swój ból Nie wierzę w magię Nie wierzę w Księgę Przemian Nie wierzę w Biblię Nie wierzę w Tarota Nie wierzę w Hitlera Nie wierzę w Jezusa Nie wierzę w Kennedy’ego Nie wierzę w Buddę Nie wierzę w mantrę Nie wierzę w Gitę Nie wierzę w jogę Nie wierzę w królów Nie wierzę w Elvisa Nie wierzę w Zimmermana Nie wierzę w Beatlesów Wierzę po prostu w siebie Yoko i ja To jest rzeczywistość Sen się skończył Wczoraj Snów byłem tkaczem Dziś jednak narodziłem się na nowo Kiedyś byłem Morsem Teraz jestem sobą Zatem drodzy przyjaciele Musicie iść po prostu dalej Sen się skończył Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Imagine ... 27.06.10, 09:51 Imagine there's no Heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one ... :p Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Imagine ... 27.06.10, 09:58 Na wolski tego nie przetlumaczysz. Oni nie posiadaja wiekszosci slow zawartych w tym tekscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Imagine ... 27.06.10, 12:41 Dlatego zamieściłam w oryginale (soft & taFt) i nawet nie będę próbować. ps. niech im Fotyga przetłumaczy w gratisie ;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
wredny.wielonickowiec Re: niech im Fotyga przetłumaczy 28.06.10, 14:46 Hardcore translations? ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Lennon mówił też: Imagine no religion 27.06.10, 10:36 > I co Pan na to, Panie Poncyliusz? Pan Poncyljusz manipuluje(próbuje) rzeczywistościa. Nie było hasła "Make Peace not War", a "Make Love not War". To raz. Dwa, wrzut z szablonu obok tablicy z nazwą ulicy ....widać, ze świeży i na doraźną potrzebę wykonany....."Make Love..." nie "Make Peace..." No i jednak poglady J.Lennona maja się nijak do PiS i jej czeredki, zabawnej w rozpaczliwych próbach potwierdzenia za wszelką cenę swoje tożsamości(jakakolwiek by ona miał być, teraz lewicowa LOL) Moze by jednak J.Lennona nie mieszać w to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Lennon mówił też: Imagine no religion 27.06.10, 12:27 Już nie 'U dwa':) ale Lennon:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Lennon mówił też: Imagine no religion 27.06.10, 12:43 Czekam aż z Lennona Jarosław K. zrobi Lenina. :p Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Lennon mówił też: Imagine no religion 27.06.10, 12:48 ave.duce napisała: > Czekam aż z Lennona Jarosław K. zrobi Lenina. Szczerze mówiąc mam innego faworyta. :-) --- Odpowiedz Link Zgłoś