Dodaj do ulubionych

Marsz "Europo wybierz życie"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 12:54
Pewnie zrobią wszystko, abym dożył terminu operacji serca! Albo ich tylko
obchodzi starość ich przywódców i ich zdrowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: vita Re: Marsz "Europo wybierz życie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 13:11
      O rany, czy tych gosci zupelnie powalilo...I po co to?
      Czy mozna prosic o zapalenie zniczy w intencji tych juz narodzonych, zwlaszcza
      jakis czas temu? Bo rzeczony dar zycia chyba ich tez dotyczy (smiem twierdzic,
      ze nawet znacznie bardziej).
      Zaraz pewnie zacznie sie znowu barwna dyskusja
      filozoficzno-embriologiczno-ginekologiczna z waleniem sobie od mordercow,
      zwyrodnialcow tudziez ciemnogrodow, inkwizycji i tym podobnych.

• Gość: Daniel Re: Marsz "Europo wybierz życie" IP: *.adlex.com 17.03.04, 13:14
      'Obrońcy życia', 'nienarodzone dzieci' - to retoryka prosto z kruchty. Nie ma się co dziwić glempowej KAI, ale czemu Gazeta bezmyślnie cytuje takie agitki nasączone ideologiczną żółcią?
      • Gość: romek Re: Marsz "Europo wybierz życie" IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 13:22
        Czemu ty bezmyslnie cytujesz antagonistow tych srodowisk? Wierza, ze czlowiek
        jest czlowiekiem od poczecia, ich prawo. Sa konsekwentni. Ja widze z kolei, ze
        wiele osob nie ma pojecia na ten temat i to chyba jest znacznie gorsze. Uwazam,
        ze skoro lekarze uznali moment konca pracy mozgu za wlasciwy moment smierci, to
        powinno sie uznac moment rozpoczecia pracy mozgu (osmy tydzien ciazy) za
        poczatek zycia. A czy wczesniej jest to czlowiek? Na pewno cos co bedzie
        czlowiekiem i juz chocby z tego powodu jestem za swiadoma antykoncepcja zamiast
        aborcji, choc ja dopuszczam.

• Gość: ZZ fajne nazwisko IP: *.top.net.pl 17.03.04, 14:04
      Ruch na rzecz obrony życia
      a biskup Duś
      fajne...
    • Gość: 1 Re: Marsz "Europo wybierz życie" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.04, 14:21
      ciekawe czy widzieli domy dziecka i te dzieci... a droga adopcyjna koszmarna....
    • Gość: cerealKillah MARSZ, MARSZ KATOLE... IP: *.cm.chello.no 17.03.04, 15:22
      Z NIEPOKALANOWA PO OPOLE, ZA WASZYM PRZEWODEM, POLSKA - CIEMNOGRODEM!!!
    • Gość: gegroza Popieram IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.04, 16:48
      oby tak dalej
    • Gość: o paradne! IP: *.acn.waw.pl 17.03.04, 17:48
      to twoje?
      Juz Locke świadomość opisuje jako „postrzeganie tego, co dzieje się we
      własnym umyśle” (myślach, emocjach,wrazeniach). Zarodek nie ‘ma’ umyslu,
      nie ‘ma’ czym myslec,nie ‘ma’ czym czuc emocji.

Ja znam sporo ludzi ktorzy kiepsko postrzegaja to co dzieje sie w ich umyslach.
      Ale to chyba troche za malo zeby kogos takiego zlikwidowac?

Dodam jeszcze tylko ze gdybysmy pozwolili swiat urzadzac filozofom to ladnie
      bysmy wszyscy wygladali...
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Marsz "Europo wybierz życie" 17.03.04, 17:51
      Europa albo będzie chrześcijańska albo stanie się islamską zapyzialą prowincją!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka