anwad 06.08.10, 11:05 Dawno, dawno temu tłumy krzyczały: "Ukrzyżować go!" i "Uwolnić Barabasza!". Tak mi się skojarzyło z obecnymi wyborami Polaków (Komorowski, PO). Bo nie potrafię ich zrozumieć. Ale ludzie od zawsze często BARDZO się mylili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filate-lista Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:08 A Jarosław Kaczyński nigdy się nie myli. Tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:16 filate-lista napisał: > A Jarosław Kaczyński nigdy się nie myli. Tak ? --------------------------------- Wolę pomyłki Kaczyńskiego, niż trafne decyzje Tuska. Tuskowi nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
filate-lista Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:16 Taki urok demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:20 filate-lista napisał: > Taki urok demokracji. --------------------------------------- Wyrok demokracji zobowiązuje. PO jednak nie chciało uznać tego gdy prezydentem był Lech Kaczyński. Pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:22 Piszesz oczywistą nieprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:47 filate-lista napisał: > daj przykład. ---------------------------------------- Proszę bardzo. Przykładów jak mrówek. www.google.pl/webhp?rls=ig#hl=pl&rls=ig&q=Kaczy%C5%84ski+impeachment&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=683f1c02fc174b50 Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:52 Niezłego z siebie glupka robisz. Pasujesz jak ulał do anwad. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:55 Nie denerwuj się. Ktoś tam został prezydentem, ale nadal tematem nr 1 jest Jarkacz. Widzisz śmieszność? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:00 To nie moja wina że bezkarnie wypisujesz tutaj kłamstwa co mnie denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:15 obraza.uczuc.religijnych napisał: > To nie moja wina że bezkarnie wypisujesz tutaj kłamstwa co mnie > denerwuje. -------------------------------- Po co mam niby kłamać. Kłamanie w dyskusji to strata czasu. Pomyśl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:18 Czyli tracisz czas. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:19 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Czyli tracisz czas. ------------------------------- Ty z pewnością. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:25 Przecież w przeciwieństwie do ciebie nie kłamię. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:31 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Przecież w przeciwieństwie do ciebie nie kłamię. ------------------------------------------ No cóż. Myśl sobie co chcesz. Nie będę wyprowadzał Cię z błędu. Nie chce mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:34 Nigdy nie chce ci się przyjąć z godnością prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
1tobi Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:50 wojciech.2345 napisał: > --------------------------------- > Wolę pomyłki Kaczyńskiego, niż trafne decyzje Tuska. > > Tuskowi nie wierzę. A ja wolę pomnik Kaczyńskiego niż ryj jego. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:18 Uspokoiłam się. Skoro ludzie woleli uwolnić przestępcę niż Jezusa... Za mądrzy to nie zawsze są. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:15 NAJWIĘKSZA pomyłka miała miejsce w 2005 roku, ale jak widać ludzie uczą się na błędach i wyciągają z nich wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:17 Demokracja jest dobra gdy wygrywają nasi. To chciałeś powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:19 wojciech.2345 napisał: > Demokracja jest dobra gdy wygrywają nasi. > > To chciałeś powiedzieć? Nie, chciałem tylko uświadomić autorce wątku, że to napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:19 To chciala powiedzieć anwad. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: demokracja jest najlepsza, gdy 06.08.10, 11:22 ponte_aronte napisał: > wygrywają demokraci ------------------------------------- Ależ błysnąłeś. Nie wpadł bym na taki pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
hal9000 Re: demokracja jest najlepsza, gdy 06.08.10, 11:50 Nie wpadł bym na taki pomysł. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:19 Nastolatki (także te podstarzałe) od wieków wielbią idoli swoich dziewiczych snów. Tylko przeważnie ci idole bywają przystojni, młodzi, dzielni, męscy, a jeśli już nie to przynajmniej ślicznie śpiewają, grają w piłkę, albo w ogóle w jakimś kawałku są śliczni. Anwad ze swoim psychofaństwem jest klinicznym przykładem, jak można zrobić sobie idola z antyidola. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:24 No wiesz, Jarosław Kaczyński to ostry zawodnik. Boją się go bardziej niż diabła. Mocna osobowość z Jarkacza. Sama przyznasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:29 I ten "ostry zawodnik " sam się wyautował nie przychodząc na zaprzysiężenie, pozostając przy nomenklaturze sportowej to się nazywa oddać mecz walkowerem.... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:32 Jarosław Kaczyński miał prawo do protestu. Pamiętasz wybryki błazna i zachowanie "intelektualistów" z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:40 A pamiętasz wybryki prostaka Lecha Kaczyńskiego i jego klakierów? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:43 obraza.uczuc.religijnych napisał: > A pamiętasz wybryki prostaka Lecha Kaczyńskiego i jego klakierów? -------------------------------------------- No nikt nie przebił błazna. Masz wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:46 Prostak Kaczyński bił wszystkich na głowę. Pamietasz jak rżał jak kretyn podczas wizyty Rice? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:50 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Prostak Kaczyński bił wszystkich na głowę. Pamietasz jak rżał jak > kretyn podczas wizyty Rice? ------------------------------------------------ Nie pamiętam. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:53 No właśnie. Faktów nie pamiętasz natomiast swoje urojenia ciągle tu prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:10 obraza.uczuc.religijnych napisał: > No właśnie. Faktów nie pamiętasz natomiast swoje urojenia ciągle tu > prezentujesz. ----------------------------- Nie czytaj tych "urojeń". Po co to robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:12 Żeby wiedzieć jak kłamiesz i manipulujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:23 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Żeby wiedzieć jak kłamiesz i manipulujesz. ---------------------------------------- Umiem tyle, ze nie muszę dla pokonania adwersarza ani kłamać ani manipulować. Gołymi rencami to potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:29 No i znów kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky To ja ci przypomnę. 06.08.10, 12:55 www.youtube.com/watch?v=teAk8iTrMzg Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:44 wojciech.2345 napisał: > Jarosław Kaczyński miał prawo do protestu. Jarosław Kaczyński ma do wszystkiego prawo, także do darmowej terapii.. w odpowiednim ośrodku. Czy zdajesz sobie sprawę że twój idol obrażając się na Naród, Sejm, Zgromadzenie Narodowe, Prezydenta, Konstytucję łamie wszelkie zasady demokracji? I sam się wyautowuje na śmietnik historii do towarzystwa Tymińskiemu, Bublowi, Lepperowi, Giertychowi... Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:52 Poczytaj sobie. www.wprost.pl/ar/122495/Raport-ekspertow-SLD-tylko-PiS-ma-spojna-wizje-Polski/ Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:54 a ty zobacz sobie datę tego artykułu... 2008 rok. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:00 kzet69 napisał: > a ty zobacz sobie datę tego artykułu... 2008 rok. ------------------------------------- No to jeszcze to zobacz. forum.gazeta.pl/forum/w,151,114796359,114799830,Re_Chyba_sobie_zarty_robisz.html Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:09 I właśnie dlatego nigdy, przenigdy Kaczyński nie może dostać w ręce żadnej rzeczywistej władzy, psychopata chory na psychozę paranoidalną to wybuchowa mieszanka, szkoda Polski na takie eksperymenty Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 istota kaczyzmu 06.08.10, 12:25 Istota kaczyzmu to wprowadzenie w życie trywialnej np. dla Amerykanina zasady. Można to tak opisać. Idzie pijak do sklepu i kradnie butelkę wódki. Został złapany i posadzili go do więzienia na miesiąc. A teraz druga sytuacja. Idzie bogaty człowiek do sklepu i też kradnie butelkę wódki. Został złapany i chce by go traktowano jak kleptomana, bo przecież może kupić cały ten sklep. Otóż Kaczyńscy powiedzieli stop. Obaj będą ukarani jednakowo. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: istota kaczyzmu 06.08.10, 12:36 Nieprawda, wystarczyłoby gdyby ów bogaty był członkiem PiSu-wg wykładni kaczyzmu zostałby awansowany na ministra gospodarki tak jak dopingowicz został w kaczyźmie ministrem sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: istota kaczyzmu 06.08.10, 12:45 Rzeczywiście, z lekka spudłowałem. Powinienem był napisać: w kaczyzmie panowałaby równość: zarówno biedny jak i bogaty, gdyby byli członkami PiS, w nagrodę za kradzież zostaliby ministrami w rządzie Kazimierza Marcinkiewicza i Jarosława Kaczyńskiego tak jak dopingowicz w rządach owych premierów był ministrem sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:28 A Ty jesteś moją psycho(anty)fanką? Widzę, że lubisz obrażać, bo zdarza Ci się to często. Wolałabym, żebyś nie odwiedzała moich wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 11:30 Rozumiem, ze nie możesz się z godnością pogodzić z porażka, ale tak odrażająco judzić, tak nienawistnie pluć, jak możesz? Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 11:34 Zenuś kiepsko podpuszczasz. Trochę finezji trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
spokojny.zenek Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:01 Nie podpuszczam lecz pytam: Jak mozna z siebie zrobić coś takiego, jak zrobił anwad? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:05 Anwad pisze co myśli. Nie pozwala np. na odczłowieczenie Kaczyńskich. Uważam, że robi dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:07 Kaczyńscy sami się odczłowieczają swoim wrodzonym prostactwem Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:13 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Kaczyńscy sami się odczłowieczają swoim wrodzonym prostactwem ------------------------------------- Mylisz się. Kaczyńscy są dobrze wychowani przez rodziców. Faktem jest że są staromodni. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:29 Nie są dobrze wychowani. Dobrze wychowany człowiek nie rży jak idiota podczas ważnej uroczystości tak jak Lech Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:37 wojciech.2345 napisał: > obraza.uczuc.religijnych napisał: > > Kaczyńscy sami się odczłowieczają swoim wrodzonym prostactwem > ------------------------------------- > Mylisz się. Kaczyńscy są dobrze wychowani przez rodziców. > > Faktem jest że są staromodni. > > Dobrze wychowani - na królów monarchii absolutnej. Od dzieciństwa żyli jak pączki w maśle, dzięki tatusiowi, któremu żaden Powstaniec Warszawski ręki by nie podał. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:40 Coś z tymi królami jest. W końcu jeden z nich spoczywa na Wawelu. Może drugi też tam kiedyś spocznie. Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Gdzie się podziało twoje człowieczeństwo? 06.08.10, 12:46 wojciech.2345 napisał: > Coś z tymi królami jest. > W końcu jeden z nich spoczywa na Wawelu. > Może drugi też tam kiedyś spocznie. > > Jak myślisz? Z pewnością NIE spocznie. I to też sprawia mu przykrość, bo zawsze uważał się za lepszego i ważniejszego od brata. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Buhaha.JarKacz jak Jezus :-)Kiedy po jeziorze 06.08.10, 11:44 Buhaha.JarKacz jak Jezus :-)Kiedy po jeziorze się przejdzie? :-) > Tak mi się skojarzyło z obecnymi wyborami Polaków (Komorowski, PO). Bo nie potr > afię ich zrozumieć. Popatrz na tę zabawę z Krzyżem (o obronie Krzyża nie mówmy, bo więcej takich wyczynów "obrońców" i w polskich kościołach będą pustki jak we francuskich)i zastanów się, dlaczego przeciętny człowiek w Polsce patrząc na to stuka się w czoło? Czy już choć odrobinę rozumiesz, dlaczego Polacy dokonuja takich, a nie innych wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Buhaha.JarKacz jak Jezus :-)Kiedy po jeziorze 06.08.10, 12:02 Jest nawet taki kawał: Kaczyński po wyjściu z Katedry Wawelskiej schodzi nad Wisłę i zaczyna iść po wodzie. Wieczorna relacja w TVN: "Kaczyński nawet pływać nie umie!". Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Buhaha.JarKacz jak Jezus :-)Kiedy po jeziorze 06.08.10, 12:16 I to jest w dobrym tonie. Dziennikarze z TVN zatracają człowieczeństwo. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Buhaha.JarKacz jak Jezus :-)Kiedy po jeziorze 06.08.10, 12:39 Jest przeciez wezwanie - ożyj i zwyciężaj:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:46 Nie sądzisz oszołomko że porównanie Kaczyńskiego do Chrystusa to profanacja i świętokradztwo? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:02 Nie widzę tego w poście Anwad. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:08 Boś jak zwykle wybiórczy w patrzeniu. W dodatku widzisz to co chcesz zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:11 wojciech.2345 napisał: > Nie widzę tego w poście Anwad. A za twój analfabetyzm to ja nie odpowiadam. Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 11:49 Faszyzm buduja tacy fanatycy jak ty. Jestem zadowolony ze jak na razie jest w odwrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:08 Jasne, to jest demokracja i wolność według zwolenników PO: 1. Brak pluralizmu w mediach. 2. Brak wolności badań historycznych. Wkrótce brak wolności w internecie. Itd. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:13 Oba twoje punkty są fałszywe. A trzeci to chyba twoje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:38 Zgoda:-) Nie ma pissowskich mediów i dziennikarzy - wybito. Historycy maja zagipsowane usta.:-)W necie nie piszesz co chcesz , tylko takie wymuszone bzdury jak dziś.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:14 Dotychczas była jedna telewizja patrząca władzy na ręce. Przejęta. Badań na temat różnych TW prowadzić nie można (np afera wokół książki o Wałęsie czy po filmie o Jaruzelskim). Prowokacje wobec niewygodnych blogerów. Itd. To jest wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:11 etwas-geheimnis napisał: > Faszyzm buduja tacy fanatycy jak ty. Jestem zadowolony ze jak na razie jest w odwrocie. ----------------------------------- Faszyzm to dziecko lewicy. Liberałom do niego bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:40 Od kogo blizej? Od narodowo-socjalistycznej partii Pis? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:01 wojciech.2345 napisał: > Faszyzm to dziecko lewicy. > > Liberałom do niego bliżej. Chłopie zastanów się co za brednie wypisujesz, ja rozumiem że klawiatura wszystko przyjmie, ale za chwile zaczniesz pisać o kwadratowej Ziemi, litości Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:02 anwad napisała: > Dawno, dawno temu tłumy krzyczały: "Ukrzyżować go!" i "Uwolnić Barabasza!". > > Tak mi się skojarzyło z obecnymi wyborami Polaków (Komorowski, PO). Bo nie potr > afię ich zrozumieć. > > Ale ludzie od zawsze często BARDZO się mylili. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Zdecydowala demokratycznie wiekszosc i nie sadze ze sie pomylila biorac pod uwage kto, na kogo glosowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:08 No cóż. Musieliśmy przełknąć Kwaśniewskiego przełkniemy hrabiego Zcałejpolski. Może nie będzie tak źle. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:32 wojciech.2345 napisał: > No cóż. Musieliśmy przełknąć Kwaśniewskiego > przełkniemy hrabiego Zcałejpolski. > > Może nie będzie tak źle. Nie moze tylko na pewno nie bedzie tak zle jak byloby gdyby wygral JK ze swoja sekta. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:36 pis_da_deby napisał: > Nie moze tylko na pewno nie bedzie tak zle jak byloby gdyby wygral > JK ze swoja sekta. ------------------------------- Może masz i rację. Hrabia podpisze dokumenty in blanco i uda się na polowanie. Po co ma marnować czas. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:40 wojciech.2345 napisał: > Może masz i rację. Hrabia podpisze dokumenty in blanco > i uda się na polowanie. > > Po co ma marnować czas. Z pewnoscia BK jest bardziej pracowity niz byl LK. Nie spedza trzech dni w tygodniu na Helu Czasu nie marnuje i robiono mu nawet juz z tego powodu zarzuty. Ze sie spieszy, ze nie czeka. LK lubil ze wszystkim czekac w nieskonczonosc. > Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:51 Wiesz co? Mam pomysł na przydomek dla Komorowskiego. Bronisław in Blanco. Co o tym myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:54 wojciech.2345 napisał: > Wiesz co? Mam pomysł na przydomek dla Komorowskiego. > Bronisław in Blanco. > > Co o tym myślisz? > Czy juz cos in blanco podpisal ? Ja pamietam, ze robil to LK. Bylo przeciez cos z odznaczeniem dla Jaruzelskiego :-)) Pamietasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:09 Wiesz co? Ja wiem, że uważnie trzeba patrzeć na łapki Rychom, Zbychom i Grzechom. Teraz będziecie mogli kraść bez świadków. Szkoda, że tak to wszystko poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:23 wojciech.2345 napisał: > Szkoda, że tak to wszystko poszło. Nic sie nie martw. Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:54 Ja myślę że atakujesz prezydenta RP i nie szanujesz demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:58 obraza.uczuc.religijnych napisał: > Ja myślę że atakujesz prezydenta RP i nie szanujesz demokracji. Najgorsze, ze zupelnie bezpodstawnie. Mozna kogos krytykowac za to co zrobil zle ale PISiaczki tego niebiora pod uwage. Krytyka nalezy sie juz za to, ze wygral z JK. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:30 pis_da_deby napisał: > Najgorsze, ze zupelnie bezpodstawnie. > Mozna kogos krytykowac za to co zrobil zle ... ----------------------------------------------- Prezydent in Blanco już się zasłużył. Mamy nowe hasło w tzw. Słowniku Miejskim. Zobacz: www.miejski.pl/slowo-strzeli%C4%87+bronka Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:42 wojciech.2345 napisał: > pis_da_deby napisał: > > Najgorsze, ze zupelnie bezpodstawnie. > > Mozna kogos krytykowac za to co zrobil zle ... > ----------------------------------------------- > Prezydent in Blanco już się zasłużył. > No tak. Ty nie dasz sobie wmowic, ze biale jest biale. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:46 No widzisz, że mam rację? Hrabia jeszcze nie rozwinął skrzydeł i już trafił do słowników. Takiego osiągnięcia nawet Wałęsa nie ma. Choć starał się z tymi plusami dodatnimi i ujemnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 14:01 wojciech.2345 napisał: > No widzisz, że mam rację? > Hrabia jeszcze nie rozwinął skrzydeł i już trafił do słowników. > Mysle, ze bedzie mial wazniejsze sprawy do zalatwienie niz dbanie o to czy trafil do slownikow. Bedzie dobrym prezydentem i pewnie nie bedzie potrzebowal pomocy by zalozyc sluchawki czy trzymac prawidlowo szalik. Byli juz tacy, ktorzy sobie z tym nie radzili > Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 14:10 Co pewne to to, że będzie prezydentem śmiesznym. Oby nie okazał się szkodnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 14:15 wojciech.2345 napisał: > Co pewne to to, że będzie prezydentem śmiesznym. > > Oby nie okazał się szkodnikiem. > Zestaw smiesznosci ze szkodnictwem juz mielismy. To sie juz nie powtorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:27 Ciekawe gdzie przeniosą cenzorzy ten wątek. Ponieważ piszesz o krzyżu, a krzyż jest z drewna więc chyba wyląduje na Forum Stolarstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:57 Nieoczekiwane są skojarzenia moderatorów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:03 anwad napisała: > Nieoczekiwane są skojarzenia moderatorów ;) Mozesz to jakos uzasadnic dlaczego uwazasz, ze wyborcy sie pomylili ? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:33 anwad napisała: > Oceni to historia. > Sami bedziemy mogli niedlugo ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:43 anwad napisała: > Oceni to historia. > Ale ty już DZISIAJ oceniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:21 pis_da_deby napisał: > Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. > Zdecydowala demokratycznie wiekszosc i nie sadze ze sie pomylila > biorac pod uwage kto, na kogo glosowal. --------------------------- Na Jarkacza głosowała Kongresówka, a na Komorowskiego reszta Polski. Tak mniej więcej wygląda to na mapie wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:36 wojciech.2345 napisał: > Na Jarkacza głosowała Kongresówka, a na Komorowskiego reszta > Polski. > > Tak mniej więcej wygląda to na mapie wyborczej. > Ja myslalem raczej o przekroju wyksztalcenia. W demokracji trzech glupich moze przeglosowac jednago madrego. Tym razem okazalo sie, ze madrych jest wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:42 pis_da_deby napisał: > Ja myslalem raczej o przekroju wyksztalcenia. ------------------------------------------- A cóż to za kryterium? Gdybyś w USA robił głosowania na uniwersytetach, to nigdy by republikanin nie został prezydentem. Przemyślałeś to kryterium? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:52 wojciech.2345 napisał: > pis_da_deby napisał: > > Ja myslalem raczej o przekroju wyksztalcenia. > ------------------------------------------- > A cóż to za kryterium? > Gdybyś w USA robił głosowania na uniwersytetach, to > nigdy by republikanin nie został prezydentem. > > Przemyślałeś to kryterium? Nie ma o czym myslec. Wole zeby o losach kraju decydowaly "wyksztalciuchy" niz gdyby to mialy robic "mohery" > Odpowiedz Link Zgłoś
etwas-geheimnis Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:43 Jaka kongresówka? Mohery i oszukani:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:48 etwas-geheimnis napisał: > Jaka kongresówka? Mohery i oszukani:-) ------------------------------- Doładniej. "Obszar, na którym wygrał Kaczyński, idealnie pokrywa się z mapą najbardziej intensywnych walk powojennego podziemia." www.rp.pl/artykul/500707_Polska_B_zaglosuje_na_Komorowskiego_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:15 Jeden jest tylko nieomylny i nie jest to Jezus. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:29 Jednego się boją bardziej niż diabła. I mówią jednocześnie, że nic nie znaczy. Lemingi są jednak zakłamane do n-tej potęgi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:37 Jako skrzyżowanie leminga z pelikanem wiesz to najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:28 Jeszcze jeden dowód, żeś Szczypa... A w każdym bądź razie, bardzo Szczypopodobna! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 12:42 Masz obsesję na punkcie Szczypińskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 14:22 Może troszeczkę, ale ... tylko wtedy, kiedy ktoś mi ją cholernie przypomina... A to właśnie ty!!! PeeS - jak poprosisz, to uzasadnię... Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: lemingi piszcie więcej tak do 100 postów /bt 06.08.10, 12:37 No nie wiem czy anwad posłucha twojego apelu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: lemingi piszcie więcej tak do 100 postów /bt 06.08.10, 12:46 Jeszcze tylko 5 postów i fajrant. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: lemingi piszcie więcej tak do 100 postów /bt 06.08.10, 12:55 Anwad tylko jeden post zamieściła, a więc lemingi nie posłuchały twojego apelu. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Trafne porównanie. 06.08.10, 12:49 Jak ludzie nie potrafili oceniać kiedyś, tak nie potrafią dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Trafne porównanie. 06.08.10, 13:04 Niesmaczne i głupie. Ale nie dziwi mnie, że tego nie rozumiesz. W swych bałwochwalstwie jesteś bardzo zapiekła. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Trafne porównanie. 06.08.10, 13:25 Drogie Dziecko czy zrozumiało Woltera? Jeśli nie, to zainteresuj się korespondencją Woltera do władców Europy. Tam jest troszkę o Polakach i ich losie. Wolter to oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Re: Trafne porównanie. 06.08.10, 14:03 Oho! Lekcja odrobiona. Trochę powierzchownie, ale zawsze. Voltaire pisał różne rzeczy a i u Frycka w kieszeni siedział. Ale oprócz tych listów i różnych nie zawsze dobrych tekstów na zamówienie napisał jeszcze parę rzeczy naprawdę ważnych. Przede wszystkim zaś przygotował grunt pod rewolucję francuską i laicką Francję. Tego oczywiście darować mu konsertwatyści nie mogą. A że o Polakach nie miał najlepszej opinii. Trzeba było może mniej gorliwie pracować na opinię tępych fanatyków religijnych a potem się dziwić Voltairowi. PS. W sprawie wyższości zaplecza intelektualnego konserwatyzmu jakieś konkrety są? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Trafne porównanie. 06.08.10, 14:08 iq-ok napisał: > Trzeba było może mniej > gorliwie pracować na opinię tępych fanatyków religijnych a potem się > dziwić Voltairowi. ----------------------------------------- No, no? Polacy fanatykami religijnymi i to wtedy. Zadziwiasz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Trafne porównanie. 06.08.10, 13:22 anwad napisała: > Jak ludzie nie potrafili oceniać kiedyś, tak nie potrafią dziś. > A skąd u ciebie to przekonanie, że ty się NIE mylisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Niesmaczne i niemądre to porównanie. 06.08.10, 12:50 iq-ok napisał: Masz moze racje ale zobacz co stalo sie pod palacem. "Obroncy krzyza" wystapili przeciw ksiezom. Ich bozkiem jest Kaczynski, tylko czy wolno mu probowac zawlaszczac nawet krzyz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Niesmaczne i niemądre to porównanie. 06.08.10, 13:04 Pod pałacem lemingi dostały lekcję dobrego wychowania. Trzymamy Prezydenta in Blanco za ucho. Trzeba się zastanowić czy mu je urwać, czy zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Pod pałacem lemingi dostały lekcję dobrego wychowa 06.08.10, 13:07 > Pod pałacem lemingi dostały lekcję dobrego wychowania. Jesteś pewien że tak wygląda dobre wychowanie? Kamyczka do poduszki polecam.... Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Niesmaczne i niemądre to porównanie. 06.08.10, 13:08 wojciech.2345 napisał: > Pod pałacem lemingi dostały lekcję dobrego wychowania. No jezeli to byla lekcja dobrego wychowania nie nie wiem jak wyglada zle wychowanie. > Trzymamy Prezydenta in Blanco za ucho. forum.gazeta.pl/forum/w,28,115017135,115022451,Re_Ludzie_od_wiekow_myla_sie.html > Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 No jeśli ktoś nie odróznia ukrzyzowania (kogokolwi 06.08.10, 12:50 ek) od demokratycznych wyborów na prezydenta, to czas się udać do lekarza :) Odpowiedz Link Zgłoś
ploniekocica Postuluję 06.08.10, 13:03 Nie nabijajcie pretensjonalnych wątków Anwad o niczym, w których króluje Wojciech z numerkami, odpowiadając wszystkim na wszystko. Podejrzewam, że jest to bardzo profesjonalna robota "na ilość", nie przechodzącą oczywista rzecz w jakość. Olewajmy wynurzenia serca biednej Anwad, bo ze ślepą miłością nie można polemizować. Dyskusja z ta dwójką przypomina wymianę zdań z tymi spod krzyża. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Postuluję 06.08.10, 13:06 No widzisz nawet lemingi potrafią coś dostrzec. Dlaczemu interesujesz się Jarkaczem i nie możesz przestać o nim pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:17 Pamiętacie jak wielbiono Wałęsę a jak opluwali go Mazowieccy i Michniki ? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:22 kecawa napisał: > Pamiętacie jak wielbiono Wałęsę a jak opluwali go Mazowieccy i Michniki? --------------------------- Pamiętam doskonale. Macherzy od Mazowieckiego i Adasia cenzurowali informacje o jego wizytach w USA i Japonii. Wtedy mało kto to widział. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:23 A Michnik napisał artykuł "Dlaczego nie zagłosuję na Wałęsę" i lepiej nie wspominać co tam pisał:) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:35 No pamiętamy jak Wałęsę uwialbiało PC. Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:44 Poczytaj np. "O jednym takim" wtedy dowiesz się jaki był stosunek PC do Wałęsy. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Ludzie pamietacie Wałęśę 06.08.10, 13:50 Nie lubię patrzeć jak Zaremba się szmaci i uswięca Jarosława kosztem prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 13:43 anwad napisała: > Dawno, dawno temu tłumy krzyczały: "Ukrzyżować go!" i "Uwolnić Barabasza!". > > Tak mi się skojarzyło z obecnymi wyborami Polaków (Komorowski, PO). Bo nie potr > afię ich zrozumieć. ==================================================== To samo ze swoje strony mogę powiedzieć o exprezydencie Lechu Kaczyńskim - do tej pory nie mogę pojąć jak mozna było na niego glosowac.... ==================================================== > Ale ludzie od zawsze często BARDZO się mylili. ==================================================== Naszczęście ludzie ucza się na swoich błędach i dlatego nie wybrali Jarosława, tylko Bronisława. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Ludzie od wieków mylą się 06.08.10, 14:34 anwad, kiedy napiszesz w końcu ten wątek, za co cenisz Jarka? Obiecałaś;) A co do tekstów w stylu "nie odwiedzaj moich wątków", bo taki tu napisałaś, to... to jest jednak forum, a to, że ludzie zakładają wątki jest jakąś zachętą do rozmowy, informacją o czymś ważnym, to nie jest Twój prywatny ogródek i jak ktoś ma ochotę wjeżdżać na Jarka to ma prawo;) Poza tym nikt tu nikogo nie obraża;) Ponawiam prośbę o argumentację dla miłości do Jarka. Naprawdę jestem ciekawa i myślę, że to wywoła ciekawą rozmowę... Pozdrowienia od młodego leminga:D Odpowiedz Link Zgłoś