Gość: Miłosz Kurvinox IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 11:38 Wykorzystajcie dzień wolny od pracy na przyjemności Wybory to kretyński obowiązek zwłaszcza jak ma się takiego kandydata jak Bronek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochamjaktusk Jezeli nie chcecie nastepnego zaboru Polski IP: 212.244.73.* 02.07.10, 11:52 nie glosujcie na Bronka. Pewnych rzeczy nie da sie cofnac, albo kosztem zbyt wielkiej ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Apel do wyborców Bronka IP: 178.56.46.* 02.07.10, 12:03 Zagłosuję na Bronka.A wy dwaj utwierdzacie mnie w tym,że jest to słuszna decyzja. Robicie Jarkowi "krecią robotę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m=c2 Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:14 Zamiast na głosować Jarka, idź po kościele na spacer. Pomyśl co cię czeka gdy on zostanie wybrany? Same kaytarstrofy takie jak smoleńska i z transplantologią ziobry. Awantury jak ta z leperem, beger czy z romanem. Złamane słowa jak sojusz z samoobroną, czy z konserwatystami angielskimi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Apel do wyborców Bronka IP: 46.112.180.* 02.07.10, 12:16 Wyjaśnij ma Iwa, dlaczego żydzi polskiego pochodzenia w większości głosują na Komorowskiego.Czy mają w tym jakiś interes, czy co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Apel do wyborców Bronka IP: 178.56.46.* 02.07.10, 12:21 Pewnie dlatego,że tak, jak inne nacje polskiego pochodzenia,chcą wreszcie mieszkać w normalnym kraju a nie w zaściankowej wiosce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 12:31 Ja tam nie mam kompleksów,zagłosuję na Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Apel do wyborców Bronka IP: 46.112.180.* 02.07.10, 12:45 Ale inne nacje są podzieleni i nie stoją tak jak żydzi polskiego pochodzenia w jednym szeregu, na baczność.I dla nich kto nie głosuje na ich wybrańca to wróg. A swoją drogą jak np Szczecinanie głosują na hrabiego to ogarnia mnie śmiech. A to dlatego że za PO Szczecin został kompletnie zrujnowany. Zlikwidowali wszystkie liczące się zakłady pracy, wmawiając ludziom że są nie rentowne. Ja rozumiem że są zakłady nie przynoszące zysku, ale żeby wszystkie musiały zbankrutować, łącznie z polmosem to jest już zagłada miasta. I niech nikt nie mówi że to wina wszystkich rządzących partii, bo miasto zostało zdegradowane do wioski z tramwajami za PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Apel do wyborców Bronka IP: 178.56.46.* 02.07.10, 13:03 A ja dam ci przykład TVP.Od kiedy, nocą PiS zawłaszczył telewizje publiczną, doprowadził ją do bankructwa i etycznej ruiny.PiSowscy prezesi i ich decyzje.A co zrobiono z moralnością dziennikarzy? Tak właśnie rządzi PiS - Tvp jest tego dobrym przykładem.Zatrudnili tam ok 400 dyrektorów a teraz zwalniają pracowników twórczych.Wyobrażasz sobie większą głupotę niż telewizja bez operatorów,montażystów,realizatorów?To będzie ewenement na skalę światową.Sami dyrektorzy i ich sekretarki.Zamierzaja "kupować" gotowe programy hihihi ...tylko za co? Tak działaja "fachowcy" z PiS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Apel do wyborców Bronka IP: 46.112.180.* 02.07.10, 13:15 jeśli to prawda co piszesz TVP, to rzeczywiście bardzo żle świadczy o PISie. Tylko to nijak się ma do doprowadzenia do biedoty bez pracy prawie czterysta tysięcznego miasta.Zniszczyć wszystko co się da nie wszystkie partie by potrafiły.Po na to stać. Dlatego dla mnie jest to partia oszustów, aferzystów. Co można powiedzieć o nich co tolerują takich jak palikot, niesiołowski, miro, zbycho itp. Można powiedzieć tylko jedno: ONI WSZYSCY SĄ TACY SAMI. Nie wykluczając tuska, nowaka, kidawe. Bo, z kim się zadajesz, takim się staniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
amiga5 Re: Apel do wyborców Bronka 02.07.10, 14:21 do Iwy: Dobra rada - Nigdy nie dyskutuj z idiota. Najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem. To tak gwoli przypomnienia, bo jestem pewna ze znasz te myśl. Szkoda twojej uwagi, czasu i klawiatury. Udanego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:33 amiga5, mam dla Ciebie dobrą radę, choć jestem pewna, że znasz to przysłowie: kto kogo przezywa, sam się tak nazywa. Więc nie wyrzucajmy sobie od idiotów, bo to nieładnie. A forum jest dla ludzi, nie dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:46 Przeczytaj zatem dokładnie post nr 1 - założyciela wątku. Moralność Kalego - jakie to typowe dla wyznawców Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:56 nie widzę w poście nr jeden żadnych ubliżających innym uczestnikom forum epitetów (jak np. użyty przez amigę5 "idiota") czym innym jest dyskusja na pewnym poziomie, nawet jeśli się komuś wytyka grzecznie jego wady czy niekonsekwencję (Ty wytykasz mi moralność Kalego, przez co nie zniżasz się do poziomu wyzwisk, a komentujesz śmiało i dosadnie. Czy słusznie, inni ocenią. Czy inni tak nie mogą?) a czym innym obrzucanie się chamskimi wyzwiskami od "idiotów" czy "robiących kupę" z jakąś tam miną... (patrz wyżej). Tak trudno trzymać poziom? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Apel do wyborców Bronka 02.07.10, 14:58 fretka: > A forum jest dla ludzi, nie dla idiotów. Nie rozumiem tej opozycji. Żeby być idiotą, najpierw trzeba być człowiekiem; inne ssaki, a także komputery i rowery, idiotami nie bywają. Jeśli forum jest dla wszystkich ludzi, to dla idiotów też. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fretka Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:11 dobrze wiesz, że w mojej wypowiedzi chodziło o zaakcentowanie potrzeby traktowania ludzi po ludzku i zwracania się do nich bez wyzwisk, a nie mówienia o innych per idiota. To że ludzie bywają idiotami nie ulega dyskusji. Twój logiczny wywód oczywiście doceniam. Bardzo zgrabnie mnie przydybałeś! Tylko przeoczyłeś zamysł tej wypowiedzi, którym oczywiście w dalszym, głębszym sensie (interesują Cię jakieś głębsze zamysły?) jest słynne: Zgoda Buduje! Ps. W nocy skakało nie od roweru, robiłam brzuszki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykacz Re: Apel do wyborców Bronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 15:02 > A forum jest dla ludzi, nie dla idiotów. "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów". S. Lem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Apel do wyborców Bronka IP: 46.112.180.* 02.07.10, 14:45 do amiga5. Najgorsi są ci do których inne niż ich racje nie docierają. Taki jest właśnie elektorat PO. Potrafią tylko ubliżać. Nie ma co się dziwic, szkoła Palikota, Niesiołowskiego, Nowaka. I tak nieśmiało się zapytam, amiga5. Czy nie zapomniałaś wziąć dzisiaj psychotropów? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Apel do wyborców Bronka 02.07.10, 15:03 jaś: > Czy nie zapomniałaś wziąć dzisiaj psychotropów? Fee, Jasiu, jak można być tak nieoryginalnym? To o tych tabletkach to najbardziej oklepane wyzwisko w polskim internecie. Można się przy nim rozziewać aż do wywichnięcia szczęki. Jego użycia dopuszcza się tylko osobom, które po 10 minutach natężania mózgu stwierdziły z całą pewnością, że ich nie stać na żaden własny koncept. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Apel do wyborców Bronka 02.07.10, 14:56 Miłosz: > Wybory to kretyński obowiązek Bzdura. Wybory to nie jest żaden obowiązek, cokolwiek by o tym sądzili organizatorzy tej zabawy ludowej. Żadne polskie prawo nie przewiduje obowiązkowości udziału w niej. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś