Dodaj do ulubionych

Policzmy głosy.

30.06.10, 18:17
Oficerowie II Zarządu Sztabu Generalnego i Wojskowej Służby Wewnętrznej
patronat honorowy,
TW Informacji Wojskowej - obecni,
TW Służby Bezpieczeństwa - obecni,
Kontakty Operacyjne SB - obecne,
Goebbels stanu wojennego - jest,
KaPePotamiątka - w komplecie,
Zwolennicy oderwania Kaszub i Śląska od Polski są.
Jakich dewiantów nie wymieniłem?
Obserwuj wątek
    • winnych_tragedi_smol_ujawnic Re: Policzmy głosy. 30.06.10, 18:22
      zapomiałeś o platformie...
    • normalnyczlowiek1 POdstolikowi Okrągłostołowcy zNocnejZmiany-komplet 30.06.10, 18:35
      p.heniu napisał: Policzmy głosy.

---> Oczekuję, że jeszcze w tym tygodniu TVP pokaże "Nocną Zmianę", "Plusy
      dodatnie, plusy ujemne", "Solidarnych 2010", "Trzech kumpli" i kompilację tych
      filmów.
    • zgred-zisko Re: Policzmy głosy. 30.06.10, 18:37
      Tych, co stoją tam gdzie stało ZOMO. Na przykład mnie.
      Tych którzy byli przeciwni pochowaniu party prezydenckiej na Wawelu, co
      automatycznie (wg pana Kowala) oznacza pozbawienie patriotyzmu. Znowu
      ja.
      • p.heniu Re: Policzmy głosy. 30.06.10, 18:49
        Jeżeli bronisz Jaruzelskiego stoisz tam gdzie stało ZOMO. Kowalem manipulujesz.
        Bez wątpienia mający najwięcej na sumieniu w związku z wysługiwaniem się
        komunistycznemu reżimowi POpierają Bronka. POdobnie walczący o socjalizm z
        ludzkim ryjem, trockiści i inni totalitaryści.

Nie oceniam, tylko liczę ZOMOlątka PO stronie Bronka.
      • normalnyczlowiek1 Kłamiesz lub jesteś aż tak samokrytyczny-podobnie 30.06.10, 18:56
        zgred-zisko napisał: Tych, co stoją tam gdzie stało ZOMO. Na przykład mnie.

---> jak i ci, którzy deklarowali się jako wykształciuchy?

ZOMO broniło tych, którzy oszukiwali polskie społeczeństwo, którzy je okradali (nie tylko z marzeń, ale dosłownie) a więc stało tam gdzie było zaklinanie rzeczywistości, fałsz i obłuda. O takich ludziach mówił Kaczyński, że stoją tam gdzie stało ZOMO. Jeśli Ty również tam stałeś albo nadal tam tkwisz, to mogę Ci tylko współczuć!

Podobnie jest z "wykształciuchami". Uderzenie Dorna było równie celne, jak wcześniej "układ" Kaczyńskiego. A Salonik baardzo nie lubi jak otrzymuje celną etykietkę, którą łatwo się posługiwać i wtedy natychmiast przystępuje do ostrego natarcia, by dane określenie zdeprecjonować i ośmieszyć a "autorów" wdeptać w ziemię!
        Nie wdając się w przydługą definicje Dorna, wystarczy powiedzieć, że wykształciuch, to człowiek, który pogardza innymi ludźmi, uważając ich za gorszych od siebie ze względu na inne, niekoniecznie niższe, wykształcenie i ze względu na inne przymioty. Jeśli dla kogoś bycie wykształciuchem jest powodem do dumy, to również jemu współczuję.
    • headh-unter A kogo popier{..]a Biedroń? 30.06.10, 18:41
      Re: Policzmy głosy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka